Style By Keinapel

Shop favorittene fra River Island

Tenkte å tipse dere om noen tøffe plagg inne på nelly. River Island er en butikk som har sykt mye fine klær, og holder til i Oxford street i London blant annet.Nå har nelly.com fått inn en rekke plagg fra stofavoritten, og her kan du velge og vrake mellom sesongens tøffeste trender. 

1. Hårbånd/HER 2.Tights/HER 3.Topp/HER 4.Jakke/HER 5.Genser/HER 6.Genser/HER 7.Topp/HER 8.Skjørt/HER 

Dette er mer basice plagg, som er lurt å ha i garderoben. Du kan matche med smykker, kule accessories og ikke minst forskjellige hårfrisyrer. Favorittene her må jeg si er hårbandet og den gråe toppen med cut-outs på skuldrene. Noe jeg garantert hadde kjøpt om jeg hadde hatt mulighet :-) 


1. Kjole/HER 2.Kjole/HER 3. Sko/HER 4. Kjole/HER 5.Kjole/HER 6. Kjole/HER 7. Iphone Deksel/HER 8. Kjole/HER 

Åhh så sykt mange fine kjoler, im dying over here! Favorittkjolene mine her er nr 8, nr 5 og nr 1. Samt skoene er sykt trendy, og passer til alle slags kjoler, samt veldig chic. Falt veldig for den siste kjolen, kunne tenke meg å bruke denne en kveld på et event, og et tøft statementsmykke til. 

(Annonser)

Love?

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits