Style By Keinapel

Last day in Barcelona

♥ God mandagskveld lesere! 

Håper alt står bra til med dere? Jeg sitter nå på et annet hotell i Barcelona, som er nærmere flyplassen. Dette er da min siste dag her i paradis, og jeg ser ikke frem til å dra hjem allerede. Føler dagene har gått usedvanlig fort? Jeg kom jo hit på onsdag?

Anyways. Jeg har hatt det helt fantastisk her nede, og ser allerede frem til å komme tilbake. For det skal jeg nemlig! Det har vært masse taning i solen, bading og shopping. Har også spist masse god mat! En av de siste dagene kom en venninne fra Tromsø som jeg gikk i 1 klasse med på videregående. Det var kjempe hyggelig, og ikke minst koselig å se henne igjen. Vi fikk også feiret bursdagen hennes i går kveld, da ble det VIP på barcelonas beste hotell og free drinks! 

Jeg har jo som sagt tatt flere bilder fra oppholdet her som jeg tenkte å dele. Jeg må bare si det igjen, Barcelona er helt F-A-N-T-A-S-T-I-S-K! Første dagen jeg var ute med Dina, kjempe hyggelig! Vorspiel oppe på et tak, kjempe fin utsikt 

Første kvelden ble kjempe vellykket og vi endte opp på VIP på et utested som heter Shocko. Det var veldig mye folk fra Norge, Danmark, Sverige osv. Det var full stemning over hele strandpromenaden! 

Antrekk fra andre kvelden vi var ute.  Se så vakkert det er! Kjolen er fra en butikk i London! Jeg hadde som sagt fått noen kontakter her nede via en veninne, så da fikk jeg fikset oss inn på det dyreste og mest eksklusive hotellet i Barcelona. Det er mildt sagt dyrt å bo der, da snakker vi 5K for 2 netter. Men, hotellet har kjempe fin utsikt over hele byen og stort bassengområdet etterfulgt av barer og solsenger. Det er garantert verdt hver eneste krone, det er også veldig nært stranden. Bare et tips hvis noen av dere tenker dere til FBC og lurer på hvilket hotell som har best klasse og utsikt. Det er også alltid arrangementer på hotellet! 

Se så stilig! Følte meg litt kul når jeg vandret rundt her i kjole og en dyr drink. Min store drøm er å kunne leve slik en vakker dag! Det var mildt sagt dyre priser i baren, men smaken var tusen ganger bedre. Det å ha shorts under kjolen, fikk meg til å se litt pompøs ut. Kjoletabbe nr 1, men det var en utrolig bra kveld! Føler litt at hele utestedet var tatt ut fra en LA- tv serie, noe typisk som One Tree Hill. En kveld jeg garantert kommer til å huske resten av livet!Dette kommer jeg til å savne, å våkne opp til slik utsikt hver morgen! 

Noen som har vært i Barcelona?

#blogg #hverdag #reise #mote #sommer

Massoma Jurmy

07.07.2014 kl.20:46

luckyyy!

Ingrid

07.07.2014 kl.20:54

Jeg var der i 2011, var helt fantastisk! Skal definitivt tilbake :)

Marika

07.07.2014 kl.20:58

Har aldri vært der, men har utrolig lyst til å dra dit! Fine bilder :-)

Julie

07.07.2014 kl.21:19

Åhh, så fint det så ut der ! Håper du har koset deg kjempe masse der, og du er så utrolig pen ! :)

Ta gjerne en titt innom bloggen min, legg gjerne igjen en kommentar og :))

Style By Keinapel

07.07.2014 kl.21:30

Julie: Ja, det var helt fantastisk og jeg har kost meg masse:) Tusen takk for det, så hyggelig å høre! Jeg skal meg turen innom bloggen din når jeg får tid. Klem :)

Style By Keinapel

07.07.2014 kl.21:30

Marika: Åhh da bør du virkelig ta turen! Verdt hver eneste krone:) Klem

Style By Keinapel

07.07.2014 kl.21:31

IM: Jaa gruer meg så mye til å dra hjem nå. Men, planen er å dra tilbake snart!

Veronica

07.07.2014 kl.21:44

Der du tok " antrekket fra i kveld bilde." tok jeg bilde når jeg var i barcelona også, hihi! var der i april.

mariajoosefine

07.07.2014 kl.21:49

har ikke vært der nej, men en dag!! :-) kos deg!

Style By Keinapel

07.07.2014 kl.22:05

mariajoosefine: Du burde absolutt dra dit, kommer ikke til å angre! Takk for det, du også! Klem

Style By Keinapel

07.07.2014 kl.22:06

Veronica: Ja, er ikke utsikten helt fantastisk? hihi :)

Terese Hagen

08.07.2014 kl.12:13

Så fint! :D

Style By Keinapel

09.07.2014 kl.21:08

Terese Hagen: Ja, det var veldig fint der. Vil tilbake!
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits