Style By Keinapel

My travel essentials in my bag

♥God Morgen

Jeg våknet opp i 09.00 tiden, (10.00 norsk tid) til deilig solskinn og ferienerver, Nå er jeg virkelig klar for å reise bort! Flyet går i ettermiddag, og tar ca 2 timer fra flyplassen i London. Gleder meg til å se palmetrær, spise god mat og kjenne sand mellom tærne igjen. Åhh gud det skal bli deilig!! Dette er det jeg har med i vesken min, jeg kommer til å pakke ned VS sprayen siden den er over 250 ml i kofferten når jeg kommer på flyplassen. 

1. Canon Camera, jeg har 2 kamera med meg et speilrefleks og et kompakt kamera. Kompakt kamera er greit å ta med når man skal på stranden.

2.Hånd og negl krem, jeg elsker denne kremen. Den gir fuktighet til hendene og lukter kjempe godt. 

3. Pudder og sminkekost, alltid et MUST å ha med på reise. Jeg pleier ikke bruke fondation om sommeren. Bruker bare en god fuktighetskrem. 

4. Ipad, det er alltid lurt å ha med når man er ute å reiser. Man kan sjekke inn via fly app, spille spill, se film på netflix osv. 

5. Solbriller, det er noe jeg alltid har i vesken uannsett. Men, det er viktig å huske å ta med, spesielt hvis sola er sterk der du skal. 

6. Fuktighetskrem med solfaktor, denne kremen er min favoritt! Den har solfaktor 15-20 i seg og beskytter godt mot å bli solbrent. 

7. Vogue, alltid noe jeg har i vesken. Det gir meg inspirasjon i hverdagen og på klesfronten. 

8. Victoria Secret body spray, dette er en ting jeg aldri kan gå uten. Jeg elsker å lukte duften av jordbær og champagne, og denne er perfekt for sommeren. 

Vi snakkes når jeg er i Barcelona! 

Love?

#blogg #sommer #reise #ferie #mote #inspirasjon

minlangehistorie

02.07.2014 kl.14:26

Så mye fint :) så mange som skal ut å reise nå, får helt reise føtter når jeg leser alle sine blogger :) men kos deg masse da:D

Emilie Toen

02.07.2014 kl.16:26

love it !

Har linkerunde på bloggen min nå, meld deg på så blir kanskje duu linket! ha en fin dag videre :)
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits