Style By Keinapel

My favs in makeup brands

Hvis det er noe jeg har for mye av da er det sminke, jeg gikk igjennom sminken min her om dagen og fikk kastet og gitt bort det som jeg ikke vil ha lengre. Under ryddingen kom jeg på at jeg ville skrive et innlegg om mine favoritt merker. Det kommer veldig annpå hviket sminke produkt jeg bruker, men jeg kjøper som regel fra Bobbi Brown, No7, MAC og andre merker. Så her kommer mine favoritter i sminkesamlingen :) 


 
Her ser dere sminken jeg bruker mest, dette er både sminke jeg har kjøpt i butikk og bestilt fra Ebay. MAC, Isadora, Bobbi Brown, No7, Avon, Rimmel er merkene jeg kjøper mest :) 

Øyeskygge palletten, contour concealer palletten (Link) og highlight pudderet har jeg bestilt fra Ebay! Jeg var veldig rask ute når øyeskygge palletten var på salg og jeg betalte kun under 100 kr, men nå som det er blitt så populært har prisen sunket enda mer. Du finner det ihvertfall her Jeg elsker det!! :)

Dersom du har veldig sensitiv hud og ønsker en foundation som sitter godt på huden, anbefaler jeg No7 foundation :) Jeg har fargen "Ivory", som er en tone lysere enn min egen hudtone. Men, det gir perfekt dekke hele dagen. Til hverdag bruker jeg Bobbi Brown foundation, som du sikkert ser så har jeg brukt den ene veldig mye, hehe. Jeg er ihverrfall stor forbruker av foundation og har brukt den i snart 2 år. Den har en veldig lett og fin konsistens og gjør at huden føles silkemyk. Den er perfekt hvis du ønsker et mer naturlig resultat! 


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Skjønnhet #Fredag

Marta Alise

06.03.2015 kl.17:56

wow, for en samling :O jeg har nesten helt likt bilde forresten!

Cecilia Catharina

06.03.2015 kl.18:26

Så utrolig mye fin smike og mange gode sminkemerker :D

Ha en kjempefin fredag videre :-)

Style By Keinapel

06.03.2015 kl.20:00

Cecilia Catharina: takk for det :) Ønsker deg en fin fredagskveld!

Style By Keinapel

06.03.2015 kl.20:01

marta alise: hehe ja har blitt litt mye sminke i det siste :) hehe så kult!
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits