Style By Keinapel

Lost 4 kg in 1 week

Hei kjære lesere!

Beklager for lite oppdateringer de siste dagene, jeg har vært i full fokus på treningen og har rett og slett glemt bort bloggen helt. Jeg har faktisk gått ned 4 kg på kun 1 uke, og jeg er utrolig fornøyd! Det var et stort sjokk når jeg veide meg etter treningen, veide 68 nå veier jeg 63-64 normal vekt. Jeg holder meg nå til en veldig streng diett som kun består av kylling og andre matretter med mye proteiner.Målet for treningen er å bygge opp muskler etter jeg har gått ned til min ideal vekt. Jeg trives veldig på treningsenteret og pleier å være der i 2-3 timer hver dag, etterpå slapper jeg av jacuzziet som de har for alle medlemmer!

Jeg brenner ca 500-600 kalorier hver dag, og det er mest cardio jeg foretrekker. Først 10-20 minutter på spinning (Sykkeltrening), så 20 minutter på Cross Trainer, og så avslutter jeg med Situps/pushups/squats eller annen form for trening som svømming, squash, tennis osv. Jeg elsker David Lloyd, som er der jeg trener. Signerte meg opp for 12 måneder fra 1 mai. Som vil si at jeg får de 6 første ukene gratis! 

Motivasjonen for trening er å ha noen å trene med, finne seg en bra spilleliste på spotify og trene i freshe treningsklær! Jeg føler meg som en helt ny person etter jeg tok trening seriøst og forstår nå hvor mye det har å si på kropp og sjel! Jeg har valgt å trene fra Mandag-Fredag fordi kjæresten min gjør det så da blir det enklere å følge opp når jeg har "late dager" haha. 

Hvis du vil følge med på treningen kan du følge meg på instagram her, jeg følger alle tilbake :)Jeg fikk pakken fra SWISS som jeg skal teste ut i samarbeid med blogg.no, jeg kommer til å skrive en ærlig vurdering av dette produktet!

Nå er det også kun 2 dager til jeg fyller 22 år!! wooho Jeg og kjæresten skal feire det med 4 dager i London på hotell, også en god gammel veninne kommer ned :) 

Ønsker dere en superfin dag videre!


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Trening #Kosthold #Livsstil #Shopping

Anita Søvold

25.03.2015 kl.15:38

Flink du er!

Cecilia Catharina

25.03.2015 kl.15:55

Så utrolig flink du er til å trene og leve sunt! :D

Ha en herlig dag videre og kos deg :-)

projecthealthy

25.03.2015 kl.20:10

Så bra jobba :D Kanskje du vil være med på Prosjekt FIT?! :D

Style By Keinapel

26.03.2015 kl.00:28

projecthealthy: Takk for det! Ja kanskje det :) Hva gaar det ut paa?:)

Style By Keinapel

26.03.2015 kl.00:29

Cecilia Catharina: Takk for det begynner aa komme seg naa :) klem <3

Style By Keinapel

26.03.2015 kl.00:29

Anita Søvold: Takk for det :) klem
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits