Style By Keinapel

Wants from Nelly.com - 30 - 80% sale

God morgen kjære lesere! 

Håper dere har en fin helg :) Jeg kom hjem fra trening i går ganske seint, så da ble det tidlig i seng! Det kommer et trenings innlegg i løpet av neste uke forresten, siden jeg er så godt i gang med treningen! Kanskje noen som vil lese det? 

Dere har sikkert fått det med dere, men jeg har fått nytt design! Følte det var på tide med noe nytt:) Håper dere liker det! 

Jeg tipset jo i forige uke om at det var 70% salg på Nelly, nå er det hele 80% salg på en rekke varer. Er ikke bare det helt vilt? Jeg skal klikke hjem noen skatter selv, når lønningen kommer! Men, dersom du ønsker å få tak i godbitene før salget er over kan du trykke deg inn på linkene jeg legger ut i dette innlegget!

Jeg har plukket ut mine favoritter fra salget! 

1.Link // 2. Link // 3. Link // 4.Link // 5.Link // 6. Link // 7. Link 

Du finner hele salget her

Håper dere finner noe dere liker! 


Love?

#Adlinks #Shopping #Mote #Skjønnhet #Helg #Lørdag #Tips #Inspirasjon 

Silje Eriksen

18.04.2015 kl.11:08

Åh så mye fint! :D

Ingrid

18.04.2015 kl.14:55

Så mye fint :D

Marlene Eriksen

18.04.2015 kl.19:00

fint :)
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits