Style By Keinapel

Lily Aldridge for Nelly.com

God mandag lesere! 

Håper dere har hatt en fin helg? Jeg har hatt en rolig helg, og har tenkt til å begynne med trening igjen, nå bor jeg rett ved siden av en fin park så må bruke mulighetene mens det enda er fint vær! Regner med det blir en joggetur etter dette innlegget. 

Jeg titter jo som regel innom nelly daglig, og nå har de endelig fått inn de diskuterte plaggene fra Lily Aldridge Julekolleksjon. Dette er en av kolleksjonene denne sesongen som er en blanding av edgy og classy stil. Det er mange av plaggene jeg personlig ikke synes ser så flatterende ut, men jeg har plukket ut mine favoritter fra kolleksjonen. 


                         Stage Dress/HER                               Dress/HER                            Twin Set Dress/HER 

                          Top/HER                       Lace Dress/Kommer snart                        Bling Tape Jeans/HER

Jeg vet ikke om disse plaggene er verdt prisen, men det ser ut som det er god kvalitet og man får det man betaler for, right? Jeg elsker den Twin Set Kjolen, jeg tenker et statementsmykke og en kul clutch til, hadde blitt det ultimate antrekket for julebord festen. 


Love?

#Nelly #Jul #Hverdag #Mandag #Mote #Inspirasjon #Shopping #LilyAldridge #Adlinks

STINECHARITE

18.11.2014 kl.19:24

Det er så mye fint :D
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits