Style By Keinapel

Jeg var 16 år og naiv

Vet ikke hva jeg skal skrive, hjerte mitt hamrer veldig hardt nå og jeg får lyst til å kaste opp. Jeg trudde mitt verste mareritt, min største frykt var bak lås og slå. Jeg trudde han aldri kunne røre noen andre jenter igjen som han rørte meg. Tårene triller ned når jeg nå skal skrive dette, men jeg må få det ut på papiret. Få det skrevet ned, fortelle sannheten. Bli ferdig med det. 

Jeg var 16 år, ganske ung og uvitende. Kom i kontakt med en mann over internett, eller facebook som det heter. Jeg har alltid jobbet med musikk, har alltid hatt en drøm om å komme langt, starte på egen hånd. Drømmen var så stor at jeg kunne nesten gjort alt for å oppnå den. Jeg kom i prat med denne mannen, og han sa han var en kjent person, blant annet i media og ville hjelpe meg. Etter å ha pratet med han noen ganger, og han til og med pratet med moren min virket alt så ekte. Vi trudde på denne mannen, og hadde lest mye om han i media blant annet. Han var et kjent ansikt, og noen som virket å stole på. 

Jeg hadde planlagt å dra til Oslo, for å møte denne mannen som sa han kunne være managern min. Han hadde jobbet med disse tingene før, og hadde hjulpet mange andre artister tidligere. Jeg var veldig skeptisk i starten, men etter at han både hadde snakket med moren min begynte jeg tro mer og mer på han. Jeg tok flyet ned til Oslo, og møtte han på gardemoen. Nå skulle alt begynne, drømmen jeg hadde lenge håpet på. Han skulle hjelpe meg med musikken, og snakket om at han hadde ordnet et møte med noen fra Sony Music. Han hadde ordnet et møte med meg på et hotellrom like ved gardemoen, og det virket veldig greit. Hadde ingen mistanke om at han hadde noe annet i tankene. Da vi kom dit. satt vi oss ned for å prate om musikken og han snakket om alt vi skulle få til osv. Jeg skulle få masse penger, jeg skulle bli rik. Endelig skulle jeg kunne tjene penger på musikken. Han sa jeg var veldig flink til å synge, og mente jeg kunne komme langt. Dette trudde jeg selvfølgelig på og vi hadde en lang prat om mulighetene. Etter det dro vi til holmenkollen spa og hotell for å slappe av. Han hadde ordnet med servering på hotellet, og spa etterpå. Jeg synes han virket hyggelig, og tenkte at han bare ville være snill med meg. Senere dro vi tilbake til hotellet for å lage en webside. Han mente vi måtte fokusere på imaget mitt, og sa hva jeg skulle skrive og bilder jeg skulle legge ut. Han snakket om at jeg måtte skaffe meg en ny facebookprofil, siden jeg skulle være mer proffosjonell. Jeg gjorde som han sa, siden jeg tenkte han hadde peiling og viste hva som skulle til. Etterhvert som vi satt og snakket begynte han å bli veldig rar og snakket om hvordan artister pleide å "gjøre ting under bordet". Forsto ikke helt hva han mente, men jeg antok at ha mente seksuelle ting. Snakket om at kjente artister som han viste om gjorde dette ofte for å komme seg videre. Mente at dette var noe alle gjorde i bransjen. Trudde ikke på han, og jeg merket at jo mer jeg nektet for det, jo sintere ble han. 

Husker jeg fikk en klump i halsen, og hadde lyst å gå ut derfra. Men, nå hadde han låst døren og nå skjønte jeg at han hadde andre planer. Han begynte å nærme seg mot meg, og jeg trakk meg unna. Han kom etter. Han spurte meg om vi skulle ha det litt gøy, og jeg nektet selvfølgelig. Han ville ikke ha et sånt forhold med meg, men han mente jeg var så pen og ville prøve meg ut. Det var veldig ekkelt, og jeg følte at jeg var fanget. Han tok tak i meg og sa jeg måtte legge meg på sengen. Jeg nektet. Han begynte å bli veldig innpåsliten og strøk meg oppover låret. Han ga seg ikke i det hele tatt, han hørte ikke på hva jeg sa. Husker jeg hadde tusen tanker i hode mitt og jeg skalv. Hadde aldri vært i en slik situasjon før, at det føles som jeg ble kvalt av tanken. Han ba meg om å kle av meg, og han skulle bare prøve meg litt. Det var så utrolig vanskelig å nekte denne gangen, fordi jeg var sikker på at han ville slå meg. Trengt inn i et hjørnet på sengen tvang han meg å kle av meg klærne. Det var så ekkelt, det var en ubeskrivelig følelse. Han hadde voldtatt meg, han hadde sex med meg uten at jeg ville det. Jeg husker ikke mye fra hendelsen, men jeg husker at jeg dyttet han vekk til slutt og låste meg inne på bade. Etterpå skrek han utenfor døren og sa unnskyld flere ganger. Når jeg kom ut pakket jeg sammen tingene mine og løp derfra. Jeg gråt så mye, og skalv i hele kroppen. Var det verste jeg noen gang hadde opplevd. Han hadde brukt meg. 


Jeg har skrevet et tidligere innlegg om en modellbransje han jobbet med før, kan du lese om her 

Nå flere år etter har jeg prøvd å glemme det, prøvd å nekte at noe slikt har skjedd. Men, hver gang jeg ser han eller blir påmint om han kommer hendelsen tilbake. Det var så utrolig dårlig gjort å misbruke tilitten min på den måten, jeg var bare 16 år gammel. Det er helt utrolig at han ikke er blitt tatt for det, jeg har skrevet om det i media tidligere og han anmeldte meg for det. Mente det var en ærekrenkelse. Han kom ikke videre med saken, men han går fortsatt fri den dag i dag. Jeg er ikke den eneste han har forgripet seg på, det er meg av 19 andre jenter. Jeg ønsker å gå ut med min historie, nettopp fordi det er flere jenter som har opplevd det samme og trenger å vite at de ikke er alene. Jeg klarer ikke være stille om dette, nå har jeg holdt det inne for lenge. Hvis du ville stille meg noen spørsmål angeånde dette, finner du formspringen min her, jeg kommer til å svare på de spørsmålene som er relevante. 

<3

04.08.2013 kl.02:09

har stor respekt for motet ditt til å tørre å skrive om dette på nettet, og dele historien slik at andre som kanskje har opplevd det samme kan kjenne seg igjenn i. Du gjør også oss alle andre jenter obs på å unngå slike situasjoner og forstå at slike ting faktisk skjer. Du kan ha reddet noen fra å blitt voldtatt, med dette innlegget! Bra gjort! <3

Ser deg på facebook, du virker veldig suksessfull i modellyrket! har faktisk også hørt deg synge, (Y) nydelig lys stemme, med mye vibrator og liv i. fortsett med det du holder på med, du vil nå langt!! kanskje også denne kjipe hendelsen kan hjelpe deg i fremtiden. både musikk og modellyrket er tøffe bransjer! smerten vil aldri glemmes eller bli tatt heelt bort, du må bare lære deg å leve med den!

U GO GIRL! <3

Linn - Hund, foto og hverdag

04.08.2013 kl.08:44

Sterk historie! Jeg har vært utsatt for noe lignende, men kom meg heldigvis unna før han fikk det som han ville. Det er så sårt når noen man tror man kan stole på setter deg i en slik situasjon.

Du er veldig tøff som skriver så åpent om dette. Jeg har, som du sikkert har prøvd/gjort, gjemt historien min i en boks og holder den lukket. Godt lukket.

A.B

04.08.2013 kl.13:19

Het han Benjamin Thomassen for da har det samme skjedd meg. Jeg kom meg unna før selve sexen, men han tvang også av meg klærne og tok bilder av meg. Jeg har anmeldt det, og skal snart i rettsak med han

Anonym

04.08.2013 kl.17:45

Jeg har vært borti en ganske lik situasjon.. Stolte for mye på det "managern" min sa, og gikk i sex fella.. Var en periode i ettertid der jeg ikke ville leve lenger.. Følte så stor avsky for meg selv.. Hadde null selvtillit.. Visste ikke hva eller hvor jeg skulle gjøre av meg.. Nå har jeg det heldigvis bedre og tror jeg er sterk nok for å andmelde dette..

Utrolig bra innlegg! <3

J.k

04.08.2013 kl.19:57

<3 a.b, vær så snill å knus han i rettssaken!!

.

05.08.2013 kl.00:02

var han asiatisk?

mhm

08.08.2013 kl.01:12

J.K ja han var asiatisisk, finner et bilde av klovnen her https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151753052829693&set=p.10151753052829693&type=1&theater

siljekrosby

29.09.2013 kl.23:11

Dette var utrolig sterkt å lese... Veldig tøft av deg å skrive og være åpen om dette!

STINA BLOGG

12.12.2013 kl.20:36

Får så utrolig vondt på dine vegne Cecilia <3 Jeg har selv blitt lurt av denne mannen. Heldigvis skjedde det ikke noe med meg. Men det var bare flaks! Håper Benjamin blir buret inne snart. Han fortjener ikke å leve når han ødelegger jenter på denne måten!

- Det står så utrolig stor respekt av deg som faktisk deler dette på bloggen din Cecilia. Du er sterk! <3
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits