Style By Keinapel

Todays Outfit - The Orange Leather Jacket

Hey vakringer! 

Hatt en fin uke sålangt? Jeg forbereder meg om dagen til jeg skal opptre på søndag, nå er det kun 3 dager igjen!! Herreguud tiden går fort, jeg fylte jo nylig 22 år 27 mars! Woow! Flere som føler det slik? 

I dag har jeg tatt litt bilder ute i solen, så deilig at varmen har kommet tilbake til London. Har nesten bare vært regn de siste ukene. Men, det er jo ingen hemmelighet at det regner mye i London! Håper ihvertfall at solen er kommet for å bli frem till sommeren er her:) 

Jeg fikk et gavekort i bursdags gave så jeg kjøpte meg en jakke fra Moschino, (som selvfølgelig var på salg). Jeg elsker fargen på jakken, den spriter opp et hvilket som helst antrekk! 

Hvordan har jeg det om dagen? 

- Jeg har det helt fantastisk! Kjæresten min er virkelig den beste, og behandler meg som en dronning! Jeg er så heldig, og det at jeg har noen som er glad i meg for den jeg er hjelper på både kropp og sjel! Kjærlighet er noe kliss, men absolutt noe alle kvinner der ute fortjener! :) Nå ser jeg frem til helg, har allerede funnet kjolen jeg skal ha på meg! Kan vise dere senere :) Blir en treningsøkt senere i dag!


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Livsstil #Skjønnhet #Trening #Kosthold #Hverdag

Iselinn Andersen

09.04.2015 kl.16:57

Utrolig fint! Dødsfin skinnjakke :-D

Linda Taylor

09.04.2015 kl.16:59

Kjempe fint.

Ha en fin Torsdag videre <3

Style By Keinapel

09.04.2015 kl.16:59

Iselinn Andersen: Takk for det Iselinn :) <3

Style By Keinapel

09.04.2015 kl.16:59

Linda Taylor: Takk for det og i lige måde :-)

Vilde

09.04.2015 kl.20:17

Wooow elsk! <3

thefashionablemom

10.04.2015 kl.14:17

Nydelig! :D
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits