Style By Keinapel

London day 1

Hei dere. Vi ankom London i går rundt 11-12 tiden på morgenen, også ble det lang ventetid før vi skulle videre. Vi har leid et stort hus nord for London, der det er 2 bad, 5 soverom og stor stue. Det ble mye venting før vi fikk nøkler og sånn, mn var så absolutt verdt det. Det er kjempe koselig her, vi har også en terrasse. Vet ikke hvor lenge jeg blir her, mn mamma og søs blir her i 2 uker, kanskje jeg også.

Må ty til mobilblogging siden jeg ikke har nett her, eller tilgang til pc. Vet ikke hva planene er i dag, mn vi tenker oss innover byen for å se litt osv. 3 gangen jeg er i London, elsker denne byen!!:)

oneblogoneworld by Ida

31.07.2013 kl.13:53

Var i London for et par uker siden, er så fint der! Kos dere :)
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits