Style By Keinapel

SHOPPINGTIPS: SLIK SPARER DU PENGER PÅ NETTSHOPPING

Er du den som alltid klikker hjem nyheter, handler på salg og følger med på hva som kommer i shoppen til diverse nettbutikker? 

Da skal jeg tipse deg om 2 suverene måter å faktisk spare penger på, få igjen fra innkjøpet og ikke minst slippe å betale frakten. 

KupongKode.com

- Denne siden er supergenial. Det er ikke mange som vet at de faktisk kan slippe å betale de resisterende 50 kr som står i kassen. Du kan faktisk få en rabattkode, der du får opptil 50 % - 70% rabatt hos de fleste nettbutikker. Noen ganger får du fri frakt også, etter en viss sum. Du sparer mye penger på å bli medlem, og det koster deg ingenting. Noen ganger får du også en gave med på kjøpet. Det kommer nye rabatter hele tiden, og du kan søke etter forskjellig nettbutikker. Du finner rabattkoder hos kjente butiker som Ellos,Makeupmekka, Blivakker, Nelly.com og ikke minst HM. Blivakker.no pleier å gi ut gratis prøvepakker og gaver til de som kjøper via kupongkoder, noe jeg synes er kjempe gøy! 

Kickback.no

Aldri før skulle det være mer enklere og gøyere å shoppe! Nå kan du få igjen prosenter av det du betaler i kassen. Du får tilgang til en rekke nettbutikker, og klikker du deg gjennom linken på nettsiden deres kommer du innpå den shoppen du skal kjøpe fra. Noen har høyere prosenter enn andre, men du kan fint få igjen alt fra 100 kr - 1000 kr. Alt ettersom hvor aktiv du kjøper fra en butikk. Kjøper du mye fra nelly.com for eksempel kan du fint få tilbake noen hundrelapper. Dette er en veldig bra måte å tjene på å shoppe, og det er helt gratis å bli medlem her også. Hadde jeg vist dette før jeg kjøpte klær på nett hadde jeg nok fått igjen en del penger på kjøpet. Du har også mulighet til å få rabatt på diverse kjøp, om du da reiser til utlandet for eksempel, booker hotel og fly kan du også få en mindre sum å betale. Utbetalingen vil komme på konto en gang i mnd, og du vil tjene på shoppingen. 

Takk for tips, søte deg :) Ønsker deg en fin 1. Søndag i advent. Vil bare informere om at jeg har konkurranse på bloggen der du kan vinne en reisehårføner om du ønsker å delta :)
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits