Berry Rose Hjemmelaget Smoothie

Hey vakringer!

Nå storkoser jeg meg med min Berry Rose Smoothie som jeg har funnet på selv. Jeg elsker å lage smoothies og gjør det hele tiden, men nylig klarte jeg å mikse frem til min egen sunne smoothie som jeg kaller for "Berry Rose". Så jeg tenkte å dele oppskriften her på bloggen! Dette er uten mye tilsatt sukker, kun friske ingredienser og ingen melk i tilsetningen. 

Hvordan lager man denne smoothien?

1. Håndfull av frosne og friske bær som blåbær og bringebær

2.  1/4 kopp med havregryn eller musli

3. 4-5 freshe spinatblader

4. Ris Melk (Dette er sunnere å bruke enn vanlig melk eller yogurt)

5. Teskje med peanøtt smør (Du kan bruke det istedenfor bananer)

6. Etter du har blandet ingrediensene, pynter du smoothien med et spinatblad og bringbær på toppen (Form det som en rose)Resultatet vil bli slik: 


Håper det smaker og at dere liker smoothien, gjerne kommenter hva dere mener :) 


Love?

#Oppskrift #Onsdag #Inspirasjon #Blogg #Hverdag #Mat #Drikke #Skjønnhet #Velvære

 • Skrevet: 20.05.2015
 • Klokken: 17:31
 • Kategori: Anbefalinger
 • Kommentarer: 4

Vidunderproduktet som virker, våkn opp med perfekt hud

God søndagskveld kjære lesere!

Jeg har i samarbeid med blogg.no testet Swiss Skin Reneval, som er en av bestselgerne hos Swiss Clinic. De vant  prisen for "Årets Invasjon 2015" under Swedish Beauty & Cosmetics Awards som gikk av stabelen nå nylig. Swiss Clinic sier de er fornøyd med tilbekemeldingen og awarden. Dette har blitt en kjempe suksess! 

Jeg har vært med på å teste produktet deres og føler allerede innvirkningen Swiss Skin Reneval har på huden min. Jeg føler meg helt fantastisk med og uten sminke! Hvordan bruker du Swiss Skin Reneval Kit? 

 • Jeg anbefaler å bruke Swiss Skin Reneval Roller etter du har vasket av sminken, slik at huden kan slappe av under behandlingen. Husk å alltid vaske Skin Roller med vann før og etter bruk. Bruk så Sanitizing Spray på Skin Roller og området du skal behandle. Dette er veldig viktig, slik at du får best resultat! Som en siste finish, påfører du Swiss Rejuvenator på huden. HUSK: Ikke vask av etter du har gjort dette, la kremen synke inn slik at huden kommer tilbake til sin naturlige farge. 
 • Du skal ikke bruke Skin Roller på områder der du har sår, kviser eller irritert hud.

 

Hvordan føles det på huden? 

 • Hvis du har en veldig sensitiv hud kan det hende du blir rød på området du behandler, dette er da fordi huden ikke er vant med det.
 • Når du behandler med Swiss Skin Roller kan det svi litt på huden, dette er fordi Skin Roller stikker inn i porene og renser for urenheter. Dersom du ikke bruker kremen du får med i pakningen etter bruk, vil huden forbli rød. Kremen kjøler ned huden etter behandlingen, og det føles som en ansiktsmaske. Du vil våkne opp med silkemyk og perfekt hud dagen etter! 


Hva er prisen for dette produktet? 

 • Til tross for stiv pris, så er det absolutt verdt pengene. Swiss Skin Roller gir deg resultater kun etter noen dager. Jeg er kjempe fornøyd! :) Produktet kan du få kjøpt her (Nå er det på tilbud til 960 kr)Jeg kommer garantert til å kjøpe dette når jeg går tom! Kanskje noen av dere som har prøvd produkter fra Swiss Clinic? 


Love?

#Skjønnhet #Velvære #Mote #Blogg #Hverdag #Innspirasjon #Tips #Shopping #Helg #Søndag #Anbefalinger

 • Skrevet: 19.04.2015
 • Klokken: 20:28
 • Kategori: Anbefalinger
 • Kommentarer: 4

Get flawless skin in 1-2-3Jeg har lyst til å dele mine beauty secrets med dere! Hva er egentllig hemmeligheten til ren og fin hud? Svaret er enkelt. Unngå for mye sminke og kremer som dekker for porene i huden. Huden vår trenger å puste like mye som oss, og for å gjøre huden mest glad og frisk hele dagen er å huske å rense huden morgen og kveld. Mange produkter og spessielt hudkremer inneholder parabener, som er et stoff som ikke er godt for verken håret eller huden. Jeg anbefaler å bytte ut produkter med andre produkter som har mer innholdsrike ingredienser. Jeg har skrevet om en super produkt samling her, som inneholder kun naturlige mineraler fra dødehavet! 

Noe som også hjelper for bedre hud er god nok mengde med vann daglig, kroppen trenger opptil 3 liter vann. Noen feil mange gjør er å rense huden med produkter som inneholder parabener, det hjelper ikke på huden og det kan fort oppstå allergi og irritasjon. Det er mye stoffer i de produktene vi kjøper fra matbutikken, parfymerier og nettbutikker som inneholder farlige stoffer som kan skade kroppen. Jeg har lest veldig mye om Paraben og andre stoffer som finnes i disse produktene, som ikke er så bra for oss. Desverre så er det parabener (kjemikaler) i nesten alt, men å redusere forbruket kan være med på å holde kroppen enda friskere. Du kan lese mer om det her  Håper kanskje dette gjorde noen litt klokere for dagen? :) Prøv å bytt ut produkter med mindre parabener og se om det gjør en forskjell! 

Frisk luft er også et godt tips for bedre hud, og ikke minst nok mengde med søvn!

Det finnes mange vidunderprodukter som vil love deg vakker hud, men det er faktisk så mye mer du kan gjøre selv for å få bedre hud. Noe jeg også anbefaler er å bruke kokkos olje i matlaging, blande det i kremer og bruke det i håret. Det hjelper så utrolig mye, jeg merker at både håret og huden min har blitt bedre! Jeg bruker også kokkos olje på leppene og øynene, dette fjerner døde hudceller og gir deg et flawless resultat når du sminker deg! :-) Håper tipsene mine hjelper litt på hud problemet! 

PS: Jeg ble en av bloggerne som skal teste Swiss Care skinroller  i samarbeid med blogg.no, jeg kommer til å skrive en ærlig vurdering av dette produktet! 


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Skjønnhet #Søndag #Helg

 • Skrevet: 15.03.2015
 • Klokken: 18:53
 • Kategori: Anbefalinger
 • Kommentarer: 9

Out with the old, In with the new

God kveld kjære lesere! 

Nå som det snart går mot vår har jeg gjort en opprydding iblant cosmetikken. Midt oppi alt ryddingen tenkte jeg å skrive litt om mine favoritt produkter :) Jeg vet jeg har skrevet om produktene før, men det går vel fint!

Jeg skal også kjøpe meg nytt blogg design, siden jeg begynner å gå lei dette. Det er alltid deilig med en liten oppgradering!Dette er produkter jeg bruker daglig, og jeg er veldig fornøyd!

1. Skincare Hand & Footcream with aloe vera fra DG - Denne er perfekt dersom du sliter med tørr hud. Den lukter også veldig godt!

2. St. Moriz Oil Free Body Mosturiser - Denne bruker jeg på huden før jeg påfører Bronzing Tanning Mousse. Det gir gjevnere og perfekt resultat!

3. St. Moriz Bronzing Mousse - Jeg har prøvd mange slike tanning produkter tidligere, denne er soleklar favoritt hos meg!

4. BABOR Shaping Body Lotion - Denne bruker jeg på hele kroppen etter et bad. Den er også anti aging, holder huden min frisk og fin! 

Nå tar jeg kveld med Drop Dead Diva. Jeg er så utrolig avhengig av den serien, og hører rykter om at det kommer en sesong til (JIPPI!)


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Hverdag #Anbefalinger #Onsdag #Skjønnhet

 • Skrevet: 22.01.2015
 • Klokken: 00:52
 • Kategori: Anbefalinger
 • Kommentarer: 8

20 årsjubileum på Apotek 1 - Supre Tilbud

God morgen vakringer!

Nå som det er januarsalg ønsker jeg å tipse dere om et supert kampanje tilbud hos Apotek 1 , i forbindelse med 20 års jubileum gir de nå kunder hele 50% på en rekke varer.

Du får ikke bare kjøpt medisin og kosttilskudd hos Apotek 1, de selger også kosmetikk og hudpleie. Hvis du sliter med tørr og sensitiv hud så har de et flott utvalg av produkter til enhver smak. Du finner mye bra produkter som har uten parfyme, og kun inneholder naturlige ingredienser. Dersom du ønsker å starte på dietten, eller treningsprogrammet du lenge har tenkt på selger de også protein barer og skjokolade barer som garanterer deg vektreduksjon. (Det er ikke alle av oss som klarer å holde oss unna fristelsene) Du får nå 5 stk for 100 kr, og dette er mange av bursdags tilbudene de kjører denne måneden! Tilbudet finner du her Dersom du kjøper varer for 500 kr får du et gavekort med på kjøpet som en bursdagsgave fra Apotek1! 

Jeg anbefaler og skriver mye om kosmetikk og skjønnhet, men synes også det er viktig å tipse om de mer alternative valgmulighetene. Det er mye stoffer i de produktene vi kjøper fra matbutikken, parfymerier og nettbutikker som inneholder farlige stoffer som kan skade kroppen. Jeg har lest veldig mye om Paraben og andre stoffer som finnes i disse produktene, som ikke er så bra for oss. Desverre så er det parabener (kjemikaler) i nesten alt, men å redusere forbruket kan være med på å holde kroppen enda friskere. Du kan lese mer om det her  Håper kanskje dette gjorde noen litt klokere for dagen? :)

 

 Sponset video

 • Skrevet: 07.01.2015
 • Klokken: 10:00
 • Kategori: Anbefalinger
 • Kommentarer: 2

Nytt i garderoben + anbefaling

God kveld vakringer! 

Håper dere har hatt en super start på uken, og ikke minst det nye året! Til jul fikk jeg et veldig bra gavesett fra St.Moriz som inneholdt tanning produkter. Jeg prøvde å kjøre en konkurranse der en heldig leser kunne vinne dette før jul men så avsluttet jeg den fordi jeg ønsker å ha den nå i januar istedet. Det var også veldig lite respons, så da utsettet jeg det i stedet. Så følg med på bloggen de neste dagene så poster jeg konkurransen snart. 

Jeg har brukt disse taning produktene nesten hver eneste dag og tenkte å anbefale det videre. Jeg tok også litt bilder av den nye jumpsuiten min jeg kjøpte for noen dager siden. Jeg har virkelig fått bloggkick, og kommer til å blogge masse fremover :-)

Dette er produktene: 

- Oil Free Body Moisturiser (Bruker du på kroppen for å få en gjevnere brunfarge) 

- St.Moriz Bronze Mousse 

Her sere dere min nye jumpsuit, den er utrolig fin til et belte som dette fra Moschino:)Det er ikke en drastisk forskjell, men det er noen toner brunere. Men, selvfølgelig jo mer du smører jo brunere blir du. Jeg elsker disse produktene og anbefaler de på sterkeste. Jeg vet ikke om de selger det i Norge, men vet du kan bestille det fra ebay. her


 Har dere prøvd disse produktene?

#Mote #Blogg #Hverdag #Shopping #Inspirasjon #Garderoben #Skjønnhet #Januar #Torsdag

 • Skrevet: 01.01.2015
 • Klokken: 23:28
 • Kategori: Anbefalinger
 • Kommentarer: 4

Julegavetips for han - Royaldesign.no

Siden det kun er noen få dager igjen til julaften, tenkte jeg å tipse om hva du kan gi til han. Jeg har plukket ut litt forskjellige ting, både innenfor interiør, baderom og kontoret. Håper dere liker tipsene! Jeg kom over denne kule butikken, og fant mye jeg kunne tenke meg selv å finne under juletreet! Nettbutikken finner du her 

Dette er typiske gaver kjæresten eller bestekompisen ønsker seg, det er også noe du kan gi til far eller bror. 

1. Alarm Klokke finner du her, praktisk hvis han jobber mye 

2. Hodeskalle skulptur finner du her, dette er en kul gave hvis han liker interiør og design 

3. Iphone 5 Cover finner du her, du kan også kjøpe en knagg som følger med og som du kan henge iphonen på den finner du her 

4. Ipad Futural finner du her, dette er perfekt hvis han bruker den mye på jobb eller reise 

5. Voluspa lys finner du her, dette er perfekt for den duftglade 

6. Sett med hånkle finner du her, perfekte gave for han 

7. Badekåpe finner du her, dette er en veldig tøff og praktisk gave 

Neste gang skal jeg skrive gavetips til henne! 


Likte du tipsene?

#Adlinks #Interiør #Mote #Jul #Hverdag #Inspirasjon #Shopping #Desember #Design

 • Skrevet: 11.12.2014
 • Klokken: 00:08
 • Kategori: Anbefalinger
 • Kommentarer: 3

Produktanbefaling: Mineraler for kropp og velvære

Hey kjære lesere! 

Håper dere har en fin desember så langt? Tenkte å gi dere en liten anbefaling, dersom det er noen som ønsker litt råd og tips. Dette er jo også et supert jullegavetips! Jeg skal forresten få nytt blogg design snart, så det blir bra! 

Nå som det er kaldt ute kan huden fort bli tørr og sensitiv, dette gjelder ikke bare ansiktet men også hendene. Jeg kom over noen produkter som jeg har brukt en periode, og som jeg fant igjen. Jeg fikk disse produktene i en goodiebag fra da jeg var på Health, Beauty og Fitness Messen i februar i år, og produktene er fra AHAVA! Dette er produkter som inneholder mineraler fra dødehavet. Jeg bruker neon av produktene på daglig basis og jeg er kjempefornøyd!

Dersom du ønsker å bestille fra nettsiden deres, kan du gjøre det her

AHAVA beauty bagen inneholder 

1. Purifying Mud Mask - Denne bruker jeg når jeg skal rense huden, påfører huden og vasker av etter 2 minutter. HUSK: Skal ikke påføres rundt øynene

2. Mineral Hand Cream - Denne har jeg alltid med meg i vesken, jeg bruker den også mye hjemme. Perfekt hvis du sliter med tørre hender! 

3. Caressing Body Sorbet - Denne har jeg ikke prøvd enda 

4. Dermud Nourishing Body Cream - Denne bruker jeg der jeg har tørr og sensitiiv hud, gjør underverker hver gang 

5. All In One Tonning Cleanser - Dette er perfekt å påføre ansikt før og etter sminke Jeg elsker denne mineral hånd kremen, bruker den hverdag og tilfører hendene mine fuktighet. 


Har du prøvd disse produktene?

#Mote #Inspirasjon #Skjønnhet #Velvære #Blogg #Jul #Hverdag #Shopping

 • Skrevet: 10.12.2014
 • Klokken: 21:56
 • Kategori: Anbefalinger
 • Kommentarer: 4

Se favorittseriene dine og filmer når du vil

Hey fine dere!

Håper dere har hatt en fin uke sålangt? Jeg beklager for dårlig bloggin i det siste, men jeg har mistet litt motivasjon. Kanskje noen som har et motivasjonstips til meg? Setter pris på det! Jeg er full igang med å fikse videre på soveværelset og det begynner å bli veldig fint, skal vise bilder når rommet er helt ferdig! Dere vil ikke tro hvordan det så ut før, maling gjør virkelig underverker! 

Anyways, jeg har lyst til å tipse dere om en super app som du kan laste ned til pcen, macen eller tableten (Må være operativsystem beregnet for FlashPlayer). Siden det er jul er det sikkert noen av dere som ønsker å se litt julefilmer? Jeg ble tipset om dette av en venn for lenge siden, og har brukt det flittig i flere måneder. Jeg trudde ikke mine egne øyne når jeg fant ut at dette også er lovlig! Appen heter popcorntime og du kan laste den ned HER (Download Linkhelt gratis! Konseptet er akkurat som Netflix, men etter min mening mye bedre. De har også høytoppløsning på de fleste filmer og serier! 

Slik ser appen ut!

Her kan du velge kategorier, dersom du ikke har lagt til noen favoritter. Trykker du på hjerte til høyre -------> Her kan du se både nye og gamle filmer eller serier, og det koster deg ikke en krone! Du kan også legge til dine favoritter, og du trenger ikke lete febrilsk etter episoden du så på dersom enten pcen klikker eller programmet låser seg.Når du trykker på serien, kommer du til den episoden du sist så på. Dette synes jeg er veldig bra! 

Dette er hva jeg ser på nå fortiden, Drop Dead Diva, jeg anbefaler denne på det sterkeste hvis du liker advokatyrket og spenning!

Jeg elsker denne appen, og håper dere er fornøyd med dagens lille tips! 


Har du hørt om popcorntime?

#Film #Blogg #Inspirasjon #Jul #Gratis #Hverdag

 • Skrevet: 04.12.2014
 • Klokken: 22:41
 • Kategori: Anbefalinger
 • Kommentarer: 8

10 things you can do in London

Hey fininger!

Håper dere har en fin søndag så langt, og at helgen har vært bra!

Kom hjem for litt siden, og tenkte å skrive litt om ting du kan gjøre i denne vakre byen. Nå som jeg har bodd i London i 1 år, føler jeg at jeg kjenner byen ganske godt. Det er sikkert mange av dere som har tenkt dere turen nå i vinter? Her er mine 10 tips dere kan gjøre!

London er full av overraskelser og byr på alt fra gourmet restauranter til utekino. 

1. CINEMA & MUSICALS
I London kryr det av kinoer, teaterscener og operahus. Den mest kjente plassen for teater og film er Picadilly Circus. Picadilly Circus er kjent for sine store kinosaler og teaterscener. Du finner kino i hvert eneste hjørne, og det finnes en kinosal for hver sin smak. Enten du liker gamle klassikkere eller nye hit filmer. Det er lov å ta med mat og drikke inne i kinosalene, og de tilbyr også mer komfortable seter på noen av kinoene. Dette koster da ekstra, men er verdt det hvis du vil ha noe mer glamorøst.

Une facade à LondresYinyin Loves...So proud of me for this photo

👌Great gatsby/leonardo DiCaprioUnemotional

2. HOT TUB CINEMA

Hvis du elsker kino men har lyst til å prøve å se på kino utendørs er også det mulig. Dette er noe som har blitt mer og mer populært i London. Det er nå flere som ser filmen utendørs enn innendørs, spesielt på sommeren. Rockwell House byr på utendørs kino, der du kan ligge å kose deg i eget boblebad med venner eller kjæreste. Målet er at du skal ha det mest komfortabelt og få en storbyferie følelse. Jeg har ikke prøvd dette enda, men det ser veldig hyggelig ut! (Du finner mer informasjon her)

Dette er selvfølgelig ikke den eneste utekinoen, men er en av dem som er mest populær blant turistene.

Amazing cinema in LondonHot Tub Cinema » Design You TrustHot Tub Cinema - Business Opportunities Weblog

3. ICESKATING WINDER WONDERLAND

Hvis det er noe som er det London er mest kjent for da er det alle fornøyelsesparkene. Nå som det går mot kaldere tider starter Winter Wonderland allerede rundt November, dette er da i Hyde Park. Dette er et arrangement som holdes hvert år. Her kan du stå på skøyter, besøke Magical Ice Kingdom eller sitte i pariser hjul. Du kan også ta deg en drink på Ice Bar, og skyvstarte på juleshoppingen! Holdes åpent  fra 21 november - 4 januar. (Mer informasjon her)

4. CIRCUS ON PICADILLY CIRCUS

Rundt slutten av november mot desember kan du besøke tivoliet på Picadilly Circus. Her kan du kjøpe sukkerspinn, se julefilmer på kino (gamle klassikere), prøve de forskjellige spillebodene eller ta en tur i pariser hjulet. Dette gjorde jeg og min familie i fjor, noe som var veldig hyggelig. Du får se utover hele London og får et glimt av London Eye.

Winter WonderlandPanoramic wheel Winter Wonderland, Hyde Park, London. :**

 5. LONDON EYE

En populær turist attraksjon som ligger i hjerte av London er London Eye. Dette er det største pariserhjulet med utsikt over hele byen. Perfekt hvis du vil ta fine bilder eller se mer av byen ovenifra. Noe du bare må få gjort når du besøker London!

Streetsuk tumblr - Google keresésAmazing

 6. CAMDEN TOWN

Litt nord for London finner du en plass som heter Camden Town. Dette er en kilometer lang gate med masse markeder som selger alt mulig rart. Det finnes også utesteder og puber, og mer alternative butikkvalg i hvert hjørne. Dette er markedet som har alt! Jeg elsker denne plassen, og har vært der mange ganger. Hvis du liker å shoppe, se på interesante ting og bli inspirert av gammel kunst må du bare få besøkt Camden City!

- image #2042019 by marky on Favim.com° Camden market

Heaven of crazinessDepartment of Homeland Obscurity | via TumblrWall Photos

Noe av det kuleste med Camden, er også bygningene. Du finner allt fra store gitarer til kongekroner på mange av husene.

 7. SPITFIELDS MARKET

Dette er også et market du bør få med deg på Londonturen! Dette er perfekt hvis du elsker shopping eller vil kjøpe en gave med hjem. Her kan du få kjøpt alt fra kjøkkenutstyr til 50 talls plagg. Alt for sin smak! Du vil garantert finne noe du liker på dette markedet. Det er 2 markeder som slås sammen til ett og dette holdes innendørs på et senter. Det er åpent alle dager og ligger på Horner Square.

8. THE THAMES SIGHTSEEING

Hvis du er mer av den evetyrlystne og vil se litt mer av byen kan du booke deg billetter for The Thames. Dette er en ferge som frakter turister igjennom elven i London og gir deg minner for livet. Du får tatt flotte bilder på denne turen og det vil også være en guide som forteller deg om de forskjellige stedene. Fergen ligger til kai ved London Bridge. Once In  A Life Time Experience!

In the SkyLondoooooonnnHave a nice day 🇬🇧

9. OXFORD STREET

Sist men ikke minst må du få med deg den mile lange shopping gaten Oxford Street. Her finner du butikker som Top Shop, Victoria Secret, Primark, Forever 21 samt en av verdens største HM butikker med hele 6 etasjer. Gaten kryr av utesteder og restauranter og du finner en bar i hvert eneste hjørne. Dette er plassen det er mest turrister hele året så jeg anbefaler å passe godt på lommebøker og penger når dere trasker rundt i gatene. Det er alltid mye trafikk også, og det er her de store røde bussene færer igjennom mest. Hvis du liker shopping, musikk, liv og røre må du bare ta deg turen innom. Det er veldig enkelt å komme seg til Oxford Street med undergrunnen, og det går alltid buss. Jeg går igjennom denne gaten hver gang jeg skal til studio!

Det er fantastisk fint og koselig på vinteren, da er de fleste bygningene dekket med krystaller og annet julepynt!

London ♔❥ throwback in to this perfect shop ❤️ZARA

10. HYDE PARK

Siste på listen! Hvis det er en park som jeg ikke kan gå lei av å traske igjennom, da er det store Hyde Park. Parken er alltid full av folk, enten det er tirsdagskveld eller søndagsmorgen. Det vakreste med parken er de høye store trærne, utsikt mot Westminister og stor flott vann der du kan sitte å slappe av med en deiig salat. Det er alltid fugler ved vannet, og de elsker å bli matet. Det er ikke alle fugle artene man får lov å mate, men det står et skilt ved parken. Det er forskjellig fuglearter fra sesong til sesong, men når jeg var der sist da var det svaner, gås og ender.

Det er også mulighet å leie sakkosekker fra restauranten ved siden av, så du kan sitte på gresset i parken hvis du ønsker det. Ekornene i parken kommer alltid å hilser på så husk å ha med en matbit på forhånd. Jeg har tatt et ekorn i hånda mange ganger, de er ikke særlig redde for mennesker. Engelskmennene tar veldig godt vare på dyrene her, noe jeg synes er utrolig bra. Dette er en park du bare må besøke før du drar hjem!

UntitledHyde park 😎Hyde park

Håper dere likte tipsene mine, Lik gjerne hvis du ønsker flere slike innlegg om London!


Hviket av punktene har du gjort/vil du gjøre?

#Londonguide #London #Ferie #Søndag #Inspirasjon #Blogg

 • Skrevet: 21.09.2014
 • Klokken: 20:43
 • Kategori: Anbefalinger
 • Kommentarer: 8

14 dagers thintea detox program

For rundt 2 uker siden bestilte jeg Thin Tea Detox program fra Melbourne, Australia. Dette er te som på 2 uker skal hjelpe deg å få i gang forbrenningen raskere, og gi deg en slankere og sunnere kropp. Programmet jeg bestilte kostet under 200 kr, som jeg synes er en grei pris. Jeg har ikke startet på programmet enda, men tenker at jeg begynner allerede i morgen fordi da skal jeg også på treningsenteret like etter. Jeg er veldig i mot slankemidler som kan forgifte kroppen, og er alltid like skeptisk så jeg sjekket opp dette før jeg bestemte meg for å prøve. Thin Tea Detox inneholder bare naturlige ingredienser. På kjøpet får du med en instruksjon på hvordan starte på programmet, og du kan laste ned "Eatingplan" fra nettsiden deres. www.thintea.com.au

Dette programmet er for 14 dager og er delt inn i to måltider. Det skal drikkes som vanlig te, til frokost og middag. Dette skal gjentas i 14 dager. Det er mange som har startet med dette programmet som har fått synlige resultater, som jeg også følger på Instagram. Thin Tea er produsert i Australia og blir pakket og sendt fra Melbourne, til over hele verden. Dette inneholder heller ikke Gluten, Koffein, Laktose eller andre konverseringstoffer.

Thin Tea First and Thin Tea Second 

Slik ser da instruksjonen bak på hver pose, enkelt å følge og gir deg informasjon om ingredienser. 

Jeg tenker å poste resultater underveis, krysser fingrene for at dette hjelper meg med å få en sunn og slankere kropp. 


- A little inspiration wouldn't hurt

Har du prøvd dette?

#trening #blogg #hverdag #sommer #inspirasjon

 • Skrevet: 16.06.2014
 • Klokken: 18:53
 • Kategori: Anbefalinger
 • Kommentarer: 4

Perfect bag from ebay

Tenkte å tipse om en veldig fin veske på ebay som jeg har siklet på en stund. ebay er en utrolig genial og enkel nettside der du finner alt fra gamle 80 tallsklær til designermerker. Det finnes altså ingenting du ikke finner. Når du kjøper via ebay betaler du igjennom paypal kontoen din, det er en altså en trygg betalingsmetode. Jeg var veldig skeptisk om jeg skulle kjøpe noe fra ebay, men det skal gå relativt raskt avhengig av hvor du befinner deg i verden. Jeg har kjøpt en pakke med te, som skal hjelpe på forbreninngen. Det tar maksimalt 5-10 dager for at pakken min kommer og det blir sendt helt fra Australia. Dersom du bestiller fra London eller generelt i Europa kan det ta opptil 3-5 dager. 

Prisene på ebay varierer veldig, du finner blant annet bilige designervesker som ellers ville koste en formue i butikk og andre merkeklær. Det er bare å lete og velge og vrake. Du kan kjøpe ting fra privatpersoner, bedrifter og andre selvstendige selskaper. Jeg synes det er en veldig praktisk side. Under hvert produkt står det en rating på hvor mange som har kjøpt og hvor mange det er tilgjengelig. Det finnes to måter å kjøpe igjennom ebay, du kan by på en vare og prøve å "vinne" budrunden eller du kan kjøpe til den prisen som står. Jeg personlig har ikke prøvd metode 1 men mener det at det er en god måte å få en vare for den prisen du selv ønsker å betale. 

Denne vesken står høyest på ønskelisten min, perfekt fasong og farge. Ønsker meg alle fargene!  Du finner vesken HER

Hva er ditt ebay tips?

 • Skrevet: 12.06.2014
 • Klokken: 02:19
 • Kategori: Anbefalinger
 • Kommentarer: 5

Anbefaling: Bobbi Brown Foundation

Hey fine dere. Tenkte å tipse om verdens beste foundation, i mine øyne. Hvis du ønsker en foundation som dekker og i tillegg gir deg et naturlig resultat da anbefaler jeg "Bobbi Brown", jeg bruker Skin Foundation SPF 15, og passer perfekt for de med lys hud. Foundationen er i prisklassen 300-400 kr, men er absolutt verd pengene. På taxfree i London kostet den kun 300 kr, noe som er ganske billig for en så bra foundation. 

1. Hvis du ikke har en kost å bruke, kan du bruke en svamp funker like bra. Men, for best resultat anbefaler jeg foundation kost. 

2. Jeg har brukt den i 2 mnd nå, og er den beste jeg noen gang har kjøpt. 

3. Bruk en make-up mist spray på kosten for at foundatioen skal sitte lengre, det blir også penere resultat når du ta tar pudder over der igjen. My absolutely favorite, gives me flawless skin 

- Kisses C

#mote #inspirasjon #hverdag #anbefaling

 • Skrevet: 27.01.2014
 • Klokken: 15:46
 • Kategori: Anbefalinger
 • Kommentarer: 5

Anbefaling: Mine bok favoritter

Hei fine dere, håper dere har det bra! Jeg har det veldig fint i London ihvertfall,har enda ikke fått noen jobb men jeg gir ikke opp håpet må bare søke til noen kontakter meg :-) Tenkte på at jeg kanskje kunne skrive en London guide til dere som har lyst til å reise hit? London er en fantastisk by, og jeg er utrolig glad for at jeg flyttet hit. Beste valget i mitt liv, si gjerne ifra hvis det er ønskelig. Anyways, jeg har lyst til å anbefale dere 2 av mine favorittbøker. Bøkene handler selvfølgelig om hva jeg liker best, mote, festing i storbyer og sist men ikke minst hotte kjekkaser. Jeg kjøpte de på en butikk like ved der jeg bor, og kostet rundt 20 kr til sammen for begge to. SUPERBILLIG!! 

Nå har jeg lest ut den ene boken "Summer And The City" som er et utdrag fra "Carrie Diaries". Jeg kommer garantert til å kjøpe de andre bøkene hvis jeg komer over de et sted. Jeg synes boken var sykt bra, klarte ikke å slutte å lese når jeg først begynte.Det handler om Carrie Bradshaw sine tenåringsdager før hun ble kjent forfatter. Hun møter karakterne Samantha, Miranda og Charlotte i boken. Hvis du har sett serien "Sex And The City" da vil du garantert elske boken til Candace Bushell.

Den andre boken jeg holder på å lese nå er en av bestselgerne til Lauren Conrad', "Sugar And Spice". Hun er blant annet kjent fra serien The Hills og er en av verdens mest ettertraktede moteikon. Har skrevet mange stil og makeup bøker, og har sin egen kleslinje. Kanskje ikke så rart at jeg kjøpte boken når jeg så den på hyllen. Nå har jeg ikke lest så mye, men utfra det jeg har lest og fått inntrykk av virker det som at boken er veldig lik The Hills serien. Gleder meg til å lese videre. Beklager for så dårlige bilder, men kameraet mitt er på reperasjon atm så da tar jeg bilder med iphonen istedet. 

Love?

#mote #sexandthecity #bøker #anbefaling #inspirasjon

 • Skrevet: 21.01.2014
 • Klokken: 23:47
 • Kategori: Anbefalinger
 • Kommentarer: 3

Tjen raske penger på bloggen din

Jeg har lyst til å tipse dere om en super side for dere som har lyst til å begynne å tjene penger raskt og enkelt på bloggen deres. Det finnes flere måter å tjene penger på, via klikk, annonsebannere,sponsede ord eller rett og slett annonseinnlegg. Alt ettersom hvordan type innlegg og hva sags type annonse du ønsker å linke til/skrive om på bloggen. Jeg har tidligere skrevet om affiliate programmet tradedoubler, som er en av den mest brukte annonsekjøringen for blogg. Hvordan det fungerer kan du lese mer om her 

Men, det jeg skal skrive om nå er noe lignende. Bloggerfy er en veldig genial oppfinnelse fra sverige og ble startet i 2011. På bloggerfy får du oversikt hvor mye du tjener på bloggen, hvor mange sidevisninger du har og du kan selv bestemme når du vil tjene penger. Det varierer veldig hvor mye du kan tjene, fra 30-500 NOK alt ettersom hvordan sponset innlegg du velger å skrive om. Vanligvis skal disse innleggene være på fra 150-200 ord. Nå er det viktig å bruke riktige lenke fra bloggerfy når du skal skrive dette innlegget, og du kan bestemme selv hvor du vil lenken skal være. Dette finner du i trinn 1,2,3 når du skal "begynne" jobben. OBS: Her er det viktig å lese generelle regler og akseptere dem før du går videre. 

Når du har skrevet ferdig innlegget legger du inn blogglinken i bloggerfy sitt program, så får du pengene på "bloggerfy kontoen" noen dager/uker senere. Alt ettersom hvor lang ventetiden er. Du får pengene når bloggerfy har behandlet beløpet, og dette vil du se i oversikten på inntekter. Dette kan du ta ut, når beløpet har steget over 500 NOK. Du kan registrere deg her helt gratis å begynne inntjeningen allerede i dag! Spør gjerne hvis dere har noen spørsmål rundt dette, lykke til! 

#mote #annonser #blogg #tjenpenger #bloggerfy

 • Skrevet: 18.12.2013
 • Klokken: 07:29
 • Kategori: Anbefalinger
 • Kommentarer: 4
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search

Bloggdesign

hits