Style By Keinapel

Just Fabulous Heels

God fredagskveld! 

Jeg ankom nylig inn døra til kjæresten, jeg har ikke internett hjemme for øyeblikket så jeg må forhåndskrive noen innlegg for uken. I dag kom begge pakkene jeg hadde bestilt for noen dager siden, den ene fra Just Fab og den andre var produkter jeg har fått tilsendt i samarbeid med perfume-click.co.uk :-) 

Jeg er veldig fornøyd med tingene jeg har fått, og kommer til å skrive litt om det når jeg har fått testet det ut! Anbefaler alle å ta en tur innom her, gode produkter innenfor skjønnhet og kroppspleie til rimelige priser. Bestiller du fra nettshoppen slipper du å betale moms og gebyr, er ikke det supert?

Jeg fikk skoene mine i dag, og de er utrolige fine i virkeligheten, eneste er at jeg må bli vandt til å gå i slike hæler igjen, hehe. De ankom i en kjempe søt sko boks, elsker slike bokser. Passer godt inn i skosamlingen! 

Du finner skoene her

My darlings!

Ønsker dere en fortsatt fin kveld, så skrives vi i morgen! <3 


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Friday

Cecilia Catharina

28.02.2015 kl.03:14

Så utrolig fine sko! :D

Tessa Terese Kvammen Bennett

28.02.2015 kl.07:34

ÅÅ, så fine! :)

Markus André Saunes

28.02.2015 kl.14:25

Kjempe fine! :D

cheerchrissy.blogg.no

28.02.2015 kl.14:43

nydelige sko<3

ønsker deg en super fin lørdag!<3

Tine

28.02.2015 kl.18:15

Så fine sko :)
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits