Style By Keinapel

Få de beste rabattene

God fredagskveld! 

Jeg har veldig lyst til å anbefale dere en nettside jeg har vært medlem av i 2 år, nemlig Members.com.  Jeg er stor fornøyd med rabattene de har på de forskjellige butikkene, der du kan få opptil 75% rabatt på de fleste nettbutikker. Dersom du er en stor mote og interiør geek som meg og elsker nettshopping, er dette siden for deg! Det koster ingenting å registrere deg, og du får tilgang til de beste rabattene. Klikk her for å komme i gang :)

Det står også hvor lenge tilbudet varer, og hvor mye du får rabatt på. Nå får du blant annet 70% på Miss Selvfridge utvalgte varer, dette varer kun i 4 dager så vær rask hvis du ønsker å bruke rabatten! Frakt og leveringstid blir også oppgitt under informasjon på hvert tilbud. Håper dette lille tipset ga en fin start på helgen!

Dette tubeskjørtet koster nå kun 104 kr hvis du kjøper det via Members, det kaller jeg røverkjøp! Finner du her


#Annonse #Mote #Shopping #Inspirasjon #Helg #skjønnhet #Interiør 

Ann Cathrin

07.02.2015 kl.06:07

Har aldri handlet fra members, men det er utrolig mange gode tilbud så kommer nok til å gjøre det en vakker dag!

Anita Søvold

07.02.2015 kl.09:09

Elsker den siden :-D

Cecilia Catharina

07.02.2015 kl.12:40

Så utrolig godt tips! :D

Ha en helt fantastisk lørdag! :-)
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits