Style By Keinapel

Out with the old, In with the new

God kveld kjære lesere! 

Nå som det snart går mot vår har jeg gjort en opprydding iblant cosmetikken. Midt oppi alt ryddingen tenkte jeg å skrive litt om mine favoritt produkter :) Jeg vet jeg har skrevet om produktene før, men det går vel fint!

Jeg skal også kjøpe meg nytt blogg design, siden jeg begynner å gå lei dette. Det er alltid deilig med en liten oppgradering!Dette er produkter jeg bruker daglig, og jeg er veldig fornøyd!

1. Skincare Hand & Footcream with aloe vera fra DG - Denne er perfekt dersom du sliter med tørr hud. Den lukter også veldig godt!

2. St. Moriz Oil Free Body Mosturiser - Denne bruker jeg på huden før jeg påfører Bronzing Tanning Mousse. Det gir gjevnere og perfekt resultat!

3. St. Moriz Bronzing Mousse - Jeg har prøvd mange slike tanning produkter tidligere, denne er soleklar favoritt hos meg!

4. BABOR Shaping Body Lotion - Denne bruker jeg på hele kroppen etter et bad. Den er også anti aging, holder huden min frisk og fin! 

Nå tar jeg kveld med Drop Dead Diva. Jeg er så utrolig avhengig av den serien, og hører rykter om at det kommer en sesong til (JIPPI!)


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Hverdag #Anbefalinger #Onsdag #Skjønnhet

herlig! utrolig deilig når man har brae selvbruningsrutiner:)

Style By Keinapel

22.01.2015 kl.01:01

Martine: Ja, så absolutt :-) Du føler deg mer freshere om dagen!

Mona

22.01.2015 kl.02:21

St.Moriz er elsk!

Kine M. Karlsen

22.01.2015 kl.08:55

liker! :D

Louise Bellingmo

22.01.2015 kl.12:29

Har ikke prøvd disse tidligere men de høres gode ut! Alltid kul å prøve noe nytt også;)
Mange herlige produkter

Helene Fuhr

22.01.2015 kl.17:36

gode produkter! love

kristinerosok

23.01.2015 kl.00:55

Så fint innlegg :)
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits