Style By Keinapel

Throwback to my outfits

Hey beuties!

Så kult at mange likte det andre innlegget mitt :-) Tenkte å skrive litt om klestilen min, siden jeg ser det er mange nye lesere innom! Jeg har en veldig casual og edgy stil, liker spessielt å blande smykker til antrekk, synes statement smykker og lange kjeder er veldig kult. Du kan piffe opp et hvert antrekk! 

Jeg er veldig svak for spessielt hatter, det er bare noe ved det som skriker navnet mitt. Desverre så mistet jeg favoritthatten min i Barcelona (Typisk), som jeg kjøpte på Aldo. Jeg er også ekstremt glad i belter, og bruker det til de fleste plagg som kjole, shorts, bukse you name it. Jeg bestilte nylig noen belter fra Moschino, som jeg bruker mye. Jeg elsker dyreprint, blomsterprint og all slags print på klær. Synes det er utrolig stilig hvis du matcher det på riktig måte! Du ser meg nesten aldri uten skinnjakke, det er en stor craving hos meg og har sikkert 10 slike jakker hengende i skapet. 

Som dere ser elsker jeg leopard og print av enten tiger eller løve! 

Dette er min favorttjakke, kjøpte jeg på primark i fjor! Perfekt å bruke denne sesongen også :-) En av skinnjakkene mine, elsker denne veldig 80 tallet! Tatt i sommer! I miss that hat! 
Så dette var et lite tilbakeblikk på stilen min igjennom bloggen. Jeg synes ikke stilen min har forandret seg så mye, synes den er ganske lik som den alltid har vært :-) 


Hvordan er din stil?

#Mote #Blogg #Outits #Inspirasjon #Tirsdag #Jul

frida

19.11.2014 kl.12:57

jeg tror stilen min er veldig "basic", men jeg er sykt glad i skinnjakker og statementsmykker jeg også :D

Tonje Sivertsen

19.11.2014 kl.20:05

Jeg elsker stilen din!

Style By Keinapel

19.11.2014 kl.21:16

Tonje Sivertsen: Åhh utrolig hyggelig sagt, tusen takk :-) Klem

cathrineanun

20.11.2014 kl.08:25

Så vakker du er! Elsker klesstilen din :D

Style By Keinapel

20.11.2014 kl.11:42

cathrineanun: Tusen takk for det :-) Så hyggelig å høre! Klem <3
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits