Style By Keinapel

Drar til London på Tirsdag

Hei dere. Jeg får ikke blogget så mye nå for tiden, siden jeg ikke har fått fikset macen enda. Jeg drar ihvertfall til London på Tirsdags morgenen og blir borte i 1 - 2 uker. Kjenner det blir deilig med en ordentlig ferie nå, og ikke minst komme seg litt bort. Skal prøve å få oppdatert litt når jeg er der nede, men kan ikke love noe. Tenkte å få tatt noen outfitbilder også når jeg er i London, på noen fine plasser. 

Jeg har også fått i oppgave å ta bilder på forskjellige steder for Cum Laude som er et motemerket, og jeg blir den eneste "modellen" fra Norge som skal respentere merket. Utrolig kult! Den som tar best bilder, blir hovedmodellen og blir vist rundt omkring i hele verden. Jeg gleder meg ihvertfall kjempe mye til å komme tilbake til favorittbyen min, elsker London! Håper det blir fint vær der også :-) Vi blogges:) 

Rebecca

27.07.2013 kl.17:01

Elsker London! Kos deg :)
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits