Style By Keinapel

Se favorittseriene dine og filmer når du vil

Hey fine dere!

Håper dere har hatt en fin uke sålangt? Jeg beklager for dårlig bloggin i det siste, men jeg har mistet litt motivasjon. Kanskje noen som har et motivasjonstips til meg? Setter pris på det! Jeg er full igang med å fikse videre på soveværelset og det begynner å bli veldig fint, skal vise bilder når rommet er helt ferdig! Dere vil ikke tro hvordan det så ut før, maling gjør virkelig underverker! 

Anyways, jeg har lyst til å tipse dere om en super app som du kan laste ned til pcen, macen eller tableten (Må være operativsystem beregnet for FlashPlayer). Siden det er jul er det sikkert noen av dere som ønsker å se litt julefilmer? Jeg ble tipset om dette av en venn for lenge siden, og har brukt det flittig i flere måneder. Jeg trudde ikke mine egne øyne når jeg fant ut at dette også er lovlig! Appen heter popcorntime og du kan laste den ned HER (Download Linkhelt gratis! Konseptet er akkurat som Netflix, men etter min mening mye bedre. De har også høytoppløsning på de fleste filmer og serier! 

Slik ser appen ut!

Her kan du velge kategorier, dersom du ikke har lagt til noen favoritter. Trykker du på hjerte til høyre -------> Her kan du se både nye og gamle filmer eller serier, og det koster deg ikke en krone! Du kan også legge til dine favoritter, og du trenger ikke lete febrilsk etter episoden du så på dersom enten pcen klikker eller programmet låser seg.Når du trykker på serien, kommer du til den episoden du sist så på. Dette synes jeg er veldig bra! 

Dette er hva jeg ser på nå fortiden, Drop Dead Diva, jeg anbefaler denne på det sterkeste hvis du liker advokatyrket og spenning!

Jeg elsker denne appen, og håper dere er fornøyd med dagens lille tips! 


Har du hørt om popcorntime?

#Film #Blogg #Inspirasjon #Jul #Gratis #Hverdag

Stina Ueland

05.12.2014 kl.16:39

Har hørt om Popcorntime, men har ikke sjekket det ut enda :)

RebeccaHasselgard

05.12.2014 kl.17:28

Aldri hørt om, men skal absolutt sjekke ut! :)

Hanne Slette

06.12.2014 kl.19:31

Ja, popcorntime er genialt!

kristinerosok

07.12.2014 kl.17:59

Takk for tipset:)

Style By Keinapel

07.12.2014 kl.18:36

kristinerosok: Bare hyggelig! :)

Style By Keinapel

07.12.2014 kl.18:36

Hanne Slette: Ja jeg elsker det!
Kjempe fint tips :) Skal prøve å laste det ned nå!! :)

Style By Keinapel

10.12.2014 kl.22:35

kristinavalerievna.blogg.no: Bare hyggelig! Håper du liker det:-) klem
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits