Style By Keinapel

20 årsjubileum på Apotek 1 - Supre Tilbud

God morgen vakringer!

Nå som det er januarsalg ønsker jeg å tipse dere om et supert kampanje tilbud hos Apotek 1 , i forbindelse med 20 års jubileum gir de nå kunder hele 50% på en rekke varer.

Du får ikke bare kjøpt medisin og kosttilskudd hos Apotek 1, de selger også kosmetikk og hudpleie. Hvis du sliter med tørr og sensitiv hud så har de et flott utvalg av produkter til enhver smak. Du finner mye bra produkter som har uten parfyme, og kun inneholder naturlige ingredienser. Dersom du ønsker å starte på dietten, eller treningsprogrammet du lenge har tenkt på selger de også protein barer og skjokolade barer som garanterer deg vektreduksjon. (Det er ikke alle av oss som klarer å holde oss unna fristelsene) Du får nå 5 stk for 100 kr, og dette er mange av bursdags tilbudene de kjører denne måneden! Tilbudet finner du her Dersom du kjøper varer for 500 kr får du et gavekort med på kjøpet som en bursdagsgave fra Apotek1! 

Jeg anbefaler og skriver mye om kosmetikk og skjønnhet, men synes også det er viktig å tipse om de mer alternative valgmulighetene. Det er mye stoffer i de produktene vi kjøper fra matbutikken, parfymerier og nettbutikker som inneholder farlige stoffer som kan skade kroppen. Jeg har lest veldig mye om Paraben og andre stoffer som finnes i disse produktene, som ikke er så bra for oss. Desverre så er det parabener (kjemikaler) i nesten alt, men å redusere forbruket kan være med på å holde kroppen enda friskere. Du kan lese mer om det her  Håper kanskje dette gjorde noen litt klokere for dagen? :)

 

 Sponset video

Madde K.K

07.01.2015 kl.12:26

Så utrolig gode tilbud!

Ha en fin dag videre :)

112

08.01.2015 kl.16:16

Du har glemt å skrive der er sponset innlegg
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits