Style By Keinapel

Tilbakeblikk til Outfits 2011

Når jeg så igjennom gamle blogg innlegg kom jeg over noen outfit bilder jeg tok i 2011. Dette er antrekk fra tiden jeg bodde i Tromsø til jeg senere flyttet sørover. Det er rart å tenke på at jeg nå bor like utenfor London! Jeg hadde nok aldri trudd på at jeg kom til å flytte til England noen år senere!  Tenkte å vise dere mine favoritt antrekk fra den tiden! 

Antrekk med skinnjakke, jeg husker jeg  var veldig fan av nagler på den tiden!

Jeg savner disse skoene og vesken! Den ligger hos faren min i Oslo, mens skoene ble etterhvert ødelagt desverre. Kjøpte vesken på Nelly.com for noen år siden, var min favoritt veske en periode. 

Jeg husker veldig godt når jeg kjøpte denne ponchoen og tenkte å prøve å bruke det i et antrekk, selvom den ble hengende i skapet for det meste. Den var på salg og jeg brukte den kun en gang. Nå skulle jeg ønske jeg hadde den. Ligger også hos faren min i oslo! Jeg fant også noen antrekk fra da jeg bodde i Fredrikstad hos tanten min, det var denne tiden jeg ble skole lei og følte for å komme sørover. 

Som dere ser var jeg veldig glad i wedges, og disse jeg kjøpte på Bianco var mine favoritt par! Dette var noen av antrekkene jeg fant :-) 

Jeg har forresten registrert meg på bloggurat


Hvilket antrekk liker dere best?

#Mote #Inspirasjon #Blogg #Søndag #Skjønnhet

 

idaoolsen

04.01.2015 kl.22:59

Jeg likte antrekket med ponchoen og det med den hvite genseren best! :D

Janne

04.01.2015 kl.23:35

å så mange fine antrekk!

RebeccaHasselgard

04.01.2015 kl.23:35

Syns ponchoen var helt nydelig! :)
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits