Style By Keinapel

Hvordan holde på kjæresten

Hey vakringer! 

Det ble endring i planene i går, vi bestemte oss for å dra ut istedenfor! Det var veldig bra liv på utestedet og jeg ble kjent med noen nye mennesker:) Formen i dag er ganske grei, føler meg ikke noe fyllesjuk eller noe. Noe jeg er veldig glad for! Håper dere har hatt en fin helg! 

Noe jeg tenkte å skrive litt mer om på bloggen er ... følelser! Fått noen spørsmål om hvordan jeg og kjæresten klarer å holde oss sammen. Nå har vi kjent hverandre lengre enn vi har vært sammen, men det går ikke en dag at jeg føler meg lei. Så hva er det viktigste i et forhold? Hvordan ta vare på spenningen og romansen i forholdet? 

1. Vær ærlige med hverandre! 

 • Hvis det er noe jeg mener er viktig i et forhold, da er det ærlighet. Vær ærlig med hverandre, vis han at du ikke er redd for å si din mening om ting. Dette er også en viktig faktor for å få et sterkere bånd til hverandre. 
 • Når man er ærlig om ting er det enklere for den andre og finne ut hva du liker og ikke liker. Noe vi jenter ofte gjør er å dra en hvit løgn, hvis han spør hva du synes om den nye jakken han har kjøpt. Ærlighet varer lengst. 

2. Flørt og ert hverandre! 

 • Noe jeg også mener er viktig i et forhold er å flørte med hverandre, dra en vits i ny og ne. Vær tullete med hverandre! Ikke vær redd for å være litt vågal! Dersom han er en fyr som tåler en spøk, er det bare å kjøre på! 

3. Ikke vær for masete! 

 • Noe vi jenter glemmer når han ikke svarer på meldingene i sekundet, er at gutter tenker helt anderledes enn oss. Hvis han er på guttekveld, kan det hende han ikke svarer deg fordi det ikke passer seg. Han vil svare deg når han er alene, på vei hjem eller før han legger seg. Det er ingen vits å mase for mye på han, da går han lei og ser på det som ork å svare på meldingene. 
 • En feil vi gjør etter at han ikke svarer, er å ringe han for å "sjekke" om alt går bra. IKKE GJØR DETTE! 
 • Hvis han ikke svarer deg når du ringer eller sender melding, vent til han tar kontakt med deg! 

4. Gi hverandre pusterom! 

 • Selvom dere er sammen, så betyr det ikke at dere eier hverandre. Ikke les meldingene hans, ta over facebooken hans eller klikk fordi han prater med andre. Hvis du stoler på han, så har du ingen grunn til å være bekymret! Hvordan hadde du reagert om kjæresten plutselig ble sint fordi du snakker med dine gutte venner? Vis han at du stoler på han, dersom du er i tvil kan dere snakke om det! 
 • Ikke bli for avhengig av hverandre! Vis han at du er selvstendig og kan være alene en kveld uten han, enten det er ut med jentene eller spakveld hjemme hos deg. 
 • La han være med vennene sine og gjøre sine ting. Her trenger du heller ikke ringe han eller sende melding for å sjekke hva han gjør, ikke få han til å føle at du overvåker han. Gi han pusterom! 

5. Hold på spenningen! 

 • Hvis det er noe som er viktig i forholdet da er det spenning. Dra ut sammen, dra på ferie eller gå på restaurant. Ingenting er kjedeligere enn å sitte hjemme i sofaen og krangle over popcorn bollen. 
 • Dra på dobbel date! Dette er en veldig hyggelig ting å gjøre, dra ut å spise på restaurant med et par dere kjenner. 
 • Opplev nye ting sammen! Som å dra på danse kurs, gokart eller klatring. Hva som helst som dere ikke har prøvd før!

6. Vær støttespillere for hverandre! 

 • Ingenting er bedre enn å kunne lytte til hverandre. La han snakke om sine følelser, tanker og vis han at du bryr deg! Dette er også viktig hvis du ønsker bedre kjemi med kjæresten. Lær hverandre å kjenne! 
 • Gi han støtte og kjærlighet, så vil du få det tilbake! Aldri ta han for gitt, for da vil han ikke lytte på deg når du trenger å snakke ut.

7. Ikke vær for sjalu! 

 • Vis han at du stoler på han! La han dra ut på guttekveld eller guttetur, uten at du trenger å ringe han ned. 
 • Ikke stalk han, eller ring venner av han for å høre hvor han er! (Been there done that) Det resulterer bare i at han føler seg overvåket og ikke orker mer. 

8. Gi hverandre komplimenter! 

 • Synes du han er fin på håret, eller ser bra ut i den nye jakken han har kjøpt? Si det til han! Ingenting er bedre enn å gi han komplimenter. Men, ikke gi han for mye dersom han ikke gir noen til deg! 
 • Si søte ting til han når han føler seg usikker på deg eller har en dårlig dag. Gi han full oppmerksomhet! 

9. Ikke prøv å forandre han! 

 • Noe vi jenter også har en tendens til å gjøre er å prøve å forandre han, enten det er en person han er med som du ikke liker eller klesstilen hans. Da er det bedre å være ærlig å si at dette liker du ikke, og foreslå om han kan prøve noe nytt, vurdere å slutte å henge med personen. 
 • For at han skal like deg bedre så er det viktig at han må føle at han er seg selv med deg, og at du godtar han for den han er! 

10. Hold på romansen! 

 • Det er ikke å stikke under en stol at romanse og kjemi er viktig i et forhold. Se en romantisk film sammen, dra på en fin restaurant eller lag middag sammen. Noe som også hjelper på kjemien er å danse sammen, gjerne til noen romantiske sanger. 
 • Prat om fremtiden, ambisjoner og planer sammen. Unngå å se på telefonen når dere er på date! Hold på øyeblikket :) 

Håper dere liker mine tips, og at det kanskje hjelper litt på forholdet?:)

 

Nå skal vi ut med hundene, kommer et innlegg senere om et produkt jeg har testet i hele 2 uker! 


Love?

#Mote #Blogg #Innspirasjon #Skjønnhet #Helg #Søndag #Livsstil #Kjærlighet #Samfunn #Livssyn #Aktiv #Underholdning

lovelyliller.com - sunt & godt

19.04.2015 kl.21:26

Masse gode råd her ;D

Charlotte

19.04.2015 kl.21:41

Jeg merker at jeg og kjæresten gjør mye av det du anbefaler her, og jeg er inni mitt lengeste forhold nå og jeg er så lykkelig! Du og kjæresten din er så søte sammen :) Mangen brae tips her som jeg anbefaler alle å følge, hihi. :)

Style By Keinapel

20.04.2015 kl.01:21

Charlotte: Det er godt å høre :) Glad du likte tipsene! Klem <3

Style By Keinapel

20.04.2015 kl.01:21

lovelyliller.com: Takk for det :-)
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits