Style By Keinapel

Slik får du den tøffeste garderoben

Tenkte å skrive litt om hvordan du kan få den beste garderoben. Det er ikke alltid viktig å ha de kuleste og fineste plaggene hengende i skapet, noen ganger er det som regel "basic" plaggene vi trenger mest enten om det er til fest eller hverdag. Jeg har lyst til å dele mine klestips med dere, og inspirere litt på klesfronten. Når du kjøper noe nytt, tenk at du skal bruke det til både fest og hverdag. Kjøp et basic plagg som kan matches til andre plagg, slik som topper, bluser, t-skjorter, skjorter, bukser, jeans, kjoler you name it. Trikset får å få det kuleste antrekket er å se på hva du bruker til, slik som smykker, ringer, vesker,solbriler og hodeplagg. Du kan også gjøre mye med et basic antrekk bare ved hjelp av acessories. 

Typical basics:

Top/HER Cropped-Top/HER Kjole/HER Lommebok/HER High heels/HER 

Dette er typiske basisplagg som er smart å kjøpe når man først skal kjøpe noe. Toppen kan brukes både til fest og hverdag, samt kjolen og magetoppen. Når du går for slike topper/kjoler trenger du ikke så mye dill og dall som tilbehør, men heller gå for noe enkelt som et statementsmykke, eller et belte i livet. Jeg kjøper alltid plagg jeg vet kan brukes til alle slags anledninger, og med basisplagg får du den tøffeste garderoben. 

Sweather/HER Top/HER Jacket/HER Statement/HER Boots/HER

Det er alltid taktisk smart å ha en skinnjakke tilgjengelig, enten om du skal på byen eller på jobb. Fant denne fra Nelly.com den er ganske basic i stilen men perfekt over en genser eller topp matchet med statementsmykke. Valgte disse bootsene, nå går jo ikke gul og sølv så veldig godt sammen etter min mening men det er typ sånne sko man kan velge hvis man vil ha det stilig og enkelt. 

- Kisses C 

Love?

Victoria

29.01.2014 kl.22:34

Så kult :D

Silje Yri

30.01.2014 kl.00:19

Love, ja <3 er så mye fint på Nelly ass!

Solfrid Pedersen

30.01.2014 kl.02:21

Elske basic klær, er så lett å fikse de opp med smykker osv!
Likte alle plaggene ! :-) Jeg driver å syr min egen skinnjakke nå :)

Ida Stenersen

30.01.2014 kl.10:49

Så fine klær:D
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits