Style By Keinapel

Lately on @instagram

God onsdagskveld kjære lesere! 

Jeg kom hjem for 2 timer siden og er helt utslitt. Vi kjørte i 5-6 timer i morges fra Edinburgh. Det var en lang og trøtt kjøretur, så jeg kjenner det skal bli godt å legge hodet på puten ganske så snart! Håper dere har en fin uke så langt! Jeg tenkte å komme med en oppdatering fra instagram, noe som er en stund siden sist jeg gjorde. Dere kan gjerne følge meg her hvis dere ønsker. Du kan gjerne legge igjen instagram profilen din i kommentarfeltet så skal jeg huske på å følge dere tilbake :) 

 

I morgen kommer det et innlegg om Luksus vs Budget, dette i forbindelse med veskedebatten som skrives om så mye i media. Vi skrives mer i morgen ønsker dere en fin kveld videre :) 


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Hverdag #Onsdag #Shopping #Instagram #Skjønnhet

Cassandra Lysgård

04.02.2015 kl.23:28

Fine Instagram-bilder! :)

Style By Keinapel

04.02.2015 kl.23:29

Cassandra Lysgård: Takk for det :-)

Louise Bellingmo

04.02.2015 kl.23:40

Lots of love her, fine bilder :) Du får ha en fin kveld ^^

Ingrid

05.02.2015 kl.08:31

Fine bilder :)
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits