Style By Keinapel

Out soon with my first EPHey vakringer! 

Sikkert mange av dere som lurer på hvor jeg blir av om dagen? Det skal dere få vite veldig snart! Jeg jobber mye i studio, og planlegger oppkommende eventer for sommeren og utover. Dette blir et veldig spennende og innholdsrikt år! 

I flere måneder har jeg jobbet med mitt første EP Album som kommer ut veldig snart, det kommer også ut 2 singler gjennom et management label jeg signerte i fjor sommer. Det tar tid å lage nye låter, men er absolutt verdt ventetiden. Jeg gleder meg ihvertfall utrolig mye til å vise dere hele 8 nye låter jeg har både vært med på å skrive og komponere. Dette blir så spennende! 

Hvis dere ønsker å følge med på dette kan dere følge meg her, og på instagram @celiachalice 

Så hvorfor Celia Chalice som artist navn?

- Det startet i 2014 når jeg først hadde signert med labelen i oxford, og der satt jeg med papirene i hånden og skulle skrive hva jeg ønsket som artist navn. Det at mange av mine nye engelske venner kalte meg Celia istedenfor Cecilia, ga meg en ide. Jeg hadde funnet ut første del av artistnavnet som er "celia", nå manglet jeg bare noe kult bak. Jeg satt å leste en bok en kveld og helt ut av intet kom ordet "Chalice" frem. Jeg satt å repeterte det for meg selv et  par ganger for å se om det passet. Jeg viste det til veninner og de synes det passet meg perfekt. Etter mye frem og tilbake bestemte jeg meg for at det skulle stå på musikken min fremover, og en av managerne på Downtown artists digget det! Føler selv det gir et inntrykk av hvordan artist jeg vil være. Håper dere også liker det! 

Nå til helgen skal jeg synge på mitt første Awardshow event og det gleder jeg meg utrolig mye til! Det kommer så mange som over 1000 mennesker for å se på, og det blir en ufattelig bra kveld fullt av masse arrangementer og nye og kjente fjes. Jeg gleder meg til å se hvem av artistene/gruppene og skuespillerne som stikker av med Essex Entertainment Awards prisen! Her står jeg om ikke veldig lenge!!! 

Håper dere forresten har hatt en super fin helg! 


Love?

#Mote #Musikk #Inspirasjon #Blogg #Livsstil #Trening #Shopping #Skjønnhet

Anita Søvold

06.04.2015 kl.18:04

Lykke til :D

Silje Eriksen

06.04.2015 kl.18:47

Å så kjekt, gleder meg til å høre musikken din og masse lykke til med konserten :-)

Kine Emelie Dalemo Vestvik

07.04.2015 kl.20:37

Såå gøy! Masse lykke til ^^

Style By Keinapel

09.04.2015 kl.16:49

Kine Emelie Dalemo Vestvik: Takk for det :)

Style By Keinapel

09.04.2015 kl.16:49

Silje Eriksen: Så hyggelig å lese, tusen takk for det :)
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits