Style By Keinapel

Sminke Tips - Hvordan legge hverdagsminken

Hei kjære lesere! 

Hvordan har helgen deres vært? Jeg har ikke gjort så veldig mye annet enn å fikse litt på den engelske bloggen, planlegge blogg rutiner og var en liten tur ut i går sammen med kæresten og et vennepar av oss! Det var utrolig hyggelig, og vi har planlagt å dra ut i London neste helg! Lenge siden jeg har vært ute i London, så det gleder jeg meg veldig til! 

Det er moro å se at dere vil lese bloggen min, utifra statistikken har jeg gått ned i lesertall men jeg ser at det er fortsatt noen "lojale" lesere som titter innom hver dag :-)

Jeg tenkte å skrive litt om hvordan du kan sminke deg til hverdag og tipse om noen produkter jeg bruker!Her sere dere min basic makeup som jeg bruker i hverdags rutinen min. Jeg kjøpte denne super kule sminke mappen på en butikk på spitfeields marked, elsker den!

Jeg bruker vanligvis merker som Bobbi Brown, MAC og Smashbox. Jeg er også super fan av concealer settet du får kjøpt på ebay for en billig penge. Love it!Dette er concealer settet jeg kjøpte på Ebay, for ca 30-50 kr på Ebay. Alt ettersom om du bestiller fra China, Hong Kong eller UK. Det er kjempe billig og bra, har kjøpt mange slike som holder for en stund. Det finnes også mørkere farger og shades, hvis du ønsker det!For basic sminke bruker jeg lys foundation, pressed powder (pudder), vippetang, lipliner og primer!

Hentet fra min engelske blogg http://www.brandobeauty.uk/how-to-basic-everyday-makeup/

Smashbox Primer 

 For best resultat og coverage bruker jeg først en primer før jeg tar på foundation. Dette gjør at sminken sitter lengre!

Bobbi Brown Foundation

Jeg virkelig elsker denne! perfekt hvis du har sensitiv hud og ønsker en foundation som varer lengre! Det er et veldig godt kjøp, anbefales virkelig! 

Concealer Kit 

Du bør alltid ha et concealer sett liggende, det er den perfekte størrelse for håndvesken, dette er en god ide dersom du skulle fikse litt på sminken!  Du kan bruke det over og under øynene, på leppene og der du måtte ønske.  Jeg har alltid min i vesken til enhver tid :)

♥ Makeup Pressed Powder

Denne er super genial, den har jeg kjøpt på One Pound shop i London og er perfekt til contouring og highlighting. 

♥ MAC Lash Curler 

Åhh, denne elsker jeg! Hvis du ønsker lengre vipper før du setter på mascaraen er denne perfekt. Jeg pleide å bruke de fra HM men etter jeg mistet gummien på vippetangen fikk jeg nok og betalte noen kroner mer for en bedre en. Kvaliteten er veldig god og er alltid noe jeg har i vesken! 

♥ Lipliner fra MAC 

Jeg bruker denne liplineren fra MAC for å line rundt leppene for å få større og finere lepper. Jeg bruker alltid den før jeg bruker lebestiften, for å få finere og bedre resultat!

♥ Lipsticks fra MAC 

Jeg elsker alle lebestiftene MAC har og går stadig til innkjøp av nye farger. Jeg tenker å gå til innkjøp av litt mer drastisk og tøffere farger neste gang. Til vanlig bruker jeg fargene "Nude" og "Satin". 

Håper dere liker mine sminke tips, og ble litt klokere for hvordan legge basic sminke :) 


Love?

#Mote #Makeup #Skjønnhet #Hverdagsminke #Hverdag #Søndag #Shopping #Tips 


Tuva

14.06.2015 kl.22:04

Veldig fint :)

ta gjerne en titt innom bloggen min

auroooora

14.06.2015 kl.22:17

Så mange gode tips :) Elsker leppestiftene fra mac

Style By Keinapel

14.06.2015 kl.22:20

auroooora: Takk for det, bra du likte tipsene! :)

Madde K.K

14.06.2015 kl.22:21

Så mange gode tips og ikke minst veldig bra sminke!

Ønsker deg en fin uke :)

cheerchrissy.blogg.no

15.06.2015 kl.14:14

tusen takk for tipsene :D

Ingrid

15.06.2015 kl.15:14

Spennende med slike innlegg :)
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits