Style By Keinapel

Liste over julekalendere: Meld deg på NÅ!

Hei dere :) 

Tenkte å tipse dere om årets julekalendere, jeg har nemlig meldt meg på hele 10 julekalendere i år. Hvis det er noe jeg elsker med jule og adventstiden da er det julekalenderen. Det er alltid like moro å få små pakker i julekalenderen år etter år, mn hvor moro hadde det ikke vært å få kalendergaven sendt i posten hver eneste dag? Du kan vinne premier fra opptil 100.000 kr og har en sjangse hver eneste dag :) Det betyr at du nemlig kan vinne noe, få flotte tilbud i hele 24 dager helt frem til julaften? Det kaller jeg luksus! 

Har plukket ut de kalenderne det er verdt å melde seg på: 

1. "BliVakker" sin julekalender finner du her, du kan vinne gaver for over 100.000 kr.

2. "Miinto.no" sin julekalender, her kan du vinne gavekort til nettbutikken deres, du melder deg igjennom facebook her.

3. "Moods Of Norway" sin julekalender finner du her, her kan du vinne flotte premier til flere 1000 kr.

4. "Motehus.no" sin julekalender finner du her, hver dag tilbyr Motehus.no eksklusive tilbud for alle som melder seg på samt trekker en heldig vinner av flotte premier.

5. "Oslo Lufthavn" sin julekalender finner du her, her kan du vinne eksklusive flybiletter til spennende destinasjoner, samt få en overraskelse før avreise. Du vinner ved å delta og svare på noen enkle spørsmål, som vil komme på mail til deg under deltagelsen.  

6. "IGlow.no" sin julekalender finner du her, her kan du vinne kjempe fine skjønnhetsprodukter, samt makeup og motta flotte tilbud hver eneste dag. 

(Liste over flere julekalendere finner du her)

Noen som har meldt seg på? 

Kaida -

27.11.2013 kl.16:58

Jeg har meldt meg på blivakker og moods :-)
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits