Style By Keinapel

København @ Photos

Tenkte å vise dere bilder fra den lille turen jeg hadde med Frida. Var veldig koselig tur, og vi shoppet masse i København. Savner det allerede! Må virkelig si at jeg liker København, og ikke minst folkene. Alle er så hyggelige og høflige med hverandre, minner meg litt om London. Må innrømme at København er min favorittby, etter London såklart. Kjøpesenteret vi var på var veldig stort, og hadde masse butikker i hvert eneste hjørne. Vi kom etter hvert over verdens kuleste klesbutikk! De hadde så utrolig mye fint hengende, og vi fikk kjøpt oss mye fint. Gjett om jeg skal tilbake dit igjen, masse tøffe plagg til under 500 lappen. Elsker salg! 

 

Her er vi på en resturant, trøtte og slitne. De hadde sånn god buffeet der vi kunne spise så mye vi ville for kun 69 kr. Superbillig! 

Så mye godt å velge mellom!Velg og vrak! Nammm <3 

Etter en matbit bestemte vi oss får å sjekke ut de forskjellige butikkene, da kom vi over: 

VERDENS KULESTE BUTIKK!!Superkul shorts, som frida blant annet kjøpte med seg

Fornøyd jente!!Fornøyd med innkjøpet!! hehe 

Etter vi var ferdige med shopping, tok vi oss en ny matbit på Maccern. Plutselig sjekket frida klokken, og da var det bare å løpe ut å finne taxi. 

Frida: Åhh nei, båten går snart!!

Meg: SHITT!! Taxi,taxi??

Frida: Vi må serriøst bare løpe mot byen! 

Meg: Åhh så typisk at dette skjer oss! 

Heldigvis klarte vi å huke tak i en taxi, og kom oss trygt ombord i båten. Haha! 

Kapteinen: Da har de siste passasjerene kommet ombord, vi drar om 10 min! 

Noe av innkjøpet fra København. Fornøyd :-)

Love?

Iselin Renée

01.07.2013 kl.09:05

Kjempe fine bilder :)
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits