Style By Keinapel

Perfect bag from ebay

Tenkte å tipse om en veldig fin veske på ebay som jeg har siklet på en stund. ebay er en utrolig genial og enkel nettside der du finner alt fra gamle 80 tallsklær til designermerker. Det finnes altså ingenting du ikke finner. Når du kjøper via ebay betaler du igjennom paypal kontoen din, det er en altså en trygg betalingsmetode. Jeg var veldig skeptisk om jeg skulle kjøpe noe fra ebay, men det skal gå relativt raskt avhengig av hvor du befinner deg i verden. Jeg har kjøpt en pakke med te, som skal hjelpe på forbreninngen. Det tar maksimalt 5-10 dager for at pakken min kommer og det blir sendt helt fra Australia. Dersom du bestiller fra London eller generelt i Europa kan det ta opptil 3-5 dager. 

Prisene på ebay varierer veldig, du finner blant annet bilige designervesker som ellers ville koste en formue i butikk og andre merkeklær. Det er bare å lete og velge og vrake. Du kan kjøpe ting fra privatpersoner, bedrifter og andre selvstendige selskaper. Jeg synes det er en veldig praktisk side. Under hvert produkt står det en rating på hvor mange som har kjøpt og hvor mange det er tilgjengelig. Det finnes to måter å kjøpe igjennom ebay, du kan by på en vare og prøve å "vinne" budrunden eller du kan kjøpe til den prisen som står. Jeg personlig har ikke prøvd metode 1 men mener det at det er en god måte å få en vare for den prisen du selv ønsker å betale. 

Denne vesken står høyest på ønskelisten min, perfekt fasong og farge. Ønsker meg alle fargene!  Du finner vesken HER

Hva er ditt ebay tips?

thefashionablemom

12.06.2014 kl.08:17

Omg herlige!!

Elise

12.06.2014 kl.10:12

De er super fine! ;)

martineoe

12.06.2014 kl.14:55

elsker den typen veske! ønsker meg slik selv:-)

Style By Keinapel

12.06.2014 kl.17:00

martineoe: Ja de er sykt fine :))

Style By Keinapel

12.06.2014 kl.17:00

Elise: kjempefine!
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits