Style By Keinapel

2 nye sminke kjøp for høsten

HI BEAUTIES!

Hvordan har dere det denne regnfulle tirsdagen? Det var kjedelig å våkne opp til regn,så da bestemte jeg meg for å være inne i dag. Jeg har nettopp betalt husleie for leiligheten min hjemme i England, noe som alltid er viktig. Jeg føler at jeg har blitt mer selvstendig etter jeg flyttet for meg selv og har vært veldig flink til å betale regninger. Det er kjedelig, men må gjøres! 

Jeg tenkte å vise dere noen av de siste innkjøpene mine:) Det er jo ikke noen hemmelighet at jeg er veldig glad i sminke og spesielt luksusprodukter. Jeg trur nok jeg bruker mest penger på sminke når alt kommer til alt. Men, jeg synes det er viktig å investere i gode produkter som ikke gjør skade på verken hud eller ansikt. Jeg har også i tillegg veldig sensitiv hud så er ikke alle produkter som passer for meg. 

 

Etter jeg prøvde en concealer hos veninnen min måtte jeg bare ha den selv, så da ble det en concealer fra M.A.C, jeg kjøpte også en neglelakk i vin rød farge som passer perfekt for høsten. Jeg elsker fargen! Neglelakken er fra HM 

Nå skal jeg se på Kardashians og fikse neglene mine! 

Ønsker dere en flott Tirsdag! 


Love?

#Sminke #Skjønnhet #Inspirasjon #Hverdag #Shopping #Anbefaling #Blogg

siljestaurseth

15.09.2015 kl.17:53

Så fin blogg du har! Stå på videre med den :) Gjerne sleng igjen en kommentar tilbake!

Style By Keinapel

15.09.2015 kl.18:03

siljestaurseth: Takk for det :)

Lilli

15.09.2015 kl.20:48

Fine kjøp :)

Anneline Ellingsen

15.09.2015 kl.23:14

Utrolig fin farge på neglelakken! Har du prøvd den på? Er den tett eller litt gjennomsiktig? :)

Aleksandra

19.09.2015 kl.01:13

Åh, jeg er også utrolig glad i sminke og har investert sykt mye peng! Sjekket for en stund tilbake hvor mye jeg hadde spart opp på vita og fikk helt sjokk hvor mye penger jeg har brukt! Men som du sier, det er viktig å investere i gode produkter!
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits