Style By Keinapel

Celeb Street Style - Inspiration

God onsdagskveld kjære lesere! 

Håper dere har hatt en fin uke så langt! 

Jeg har en veldig spennende ting å fortelle dere, jeg har blitt invitert til å opptre på "Celeb Charity Football Match" event som går av stabelen på søndags formiddag. Jeg skal på scenen rundt 14.00 tiden og synge 3 valgfrie sanger. Dette ser jeg veldig mye frem til, og blir en av mine store opptredener her i England. WOOHO!! 

Anyways, tenkte å skrive litt om mine stil ikoner og inspirere litt med deres nylige outfits. Jeg er veldig glad i simple antrekk, men som har kule detaljer og tilbehør som spriter opp selve looken! Jeg har plukket ut mine favoritter: 

Miranda Kerr har alltid vært et stil ikon for meg, og jeg elsker hvordan hun setter sammen plagg for plagg. Hun klarer å holde stilen veldig enkelt, men bruker plagg som har detaljer som gjør helheten i et antrekt unikt.  

Kate Moss is keeping it simple and sporty! Elsker den sporty looken hun har fått til her! 

Blake Lively, er en av stil ikonene jeg finner mye inspirasjon hos! Hun ikler seg hatter og luer som spriter opp sin ellers veldig classy stil. What's not to love about her? Kendall Jenner, har en veldig lik stil som meg! Hun har jeg nylig begynt å følge med på, og selvom antrekkene hennes er veldig ordinære og litt kjedelige iblant spriter hun dem opp med stilige design på negler, veskepynt eller solbriller. Hun spiller det veldig safe, men det funker! 


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Jul #Onsdag #November #Shopping

Ajnira Muminovic

19.11.2014 kl.22:11

oh, kendall is my secret style crush :D

majnira.com
Så moro at du skal opptre på scene da! Masse lykke til :-D

Jeg selv ELSKER Blake Lively sin stil!! :-)

Amalie

20.11.2014 kl.15:08

Absolutt elsker Kendall og Blake sin stil! Så fin blogg du har forresten :)

Style By Keinapel

20.11.2014 kl.16:48

Amalie: Jeg også, så hyggelig å høre :-) Klem
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits