Style By Keinapel

Reisetips: Solprodukter

Noe som er viktig å huske på når man pakker kofferten til varmere strøk er å ta med solkrem. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har glemt det eller tenkt at jeg skal kjøpe det når jeg kommer frem. Sist gang jeg var på Kreta var det umulig å finne solkrem, og med den faktoren som trengs, den gangen trengte jeg 40-50 fordi solen var så sterk, heldigvis hadde de noe liggende i resepsjonen som var brukbart. Det er vel 1 av 5 ferier jeg har glemt solkremen og har endt opp med å løpe rundt som en gal igjennom hele feriestedet.

Det å være solbrent er virkelig ikke noe deilig, trust me jeg vet hva jeg snakker om. Derfor har jeg i år gått til innkjøp av både solkrem, sololje og aftersun tidligst mulig så jeg ikke glemmer det denne gangen også. 

Note-To-Self: HUSK SOLKREMEN! 

Hvorfor? 

1. Solkrem i syden er alltid veldig dyrt, spesielt på hotellene. 

2. Du slipper å se ut som en kokt hummer. 

3. Du trenger ikke låne naboens 

Nå er det forresten 25% på alle solkrem inne på Blush.no. Du finner salget her 

Elsker disse produktene, denne solkrem sprayen fra Hawaiian Tropic har sololje i seg som gjør at du blir fort brun. Den lukter også himmelsk godt! 

Jeg har aldri brukt Aftersun tidligere, men har begynt å bruke det i det siste og mener at det er en fin nummer 2 å ta med i kofferten, om du skal på strandtur. Aftersun påføres på hud etter soling og skal kjøle ned huden så du ikke ender opp solbrent. Det finnes mange forskjellige produkter, der du får de med og uten duft. Jeg foretrekker min fra Hawaian Tropic, den har en deilig duft som minner meg om mango og kokkos. Minner meg om syden med en gang jeg lukter på den. Dette er også noen av produktene som skal i kofferten i sommer. Produktene fra Vita Liberta fikk jeg sponset for lenge siden, er en organisk taningkrem som gir farge og glød til huden. Den har også solfaktor i seg, så du ikke blir solbrent i ansiktet. Bodysprayen fra Victoria Secret er en favoritt hos meg, elsker lukten av jordbær og champagne. Du finner Victoria Secret sprayen her 

Har du noen reisetips?

#Annonselenker #Blogg #Skjønnhet #Ferie #Reisetips #Sommer

Mathias Folke Nordby

24.06.2014 kl.19:19

Nei ikke i det hele tatt hehe :)

Håper du har en fin uke Cecilia <3

Style By Keinapel

24.06.2014 kl.19:22

Mathias Folke Nordby: Ja i lige måde Mathias :)

eikaas

24.06.2014 kl.19:51

gode tips!

mariajoosefine

24.06.2014 kl.20:37

ååh, elsker victoria sprayen!! :-)
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits