Style By Keinapel

Anbefaling: Mine bok favoritter

Hei fine dere, håper dere har det bra! Jeg har det veldig fint i London ihvertfall,har enda ikke fått noen jobb men jeg gir ikke opp håpet må bare søke til noen kontakter meg :-) Tenkte på at jeg kanskje kunne skrive en London guide til dere som har lyst til å reise hit? London er en fantastisk by, og jeg er utrolig glad for at jeg flyttet hit. Beste valget i mitt liv, si gjerne ifra hvis det er ønskelig. Anyways, jeg har lyst til å anbefale dere 2 av mine favorittbøker. Bøkene handler selvfølgelig om hva jeg liker best, mote, festing i storbyer og sist men ikke minst hotte kjekkaser. Jeg kjøpte de på en butikk like ved der jeg bor, og kostet rundt 20 kr til sammen for begge to. SUPERBILLIG!! 

Nå har jeg lest ut den ene boken "Summer And The City" som er et utdrag fra "Carrie Diaries". Jeg kommer garantert til å kjøpe de andre bøkene hvis jeg komer over de et sted. Jeg synes boken var sykt bra, klarte ikke å slutte å lese når jeg først begynte.Det handler om Carrie Bradshaw sine tenåringsdager før hun ble kjent forfatter. Hun møter karakterne Samantha, Miranda og Charlotte i boken. Hvis du har sett serien "Sex And The City" da vil du garantert elske boken til Candace Bushell.

Den andre boken jeg holder på å lese nå er en av bestselgerne til Lauren Conrad', "Sugar And Spice". Hun er blant annet kjent fra serien The Hills og er en av verdens mest ettertraktede moteikon. Har skrevet mange stil og makeup bøker, og har sin egen kleslinje. Kanskje ikke så rart at jeg kjøpte boken når jeg så den på hyllen. Nå har jeg ikke lest så mye, men utfra det jeg har lest og fått inntrykk av virker det som at boken er veldig lik The Hills serien. Gleder meg til å lese videre. Beklager for så dårlige bilder, men kameraet mitt er på reperasjon atm så da tar jeg bilder med iphonen istedet. 

Love?

#mote #sexandthecity #bøker #anbefaling #inspirasjon

Ida Stenersen

22.01.2014 kl.00:01

De er så bra!

Nora på nettet

22.01.2014 kl.10:31

Tusen takk for tipset! Skal prøve å få tak i dem :)

Isabella

22.01.2014 kl.13:46

Sugar and spice er tredje boken i serien L.A candy, så er en fordel å lese de andre to først om du ikke har gjort det:-)
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits