Style By Keinapel

Trend: Long Cape Dresses

Hey fininger, før jeg legger meg tenkte jeg å tipse om noen vårkupp fra Nelly.com. Nå som det er blitt varmere ute er det deilig å bytte ut vinterklærne med noen lette vårlige plagg. Her i London har jo våren kommet allerede, og jeg har byttet ut vinterjakken med skinnjakke. Jeg liker å kle meg i litt mer fargerike plagg med mønster, spessielt topper og blazere. Det er så deilig å kle seg i mindre klær!

"Flowerprint" stilen er en av de mest ettertraktede trendene denne sesongen. Den er å finne i blant mange basic plagg. Noe av det nye som er ansett som IT- plaggene denne våren/sommeren er Cape Kjolene. Kle deg i luksuriøse Cape Kjoler, gladiatorsandaler og bohemske smykker så har du den ultimate strandstilen. Du kan bruke Cape Kjolen under skinnjakke eller blazer, hvis det er litt kjørligere ute kan du bytte ut skoene med et par boots. Jeg har falt pladask for dette plagget, og tenker å klikke hjem noen selv når jeg får lønning. 

Jeg elsker dette antrekket! Shop hele looken under bilde

Kjole/HER  Topp/HER Sko/HER Clutch/HER Smykke/HER Neglelakk/HER Shorts/HER

Love?

#Mote #shopping #nelly.com #inspirasjon #annonselenker

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits