Style By Keinapel

Kjoler til partysesongen, Rebecca Stella

Tenkte å skrive litt om mine favoritter til partysesongen. Nå er det ikke lenge til både jul og nyttår. November er da måneden julebordet starter, og også på julebord skal man være litt pyntet. Rebecca Stella, en kjent designer for mange butikker har nylig lansert sine kjoler inne på nelly.com. Kjolene er veldig stilige, og de ser ordentlige ut og koster under 1000 lappen. Noe jeg likte veldig godt er at de ikke er så overpyntet. Mange ganger tenker vi at hvis man skal finne en kjole med kvalitet, kommer den til å koste over 1000 kr. Hvorfor betale så mye? Derfor jeg liker nelly.com, og har shoppet fra nettbutikken mange ganger, finner alltid noe fint men som ikke koster så mye. Disse kjolene fra Rebecca Stella synes jeg er verdt pengene, utifra bildene ser de veldig "gjennomførte" ut. Vurderer å bestille en kjole selv fra merket :) 

Her er mine favs: 

 

Kjolen finner du her til kun 799 kr (adlinks)

Kjolen finner du her til 499 kr (adlinks)


FAVORITT!! Kjolen finner du her til 799 kr (adlinks) 

Ikke alle kjolene var like fine, noen synes jeg var litt for mye. Spessielt den knæsjblå. (Bare min mening) Matcher du med riktig sko og tilbehør, blir du en vinner på dansegulvet. 

 Image and video hosting by TinyPic

Trine

18.11.2013 kl.17:34

Kjempefine kjoler! Likte spesielt den øverste :-)
så fin blogg du har:)

MarteHBa

18.11.2013 kl.21:17

Nyydelige kjoler! Ha en super uke :D
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits