Style By Keinapel

Billig men bra hårprodukter: Lee Stafford

Hei dere. Før jeg turer ut døren, tenkte jeg å skrive om noe som har vært et veldig irriterende tema for meg i det siste. Nemlig, HÅR! 

Jeg fortalte tidligere at jeg har slitt sykt med hårtap, og kunne bare dra ut hårstrå etter hårstrå. Fant ingen shampoo eller balsam som fungerte for meg, og gjorde underverker. Var innom mange frisørsalonger, og fikk den ene anbefalingen etter den andre, mn som kostet over 1000 kr tilsammen! Men, så tok jeg meg en siste tur innom Vita, og der fikk jeg anbefaling på produkter fra Lee Stafford som ikke minst var billig, men som også skulle gjøre håret mitt sterkere og jeg ville bli kvitt problemet. 

Kan inrømme at jeg alltid er skeptisk til å teste ut billigprodukter på håret mitt, men disse produktene gjorde virkelig jobben. Håret mitt har ikke vært så sterkt og sunt på lenge! Tenkte i dette innlegget å snakke om Lee Stafford produktene, og i neste GOSH. 

Lee Stafford, GOSH, Frizz-Ease, jeg bruker ikke extensions bortsett fra når jeg skal style eller krølle håret. Disse produktene reddet virkelig håret mitt! Koster under 200 kr tilsammen trur jeg, eller litt over. Men, ikke dyrt i det hele tatt! Viktig at dere bruker både shampoen og balsamen, og ikke blander med andre merker. Jeg så ikke resultat før det hadde gått noen dager, mn håret mitt sluttet å brekke og ble sterkere for hver hårvask. Tips: Skyll ut balsamen i lunkent vann, så slipper du slitasje. 

Terningkast:

Prøvd disse?

IZZIEBELLE

23.07.2013 kl.19:05

Sliter også med at jeg mister masse hår hele tiden.. Men egentlig får jeg bare høre at det er kostholdet som er viktig, superviktig for håret at vi får i oss næring, proteiner og omega 3 ;)

scarlets

23.07.2013 kl.19:35

Elsker noe som er billig, men utrolig bra :)

sol cornelia kh

23.07.2013 kl.20:06

bare eeelsker Lee Stafford produktene! de er så bra :D

Martine

04.08.2013 kl.00:25

Takk for tipset! Sliter ekstremt mye med hårtap, må støvsuge hver andre dag fordi jeg røyter så mye. Skal prøve ut disse produktene. :)
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits