Style By Keinapel

Tips til nyttårskjole: AX PARIS

Hei dere. Beklager for dårlig blogging, men nå er jeg tilbake. Har endelig fått egen pc, så nå blir det mye mote blogging fremover. Håper dere også liker designet mit :-)

Nå er det bare noen dager til selve julaften, føler det har gått utrolig fort. Her hjemme har vi pyntet juletreet og sendt avgårde de fleste pakker til familien. Jeg drar til Oslo om ikke veldig lenge, siden skal feire nyttårsaften med mine bestevenner. Nå er det jo bare 2 timer til dere kan få bestilt noe fra nelly.com, som dere kan få hjem i tide til julaften i følge count telleren på nettsiden deres. Men, det er absolutt ikke forseint å bestille noe til nyttårsaften, enten om det skal være nyttårsgave eller en fin kjole til deg selv. Tenkte om å tipse om fine, men billige nyttårskjoler.

Hvis du bestiller før 00.00 i kveld kan du også få 15% rabatt i kassen. Husk å skrive inn NELLYXMAS15 før du betaler, så trekkes rabatten.  

Ax Paris er et merke som kommer fra Frankrike. Jeg har blogget tidligere om dette merket, og hadde også en konkurranse på bloggen min der dere kunne vinne en kjole fra dem. Personlig synes jeg kjolene absolutt er verdt pengene, og de er heller ikke så veldig dyre. Kjolene har kvalitet og klasse, og passer perfekt hvis du vil ha en stilig kjole til kvelden men som ikke er så overdrevet. 

1. One Shoulder Gold her ( 399 kr) 2. Off Shoulder Lace Dress her (399 kr)  3. Lace Kickout Dress her (499 kr) 4. One Shoulder Dress Metallic her( 399 kr) 

Kan tipse dere om flere kjoler i morgen, kanskje noen finner en av disse kjolene perfekt for kvelden? 

Love?

#Mote #Nyttårskjoler #shopping #nelly.com (Adlinks)

Stine

17.12.2013 kl.22:48

åååh, fine kjoler :O Takk for tips :D

Ingrid Sørlie

17.12.2013 kl.22:59

såå fine!! :)

Linn Therese

17.12.2013 kl.23:23

Vil bare informere deg om denne videoen jeg har laget. Jeg ønsker å få dem ut blant så mange så mulig, da jeg håper den kan hjelpe mennesker som ikke har det så bra. Jeg har selv vært der, og forteller om dette i videoen. Er du langt nede selv, eller kjenner du noen som sliter, klikk på linken. Alt jeg ønsker er å hjelpe noen. Omså det kun er én person føler jeg at jeg har lykkes.

http://vektlofterjenta.blogg.no/1377352258_video__de_sm_skritten.html

andelly

17.12.2013 kl.23:44

Så utrolig fine kjoler :D
flotte:)
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits