Style By Keinapel

Flytter til London, nå skal jeg leve ut drømmen

Hei dere. Storkoser meg masse i London, elsker virkelig denne byen! Har blitt et helt nytt menneske, føler meg så sykt mye bedre med meg selv, og alt sammen. Har slitt mye med depresjoner, og følt at jeg ikke har vært god nok til noe. Jeg har så mange drømmer, og jeg har også mange bekymringer. Hvorfor skal jeg ikke leve etter drømmene mine? Hvorfor skal jeg ikke ta sjangser og gjøre det jeg har lyst til? Jeg mener at ting skjer for en grunn. At alt har en betydning. 

Det er mye jeg vet jeg kommer til å savne, det nære og kjære. Det gamle, det jeg er vandt til. Først og fremst vennene mine, og ikke minst byen Oslo. Men, er alltid en første gang for alt? Right? Jeg mener det er viktig å tro på seg selv, tro at man kan gjøre det man har lyst til. Hoppe over de hindringer som kommer i veien, og aldri gi seg. Veien har vært lang å gå, men jeg vet at jeg er på riktig vei. Nå skal jeg videre, ikke gå på veien men løpe. Løpe helt til jeg ser målstreken. Har allerede sett på jobbmuligheter her nede, og har fått svar på noe jeg har sendt inn på. Det er nå livet mitt skal starte. Jeg skal starte på nytt, og jeg skal virkelig gjøre det jeg har lyst til. Når jeg kommer hjem skal jeg pakke sammen tingene mine, og så drar jeg tilbake til London. Jeg skal begynne å jobbe her, skaffe meg nye venner, skaffe meg nytt nettverk og ikke minst forandre meg som person. Jeg skal bli en mer selvstendig og sterk person enn jeg har vært, jeg skal bevise for meg selv og andre at jeg er god nok. Ingenting kan stoppe meg å leve ut drømmen, det er nå det starter. Mitt nye liv. 

 

Mia Toft

02.08.2013 kl.00:01

Lykke til!! :D

Noor

02.08.2013 kl.04:50

Du er veldig modig. Du er god, og masse lykke til. Oppdater bloggen, så ser du selv hvordan du forandrer deg - dag for dag. Du er veldig, veldig, veldig modig. Håper du det går superduper bra med deg.

Linn - Hund, foto og hverdag

02.08.2013 kl.07:33

Lykke til!

Det å bo og jobbe i et annet land er veldig givende, spennende og ikke minst litt skummelt. Jeg bor, jobber og studerer i Tyskland, og angrer ikke en dag på at jeg tok det valget :) Jeg har funnet meg selv, lært så utrolig masse - ja jeg vil nesten dra det så langt å si at jeg har blitt et nytt menneske. En erfaring jeg aldri ville vært foruten.

Jasper Amanuel

02.08.2013 kl.10:49

Lykke til babe!

Jeg kommer å besøker deg!

Heidi Lill

03.08.2013 kl.09:03

Så tøff du er! Virker ikke feil å bo i London ;)

Hanne

26.11.2013 kl.18:11

Så kjekt! Jeg flytter til london til sommeren for å studere. Gleder meg enormt!
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits