Style By Keinapel

Vakreste Barcelona

Good morning!

Jeg koser meg skikkelig her I Barcelona og gruer meg til allerede til hjemreisen. I går var vi på stranda stort sett hele dagen, også dro jeg ut en tur senere på kvelden med noen jeg Nettopp hadde blitt kjent med som bodde på samme hotellet.

Playa stranden er helt nydelig, spesielt på kvelden. De har mange forskjellige utesteder her alt fra salsa barer til high class klubber. Det er også et svært casino like ved, og mange spise steder. Jeg synes det er kjempe fint og moderne her. Spanjolene virker så koselige og man føler seg så velkommen. Dette blir helt klart ikke siste gang jeg er her.

De har også fantastisk god mat her, og byen er full av spennende steder å besøke. Planen er å få besøkt Barcelonas eldste kirke før vi drar hjem igjen. Noen som kanskje har gjort det?

Det blir Mobil blogging frem til jeg får kjøpt lader til laptopen.

mariajoosefine

04.07.2014 kl.11:53

åå så herlige, kan ikke vente med å dra på ferie nå!! :-) Kos deg masse!

tonjesiegel

04.07.2014 kl.12:19

Så mange herlige bilder, kos deg masse videre!

minlangehistorie

04.07.2014 kl.12:29

Å det ser ut som du koser deg:) <3
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits