Style By Keinapel

Get flawless skin in 1-2-3Jeg har lyst til å dele mine beauty secrets med dere! Hva er egentllig hemmeligheten til ren og fin hud? Svaret er enkelt. Unngå for mye sminke og kremer som dekker for porene i huden. Huden vår trenger å puste like mye som oss, og for å gjøre huden mest glad og frisk hele dagen er å huske å rense huden morgen og kveld. Mange produkter og spessielt hudkremer inneholder parabener, som er et stoff som ikke er godt for verken håret eller huden. Jeg anbefaler å bytte ut produkter med andre produkter som har mer innholdsrike ingredienser. Jeg har skrevet om en super produkt samling her, som inneholder kun naturlige mineraler fra dødehavet! 

Noe som også hjelper for bedre hud er god nok mengde med vann daglig, kroppen trenger opptil 3 liter vann. Noen feil mange gjør er å rense huden med produkter som inneholder parabener, det hjelper ikke på huden og det kan fort oppstå allergi og irritasjon. Det er mye stoffer i de produktene vi kjøper fra matbutikken, parfymerier og nettbutikker som inneholder farlige stoffer som kan skade kroppen. Jeg har lest veldig mye om Paraben og andre stoffer som finnes i disse produktene, som ikke er så bra for oss. Desverre så er det parabener (kjemikaler) i nesten alt, men å redusere forbruket kan være med på å holde kroppen enda friskere. Du kan lese mer om det her  Håper kanskje dette gjorde noen litt klokere for dagen? :) Prøv å bytt ut produkter med mindre parabener og se om det gjør en forskjell! 

Frisk luft er også et godt tips for bedre hud, og ikke minst nok mengde med søvn!

Det finnes mange vidunderprodukter som vil love deg vakker hud, men det er faktisk så mye mer du kan gjøre selv for å få bedre hud. Noe jeg også anbefaler er å bruke kokkos olje i matlaging, blande det i kremer og bruke det i håret. Det hjelper så utrolig mye, jeg merker at både håret og huden min har blitt bedre! Jeg bruker også kokkos olje på leppene og øynene, dette fjerner døde hudceller og gir deg et flawless resultat når du sminker deg! :-) Håper tipsene mine hjelper litt på hud problemet! 

PS: Jeg ble en av bloggerne som skal teste Swiss Care skinroller  i samarbeid med blogg.no, jeg kommer til å skrive en ærlig vurdering av dette produktet! 


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Skjønnhet #Søndag #Helg

Becca Alexandra

15.03.2015 kl.19:16

Kjempefint innlegg, skal bli mer ops på dette nå framover :)

Style By Keinapel

15.03.2015 kl.19:17

Becca Alexandra: Så bra! Glad du likte tipsene mine :-)

Cecilia Catharina

15.03.2015 kl.20:57

Så mange gode tips! :D

Ønsker deg en kjempefin kveld videre og kos deg masse :-)

Marlene Eriksen

15.03.2015 kl.21:03

takk for tips :D

Style By Keinapel

15.03.2015 kl.21:07

Marlene Eriksen: Bare hyggelig :-)

Style By Keinapel

15.03.2015 kl.21:07

Cecilia Catharina: Så flott at du liker det :-)

Silje Eriksen

15.03.2015 kl.22:00

Tusen takk for tipset :-)

Marian Revdahl

16.03.2015 kl.08:17

Kjempe bra innlegg!

Style By Keinapel

16.03.2015 kl.20:16

Marian Revdahl: Takk for det :-)
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits