Style By Keinapel

10 things you can do in London

Hey fininger!

Håper dere har en fin søndag så langt, og at helgen har vært bra!

Kom hjem for litt siden, og tenkte å skrive litt om ting du kan gjøre i denne vakre byen. Nå som jeg har bodd i London i 1 år, føler jeg at jeg kjenner byen ganske godt. Det er sikkert mange av dere som har tenkt dere turen nå i vinter? Her er mine 10 tips dere kan gjøre!

London er full av overraskelser og byr på alt fra gourmet restauranter til utekino. 

1. CINEMA & MUSICALS
I London kryr det av kinoer, teaterscener og operahus. Den mest kjente plassen for teater og film er Picadilly Circus. Picadilly Circus er kjent for sine store kinosaler og teaterscener. Du finner kino i hvert eneste hjørne, og det finnes en kinosal for hver sin smak. Enten du liker gamle klassikkere eller nye hit filmer. Det er lov å ta med mat og drikke inne i kinosalene, og de tilbyr også mer komfortable seter på noen av kinoene. Dette koster da ekstra, men er verdt det hvis du vil ha noe mer glamorøst.

Une facade à LondresYinyin Loves...So proud of me for this photo

👌Great gatsby/leonardo DiCaprioUnemotional

2. HOT TUB CINEMA

Hvis du elsker kino men har lyst til å prøve å se på kino utendørs er også det mulig. Dette er noe som har blitt mer og mer populært i London. Det er nå flere som ser filmen utendørs enn innendørs, spesielt på sommeren. Rockwell House byr på utendørs kino, der du kan ligge å kose deg i eget boblebad med venner eller kjæreste. Målet er at du skal ha det mest komfortabelt og få en storbyferie følelse. Jeg har ikke prøvd dette enda, men det ser veldig hyggelig ut! (Du finner mer informasjon her)

Dette er selvfølgelig ikke den eneste utekinoen, men er en av dem som er mest populær blant turistene.

Amazing cinema in LondonHot Tub Cinema » Design You TrustHot Tub Cinema - Business Opportunities Weblog

3. ICESKATING WINDER WONDERLAND

Hvis det er noe som er det London er mest kjent for da er det alle fornøyelsesparkene. Nå som det går mot kaldere tider starter Winter Wonderland allerede rundt November, dette er da i Hyde Park. Dette er et arrangement som holdes hvert år. Her kan du stå på skøyter, besøke Magical Ice Kingdom eller sitte i pariser hjul. Du kan også ta deg en drink på Ice Bar, og skyvstarte på juleshoppingen! Holdes åpent  fra 21 november - 4 januar. (Mer informasjon her)

4. CIRCUS ON PICADILLY CIRCUS

Rundt slutten av november mot desember kan du besøke tivoliet på Picadilly Circus. Her kan du kjøpe sukkerspinn, se julefilmer på kino (gamle klassikere), prøve de forskjellige spillebodene eller ta en tur i pariser hjulet. Dette gjorde jeg og min familie i fjor, noe som var veldig hyggelig. Du får se utover hele London og får et glimt av London Eye.

Winter WonderlandPanoramic wheel Winter Wonderland, Hyde Park, London. :**

 5. LONDON EYE

En populær turist attraksjon som ligger i hjerte av London er London Eye. Dette er det største pariserhjulet med utsikt over hele byen. Perfekt hvis du vil ta fine bilder eller se mer av byen ovenifra. Noe du bare må få gjort når du besøker London!

Streetsuk tumblr - Google keresésAmazing

 6. CAMDEN TOWN

Litt nord for London finner du en plass som heter Camden Town. Dette er en kilometer lang gate med masse markeder som selger alt mulig rart. Det finnes også utesteder og puber, og mer alternative butikkvalg i hvert hjørne. Dette er markedet som har alt! Jeg elsker denne plassen, og har vært der mange ganger. Hvis du liker å shoppe, se på interesante ting og bli inspirert av gammel kunst må du bare få besøkt Camden City!

- image #2042019 by marky on Favim.com° Camden market

Heaven of crazinessDepartment of Homeland Obscurity | via TumblrWall Photos

Noe av det kuleste med Camden, er også bygningene. Du finner allt fra store gitarer til kongekroner på mange av husene.

 7. SPITFIELDS MARKET

Dette er også et market du bør få med deg på Londonturen! Dette er perfekt hvis du elsker shopping eller vil kjøpe en gave med hjem. Her kan du få kjøpt alt fra kjøkkenutstyr til 50 talls plagg. Alt for sin smak! Du vil garantert finne noe du liker på dette markedet. Det er 2 markeder som slås sammen til ett og dette holdes innendørs på et senter. Det er åpent alle dager og ligger på Horner Square.

8. THE THAMES SIGHTSEEING

Hvis du er mer av den evetyrlystne og vil se litt mer av byen kan du booke deg billetter for The Thames. Dette er en ferge som frakter turister igjennom elven i London og gir deg minner for livet. Du får tatt flotte bilder på denne turen og det vil også være en guide som forteller deg om de forskjellige stedene. Fergen ligger til kai ved London Bridge. Once In  A Life Time Experience!

In the SkyLondoooooonnnHave a nice day 🇬🇧

9. OXFORD STREET

Sist men ikke minst må du få med deg den mile lange shopping gaten Oxford Street. Her finner du butikker som Top Shop, Victoria Secret, Primark, Forever 21 samt en av verdens største HM butikker med hele 6 etasjer. Gaten kryr av utesteder og restauranter og du finner en bar i hvert eneste hjørne. Dette er plassen det er mest turrister hele året så jeg anbefaler å passe godt på lommebøker og penger når dere trasker rundt i gatene. Det er alltid mye trafikk også, og det er her de store røde bussene færer igjennom mest. Hvis du liker shopping, musikk, liv og røre må du bare ta deg turen innom. Det er veldig enkelt å komme seg til Oxford Street med undergrunnen, og det går alltid buss. Jeg går igjennom denne gaten hver gang jeg skal til studio!

Det er fantastisk fint og koselig på vinteren, da er de fleste bygningene dekket med krystaller og annet julepynt!

London ♔❥ throwback in to this perfect shop ❤️ZARA

10. HYDE PARK

Siste på listen! Hvis det er en park som jeg ikke kan gå lei av å traske igjennom, da er det store Hyde Park. Parken er alltid full av folk, enten det er tirsdagskveld eller søndagsmorgen. Det vakreste med parken er de høye store trærne, utsikt mot Westminister og stor flott vann der du kan sitte å slappe av med en deiig salat. Det er alltid fugler ved vannet, og de elsker å bli matet. Det er ikke alle fugle artene man får lov å mate, men det står et skilt ved parken. Det er forskjellig fuglearter fra sesong til sesong, men når jeg var der sist da var det svaner, gås og ender.

Det er også mulighet å leie sakkosekker fra restauranten ved siden av, så du kan sitte på gresset i parken hvis du ønsker det. Ekornene i parken kommer alltid å hilser på så husk å ha med en matbit på forhånd. Jeg har tatt et ekorn i hånda mange ganger, de er ikke særlig redde for mennesker. Engelskmennene tar veldig godt vare på dyrene her, noe jeg synes er utrolig bra. Dette er en park du bare må besøke før du drar hjem!

UntitledHyde park 😎Hyde park

Håper dere likte tipsene mine, Lik gjerne hvis du ønsker flere slike innlegg om London!


Hviket av punktene har du gjort/vil du gjøre?

#Londonguide #London #Ferie #Søndag #Inspirasjon #Blogg

Victoria Frostmann Skau

21.09.2014 kl.20:45

Så utrolig fint innlegg! Fin blogg :)

Charlotte Tunes

21.09.2014 kl.20:55

Flott innlegg! :-D

Style By Keinapel

21.09.2014 kl.20:58

victoriaskau: Takk for det :)) Klem

Style By Keinapel

21.09.2014 kl.20:59

Charlotte Tunes: Så bra at du likte det :-)
For et herlig innlegg og mange gode tips du kommer med, tusen takk! Jeg selv har aldri vært i London, men det virker som en helt fantastisk by! :-)

Style By Keinapel

21.09.2014 kl.21:49

Katrine: Så bra at du likte det! :) Ja London er fantastisk!

Line Cecilie Larsen

21.09.2014 kl.22:21

vil til london!!

Style By Keinapel

21.09.2014 kl.23:49

Line Cecilie Larsen: Du7 må ta deg turen!:)
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits