Style By Keinapel

Finally Friday

Hey dere! Nå er det endelig Fredag, og jeg tenker vel at mange synes det er deilig med helg? Selv jeg som ikke gjør noe særlig i ukedagene synes det er bra med helg. Skal på et utested i helgen med en venn av meg som har invitert meg med ut. Utestedet heter Pacha og ligger i hjerte av London, VIP passes for all night! yey! 

Jeg er fortsatt på utkikk etter jobb, har søkt på mange jobber de siste dagene men håper noen ringer meg snart av de jobbene jeg har søkt på. Hadde vært deilig å begynne å jobbe igjen føler jeg, siden blir veldig kjedelig i lengden å ikke ha noe å gjøre hver uke, bortsett fra studio selvfølgelig. En kompis av meg holder forresten på å lage nytt design til bloggen min, så blir spennende å se når det er ferdig! Nå skal jeg begynne å fikse meg også skal jeg rydde litt her hjemme. Ønsker dere en fin dag, så blogges vi senere! :)  

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits