Style By Keinapel

Høstmote: Knee High Boots

Good friday night!

Håper dere har en fin start på helgen så langt, her hjemme er jeg i gang med pakkingen. Nå er det kun noen få uker til jeg flytter til det nye huset! Jeg kjenner jeg gleder meg utrolig mye. Bloggingen kommer til å bli 100% når jeg har fått flyttet. Skal blant annet vise dere før og etter bilder av rommet som jeg skal pusse opp!! *Spennende* 

Anyways, en trend som florerer mye rundt for tiden er kne høye boots. Jeg synes det er utrolig kult, og du kan matche det til mange forskjellige antrekk, enten det er hverdag eller fest. Jeg synes det er veldig stilig til en lang hettegenser eller cardigan. Du kan også bruke bootsene til bukse eller tights/strømpebukse under en shorts for eksempel. Jeg har tittet litt etter inspirasjon hvordan du kan kombinere trenden. 

Stjerner som Selena Gomez. Miley Cyrus og Miranda Kerr er noen av de som har fått øynene opp for trenden! 4 kule måter å kombinere trenden på. 

SHOP THE STYLE(Klikk på bilde for å shoppe *adlinks*)


Love or Loathe?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Fredag #Hverdag #Helg 

04.10.2014 kl.09:11

Beklager dette, men....

Lyst å teste GRATIS produkter og tjenester uten å betale en eneste krone? Blogger du? Trenger du sponsor til dine konkurranser eller har du bare lyst å motta gratis varer for å anbefale de? Du kan å svare på spørre undersøkelser å tjene ekte penger, f.eks delta i en spørreundersøkelse som varer i ca 9 min, tjen over 8 kr.

Ja det er helt gratis, nei du får ikke små ting. Det er mange Norske som har opplevd å få gratis IPAD uten å måtte betale for produktet eller frakt. Og du får beholde produktet gratis.

Du kan teste gotteri, mat, drikker, klokker, radio, ferier, kjøkken utstyr, Nylig ble det gitt vekk over 150 kino billetter i fra filmweb.no og osv helt gratis.

Det vil hele tiden komme nye produkter som bedriftene ønsker at vi skal teste, og til igjengjeld vil de at vi skal gi de en vurdering på produktet. Er ikke vits å selge ett produkt vist ingen vil kjøpe det likevel?

Hva må du gjøre?

Trykk på bildet for å komme inn dit.

1.Gå inn på på bildet.

2. Registrer deg gratis. (nei du får ikke spam på e-posten)

3. Motta e-mailen.

4. Gjør deg kjent med siden, oppdater dine opplysninger og interesser.

5. Gå inn på produktomtaler, gå inn på hver og en av produktene du ønsker å prøve med å rykke (JEG VIL PRØVE) Så kan du være en av de heldige som får prøve ut.

Jeg lover deg, det koster ikke en eneste krone å være med på dette, så bli med. Du vil ikke angre, er som sagt helt GRATIS!!!!

Therese Bråthen<3

04.10.2014 kl.11:26

Kjempe fin trend, virkelig elsker det, ser etter sånne sko selv som jeg kan kombinere med antrekkene mine :)
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits