Style By Keinapel

Motetips: Slik velger du sko til antrekket

Hei dere. Tenkte å tipse litt om forskjellige sko som er lurt, praktisk og ikke minst behagelig å bruke på julekvelden/nyttårsaften. Selvom kjolen din glitrer fra topp til tå, kan det noen ganske være praktisk smart og også velge noen sko som er behagelige å gå med, som du kan bytte til senere på kvelden. Vi alle kjenner til den brennende følelsen under føttene etter en lang kveld ute på byen, og selvom du bare skal holde deg innendørs i juleselskapet kommer det sakte men sikkert her også.

Hvis valget faller på paljettkjolen du har hengende i skapet, kan det være lurt å matche med et par sko som ikke er like "shimrende" i stilen. Du kan velge festsko i en ordinær farge, som for eksempel sølv,sort eller grått. Unngå å matche gull og sølv sammen, noe som kan bli litt mye i et antrekk. Velger du en kjole uten masse stæsj, kan du velge sko med paljetter eller nagler for eksempel. Smak og behag, selvfølgelig men synes det er "moteriktig" å velge sko eller en kjole som skiller seg ut av resten av antrekket, da retter du også fokus på skoene, kjolen eller tilbehøret.

Har plukket ut mine favoritter: 


Sleepless Gold HER (299 kr)           Sleepless Sequin HER (299 kr)         Sleepless Silver HER          NLY Shoes HER (399kr)

NLY Golden Shoes HER (399kr)       NLY Sequin Shoes HER (399 kr)      NLY Silver Shoes HER (399kr)       River Island HER (499 kr) 

NLY Forget Your Ex HER (399 kr)    Sugarfree Shoes Purple HER (549 kr)   Sugarfree Shoes Black HER      Sugarfree Shoes Blue HER (399 kr)

Callie NLY Shoes HER (399 kr)     NLY Prestige Shoes Black HER (349 kr)   NLY Sugarfree Heels HER (399 kr)    NLY Prestige Shoes White HER 

- Ta med deg ekstra par sko i vesken/bagen.

- Velg et par sko som er stabile å bruke på glatte veier, i snøen osv.

- Hvis du har et par sko med slitt  "bakdel", kan du få kjøpt sånne strips du kan sette på så er skoen god som ny.

- Sko med semsket skinn er veldig utsatt for å bli veldig fort slitt. Spray og puss skoen godt, så varer dem lengre.

- Hvis du ikke er av den typen som liker høyhelte sko kan du ty til noen ankelstøvletter.

Tips: Lurt å bruke noen gode såler til høyhelte sko og tykke såler til normale sko. Dette for å unngå å få "hard hud" under foten, noe du får spessielt av å gå høye platåsko. 

Håper dere finner noen av tipsene nyttige, og at dere finner de perfekte skoene for kvelden :) 

Love?

#mote #nelly.com #motetips #skotips #nyttårsaften

Elisabeth Bentzen

18.12.2013 kl.16:08

Skulle ønske jeg ikke var så høy, så jeg kunne gått på høye sko hele dagen :)

Ida Stenersen

18.12.2013 kl.16:38

Åh, så mange fine!! :D

andelly

18.12.2013 kl.17:05

Bra tips altså (:

Elise Jørgensen

18.12.2013 kl.17:52

Åhh, så fine! :)

Ida Indseth

18.12.2013 kl.17:55

Jeg har de som er på andre rad, nummer tre fra venstre. De er utrolig lekre, men fysj så forferdelige å gå i! Jeg skal nok prøve å legge inn en såle av noe slag slik at ikke 'fallet' fra hel til tær blir så høyt-- Ellers er de en fryd for øyet og perfekte til 'den lille sorte'.

Veldig fine tips :)

Ann-Rita - 19 år og mamma!

18.12.2013 kl.18:07

Åå, så mange fine sko :D kjempe bra tips også ;)

foreverone

19.12.2013 kl.19:57

Elsker tipsene!

Style By Keinapel

19.12.2013 kl.21:47

foreverone: så bra! :-)
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits