Style By Keinapel

My valentines weekend

Hi Beuties! 

Håper dere har hatt en fin valentines weekend, jeg er fortsatt på besøk hos kjæresten og hadde en super hyggelig valentines feiring. Vanligvis har Valentinsdagen vært dagen jeg satt hjemme med is-boksen og så triste filmer eller var ute med venninner. Det var veldig annerledes denne gangen, men utrolig koselig å feire det med M. Jeg har skjult det en stund at jeg har holdt på med noen, men vi bestemte oss for å ta steget å bli sammen den 14. Februar, altså kjærlighetsdagen. Det er utrolig spesielt, men absolutt en dag vi kommer til å huske godt når det kommer til "anniversaries". Jeg er lykkelig!

Kjæresten min er virkelig den beste, og kunne virkelig ikke ønsket meg noen annen. Nå skal jeg ikke skrive så mye mer om kjærlighet, men håper at dere hadde en fin weekend :) 

M vekte meg med blomster og kaffe på sengen, og hadde laget et søtt bilde av oss. Det var en kjempe koselig overraskelse! *knis*. Senere dro vi ut å spiste indisk og dro en llten tur ut etterpå! Håper alle ble behandlet like bra som meg, vi jenter fortjener litt luksus av og til :) 

<3<3


Hvordan var din valentines?

#Blogg #Mote #Kjærlighet #Inspirasjon

Madde K.K

18.02.2015 kl.17:28

Så koselig!

Ønsker deg en herlig uke :)

Veronika Raanes

18.02.2015 kl.20:25

Så vakkert bilde :-)

Susanne Moen Øy

18.02.2015 kl.23:10

Høyrtes ut som ein kjempe koselig kveld! :-)

Ønsker deg ein kjempe fin onsdagskveld :-)
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits