Style By Keinapel

Inspiration - Green Week

God mandags morgen lesere:)

Tenkte å inspirere på morgenkvisten med litt bilder, for å kicke off denne uken. Nå skal jeg skjerpe matvanene, og bytte ut med frukt og grønt! Noen som er med?

Brød skal byttes ut med knekkebrød, brus skal byttes ut med ferskpresset juice eller smoothie. Ostepålegget skal byttes ut med bananbiter, advokado og tørket tomatskiver. Jeg skal også komme i gang med treningen igjen, enten det blir en joggetur eller svømmerunde.

Jeg har lastet ned en app som skal hjelpe med motivasjonen til både trening og kosthold. Jeg har også lagt inn en påminnelse på at jeg skal meditere hver morgen, noe som er veldig sunt både for kropp og sjel! Når jeg mediterer hører jeg på denne spille listen.


Jeg er klar for en grønn uke, er du?

#Inspirasjon #Trening #Hverdag #Kosthold #Mandag

Iselin Renée

22.09.2014 kl.09:05

Utrolig fine bilder :)

RisRosOgKlaging

22.09.2014 kl.11:02

Så flott og smart! Hva er det for en app, koster den noe? Kanskje det er en app for meg også =)

Jeg ville ha kuttet helt ut brød og knekkebrød, gluten er ikke sunt eller bra for oss, det skader dessverre kroppen!

- Alona.

Style By Keinapel

22.09.2014 kl.15:42

RisRosOgKlaging: Hey, Appen koster ingenting og den heter "Lift" du finner den i app shoppen. Ja, det er lurt å kutte ut begge deler. Men, så lenge man spiser knekkebrød som er glutenfri er det en god start :-)

Style By Keinapel

22.09.2014 kl.15:42

Iselin Renée: Takk for det :-)
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits