Style By Keinapel

Bygg drømmehjemmet selv

Reklame

Jeg tenkte å tipse om en nettside som har alt innenfor husets fire vegger, enten det er innredning, maling, tapetisering, renovering eller bygging så kan du fint gjøre alt dette selv! Bygg din drømme bolig, og velg ut det som passer for deg! På bygghjemme.no finner du alt til enhver smak, og du har også mulighet til å spare noen kroner. 

Bygghjemme ble lansert i 2012 og har fått stor suksess på markedet. Målet er å bli Norges Største Byggevarehus. Dette er en super nettbutikk for de som ønsker å bestemme resultatet fra start til slutt! Jeg er godt i gang selv med å renovere, male og tapetisere vegger på soverommet, jeg skal også bygge walk-in closet i begynnelsen av det nye året. Hvis du er litt handy som meg og liker å gjøre ting selv er dette en super plass å starte. 

Besøk bygghjemme.no sin nettside for inspirasjon(Bilde lånt fra nettsiden)

Dersom du tenker å oppgradere soveromet og trenger litt inspirasjon er det verdt å ta en titt innom siden, de har suverene garderobeløsninger for deg som har lyst til å spare penger. De har nå 40% avslag på alt innenfor soverommet. Ønsker dere lykke til med bygging av drømmehjemmet! 


Hvordan ser ditt drømmehjem ut?

#Interiør #HusogHjem #Shopping #Mote #Inspirasjon

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits