Style By Keinapel

Shopping at Bluewater

God tirsdagskveld lesere! 

I dag tok kjæresten med meg til Bluewater som er en av de største shopping sentrene her i UK, det ligger like utenfor London og har alt fra House Of Frasier til forever 21. De har også restauranter, cafer og puber i alle etasjene. Jeg har vært der en gang før, men det var utrolig hyggelig å være der med kjæresten :) Siden jeg har bursdag om 10 dager så ville han kjøpe tidlig gave til meg, noe som er utrolig søtt av han! Fikk velge det jeg ville ha, og kom hjem med 4 fulle poser med både treningstøy,klær og accessories. Har ikke jeg verdens snillleste kjæreste? Herregud, har blitt behandlet som en dronning i dag! 

*pose*Kjekken fant seg en jakke fra Armani, denne har han ikke sluttet å snakke om siden vi dro fra senteret. Matthew: "I want that jacket!!" , bevis på at det er ikke bare oss jenter som forelsker seg fort på shopping, hehe Etter shopping ble det sushi bar, det var veldig digg med mat. Jeg synes det er så fascinerende hvordan japanerne spiser sushi, og at det har blitt en så stor trend over hele verden. Elsker det! 

More shopping!! 

Vi kom inn døren for ikke lenge siden, og sitter nå klistret foran tven og macen. Matthew ser på suits mens jeg ser på paradise, kontraster sa du?

Ønsker dere en fin kveld videre, så blogges vi i morgen :)


 Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Tirsdag

Madeleine

18.03.2015 kl.00:03

Heldige deg! :)

Style By Keinapel

18.03.2015 kl.00:05

Madeleine: Ja var koselig :) hihi

Markus André Saunes

18.03.2015 kl.00:48

Så koselig! For en kjekkas til kjæreste du har ;)

Ingrid

18.03.2015 kl.13:12

Så gøy. Snill kjæreste du har da :)

Style By Keinapel

19.03.2015 kl.00:27

Markus André Saunes: Ja er heldig hihi :)
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits