Style By Keinapel

Vidunderproduktet som virker, våkn opp med perfekt hud

God søndagskveld kjære lesere!

Jeg har i samarbeid med blogg.no testet Swiss Skin Reneval, som er en av bestselgerne hos Swiss Clinic. De vant  prisen for "Årets Invasjon 2015" under Swedish Beauty & Cosmetics Awards som gikk av stabelen nå nylig. Swiss Clinic sier de er fornøyd med tilbekemeldingen og awarden. Dette har blitt en kjempe suksess! 

Jeg har vært med på å teste produktet deres og føler allerede innvirkningen Swiss Skin Reneval har på huden min. Jeg føler meg helt fantastisk med og uten sminke! Hvordan bruker du Swiss Skin Reneval Kit? 

  • Jeg anbefaler å bruke Swiss Skin Reneval Roller etter du har vasket av sminken, slik at huden kan slappe av under behandlingen. Husk å alltid vaske Skin Roller med vann før og etter bruk. Bruk så Sanitizing Spray på Skin Roller og området du skal behandle. Dette er veldig viktig, slik at du får best resultat! Som en siste finish, påfører du Swiss Rejuvenator på huden. HUSK: Ikke vask av etter du har gjort dette, la kremen synke inn slik at huden kommer tilbake til sin naturlige farge. 
  • Du skal ikke bruke Skin Roller på områder der du har sår, kviser eller irritert hud.

 

Hvordan føles det på huden? 

  • Hvis du har en veldig sensitiv hud kan det hende du blir rød på området du behandler, dette er da fordi huden ikke er vant med det.
  • Når du behandler med Swiss Skin Roller kan det svi litt på huden, dette er fordi Skin Roller stikker inn i porene og renser for urenheter. Dersom du ikke bruker kremen du får med i pakningen etter bruk, vil huden forbli rød. Kremen kjøler ned huden etter behandlingen, og det føles som en ansiktsmaske. Du vil våkne opp med silkemyk og perfekt hud dagen etter! 


Hva er prisen for dette produktet? 

  • Til tross for stiv pris, så er det absolutt verdt pengene. Swiss Skin Roller gir deg resultater kun etter noen dager. Jeg er kjempe fornøyd! :) Produktet kan du få kjøpt her (Nå er det på tilbud til 960 kr)Jeg kommer garantert til å kjøpe dette når jeg går tom! Kanskje noen av dere som har prøvd produkter fra Swiss Clinic? 


Love?

#Skjønnhet #Velvære #Mote #Blogg #Hverdag #Innspirasjon #Tips #Shopping #Helg #Søndag #Anbefalinger

Cecilia Lithén

19.04.2015 kl.20:34

Det ser og høres så utrolig bra ut! :D Skal absolutt vurdere dette produktet :-)

Ha en fantastisk søndag videre og kos deg masse :D

Style By Keinapel

19.04.2015 kl.20:35

Cecilia Lithén: Ja jeg er super fornøyd! Så flott, du vil ikke angre :) I lige måde!

Kristine

19.04.2015 kl.22:13

Jeg fikk utentvil lyst til å prøve den! Men synes den var litt små dyr :p

Style By Keinapel

19.04.2015 kl.23:10

Kristine: Ja jeg forstår det! Men, det er absolutt verdt pengene :) Bedre enn andre produkter jeg har prøvd!
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits