Style By Keinapel

Berry Rose Hjemmelaget Smoothie

Hey vakringer!

Nå storkoser jeg meg med min Berry Rose Smoothie som jeg har funnet på selv. Jeg elsker å lage smoothies og gjør det hele tiden, men nylig klarte jeg å mikse frem til min egen sunne smoothie som jeg kaller for "Berry Rose". Så jeg tenkte å dele oppskriften her på bloggen! Dette er uten mye tilsatt sukker, kun friske ingredienser og ingen melk i tilsetningen. 

Hvordan lager man denne smoothien?

1. Håndfull av frosne og friske bær som blåbær og bringebær

2.  1/4 kopp med havregryn eller musli

3. 4-5 freshe spinatblader

4. Ris Melk (Dette er sunnere å bruke enn vanlig melk eller yogurt)

5. Teskje med peanøtt smør (Du kan bruke det istedenfor bananer)

6. Etter du har blandet ingrediensene, pynter du smoothien med et spinatblad og bringbær på toppen (Form det som en rose)Resultatet vil bli slik: 


Håper det smaker og at dere liker smoothien, gjerne kommenter hva dere mener :) 


Love?

#Oppskrift #Onsdag #Inspirasjon #Blogg #Hverdag #Mat #Drikke #Skjønnhet #Velvære

Vidunderproduktet som virker, våkn opp med perfekt hud

God søndagskveld kjære lesere!

Jeg har i samarbeid med blogg.no testet Swiss Skin Reneval, som er en av bestselgerne hos Swiss Clinic. De vant  prisen for "Årets Invasjon 2015" under Swedish Beauty & Cosmetics Awards som gikk av stabelen nå nylig. Swiss Clinic sier de er fornøyd med tilbekemeldingen og awarden. Dette har blitt en kjempe suksess! 

Jeg har vært med på å teste produktet deres og føler allerede innvirkningen Swiss Skin Reneval har på huden min. Jeg føler meg helt fantastisk med og uten sminke! Hvordan bruker du Swiss Skin Reneval Kit? 

  • Jeg anbefaler å bruke Swiss Skin Reneval Roller etter du har vasket av sminken, slik at huden kan slappe av under behandlingen. Husk å alltid vaske Skin Roller med vann før og etter bruk. Bruk så Sanitizing Spray på Skin Roller og området du skal behandle. Dette er veldig viktig, slik at du får best resultat! Som en siste finish, påfører du Swiss Rejuvenator på huden. HUSK: Ikke vask av etter du har gjort dette, la kremen synke inn slik at huden kommer tilbake til sin naturlige farge. 
  • Du skal ikke bruke Skin Roller på områder der du har sår, kviser eller irritert hud.

 

Hvordan føles det på huden? 

  • Hvis du har en veldig sensitiv hud kan det hende du blir rød på området du behandler, dette er da fordi huden ikke er vant med det.
  • Når du behandler med Swiss Skin Roller kan det svi litt på huden, dette er fordi Skin Roller stikker inn i porene og renser for urenheter. Dersom du ikke bruker kremen du får med i pakningen etter bruk, vil huden forbli rød. Kremen kjøler ned huden etter behandlingen, og det føles som en ansiktsmaske. Du vil våkne opp med silkemyk og perfekt hud dagen etter! 


Hva er prisen for dette produktet? 

  • Til tross for stiv pris, så er det absolutt verdt pengene. Swiss Skin Roller gir deg resultater kun etter noen dager. Jeg er kjempe fornøyd! :) Produktet kan du få kjøpt her (Nå er det på tilbud til 960 kr)Jeg kommer garantert til å kjøpe dette når jeg går tom! Kanskje noen av dere som har prøvd produkter fra Swiss Clinic? 


Love?

#Skjønnhet #Velvære #Mote #Blogg #Hverdag #Innspirasjon #Tips #Shopping #Helg #Søndag #Anbefalinger

Get flawless skin in 1-2-3Jeg har lyst til å dele mine beauty secrets med dere! Hva er egentllig hemmeligheten til ren og fin hud? Svaret er enkelt. Unngå for mye sminke og kremer som dekker for porene i huden. Huden vår trenger å puste like mye som oss, og for å gjøre huden mest glad og frisk hele dagen er å huske å rense huden morgen og kveld. Mange produkter og spessielt hudkremer inneholder parabener, som er et stoff som ikke er godt for verken håret eller huden. Jeg anbefaler å bytte ut produkter med andre produkter som har mer innholdsrike ingredienser. Jeg har skrevet om en super produkt samling her, som inneholder kun naturlige mineraler fra dødehavet! 

Noe som også hjelper for bedre hud er god nok mengde med vann daglig, kroppen trenger opptil 3 liter vann. Noen feil mange gjør er å rense huden med produkter som inneholder parabener, det hjelper ikke på huden og det kan fort oppstå allergi og irritasjon. Det er mye stoffer i de produktene vi kjøper fra matbutikken, parfymerier og nettbutikker som inneholder farlige stoffer som kan skade kroppen. Jeg har lest veldig mye om Paraben og andre stoffer som finnes i disse produktene, som ikke er så bra for oss. Desverre så er det parabener (kjemikaler) i nesten alt, men å redusere forbruket kan være med på å holde kroppen enda friskere. Du kan lese mer om det her  Håper kanskje dette gjorde noen litt klokere for dagen? :) Prøv å bytt ut produkter med mindre parabener og se om det gjør en forskjell! 

Frisk luft er også et godt tips for bedre hud, og ikke minst nok mengde med søvn!

Det finnes mange vidunderprodukter som vil love deg vakker hud, men det er faktisk så mye mer du kan gjøre selv for å få bedre hud. Noe jeg også anbefaler er å bruke kokkos olje i matlaging, blande det i kremer og bruke det i håret. Det hjelper så utrolig mye, jeg merker at både håret og huden min har blitt bedre! Jeg bruker også kokkos olje på leppene og øynene, dette fjerner døde hudceller og gir deg et flawless resultat når du sminker deg! :-) Håper tipsene mine hjelper litt på hud problemet! 

PS: Jeg ble en av bloggerne som skal teste Swiss Care skinroller  i samarbeid med blogg.no, jeg kommer til å skrive en ærlig vurdering av dette produktet! 


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Skjønnhet #Søndag #Helg

Out with the old, In with the new

God kveld kjære lesere! 

Nå som det snart går mot vår har jeg gjort en opprydding iblant cosmetikken. Midt oppi alt ryddingen tenkte jeg å skrive litt om mine favoritt produkter :) Jeg vet jeg har skrevet om produktene før, men det går vel fint!

Jeg skal også kjøpe meg nytt blogg design, siden jeg begynner å gå lei dette. Det er alltid deilig med en liten oppgradering!Dette er produkter jeg bruker daglig, og jeg er veldig fornøyd!

1. Skincare Hand & Footcream with aloe vera fra DG - Denne er perfekt dersom du sliter med tørr hud. Den lukter også veldig godt!

2. St. Moriz Oil Free Body Mosturiser - Denne bruker jeg på huden før jeg påfører Bronzing Tanning Mousse. Det gir gjevnere og perfekt resultat!

3. St. Moriz Bronzing Mousse - Jeg har prøvd mange slike tanning produkter tidligere, denne er soleklar favoritt hos meg!

4. BABOR Shaping Body Lotion - Denne bruker jeg på hele kroppen etter et bad. Den er også anti aging, holder huden min frisk og fin! 

Nå tar jeg kveld med Drop Dead Diva. Jeg er så utrolig avhengig av den serien, og hører rykter om at det kommer en sesong til (JIPPI!)


Love?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Hverdag #Anbefalinger #Onsdag #Skjønnhet

20 årsjubileum på Apotek 1 - Supre Tilbud

God morgen vakringer!

Nå som det er januarsalg ønsker jeg å tipse dere om et supert kampanje tilbud hos Apotek 1 , i forbindelse med 20 års jubileum gir de nå kunder hele 50% på en rekke varer.

Du får ikke bare kjøpt medisin og kosttilskudd hos Apotek 1, de selger også kosmetikk og hudpleie. Hvis du sliter med tørr og sensitiv hud så har de et flott utvalg av produkter til enhver smak. Du finner mye bra produkter som har uten parfyme, og kun inneholder naturlige ingredienser. Dersom du ønsker å starte på dietten, eller treningsprogrammet du lenge har tenkt på selger de også protein barer og skjokolade barer som garanterer deg vektreduksjon. (Det er ikke alle av oss som klarer å holde oss unna fristelsene) Du får nå 5 stk for 100 kr, og dette er mange av bursdags tilbudene de kjører denne måneden! Tilbudet finner du her Dersom du kjøper varer for 500 kr får du et gavekort med på kjøpet som en bursdagsgave fra Apotek1! 

Jeg anbefaler og skriver mye om kosmetikk og skjønnhet, men synes også det er viktig å tipse om de mer alternative valgmulighetene. Det er mye stoffer i de produktene vi kjøper fra matbutikken, parfymerier og nettbutikker som inneholder farlige stoffer som kan skade kroppen. Jeg har lest veldig mye om Paraben og andre stoffer som finnes i disse produktene, som ikke er så bra for oss. Desverre så er det parabener (kjemikaler) i nesten alt, men å redusere forbruket kan være med på å holde kroppen enda friskere. Du kan lese mer om det her  Håper kanskje dette gjorde noen litt klokere for dagen? :)

 

 Sponset video

Nytt i garderoben + anbefaling

God kveld vakringer! 

Håper dere har hatt en super start på uken, og ikke minst det nye året! Til jul fikk jeg et veldig bra gavesett fra St.Moriz som inneholdt tanning produkter. Jeg prøvde å kjøre en konkurranse der en heldig leser kunne vinne dette før jul men så avsluttet jeg den fordi jeg ønsker å ha den nå i januar istedet. Det var også veldig lite respons, så da utsettet jeg det i stedet. Så følg med på bloggen de neste dagene så poster jeg konkurransen snart. 

Jeg har brukt disse taning produktene nesten hver eneste dag og tenkte å anbefale det videre. Jeg tok også litt bilder av den nye jumpsuiten min jeg kjøpte for noen dager siden. Jeg har virkelig fått bloggkick, og kommer til å blogge masse fremover :-)

Dette er produktene: 

- Oil Free Body Moisturiser (Bruker du på kroppen for å få en gjevnere brunfarge) 

- St.Moriz Bronze Mousse 

Her sere dere min nye jumpsuit, den er utrolig fin til et belte som dette fra Moschino:)Det er ikke en drastisk forskjell, men det er noen toner brunere. Men, selvfølgelig jo mer du smører jo brunere blir du. Jeg elsker disse produktene og anbefaler de på sterkeste. Jeg vet ikke om de selger det i Norge, men vet du kan bestille det fra ebay. her


 Har dere prøvd disse produktene?

#Mote #Blogg #Hverdag #Shopping #Inspirasjon #Garderoben #Skjønnhet #Januar #Torsdag

Julegavetips for han - Royaldesign.no

Siden det kun er noen få dager igjen til julaften, tenkte jeg å tipse om hva du kan gi til han. Jeg har plukket ut litt forskjellige ting, både innenfor interiør, baderom og kontoret. Håper dere liker tipsene! Jeg kom over denne kule butikken, og fant mye jeg kunne tenke meg selv å finne under juletreet! Nettbutikken finner du her 

Dette er typiske gaver kjæresten eller bestekompisen ønsker seg, det er også noe du kan gi til far eller bror. 

1. Alarm Klokke finner du her, praktisk hvis han jobber mye 

2. Hodeskalle skulptur finner du her, dette er en kul gave hvis han liker interiør og design 

3. Iphone 5 Cover finner du her, du kan også kjøpe en knagg som følger med og som du kan henge iphonen på den finner du her 

4. Ipad Futural finner du her, dette er perfekt hvis han bruker den mye på jobb eller reise 

5. Voluspa lys finner du her, dette er perfekt for den duftglade 

6. Sett med hånkle finner du her, perfekte gave for han 

7. Badekåpe finner du her, dette er en veldig tøff og praktisk gave 

Neste gang skal jeg skrive gavetips til henne! 


Likte du tipsene?

#Adlinks #Interiør #Mote #Jul #Hverdag #Inspirasjon #Shopping #Desember #Design

Produktanbefaling: Mineraler for kropp og velvære

Hey kjære lesere! 

Håper dere har en fin desember så langt? Tenkte å gi dere en liten anbefaling, dersom det er noen som ønsker litt råd og tips. Dette er jo også et supert jullegavetips! Jeg skal forresten få nytt blogg design snart, så det blir bra! 

Nå som det er kaldt ute kan huden fort bli tørr og sensitiv, dette gjelder ikke bare ansiktet men også hendene. Jeg kom over noen produkter som jeg har brukt en periode, og som jeg fant igjen. Jeg fikk disse produktene i en goodiebag fra da jeg var på Health, Beauty og Fitness Messen i februar i år, og produktene er fra AHAVA! Dette er produkter som inneholder mineraler fra dødehavet. Jeg bruker neon av produktene på daglig basis og jeg er kjempefornøyd!

Dersom du ønsker å bestille fra nettsiden deres, kan du gjøre det her

AHAVA beauty bagen inneholder 

1. Purifying Mud Mask - Denne bruker jeg når jeg skal rense huden, påfører huden og vasker av etter 2 minutter. HUSK: Skal ikke påføres rundt øynene

2. Mineral Hand Cream - Denne har jeg alltid med meg i vesken, jeg bruker den også mye hjemme. Perfekt hvis du sliter med tørre hender! 

3. Caressing Body Sorbet - Denne har jeg ikke prøvd enda 

4. Dermud Nourishing Body Cream - Denne bruker jeg der jeg har tørr og sensitiiv hud, gjør underverker hver gang 

5. All In One Tonning Cleanser - Dette er perfekt å påføre ansikt før og etter sminke Jeg elsker denne mineral hånd kremen, bruker den hverdag og tilfører hendene mine fuktighet. 


Har du prøvd disse produktene?

#Mote #Inspirasjon #Skjønnhet #Velvære #Blogg #Jul #Hverdag #Shopping

Se favorittseriene dine og filmer når du vil

Hey fine dere!

Håper dere har hatt en fin uke sålangt? Jeg beklager for dårlig bloggin i det siste, men jeg har mistet litt motivasjon. Kanskje noen som har et motivasjonstips til meg? Setter pris på det! Jeg er full igang med å fikse videre på soveværelset og det begynner å bli veldig fint, skal vise bilder når rommet er helt ferdig! Dere vil ikke tro hvordan det så ut før, maling gjør virkelig underverker! 

Anyways, jeg har lyst til å tipse dere om en super app som du kan laste ned til pcen, macen eller tableten (Må være operativsystem beregnet for FlashPlayer). Siden det er jul er det sikkert noen av dere som ønsker å se litt julefilmer? Jeg ble tipset om dette av en venn for lenge siden, og har brukt det flittig i flere måneder. Jeg trudde ikke mine egne øyne når jeg fant ut at dette også er lovlig! Appen heter popcorntime og du kan laste den ned HER (Download Linkhelt gratis! Konseptet er akkurat som Netflix, men etter min mening mye bedre. De har også høytoppløsning på de fleste filmer og serier! 

Slik ser appen ut!

Her kan du velge kategorier, dersom du ikke har lagt til noen favoritter. Trykker du på hjerte til høyre -------> Her kan du se både nye og gamle filmer eller serier, og det koster deg ikke en krone! Du kan også legge til dine favoritter, og du trenger ikke lete febrilsk etter episoden du så på dersom enten pcen klikker eller programmet låser seg.Når du trykker på serien, kommer du til den episoden du sist så på. Dette synes jeg er veldig bra! 

Dette er hva jeg ser på nå fortiden, Drop Dead Diva, jeg anbefaler denne på det sterkeste hvis du liker advokatyrket og spenning!

Jeg elsker denne appen, og håper dere er fornøyd med dagens lille tips! 


Har du hørt om popcorntime?

#Film #Blogg #Inspirasjon #Jul #Gratis #Hverdag

10 things you can do in London

Hey fininger!

Håper dere har en fin søndag så langt, og at helgen har vært bra!

Kom hjem for litt siden, og tenkte å skrive litt om ting du kan gjøre i denne vakre byen. Nå som jeg har bodd i London i 1 år, føler jeg at jeg kjenner byen ganske godt. Det er sikkert mange av dere som har tenkt dere turen nå i vinter? Her er mine 10 tips dere kan gjøre!

London er full av overraskelser og byr på alt fra gourmet restauranter til utekino. 

1. CINEMA & MUSICALS
I London kryr det av kinoer, teaterscener og operahus. Den mest kjente plassen for teater og film er Picadilly Circus. Picadilly Circus er kjent for sine store kinosaler og teaterscener. Du finner kino i hvert eneste hjørne, og det finnes en kinosal for hver sin smak. Enten du liker gamle klassikkere eller nye hit filmer. Det er lov å ta med mat og drikke inne i kinosalene, og de tilbyr også mer komfortable seter på noen av kinoene. Dette koster da ekstra, men er verdt det hvis du vil ha noe mer glamorøst.

Une facade à LondresYinyin Loves...So proud of me for this photo

👌Great gatsby/leonardo DiCaprioUnemotional

2. HOT TUB CINEMA

Hvis du elsker kino men har lyst til å prøve å se på kino utendørs er også det mulig. Dette er noe som har blitt mer og mer populært i London. Det er nå flere som ser filmen utendørs enn innendørs, spesielt på sommeren. Rockwell House byr på utendørs kino, der du kan ligge å kose deg i eget boblebad med venner eller kjæreste. Målet er at du skal ha det mest komfortabelt og få en storbyferie følelse. Jeg har ikke prøvd dette enda, men det ser veldig hyggelig ut! (Du finner mer informasjon her)

Dette er selvfølgelig ikke den eneste utekinoen, men er en av dem som er mest populær blant turistene.

Amazing cinema in LondonHot Tub Cinema » Design You TrustHot Tub Cinema - Business Opportunities Weblog

3. ICESKATING WINDER WONDERLAND

Hvis det er noe som er det London er mest kjent for da er det alle fornøyelsesparkene. Nå som det går mot kaldere tider starter Winter Wonderland allerede rundt November, dette er da i Hyde Park. Dette er et arrangement som holdes hvert år. Her kan du stå på skøyter, besøke Magical Ice Kingdom eller sitte i pariser hjul. Du kan også ta deg en drink på Ice Bar, og skyvstarte på juleshoppingen! Holdes åpent  fra 21 november - 4 januar. (Mer informasjon her)

4. CIRCUS ON PICADILLY CIRCUS

Rundt slutten av november mot desember kan du besøke tivoliet på Picadilly Circus. Her kan du kjøpe sukkerspinn, se julefilmer på kino (gamle klassikere), prøve de forskjellige spillebodene eller ta en tur i pariser hjulet. Dette gjorde jeg og min familie i fjor, noe som var veldig hyggelig. Du får se utover hele London og får et glimt av London Eye.

Winter WonderlandPanoramic wheel Winter Wonderland, Hyde Park, London. :**

 5. LONDON EYE

En populær turist attraksjon som ligger i hjerte av London er London Eye. Dette er det største pariserhjulet med utsikt over hele byen. Perfekt hvis du vil ta fine bilder eller se mer av byen ovenifra. Noe du bare må få gjort når du besøker London!

Streetsuk tumblr - Google keresésAmazing

 6. CAMDEN TOWN

Litt nord for London finner du en plass som heter Camden Town. Dette er en kilometer lang gate med masse markeder som selger alt mulig rart. Det finnes også utesteder og puber, og mer alternative butikkvalg i hvert hjørne. Dette er markedet som har alt! Jeg elsker denne plassen, og har vært der mange ganger. Hvis du liker å shoppe, se på interesante ting og bli inspirert av gammel kunst må du bare få besøkt Camden City!

- image #2042019 by marky on Favim.com° Camden market

Heaven of crazinessDepartment of Homeland Obscurity | via TumblrWall Photos

Noe av det kuleste med Camden, er også bygningene. Du finner allt fra store gitarer til kongekroner på mange av husene.

 7. SPITFIELDS MARKET

Dette er også et market du bør få med deg på Londonturen! Dette er perfekt hvis du elsker shopping eller vil kjøpe en gave med hjem. Her kan du få kjøpt alt fra kjøkkenutstyr til 50 talls plagg. Alt for sin smak! Du vil garantert finne noe du liker på dette markedet. Det er 2 markeder som slås sammen til ett og dette holdes innendørs på et senter. Det er åpent alle dager og ligger på Horner Square.

8. THE THAMES SIGHTSEEING

Hvis du er mer av den evetyrlystne og vil se litt mer av byen kan du booke deg billetter for The Thames. Dette er en ferge som frakter turister igjennom elven i London og gir deg minner for livet. Du får tatt flotte bilder på denne turen og det vil også være en guide som forteller deg om de forskjellige stedene. Fergen ligger til kai ved London Bridge. Once In  A Life Time Experience!

In the SkyLondoooooonnnHave a nice day 🇬🇧

9. OXFORD STREET

Sist men ikke minst må du få med deg den mile lange shopping gaten Oxford Street. Her finner du butikker som Top Shop, Victoria Secret, Primark, Forever 21 samt en av verdens største HM butikker med hele 6 etasjer. Gaten kryr av utesteder og restauranter og du finner en bar i hvert eneste hjørne. Dette er plassen det er mest turrister hele året så jeg anbefaler å passe godt på lommebøker og penger når dere trasker rundt i gatene. Det er alltid mye trafikk også, og det er her de store røde bussene færer igjennom mest. Hvis du liker shopping, musikk, liv og røre må du bare ta deg turen innom. Det er veldig enkelt å komme seg til Oxford Street med undergrunnen, og det går alltid buss. Jeg går igjennom denne gaten hver gang jeg skal til studio!

Det er fantastisk fint og koselig på vinteren, da er de fleste bygningene dekket med krystaller og annet julepynt!

London ♔❥ throwback in to this perfect shop ❤️ZARA

10. HYDE PARK

Siste på listen! Hvis det er en park som jeg ikke kan gå lei av å traske igjennom, da er det store Hyde Park. Parken er alltid full av folk, enten det er tirsdagskveld eller søndagsmorgen. Det vakreste med parken er de høye store trærne, utsikt mot Westminister og stor flott vann der du kan sitte å slappe av med en deiig salat. Det er alltid fugler ved vannet, og de elsker å bli matet. Det er ikke alle fugle artene man får lov å mate, men det står et skilt ved parken. Det er forskjellig fuglearter fra sesong til sesong, men når jeg var der sist da var det svaner, gås og ender.

Det er også mulighet å leie sakkosekker fra restauranten ved siden av, så du kan sitte på gresset i parken hvis du ønsker det. Ekornene i parken kommer alltid å hilser på så husk å ha med en matbit på forhånd. Jeg har tatt et ekorn i hånda mange ganger, de er ikke særlig redde for mennesker. Engelskmennene tar veldig godt vare på dyrene her, noe jeg synes er utrolig bra. Dette er en park du bare må besøke før du drar hjem!

UntitledHyde park 😎Hyde park

Håper dere likte tipsene mine, Lik gjerne hvis du ønsker flere slike innlegg om London!


Hviket av punktene har du gjort/vil du gjøre?

#Londonguide #London #Ferie #Søndag #Inspirasjon #Blogg

14 dagers thintea detox program

For rundt 2 uker siden bestilte jeg Thin Tea Detox program fra Melbourne, Australia. Dette er te som på 2 uker skal hjelpe deg å få i gang forbrenningen raskere, og gi deg en slankere og sunnere kropp. Programmet jeg bestilte kostet under 200 kr, som jeg synes er en grei pris. Jeg har ikke startet på programmet enda, men tenker at jeg begynner allerede i morgen fordi da skal jeg også på treningsenteret like etter. Jeg er veldig i mot slankemidler som kan forgifte kroppen, og er alltid like skeptisk så jeg sjekket opp dette før jeg bestemte meg for å prøve. Thin Tea Detox inneholder bare naturlige ingredienser. På kjøpet får du med en instruksjon på hvordan starte på programmet, og du kan laste ned "Eatingplan" fra nettsiden deres. www.thintea.com.au

Dette programmet er for 14 dager og er delt inn i to måltider. Det skal drikkes som vanlig te, til frokost og middag. Dette skal gjentas i 14 dager. Det er mange som har startet med dette programmet som har fått synlige resultater, som jeg også følger på Instagram. Thin Tea er produsert i Australia og blir pakket og sendt fra Melbourne, til over hele verden. Dette inneholder heller ikke Gluten, Koffein, Laktose eller andre konverseringstoffer.

Thin Tea First and Thin Tea Second 

Slik ser da instruksjonen bak på hver pose, enkelt å følge og gir deg informasjon om ingredienser. 

Jeg tenker å poste resultater underveis, krysser fingrene for at dette hjelper meg med å få en sunn og slankere kropp. 


- A little inspiration wouldn't hurt

Har du prøvd dette?

#trening #blogg #hverdag #sommer #inspirasjon

Perfect bag from ebay

Tenkte å tipse om en veldig fin veske på ebay som jeg har siklet på en stund. ebay er en utrolig genial og enkel nettside der du finner alt fra gamle 80 tallsklær til designermerker. Det finnes altså ingenting du ikke finner. Når du kjøper via ebay betaler du igjennom paypal kontoen din, det er en altså en trygg betalingsmetode. Jeg var veldig skeptisk om jeg skulle kjøpe noe fra ebay, men det skal gå relativt raskt avhengig av hvor du befinner deg i verden. Jeg har kjøpt en pakke med te, som skal hjelpe på forbreninngen. Det tar maksimalt 5-10 dager for at pakken min kommer og det blir sendt helt fra Australia. Dersom du bestiller fra London eller generelt i Europa kan det ta opptil 3-5 dager. 

Prisene på ebay varierer veldig, du finner blant annet bilige designervesker som ellers ville koste en formue i butikk og andre merkeklær. Det er bare å lete og velge og vrake. Du kan kjøpe ting fra privatpersoner, bedrifter og andre selvstendige selskaper. Jeg synes det er en veldig praktisk side. Under hvert produkt står det en rating på hvor mange som har kjøpt og hvor mange det er tilgjengelig. Det finnes to måter å kjøpe igjennom ebay, du kan by på en vare og prøve å "vinne" budrunden eller du kan kjøpe til den prisen som står. Jeg personlig har ikke prøvd metode 1 men mener det at det er en god måte å få en vare for den prisen du selv ønsker å betale. 

Denne vesken står høyest på ønskelisten min, perfekt fasong og farge. Ønsker meg alle fargene!  Du finner vesken HER

Hva er ditt ebay tips?

Anbefaling: Bobbi Brown Foundation

Hey fine dere. Tenkte å tipse om verdens beste foundation, i mine øyne. Hvis du ønsker en foundation som dekker og i tillegg gir deg et naturlig resultat da anbefaler jeg "Bobbi Brown", jeg bruker Skin Foundation SPF 15, og passer perfekt for de med lys hud. Foundationen er i prisklassen 300-400 kr, men er absolutt verd pengene. På taxfree i London kostet den kun 300 kr, noe som er ganske billig for en så bra foundation. 

1. Hvis du ikke har en kost å bruke, kan du bruke en svamp funker like bra. Men, for best resultat anbefaler jeg foundation kost. 

2. Jeg har brukt den i 2 mnd nå, og er den beste jeg noen gang har kjøpt. 

3. Bruk en make-up mist spray på kosten for at foundatioen skal sitte lengre, det blir også penere resultat når du ta tar pudder over der igjen. My absolutely favorite, gives me flawless skin 

- Kisses C

#mote #inspirasjon #hverdag #anbefaling

Anbefaling: Mine bok favoritter

Hei fine dere, håper dere har det bra! Jeg har det veldig fint i London ihvertfall,har enda ikke fått noen jobb men jeg gir ikke opp håpet må bare søke til noen kontakter meg :-) Tenkte på at jeg kanskje kunne skrive en London guide til dere som har lyst til å reise hit? London er en fantastisk by, og jeg er utrolig glad for at jeg flyttet hit. Beste valget i mitt liv, si gjerne ifra hvis det er ønskelig. Anyways, jeg har lyst til å anbefale dere 2 av mine favorittbøker. Bøkene handler selvfølgelig om hva jeg liker best, mote, festing i storbyer og sist men ikke minst hotte kjekkaser. Jeg kjøpte de på en butikk like ved der jeg bor, og kostet rundt 20 kr til sammen for begge to. SUPERBILLIG!! 

Nå har jeg lest ut den ene boken "Summer And The City" som er et utdrag fra "Carrie Diaries". Jeg kommer garantert til å kjøpe de andre bøkene hvis jeg komer over de et sted. Jeg synes boken var sykt bra, klarte ikke å slutte å lese når jeg først begynte.Det handler om Carrie Bradshaw sine tenåringsdager før hun ble kjent forfatter. Hun møter karakterne Samantha, Miranda og Charlotte i boken. Hvis du har sett serien "Sex And The City" da vil du garantert elske boken til Candace Bushell.

Den andre boken jeg holder på å lese nå er en av bestselgerne til Lauren Conrad', "Sugar And Spice". Hun er blant annet kjent fra serien The Hills og er en av verdens mest ettertraktede moteikon. Har skrevet mange stil og makeup bøker, og har sin egen kleslinje. Kanskje ikke så rart at jeg kjøpte boken når jeg så den på hyllen. Nå har jeg ikke lest så mye, men utfra det jeg har lest og fått inntrykk av virker det som at boken er veldig lik The Hills serien. Gleder meg til å lese videre. Beklager for så dårlige bilder, men kameraet mitt er på reperasjon atm så da tar jeg bilder med iphonen istedet. 

Love?

#mote #sexandthecity #bøker #anbefaling #inspirasjon

Tjen raske penger på bloggen din

Jeg har lyst til å tipse dere om en super side for dere som har lyst til å begynne å tjene penger raskt og enkelt på bloggen deres. Det finnes flere måter å tjene penger på, via klikk, annonsebannere,sponsede ord eller rett og slett annonseinnlegg. Alt ettersom hvordan type innlegg og hva sags type annonse du ønsker å linke til/skrive om på bloggen. Jeg har tidligere skrevet om affiliate programmet tradedoubler, som er en av den mest brukte annonsekjøringen for blogg. Hvordan det fungerer kan du lese mer om her 

Men, det jeg skal skrive om nå er noe lignende. Bloggerfy er en veldig genial oppfinnelse fra sverige og ble startet i 2011. På bloggerfy får du oversikt hvor mye du tjener på bloggen, hvor mange sidevisninger du har og du kan selv bestemme når du vil tjene penger. Det varierer veldig hvor mye du kan tjene, fra 30-500 NOK alt ettersom hvordan sponset innlegg du velger å skrive om. Vanligvis skal disse innleggene være på fra 150-200 ord. Nå er det viktig å bruke riktige lenke fra bloggerfy når du skal skrive dette innlegget, og du kan bestemme selv hvor du vil lenken skal være. Dette finner du i trinn 1,2,3 når du skal "begynne" jobben. OBS: Her er det viktig å lese generelle regler og akseptere dem før du går videre. 

Når du har skrevet ferdig innlegget legger du inn blogglinken i bloggerfy sitt program, så får du pengene på "bloggerfy kontoen" noen dager/uker senere. Alt ettersom hvor lang ventetiden er. Du får pengene når bloggerfy har behandlet beløpet, og dette vil du se i oversikten på inntekter. Dette kan du ta ut, når beløpet har steget over 500 NOK. Du kan registrere deg her helt gratis å begynne inntjeningen allerede i dag! Spør gjerne hvis dere har noen spørsmål rundt dette, lykke til! 

#mote #annonser #blogg #tjenpenger #bloggerfy

Julegavetips: Til venninnen for under 500 kr

Hey fine dere:)

Våknet tidlig av meg selv i dag, det hadde jeg aldri trudd og til og med på en mandag. Jobbsøken går som bare det, og nå sitter jeg å skal søke på enda flere jobber. Fikk svar fra Primark, men de hadde desverre for min del funnet sine nye ansatte, så det var kjipt å lese. Men, da er det bare å søke videre! Jobb før januar skal jeg ihvertfall klare å skaffe meg, regningene betaler jo ikke seg selv. 

Det begynner også å bli veldig koselig i leiligheten min, nå har jeg blitt kvitt det "stygge" skapet, som ødela hele interiørfølelsen, og nå gjenstår bare å få kjøpt inn nye gardiner og bli kvitt de røde. Jeg vet det er jul og sånn, men røde gardiner er uannsett ikke fint. (Min mening). Anyways, våknet opp til noe hyggelig, jeg vant nemlig 1. Kalenderluke på denne bloggen, nemlig en blogganbefaling!

Tenkte å tipse dere om julegaver til veninner, Jeg synes det er koselig å gi et bilde av deg og veninnen din, gavekort på favorittbutikken hennes eller rett og slett et koselig brev. Du behøver ikke nødvendigvis å bruke så mye penger, eller stresse rundt i alle butikkene for å finne den perfekte julegave. Nå er det jo nemlig sånn at de fleste av oss foretrekker å handle gavene fra nettbutikker, fremfor å traske rundt i kulda på gaveleting. Jeg tittet litt rundt på nelly.com, og fant mye fint i gaveguiden deres som heller ikke er så dyrt og plukket ut de beste gavene spessielt for veninnen. 

 

1. Neglesett (HER) 2.Pemplum Top (HER) 3.Lipgloss Collection (HER) 4.Studded Bra (HER) 5.High Heels (HER) 6.Manikyr Sett (HER

Dette er en liste over hva spessielt veninner ønsker seg som oftest: 

- Neglelakker, manikyrsett/pedikyr, negl og hånd kremer 

- Smykker, armbånd, øredobber

- Høyhelte sko, klær, undertøy

- Parfyme artikler, hårprodukter 

Love?

#julegavetips #shopping  (Annonselenker)

SHOPPINGTIPS: SLIK SPARER DU PENGER PÅ NETTSHOPPING

Er du den som alltid klikker hjem nyheter, handler på salg og følger med på hva som kommer i shoppen til diverse nettbutikker? 

Da skal jeg tipse deg om 2 suverene måter å faktisk spare penger på, få igjen fra innkjøpet og ikke minst slippe å betale frakten. 

KupongKode.com

- Denne siden er supergenial. Det er ikke mange som vet at de faktisk kan slippe å betale de resisterende 50 kr som står i kassen. Du kan faktisk få en rabattkode, der du får opptil 50 % - 70% rabatt hos de fleste nettbutikker. Noen ganger får du fri frakt også, etter en viss sum. Du sparer mye penger på å bli medlem, og det koster deg ingenting. Noen ganger får du også en gave med på kjøpet. Det kommer nye rabatter hele tiden, og du kan søke etter forskjellig nettbutikker. Du finner rabattkoder hos kjente butiker som Ellos,Makeupmekka, Blivakker, Nelly.com og ikke minst HM. Blivakker.no pleier å gi ut gratis prøvepakker og gaver til de som kjøper via kupongkoder, noe jeg synes er kjempe gøy! 

Kickback.no

Aldri før skulle det være mer enklere og gøyere å shoppe! Nå kan du få igjen prosenter av det du betaler i kassen. Du får tilgang til en rekke nettbutikker, og klikker du deg gjennom linken på nettsiden deres kommer du innpå den shoppen du skal kjøpe fra. Noen har høyere prosenter enn andre, men du kan fint få igjen alt fra 100 kr - 1000 kr. Alt ettersom hvor aktiv du kjøper fra en butikk. Kjøper du mye fra nelly.com for eksempel kan du fint få tilbake noen hundrelapper. Dette er en veldig bra måte å tjene på å shoppe, og det er helt gratis å bli medlem her også. Hadde jeg vist dette før jeg kjøpte klær på nett hadde jeg nok fått igjen en del penger på kjøpet. Du har også mulighet til å få rabatt på diverse kjøp, om du da reiser til utlandet for eksempel, booker hotel og fly kan du også få en mindre sum å betale. Utbetalingen vil komme på konto en gang i mnd, og du vil tjene på shoppingen. 

Liste over julekalendere: Meld deg på NÅ!

Hei dere :) 

Tenkte å tipse dere om årets julekalendere, jeg har nemlig meldt meg på hele 10 julekalendere i år. Hvis det er noe jeg elsker med jule og adventstiden da er det julekalenderen. Det er alltid like moro å få små pakker i julekalenderen år etter år, mn hvor moro hadde det ikke vært å få kalendergaven sendt i posten hver eneste dag? Du kan vinne premier fra opptil 100.000 kr og har en sjangse hver eneste dag :) Det betyr at du nemlig kan vinne noe, få flotte tilbud i hele 24 dager helt frem til julaften? Det kaller jeg luksus! 

Har plukket ut de kalenderne det er verdt å melde seg på: 

1. "BliVakker" sin julekalender finner du her, du kan vinne gaver for over 100.000 kr.

2. "Miinto.no" sin julekalender, her kan du vinne gavekort til nettbutikken deres, du melder deg igjennom facebook her.

3. "Moods Of Norway" sin julekalender finner du her, her kan du vinne flotte premier til flere 1000 kr.

4. "Motehus.no" sin julekalender finner du her, hver dag tilbyr Motehus.no eksklusive tilbud for alle som melder seg på samt trekker en heldig vinner av flotte premier.

5. "Oslo Lufthavn" sin julekalender finner du her, her kan du vinne eksklusive flybiletter til spennende destinasjoner, samt få en overraskelse før avreise. Du vinner ved å delta og svare på noen enkle spørsmål, som vil komme på mail til deg under deltagelsen.  

6. "IGlow.no" sin julekalender finner du her, her kan du vinne kjempe fine skjønnhetsprodukter, samt makeup og motta flotte tilbud hver eneste dag. 

(Liste over flere julekalendere finner du her)

Noen som har meldt seg på? 

Billig men bra hårprodukter: Lee Stafford

Hei dere. Før jeg turer ut døren, tenkte jeg å skrive om noe som har vært et veldig irriterende tema for meg i det siste. Nemlig, HÅR! 

Jeg fortalte tidligere at jeg har slitt sykt med hårtap, og kunne bare dra ut hårstrå etter hårstrå. Fant ingen shampoo eller balsam som fungerte for meg, og gjorde underverker. Var innom mange frisørsalonger, og fikk den ene anbefalingen etter den andre, mn som kostet over 1000 kr tilsammen! Men, så tok jeg meg en siste tur innom Vita, og der fikk jeg anbefaling på produkter fra Lee Stafford som ikke minst var billig, men som også skulle gjøre håret mitt sterkere og jeg ville bli kvitt problemet. 

Kan inrømme at jeg alltid er skeptisk til å teste ut billigprodukter på håret mitt, men disse produktene gjorde virkelig jobben. Håret mitt har ikke vært så sterkt og sunt på lenge! Tenkte i dette innlegget å snakke om Lee Stafford produktene, og i neste GOSH. 

Lee Stafford, GOSH, Frizz-Ease, jeg bruker ikke extensions bortsett fra når jeg skal style eller krølle håret. Disse produktene reddet virkelig håret mitt! Koster under 200 kr tilsammen trur jeg, eller litt over. Men, ikke dyrt i det hele tatt! Viktig at dere bruker både shampoen og balsamen, og ikke blander med andre merker. Jeg så ikke resultat før det hadde gått noen dager, mn håret mitt sluttet å brekke og ble sterkere for hver hårvask. Tips: Skyll ut balsamen i lunkent vann, så slipper du slitasje. 

Terningkast:

Prøvd disse?

Trenger du nye designer briller for sommeren?

Tenkte å tipse dere om en super nettside med designer solbriller. Her kan du velge og vrake mellom kjente varemerker som Prada, Gucci, Carrera osv. Nå kan du få opptil 40% avslag på alle solbriller fra Prada og Carrera. 

Blant annet RayBans får du 45% billigere enn original pris. Du får opptil 50% rabatt på 1200 modeller. Du finner oversikten over RayBans HER 

www.smartbuyglasses.no har rask leveringstid, og gir deg kvalitetsvare. I tillegg til solbrillene får dere også rengjøringsett med på kjøpet. Dette er da perfekt for at brillene skal holde seg fine og vare lengst mulig. Vet selv hvor utrolig kjipt det er å få fettflekker eller dugg på brillene, og hvis du ikke får rengjort de ordentlig blir brilleglasset noen ganger ødelagt og får lettere riper i seg. Smartbuyglasses har også gratis frakt, så du slipper å betale for gebyr. 

På smartbuyglasses betaler du under 1000 lappen for kvalitetsbriller. Det er også mye billigere enn i butikken, der du må betale rundt 2000 kr for raybans. Jeg vil tipse dere om denne nettsiden, fordi du sparer penger og blir fornøyd med valget. Smartbuy er Nordens største leverandør av designer-solbriller og briller på nett. De har rundt 150 merker inne, og har fått god respons på designermerkene sine. Når du kjøper et par kan du forandre farge på glasset, og velge hvilken form du vil ha på brillene. Hos raybans kan du velge aviator, wayfarer,katteøyne,sommerfugl osv. Alt ettersom hvordan ansiktsform du har, og hva slags type briller du ønsker deg. Dette synes jeg er supert, og ved hjelp av oversikten vet du nøyaktig hva slags type briller som passer til din ansikstform.  Rihanna er blant annet en av dem som har falt for RayBans, hennes versjon finner du her 

Love?

(Annonse)

4 blogger

Da var det på tide å skrive om de 4 bloggene jeg har tatt ut til vurdering :) Jeg vurder utfra førsteinntrykk, bloggdesign, kvalitet og skriveferdigheter. Har plukket ut de bloggene jeg synes er best, og som ser mest ryddig og pent ut. 

http://frkake.blogg.no/

Kategori: Mote og Hverdag

Bloggdesign: Digger, rett og slett digger bloggdesignet! Enkelt og fashionably. 

Innhold:  Denne bloggen har kjempe fine, store og klare bilder. Noe jeg alltid legger godt merke til på en blogg, bildene har mye å si. Bloggeren skriver om mote, stil og litt om hverdagen sin. Likte veldig godt stilen hennes, ettersom jeg er en fashionista selv legger jeg fort merke til detaljer på klær, og det har mye å si om et antrekk er gjennomført. It's all about the details! 

Terningkast:  5 +
http://belovely.creativo.nu/

Kategori: Mote og Skjønnhet

Bloggdesign: Jeg elsker bloggdesignet! Det er veldig søtt og feminint. Slik design jeg synes er fint.

innhold:  Bloggeren tar utrolig fine bilder, og er en stor innspirasjon. Dette er den perfekte blogg for de mer moteinterreserte, og som er glad i lese om hår og makeup. Vist om bloggen lenge, men aldri tatt den ut til vurdering. Blitt ukens blogg hos meg en gang før, men anbefaler virkelig den videre :) 

Terningkast:  5
http://anita92.blogg.no/

Kategori: Mote og Hverdag

Bloggdesign: Likte bloggdesignet, fint og enkelt. Fin header, og jeg fikk lyst til å lese mer :) 

innhold:  Kort og forståelig, går mest i innkjøp, litt utdrag fra hverdagen, unik og tøff stil og brae bilder. Anbefaler å justere lyset på bildene, siden de var litt mørke og noen veldig lys. Dette er bare konstruktiv mening fra min side.  

Terningkast:  http://fotoas.blogg.no/

 

Kategori: Fotoblogg

Bloggdesign:  Veldig fint design, ryddig og enkelt. Likte spessielt headeren!

Innhold: Mange innlegg med fine bilder. Bloggeren tar flotte bilder, går i mye forskjellig objekter. Samt mennesker, dyr og natur. Er ikke så veldig glad i fotoblogger generelt, men denne var noe som kom under min interesse :) 

Terningkast:  4

Håper dere ble fornøyd med bloggvurderingene :) Vil du at jeg skal vurdere flere blogger?

Ny sponsor: DreamExtensions

Tenkte å skrive om et nytt samarbeid jeg har startet. DreamExtensions er en nettbutikk som selger anderledes extensions. Håret er ment til å alltid være tilgjengelig og skal være enkelt å sette på. Hvor mange ganger har du ikke gitt opp å sette på håret, fordi enten klippsene har falt av eller at det har blitt en stor floke på grunn av alle stripsene?

 

Det er ikke noe å stikke under en stol, at extensions er ekstremt komplisert hvis du ikke gjør det riktig hver gang. Håret mitt fra Rapunzel bare henger i mappen på badet, og blir egentlig aldri brukt fordi jeg er så lei av å sette på hele tiden. Desutten så har jeg så langt hår nå, at det ikke er noen vits lenger. Men, jeg må innrømme at jeg har slitt mange ganger å sette på extensions riktig, noe som har vært lite motiverende. 

 

Dette er ikke hair extensions med klipp, lim eller hair extensions med tape. Det er så lett som at du bruker det som en hårbøyle/hårbånd og har rundt hodet, og kan "putte" håret over den, så har du lengre hår. Og det på 1-2-3. Jeg får snart tilsendt min extensionspakke som jeg skal teste, men har lest på andre blogger at det er det beste de har prøvd! Gleder meg til å teste!

 

Før og etter bilde:

 

 

 

 

Hva synes du?

Testing av produkt: John Frieda

Det er lenge siden jeg har skrevet produktomtaler, så det tenkte jeg å gjøre nå. Jeg har lenge brukt hårproduktene fra John Frieda. Blant annet hårkuren, noe som ga overraskende resultater. Kjøpte nylig en shampo for blondt hår fra samme merke. Den heter "Sheer Blonde Colour Renew". Shampoen skal gi håret  en naturlig blondfarge, og passer best til de med naturlig blondt hår. 

 

Ettersom jeg har farget håret en del ganger, var ikke dette det beste produktet å bruke. Etter bruk forandret shampoen fargen på håret mitt og jeg mistet den nylige hårfargen. Så det gikk fra gylden blond til gult. Noe som ikke var så veldig fint! 

 

Så til dere som har farget håret som meg, anbefaler jeg ikke denne shampoen. 

 Resultat fra shampoen, endte opp med gul skjær i håret 

 "Lik" gjerne og del på facebook om du vil jeg skal lage flere slike innlegg

 

Har du prøvd produktet?

 

Dagens hårtips: HeadKase

Hvor mange ganger har du ikke kjøpt extensions, superfornøyd og etter et par dager eller uker er de blitt slitt og stygge. Dette har skjedd meg hver gang jeg har kjøpt meg extensions, nytt på nytt og nytt igjen. Sykt kjedelig! Men, for ikke lenge siden kom jeg over noe veldig genialt og som ikke minst ble en løsning på problemet. Det er hairtohair.no som selger disse feminine og geniale extensions-mappene. Det er 4 klemmer på hver side av mappen, det er de som holder opp delene. Disse er til så ikke håret skal krølle seg, og dette gjør at du også slipper floker når du skal bruke dem dagen etter. 

 

Slik ser mappen ut med håret inni
Supergenialt. mappen heter HeadKase og du får den for 299 kr her

 

Love?


Anbefaling: Julegavetips

Hey søtinger. Tenkte å anbefale dere en bra side for billigere julegaver til alle film og serieelskere. Denne siden er utrolig bra, du sparer 400 kr på å kjøpe der inne, fremfor å kjøpe i vanlig butikk. Jeg vet ihvertfall hvor jeg skal kjøpe årets julegaver. Perfekte julegaven til din besteveninne, kjæreste eller søster. Du kan også få bestilt bøker, som også koster lite. Love it!


Hva synes du om siden?

Testing av produkt: Selvbruningskrem

Skrevet på http://trendspot.no 

 

Ble sponset dette produktet. Den er fra COMODYNES (Hydra Tanning) og skal visstnok være veldig bra. Håper den gir et bra resultat, og at jeg får den brunfargen jeg ønsker. Jeg har også bestilt betakaroten og gleder meg til å teste ut det, føler jeg må prøve noe nytt :) Nå er det snart sommer, guuud jeg gleder meg! 


Nå har jeg testet produktet og er visstnok utrolig fornøyd. Farvel til blek hud og skjoller. Kjøpte den på Vita, og er blitt favoritt innen selv-bruning. Kostet da under 100 kr.  Usikker på hva den koster nå, men jeg anbefaler alle å kjøpe den. Så absolutt verdt pengene og gir deg et bra resultat.

 

Terningkast: 6

 

Prøvd den?

Blogganbefaling: Fanny Lyckman

Hey søtinger. Fikk lyst å anbefale dere en svensk toppblogger. Sikkert mange av dere som har hørt om henne allerede. Jeg har vært fan av bloggen hennes ganske lenge, og hun inspirerer meg veldig på klesfronten spessielt. Bloggen hennes er en bildeblogg, og hun skriver sjeldent om hverdagen sin. Men, ved hjelp av bildene kan man tenke seg hvordan hun har det, og kjenne seg igjen. Bloggen hennes er fullt av fantastiske og spennende bilder, de fleste bilder er av hennes selv og stilen sin. Som man ikke kan la være å forgude, vakkert vakkert! Hun er utrolig pen, og virker til å ha en herlig personlighet. Hun kler alt, og da mener jeg ALT. Elsker at hun kan mikse urban stil med rock og glam. Det er ikke alle som har rette øye til det, men hun gjennomfører det med glans, og kommer ofte med innskudd av bohem.http://imfancy.blogg.se

Jeg har anbefalt henne før, dere må ta dere en tur innom.Lover at dere ikke vil angre! 

Q: Leser du bloggen hennes? Hva synes du?

Dagens Anbefaling: BigBold MascaraDagens lille anbefaling er denne supermascaraen. BigBold Isadora Volumize Mascara.. guud som jeg elsker den! Gir fantastiske vipper, uten klumper og sitter også lenge på. Har prøvd mange mascarer men dette må være den beste jeg har prøvd. Til og med bedre enn den vibrerende mascaren som var best i test. Jeg mener den gir samme effekt som den fra Dior, kanskje enda bedre. Anbefaler ihvertfall alle sminkeelskere å kjøpe denne lille saken, perfekt å ha i sminkepungen til enhver tid. 

 

Fant denne blant godbitene i goodiebagen.... 

Dns 
Prøvd den? Hva synes du?

Søndagstipset

Hey søtinger. Det ble en lang kveld i går, byen gikk som smurt og det var kjempe gøy på langesund med jentene. Bylivet i Langesund overrasket meg, trudde ikke at det skulle være så bra. Folkene, musikken og ikke minst utestedet Tordenskjold. Håper ikke at det blir så lenge til neste gang! Det eneste som var kjipt med kvelden var at noen stjal mobilen min... det var sykt kjipt og jeg forbanner den som tok den! Har heldigvis sperret nr så ingen får ringt ut. Hater folk som tjeler, verste som finnes!! 

Anyways. Jeg skal nå begynne med noe nytt på bloggen, HVER SØNDAG! Som jeg kaller for søndagstipset. Der jeg hver søndag skriver om sminke og hårtips. Sminke/Hårtips kommer alltid godt med på en daff søndag! Hvordan få fint hår om morgenen: 

Hver morgen jeg våkner opp med slitte hårtupper, eller rufsete hår pleier jeg å gjøre noe veldig smart, og som også ikke sliter på håret. Jeg vasker bare håret der det er slitt, og bruker etterpå en heat-protect hårspray fra SYOSS før jeg føner det.Et tips er også å gre det ut med en kam eller børste. Det er utrolig smart og håret slipper slitasje og skader. For å få extra glansfullt hår bruker jeg en shinespray, fra enten SYOSS eller Redken. Funker alltid!

Håper dere liker tipset mitt, og gi meg gjerne tilbakemelding om det funket for deg også:)

Hva synes du om tipset?

10 stylingstips/skjønnhetstips

God morgen :) 

Jeg har sovet utrolig godt i natt, og la meg tidlig så våknet tidligere enn vanlig. Men, det gjør ingenting. Da får jeg gjort mere ut av dagen, tenker kanskje å ta meg joggetur rundt kvartalet etter en god frokost. Jeg vil dele noen tips med dere, som kanskje ikke alle vet om og som jeg bruker ofte selv. 10 tips til deg fra meg :)

1. Det finnes utallige hårprodukter/stylingprodukter som man kan bruke. Men, jeg bruker bare et bestemt merke som jeg er utrolig fornøyd. Til tross for prisen er det veldig verdt det. Du kan få kjøpt produktene på hårsalonger, og andre butikker der dem selger hårprodukter. Jeg sverger til Redken. Aldri før har håret mitt blitt skinnende blankt, og etterlater seg aldri slitasje eller slitte tupper. Jeg elsker de produktene :) Man kan kjøpt dem for 800 kr, hvis jeg husker riktig. Som regel er prisen godt under 1000 kr. Så er absolutt verdt pengene :) 

2. Et andre alternativ som jeg også tar nytte av er Frank Provost. Jeg er utrolig fornøyd, og overrasket over produktet. Aldri før har jeg funnet en shampo/balsam som faktisk hjelper håret mitt, men som også er billig i tillegg. Frank Provost kan man få kjøpt på alle matbutikker til ca 80 kr. 

3. For å få den brunfargen du ønsker vil jeg anbefale et veldig bra produkt. Bruker det selv, og kjøpte det på Vita. COMODYNES ( Hydra Tanning) heter produktet og er en veldig bra selvbruningskrem. Etterlater seg aldri flekker, og gir en veldig fin glød i huden. Jo mer du tar på, jo brunere blir du. Jeg elsker virkelig denne kremen, rett og slett dritbra. Den kostet under 100 kr, og er virkelig noe jeg anbefaler. Anbefaler også å skrubbe huden grundig før du bruker den, for å få brunfargen helt jevn. Siden alle har forskjellige hudtyper. You should try it!

4. Vask ansiktet morgen og kveld. Og spessielt før du legger deg. Det er ikke alle som er flink til å huske på det etter en vill natt på byen. Men, lær deg selv til å huske det. Det er viktig å ta vare på huden sin, og pleie den 1-2 ganger i uken er et flott skjønnhetstips. Ansiktmaske er et veldig bra tips. Og kan fås kjøpt på vita, jeg liker veldig godt mango. Clean and shiny!

5. Stuss håret ditt ofte. Selvom du er veldig glad i lengden på håret ditt, er det lurt å stusse håret en gang i blandt. Om du velger frisøren, eller noen andre som kan det er opp til deg. Det er ihvertfall veldig lurt å gjøre det, så slipper du enda mer slitte tupper. Etter jeg stusset håret mitt, ble det mye bedre og det så finere ut. Et annet tips er også å bruke en naturbørste. Unngå plastikkbørster. Spessielt hvis du har ekstensions, da burde du bruke en ekstensionsbørste istedenfor en vanlig børste. Det er viktig å gre håret med en børste som er egnet for håret du har. 

6. Det verste du kan gjøre mot håret ditt er å gasse det ned med hårspray. Det gir slitasje, gjør det slitt og du må vaske det oftere. Finn en hårspray som ikke ødelegger håret ditt. Helst unngå det. Da anbefaler jeg en hårgele krem istedenfor selvom det er enkelt å bare spraye ned håret før du skal ut. Den verste kombinasjonen du kan bruke er hårspray og varmeprodukter, foreksempel rettetang elle krølltang. Da burde du bruke en varmebeskyttende spray eller krem. Det er viktig å ta vare på håret sitt, for en dag mister du det og da vil du angre på all den skaden du har påført håret ditt. 

7. IKKE vask ut balsamen i varmt vann. Det gir håret ditt veldig mye slitasje, og du vil etterhvert kunne dra ut hårstråene fra håret ditt. Vask det heller i lunkent eller kaldt vann. Bare det gjør håret skinnende. Etter jeg begynte å bruke dette brae tipset ble håret mitt 10 ganger så sterkere og bedre enn før. Null slitasje, og ingen slitte tupper. Så nå vil jeg dele det med dere, prøv det du også så vil du se at håret ditt blir bedre. 

8. Kur håret ditt 1-2 ganger i uken. Jeg bruker en bestemt hårkur som jeg har brukt lenge. John Frieda. Kjøpte den på Vita og anbefaler den sterkt! Du skal ha den i håret i 10-15 minutter også skal du skylle den ut. Trur jeg betalten noe med 150 kr for den eller noe. Veldig bra ihvertfall! 

9. Å føne håret sitt hver gang etter en dusj er som å leke med ilden. Hvis du er den som alltid føner håret og ikke klarer å vente til det tørker, da anbefaler jeg en varmebeskyttende spray/krem. For mye varme ødelegger håret ditt etterhvert og du vil få slitte tupper. Jeg har sluttet å føne håret mitt, og surrer heller håret mitt i et hånkle og lar det tørke av seg selv. Føning kan være effektiv noen ganger, men ikke gjør det for ofte. Da vil både du og håret ditt få et bedre liv. 

10. Bruk badehette når du bader. Alle vet at vi jenter elsker å bade, og det får oss til å slappe av og føle oss bedre. Det er ikke alltid håret har godt av å være med, så enten bør du sette det opp eller bruke badehette. Et siste tips.

Håper dere liker tipsene mine, og at det blir noen forbedringer. 

Trenger du flere sponsorer?

Hey. Jeg vil anbefale dere en side som gir gode muligheter til de som ønsker flere sponsorer. Jeg har allerede registrert meg og er kjempe fornøyd. Fikk en sponsor med en gang etter jeg hadde registrert meg hos dem. Hos http://sponsetblogg.no/ bestemmer du selv hvem du vil skal stå for sponsoringen, og du kan velge og vrake blant de som tilbyr seg. Du kan få sponsorer innen alt fra mote,klær og stil til foto, design og tegning. Uannsett hva det er du blogger om, finner sponsetblogg.no det som egner seg for bloggen din. Siden er i seg selv veldig genial! Du får også flere lesere etterhvert som sponsorer begynner å tilby seg.

Sponset blogg

Hvis du vil begynne med en gang, kan du registrere deg her

 

Jeg anbefaler også en flott side der du kan tjene gode penger på bloggen din. Etter bare en måned tjente jeg 200 kr. Du kan lese mer om det her

 

Lykke til!

Produkter fra best til dårligst

Hey. Tenkte å fortelle litt om noen produkter som ikke er lurt å teste ut og noen brae. Jeg har rangert fra dårligste til best. Det er ikke alltid man vet hvordan huden eller kroppen vil reagere på diverse produkter. Enten om det er selvbruning eller sminke. Siden jeg har hatt dårlig erfaring med forskjellige merker vil jeg advare dere mot dem.

 

Selvbruning fra Loreal Sumblime Bronze

 

Det finnes to typer selbruning fra merket, det ene er den gjennomsiktige som skal gi gradvis brunfarge, og er en slags gelkrem. Mens, den andre er mere dekket, og har en brunflytende krem. Jeg har prøvd begge to, og fått et bra og et dårlig resultat.

 

Beste resultat:                                                   Dårligste resultat:

1. Denne selvbruningskremen ga best resultat. Fikk en fin brunfarge med en gang som varte ihvertfall 2-3 dager. Kjempefornøyd med denne.

 

2. Den andre gelkremen fikk dårligst resultat. Det tok lang tid før brunfargen kom og den varte bare 1 dag. Etter bruk ga den huden min skjoller og ble etterhvert gjort om til utslett som klødde noe forferdelig. Siden jeg var så dum første gangen jeg prøvde kremen, og smørte utover hele kroppen ble det en landeplage resten av uken. Så jeg kommer ALDRI til å bruke den kremen, og dere burde heller ikke finne på å vurdere den.

 

Foundation fra 2 merker:

 

1. Denne er min favoritt, den gir perfekt hud og forhindrer at huden blir for skjollete og tykk. Siden foundationen er så lett og myk på huden, føles det nesten som du ikke har den på under pudderet. Veldig fornøyd med resultatet etter bruk.

 

2. Foundation fra Maybeline. Dette er skrekkens foundation. Den gir umiddelbart huden man ønsker, men ødelegger huden etterhvert. Etter jeg bare hadde brukt den 1 gang fikk jeg masse kviser og urenheter i huden min. Det kan godt hende at det er på grunn av at huden min er sensitiv, men det er ikke den beste foundationen for å si det sånn. Anbefaler å ikke bruke den fast.

 

Noen av disse dere har prøvd?

Ny sponsor, Sunglasseshop

Hey lesere. Vil bare informere om at jeg har fått en ny sponsor, nemlig www.sunglassesshop.com. Sponsoravtalen gjelder for 1 helt år og det vil komme konkurranser i forbindelse med nettbutikken, så gled dere til det :) Skal bare blogge litt, også skal jeg se på TopModel & Paradise Hotel. Kos dere videre i kveld!

 

Dette er bare noen av solbrillene som er inne på siden, de har også raybans:

Ray-Ban 2140 Wayfarer TortoiseRay-Ban 2140 Wayfarer Matt SortRay-Ban 2140 Wayfarer Sort og Grå Skyggeglass

 

2 av mine favoritter som jeg gjerne kunne tenke meg.

Nueu Taurus 3.0 Fat Punk på Grå Havana-NU21-04 Nueu Taurus Tortoise-04

Begge to er fra merket Nueu

 

For å se mer av hva nettbutikken byr på, klikk her

 

Sunglasses Shop Ray-Ban Designer Solbriller

Produkt anbefaling: Lee Stafford

Denne anbefalingen er ikke samarbeid med Lee Stafford, og jeg har ikke fått betalt for å skrive hva jeg synes om produktet.

Produktet jeg skal anbefale nå er favorittmerket mitt innen stylingprodukter. Det er billig, gir gode resultater og er enkelt å få tak i. Det finnes mange typer produkter du kan få i merket. Hårserumer, hårkremer for slitasje, farget hår og for stylet hår (varmebeskyttende) og hårspray/tørr-shampo, spray.Hvis du bruker rettetang/krølltang/kreppetang er det lurt å beskytte håret. Lee Stafford gjør en forskjell, og jeg er kjempe fornøyd med merket.

Stylingproduktet jeg er en flittig bruker av er Tørr-Shampoen. Den lukter godt, gjør håret mykt og det kjennes som det er helt nyvasket. Det er spessielt bra testet for de som reiser mye. I utlandet er klimaet anderledes og håret vårt er ikke vandt til været i varmere strøk. Og da blir håret fort skittent, og ser fettet ut. Hvis man bruker tørr-shamposprayen regelmessig, og vasker håret ihvertfall 3-4 ganger i uken vil håret bli vandt til å være tørt, og man slipper å vaske håret annen hver dag. Dette gjelder mest for de som reiser mye, og er i utlandet over en lengre periode. De som er hjemme i kaldere klima trenger bare bruke den av og til, eller når de ønsker det. Sprayen er noe jeg alltid har med i vesken, og jeg elsker den!

Dagens Hårtips: Vask håret med passelig kaldt vann når du skal skylle ut balsamen. Da ungår du slitasje og stritte hårtupper. John Frieda varmebeskyttende hårkrem, bruk i håret 1-2 ganger i uken og vask med kaldt vann. Fås kjøpt på Vita.


Det finnes også parfyme fra Lee Stafford, ( Pink Passion) og jeg bruker den hver dag. Den lukter utrolig godt, perfekt hvis man trener mye og er i mye aktivitet. Sprayen koster 99 kr og fås kjøpt på Vita.

Har du prøvd Lee Stafford produktene?

Dagens bloggvurdering

Da var det tid for enda en bloggvurdering. Jeg kommer til å vurdere en blogg hver dag fremover, kanskje du er den heldige som blir vurdert? Følg med denne uken! Jeg vil også bli veldig glad hvis det er noen som vil vurdere bloggen min, sånn at jeg kan lese hva andre synes og bli bedre på det som bør endres på. Eller så kan du jo skrive det i kommentarfeltet over.

http://elenab.blogg.no/

Førsteinntrykk: Veldig fin blogg, flotte bilder og innspirerende stil.

Design: Litt kjedelig, men enkelt og fint design, og tøft med bilder i margen.

Innhold: Innholdsmessig er denne bloggen fin å lese. Elena oppdaterer ofte med outfits, og har en veldig basic og tøff stil. Kjenner meg igjen i mange av antrekkene hun viser. Til å bare være 14 år er hun utrolig pen, og virker voksen for alderen. Noe som gjør det mere moro å lese bloggen hennes. Det er ikke en typisk fjortiss blogg, med gull og grønne skoger og rosa elefanter. Dette er en blogg som egner seg for alle, uannsett hvilken aldersgruppe. Hvis du er intresert i stil, fine sko og god innspirasjon, da bør du begynne å lese denne bloggen, leser den selv :)

Bloggtips fra meg: Siden dette er en ærlig vurdering, håper jeg du ikke tar deg nær av det jeg skriver. Men, jeg synes bare du burde endre designet til noe som kler bloggen din mer. Du kan finne mange tøffe design her (selvom det er på svensk, fungerer kodene på samme måte som blogg.no )

Terningkast: 4

Leser du bloggen hennes?

Hvis du vil bli vurdert du også, kan du trykke her

I want this from Glamspot.se

Det har kommet en ny nettbutikk som selger alt fra søte lipbalmer til stylingprodukter. De selger også mye kosmetikk tilbehør, og sminke, samt selvbruningsprodukter, og parfymer.Du finner kjente merkevarer som YSL, Maxfactor, Dior, Chanel og too-faced osv inne på siden. En hver ting en jente bare må ha på sminkebordet sitt, eller i sminkepungen. Det meste av det de har inne er chic, og passer til en hver anledning, jeg har funnet mine favoritter, hva er dine?

Amazing Face Foundation SPF15 Honey BeigeMatt Touch Compact Foundation SPF20 6 Golden Beige

Eyeshadow Duo Ögonskugga 17 Ivory Beige / Deep BlackLockdown Eyeshadow Dramarama

http://glamspot.se

Love?

Dagens bloggvurdering

http://lisaoveras.blogg.no/

For å besøke bloggen kan du trykke her

Førsteinntrykk: Sykt fin blogg, og denne jenta har råbra klesstil.

Design: Kjempe fint og enkelt design.

Innhold: Bra med tekst og bilder. Kjempefine innkjøp og mange fine sko og klær. Lisa har en utrolig bra stil, og fortjener mye mer oppmerksomhet for stilen sin, digger den! Hun har kjempe god smak i det meste, og vet å sette sammen antrekk til noe unikt. Tilbehør er noe som alltid er med, spessielt ringer, skjerf og smykker. Noe som fresher opp og gir antrekkene et løft. Flotte bilder, og veldig inspirerende. Lisa viser hvordan man enkelt kan sette sammen klær, uten å overdrive. Hun blogger også mye, noe som gjør at det blir mere moro å følge bloggen hennes. Dette har blitt min nye favorittblogg, elsker den!

Terningkast: 5

Leser du bloggen hennes?

Hvis du vil bli vurdert du også, kan du trykke her

Bloggvurdering, meld deg på

Jeg skal igjen vurdere blogger. Hvis du har en blogg kan du skrive den inn i kommentarfeltet, og kanskje du blir en av de som får en vurdering.

Jeg hadde også blitt veldig glad hvis en av dere ville vurdere min blogg, alltid moro å lese andres vurderinger :-)


Picture by me/ Casio Exilm/ Picasa

I LOVE SINGAPORE

Bloggvurderinger og info om konkurransen

Hey! Vil bare takke alle de fine og hyggelige kommentaren jeg har fått fra dere i det siste, det gir meg motivasjon til å ville blogge mer (:

Jeg er ikke sikker på når jeg skal avslutte konkurransen min om å vinne produkter fra SOAP & GLORY, men regner med at jeg avslutter på Lørdag, så hvis du ikke har meldt deg på kan du trykke her

Så over til bloggvurderingene. Alle 5 har kjempe fine blogger, og kvaliteten er ganske høy så det er vanskelig å si hvem som er best, men jeg har ihvertfall plukket ut noen favoritter!

http://ingridbjorndal.blogg.no/

Noe jeg likte med denne bloggen er at den er spennende, har mange fine bilder og designet er veldig bra. Jenta som eier denne bloggen skriver om følelser, livet og man får et innblikk i hverdagen hennes. Personlig er jeg ikke så veldig glad i blogger som skriver om hva man gjør fra tiden man står opp og til man legger seg, hva man spiser og so on. Men, denne bloggen er kort og fortalt forstående, med utdypende tekster og beskrivende bilder, noe som gjør bloggen hennes enda mere intresang å lese. Jeg likte denne bloggen veldig mye :)

Terningkast: 4

http://regiesays.wordpress.com/

Når man klikker seg innpå denne bloggen får man se mye klær, mote, personlige tekster og bilder som gir forskjellige inntrykk. Jeg liker designet veldig godt, og bildene hun tar er veldig proffe. Det virker for meg at hun er veldig glad i klær som skiller seg litt ut, og virker også veldig kreativ innenfor området foto. Bloggen er på engelsk, men er forstående og en blogg mange fotointeresserte bør følge. Fin blogg, med mange kreasjoner.

Terningkast: 4

http://elisabethsl.blogg.no/

Denne bloggen liker jeg godt. Jeg har følgt med på den en stund, og jenta bak bloggen overrasker stadig. Hun har en usedvanlig god stil, og gir god inspirasjon i mange av innleggene hennes. Hun har godt med tekst og skriver om livet hennes, stilen, hvor hun får inspirasjon osv. Alt man finner i en jenteblogg, for det meste. Designet er veldig fint og man får lyst til å se mer av henne. De som vil endre stil, kan lære av henne. For hun inspirerer fra topp til tå, både klesmessig og i hverdagen. Flott blogg!

Terningkast: 6

http://anybanany.blogg.no/

Denne bloggen følger jeg med på. Er ihvertfall innom 1 gang om dagen. Noe jeg liker med denne bloggen er at den er morsom, spennende, lærerik og inspirerende. Flotte bilder, og brae innlegg som gir mening. Hun drøfter meningene sine gjennom bloggen, og er ikke redd for å si hva hun mener, så lenge det er konstruktivt. Designet er utrolig kult og dette er en blogg man får lyst til å lese. Hun skriver om alt som skjer i hverdagen hennes, klærne hennes og hva hun intreserer seg for. Noe som ikke blir kjedelig i det hele tatt, som det er på andre blogger i samme kategorien. Denne bloggen må dere bare lese, dritbra!

Terningkast: 6+

http://www.heartoutlet.net/

Bloggen har masse fine bilder som gir inspirasjon på klesfronten. Jeg personlig må bare lese denne. Eieren skriver på engelsk, og har typiske fashion uttrykk i mange av innleggene hennes. Bloggen har stilig design og mye bra lesestoff om mote, klær, osv. Hun virker som en person som er motebevisst og har en motiverende stil. Gjennom bloggen kan man følge livet hennes, stilen og det hun intreserer seg for. Ganske bra blogg.

Terningkast: 5

Takk til alle som meldte seg på, håper dere ble fornøyd med vurderingene, og at ingen ble misforstått. Jeg skal ha en til bloggvurdering snart, så dere som ikke kom med denne gangen kan få en ny sjangse :)

 

Hva synes du om vurderingene?

Noen av bloggene du leser?

 

Disse 5 bloggene får en vurdering

Takk til alle 48 som meldte seg på. Mange fine blogger, men kun 5 som får vurdering.

 

Bloggene som får vurdering er:

 

http://ingridbjorndal.blogg.no/

 

http://regiesays.wordpress.com/

 

http://elisabethsl.blogg.no/

 

http://anybanany.blogg.no/

 

http://www.heartoutlet.net/

 

Vurderingen kommer i løpet av morgendagen!

 

Nå skal jeg fikse meg til cafe med min kjære Louise :)  Kos dere resten av kvelden ♥

Vurdering av 5 blogger, meld deg på!!

Da skal jeg begynne med vurdering av blogger igjen. Skriv inn bloggen din så skal jeg trekke 5 heldige bloggere for en vurdering.

 

Hvis du vil kan du også vurdere min og legge inn link til innlegget.  :)

Favoritter i desember

Jeg har noen favoritter denne måneden som jeg vil vise dere. Noe jeg ikke går en dag uten, spessielt nå som det er så kaldt ute.Nå som det er så kaldt ute er det godt å surre seg inn i et mykt, godt og varmt skjerf. Skjerfet mitt fra BikBok er number1 denne måneden. Noe jeg som også er et must for meg i desember er wedges, spessielt mine fra Bianco kjøpt i sommer. Jeg elsker dem, de har holdt så lenge og blir ikke slitt et sekund.

Noe jeg ikke kan gå uten er foundation fra No7. Absolutt min favoritt blant mange merker. Anbefaler No7 veldig mye, ihvertfall hvis du har veldig sensitiv hud. Perfekt ute i kulden!

Love?

Stjel stilen til hollywood's moteløver

Jeg skal nå anbefale en utrolig bra side, der du faktisk kan kjøpe plagg som kjendisene i Hollywood bruker på den røde løperen. Fant utrolig mye kult, blant annet noe av klærne Taylor Momsen har brukt og en av kjolene til Victoria Beckham. Nettsiden er fra USA og kursen er dollar. Utrolig nok er det veldig billig for både frakt og selve kjøpet. Bli en newyorker du også!

www.lightinthebox.com

Kjøp hanskene til selveste GAGA, trykk her


Skaff deg genseren til Vanessa Hudgens, trykk her
Skaff deg genseren til Lindsay Lohan, trykk her

Få kjolen til Taylor Momsen, trykk her

For bare 143 norske kroner, superbillig!

Jeg skal så absolutt skaffe meg genseren til Lindsay Lohan. Noe av det første jeg skal bestille når jeg har fått kredittkort. Bare 4 mnd til jeg er 18 år. woho!

Love?

The Last Song, den fineste filmen jeg har sett

Jeg trudde at "The Last Song" var en typisk klissete romansefilm, men etter jeg så den sitter jeg igjen med et helt annet inntrykk. Jeg sitter her med tårer og kan nesten ikke beskrive filmen. En film som ga meg mye mer enn andre filmer, en film du kjenner deg igjen i. Dette er den fineste filmen jeg noen gang har sett! Alle de kyssescenene med Roonie (MileyCyrus) & Liam, jeg kan ikke si mer. Sikker på at jeg satt å sa " åhhh.... naaw" under alle kysse scenene. Når man ser en slik film regner man med at det skal være " a first kiss moment", veldig amatør-aktig uten noen innlevelse, som BandDeCamp foreksempel.

 

Jeg kan si at det er de fineste og mest romantiske filmscenene jeg noen gang har sett på en film, nesten som å se noen nyforelsket i virkeligheten. Dere som har sett den skjønner nok hva jeg mener med at det er mye innlevelse, man tenker tilbake på sin første sommerromanse, eller en perfekt drøm man har hatt. Helt fantastisk følelse. Filmen inneholder også noen sterke scener, og er ikke bare om en perfekt sommerferie. Jeg anbefaler sterkt å se den. Dere som ikke har sett den, MÅ se den.

 

Noen bilder fra filmen:

perfect together!!

My favourite scene...

 

Har du sett filmen,hva synes du?

 

Tips til naturlig og glansfullt hår

Blake Lively/weheartit

Jeg har lenge slitt med slitte hårtupper, slitasje i håret og mye annet. Det har vært mange ganger at jeg rett og slett bare har gitt opp, og sluttet å i det hele tatt å prøve å få det fint. Men, så leste jeg litt om slitasje. Mye av slitasje i hår kommer av for mye varmt vann, hårspray og retting/krølling.

 

Du kan bruke all verdens produkter som gir deg best mulig resultat, men til syvende og sist vil håret ditt bli slitt.

 

Her er mine hårtips:

- Hvis du vasker håret mye, prøv å bruk mest mulig kaldt vann etter shamponering. Det gir mindre slitasje

 

- Når du vasker håret med balsam, gni balsamen nede ved håret,på tuppene og ikke oppe ved hodebunnen/rundt osv. Spesielt jenter med langt hår kan fort få "fettet" hår grunnet for mye balsam.

 

- Tørt hår kommer av for mye vasking av håret, spesielt varmt vann. Lunkent eller kaldt vann er mere sunt og gir et hår som varer lengre. Dette tipset er spessielt tillegnet de som har farget/bleket håret.

 

- Hvis du skal bruke en hårkur, prøv å finn en som har naturlige kjemikaler i seg og som er tillegnet håret ditt.

 

- Et godt råd til shampoo er Frank Provost. Vask håret med kaldt vann når du bruker balsam etter Frank Provost, da får du et bedre resultat.

 

 

Resultat: Du får et naturlig, fint og glansfullt hår. Uten unaturlige foretak.

 

Love?

I want this from brandos.no

Jeg har lett etter leopardwedges i utrolige mange skobutikker på nett, som faktisk er fine. De på Bianco mener jeg er kjedelige og noe som de fleste har fordi det er så åpenlyst og står MIDT i skosamlingen på mest populære skoinnkjøp! Jeg synes det er så bortkasta penger å bruke penger på noe som alle andre har, sånn som den baseball jakken, kjøpte 2 og jeg bruker de kanskje en sjelden gang..

Men,jeg klikket meg en tur innom NORGES STØRSTE SKOBUTIKK på nett, og gjett hva jeg fant der?Verdens fineste wedges i leopard!! // www.brandos.no

De koster 1 149 kr og det er gratis frakt!  http://www.brandos.no/friis-company/rosina-1049052-092-leopard/a18599#

 

Love?

TIPS TIL VAKKERT HÅR

Hva skal til for å få det perfekte håret som holder seg lenge i all slags vær? Costume har svaret.

Jeg siterer fra Costume, men har delt det opp i kategorier så det blir enklere for deg å lese. + noen tips fra meg!
♥ Hvis håret ditt er slitt fra før unngå for mye hårspray og hårkremer basert på unaturlige kjemikaler. Det gir håret mere slitasje.
 

♥ Skyller du håret ofte? Unngå for mye varme, det gjør håret tynnere og mere ødelagt, lunkent vann er det beste for håret.

♥ Etter vasking og tørking av håret så er et godt råd å bruke en kam og gre alle hårstrå, før du bruker børsten.

♥ For å holde de naturlige lokkene i håret ditt gredd ut, bruk en børste med naturlig bust, det er mye bedre enn plast og metall. 


Føn kun overhåret, det dekker eventuelle tabber under. Velg en lavere varme og beveg føneren hele tiden slik at du ikke overoppheter eller skader håret. Ta vare på håret ved å bruke en stylinglotion som beskytter mot varme.

Sats på et varmebeskyttende produkt dersom du føner håret eller bruker rettetang. Det minsker varmeskadene og tilfører fukt, slik at du unngår brusete hår.

Skyll håret med saften fra en presset sitron og vann, det gir både glans og får håret til å se friskt ut.

Gjør håret glansfullt ved å skylle det i mørkt øl.

Børst aldri håret når det er vått, siden det bare er halvparten så sterkt som tørt hår. Ønsker du å gre ut det våte håret, er det bedre å bruke en kam.

Skyll håret med saften fra en presset sitron og vann, det gir både glans og får håret til å se friskt ut.


Farging kan være bra for tynt hår, fordi det løfter håret og gir det mer struktur. Prøv også de gode, gamle metodene, som å krølle noe av underhåret, slik at håret over blir løftet fra hodebunnen.

Hvis du skal farge håret - gå til en frisør som kan hjelpe deg med den riktige fargen, spørr også om råd og tips!


Solen kan være like skadelig som kjemikaler, siden det svekker proteinstrukturen i håret og tørker det ut. Beskytt håret med en hatt eller bruk et produkt med UV-beskyttelse.

Masser eller børst hodebunnen for å stimulere hårsekkene.

♥  Spis sunt og variert. B- og E-vitaminer er spesielt viktig for å oppnå et friskt og sterkt hår.

Kvitt deg med statisk hår ved å dra metallkroken på en kleshenger nedover langs hele håret.

♥  Jobb inn en hårkur eller olje i håret før du skal i solen, eller ta på en dusjhette før du skal i badstuen. Varmen hjelper håret til å absorbere oljen eller hårkuren.

Plei håret med aloe vera. Saften fra aloe vera gir en naturlig avgiftning av håret, og får det ordentlig rent.

Du er ikke født med perfekt hår, men du har tilgang til de rette produktene. Rådfør deg med en frisør for å finne produkter som dekker ditt behov.

En klipp hver åttende uke er en god tommelfingerregel for at håret ikke skal bli for slitt. En kort frisyre krever hyppigere frisørbesøk enn en lang frisyre.

Masser eller børst hodebunnen for å stimulere hårsekkene.

Hodebunnsmassasje øker blodsirkulasjonen og får håret til å vokse fortere. Bruk fingertuppene eller en hårbørste.

Olivenolje gir masse fukt og glans til tørt og matt hår. Eddik gir også blankt hår, mens lavendeleddik hjelper mot flassende hodebunn.


Har du som blond opplevd å få grønnskjær i håret etter å ha badet i klorvann? Ketchup er løsningen. Påfør ketchupen i håret og skyll ut med én gang, slik at håret ikke blir rødt.


Skal jeg fortsette med Tips?
Hjalp mine/costume's tips deg?

Blogganbefaling: Celine Stene Syverud

Hvis det er en blogg jeg må innom hver dag så er det bloggen til en venninne av meg, Celine. Hun har også blogg på MTV så den følger jeg også selvfølgelig med på. http://blog.mtv.no/celine/ 


Celine er en utrolig kul og pen jente med alltid noe morsomt eller interessant på lager og Ikke minst en god venninne. 
Digger deg C!

Celine nest til venstre. 

Hun har ikke minst utrolig god smak innen mote, og oppdaterer alltid om det heteste og det nyeste fra moteverdenen. Hun elsker Lilly Allen og skriver ofte om hun og hennes liv. 


Hvis du er interessert i mote, kule klær og ferske innlegg om kjendiser og trendsettere MÅ du lese bloggen til Celine. Leser du bloggen til C? 

Blogganbefaling: Nuage.blogg.no
Hvis det er en blogg etter annelisebeck som jeg har blitt hekta på, så er det www.nuage.blogg.no .
Jenta er genial, og hun blogger om alt mulig, men klarer også å skvise inn et outfit og  moteinnlegg i ny og ne. Det jeg digger med hele bloggen er vår enkel og morsom den er, ingen kompliserte linjer bare en blogg mange kan kjenne seg igjen i, noe vi alle trenger. Hun gir inspirasjon både på klesfronten og i humøret generelt, Ane er en solstråle med god selvironi. En blogg som får meg til å le daglig.

Innholdsmessig:

♥ Fine bilder med god kvalitet
♥ Geniale overskrifter
♥ Blogger om mye intresangt og uinteresangt, men moro å lese likevel
♥ Bra og veldig enkelt design
♥ Kjempe fin header
♥ En blogg jeg kjenner meg igjen i

Du finner ikke mange bloggere i dag som har en blanding av Humor og Mote. Jeg liker kombinasjonen, ihvertfall når den kommer fra Ane.

Terningkast: 5+


Leser du eller har du lest bloggen hennes?
 Flere blogganbefalinger?

Anbefaling: Franck ProvostDagens anbefaling er en shampoo fra et merke de fleste sikkert har hørt om. Franck Provost. Man har lenge lett etter vindunder shampoen som kurerer både hårets slitte tupper og gir håret et glansfullt resultat, men som også koster under 100 kr. Siden de fleste "proffe" shampoer & balsamer koster over 100lappen. Franck Provost vet hva han snakker om når han sier at dette er best-i-test produkter. Jeg bruker selv shampoen Expert Colour og er superfornøyd. 
 
Etter jeg begynte å bruke shampooen i håret, har håret mitt blitt mye mindre slitt og heller mere glansfullt og mykt. Du får dem på de fleste matbutikker og den koster 79 kr. Det finnes også balsam og hårkurer til samme pris. 

♥ Lukter ekstremt godt 
♥ Gir et perfekt resultat
♥ Billig og bra
♥ Tåler gjenbruk, slipper slitasje i håret

Franck Provost har brukt produktene sine selv på modeller på catwalken i Paris og i sin egen frisørsalong, han sier at håret dems blir mere glansfullt og mykere enn noen sinne.  


Har du prøvd den? Hva synes du selv?

ShoeCorner: Nelly

TRYKK HER, for å komme til favorittbutikken min!!


Favorittskoene er sko nr 3, I am in loove. Koster faktisk bare under 400 kr. De svarte også!

Nå er det masse januarsalg inne på nelly, så velg og vrak før alt forsvinner.

PS: Det gjelder å være rask fordi jeg ble meget skuffet engang jeg skulle bestille en kjole, men så hadde de bare i feil størrelse igjen. Jeg drømte om kjolen etterpå, men de fikk den aldri tilbake!! Needtur...Hvilke sko likte du best?

Anbefaling

  • Nå sitter jeg i sengen og hører på musikk, og blogger såklart. Sitter under det varme gode pelspleddet (fake) jeg fikk av mamma til jul, storkoser meg. Lillesøsteren min vekket meg med hjemmelaget fruktsalat med krem. så søt! :) For å starte 2.januar tenkte jeg å gi dere noen anbefalinger!

1. John Frieda, hårkur

Miraculous Recovery....

Nå tenker du vel at denne er skikkelig dyr, men nei det er den faktisk ikke! Den koster bare 200kr på Vita. Og gir deg kjempe brae resultater,jeg er ihvertfall kjempe fornøyd! Hårkuren er også varmebeskyttende. Har alltid slitt med tørt og slitt hår etter jeg har fønet håret, noe som er veldig irriterende. Da må jeg alltid ty til rettetangen! men, ikke nå lenger. Fordi nå har denne vidunderhårkuren hjulpet håret mitt, og gjort det skinnende og mykt.

Jeg må si at jeg bare digger John Frieda produktene, de er jo kjempe brae. Spessielt denne Frizz-Ease kuren.

2. Make-up & stuff

masse sminkeprodukter, men noe av dette jeg skal anbefale.


Elf cosmetics:
- Fundation powder
- Grey eyeshadow
- Black eyeshadow

Jeg bare elsker sminken til elf, rett og slett herlig! De sendte meg noen produkter jeg skulle teste
og jeg er kjempe fornøyd. Tusen takk elf!

Lôreal Blush minerals:
- Jeg bruker det mest når jeg skal ha en naturlig look. Som litt rouge rundt kinneplene.
Fra H&M, men kjempe bra!

Øyeskygge sett fra Hennes&Mauritz. Jeg elsker sånne sett, da vet man alltid hvor man kan finne fargene man trenger, jeg har også et fra Isadora!

3.
Isadora Øyeskyggesett

Jeg bare elsker det! Har alle de  c a s u a l e  fargene som man trenger til en perfect look! I am in loooove!!!
Man får kjøpt det på h&m. 179 kr eller noe..

Skal jeg fortsette med anbefalinger ?

Nå har jeg testet E.L.F Cosmetics

dsc00598
Her er produktene fra E.L.F som jeg fikk i posten til å teste, tusen takk E.L.F !

1
. Mineral fundation, gir en gjevn og fin hud.dsc00602

2. Grey eyeshadow, mineral. Enkel og fin å bruke, mer kontrast rundt øyelokket. 
dsc00604

3. Black eyeshadow, perfekt til smokey eyes.
dsc00605

4. Eyeliner, brukbart hvis du skal markere øynene mer.
dsc00608
Resultatet ble kjempe bra! Jeg er kjempe fornøyd. Ikke verst for produkter som koster 16 kr for hver ting.
Jeg skal så absolutt kjøpe noe på nettsiden deres. I tilegg til at sminken er forferdelig billig så er ikke kosmetikken testet på dyr. Det gir stor pluss fra min side!

Hva synes dere om E.L.F?
Har dere prøvd E.L.F?F A S H I O N. L O V E
by MissKeinapel

Vinneren av bloggvurdering + link her på bloggen

Med 19 stemmer vant Ravna vurderingen og en link her på bloggen.Bloggen hennes kan du besøke her, eller trykke på bilde. GRATULERER!
27654761258558475442
Ravna
16 år gammel fra Alta
Blogger om
: Mote,meninger,livet & stilen

Inntrykk:
Bloggen din har et veldig stilig design og mange fine bilder. Du skriver utrolig bra og gir meg et godt inntrykk. Når jeg leser det du skriver, føler jeg at du er en person som tenker utafior boksen, og har egne forusetninger på ting. Du skriver utfyllende og man lever seg inn i det du skriver om, og får en følelse av at det du skriver om er ekte saker.

Bilder:
Mange fine bilder med forskjellige innblikk. Du er en veldig pen jente og utrolig fotogen.
Jeg føler at du tenker godt igjennom før du legger ut bilder, at du på en måte vil gi noe til leserne dine, noe som er veldig bra.

Bloggen:
Den er utrolig bra. Fortsett å blogge søta :)

Terningkast: 6

Leser du bloggen?
Skal jeg fortsette med bloggvurderinger?
FASHION.LOVE
by MissKeinapel

KateMoss's topshop collections for autumn/winter 09/10

katemosstopshopfall093
katemosstopshopfall091
article1208908063048ee000005dc584306x466popup
article120890806304a6f000005dc107306x423popup
Da er det offisielt KateMoss har sin egen klescollections på topshop, gled dere når nyhetene kommer i butikkene 31.august neste år. Ettersom at topshop skal komme til norge er dette bare en super nyhet, også fordi KateMoss er mitt fashionikon. Kolleksjonen hennes er allerde online på nett så dere kan gå inn på http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/TopCategoriesDisplay?storeId=12556&catalogId=19551 for mere informasjon. :)

Og bloggen jeg har anbefalt er ..

http://elinekolstad.blogg.no/ :)
366216101254002860557
Eline Kolstad er 15 år gammel og skriver utrolig fengende og bra. Jeg ble intresert i innleggene hennes ved første øyekast. Dere andre som meldte dere på hadde alle brae blogger, men det var spessielt denne jeg fikk et godt øye til.
Noe jeg likte spessielt godt med bloggen din Eline er selve headeren, den er veldig fin og rolig å se på. Det liker jeg.
Designet ditt er kult og ryddig og man ser at du kan blogge, du trekker til deg lesere etter bare noen få minutter og fortjener virkelig en plass på topplisten snart :) Lykke til med det, jeg vet du kommer dit snart!

Bloggen din er veldig bra og du har nå blitt en av de nye bloggene jeg har fått smaken på, credz t0o you!
Førsteinntrykket på bloggen er at du er deg i selv, som jeg har skjønt i skriverinnleggene dine, og at du er spessielt glad i dyr, noe som jeg synes er vel og bra. Jeg anbefaler folk til å lese denne,

Terningkast: 6

Leser du bloggen hennes?

Jeg anbefaler disse filmene på det sterkeste

1. Proposal
untitled
Dette er da en av de beste filmene jeg har sett noen gang. Du blir serriøst dradd inn mot skjermen og klarer ikke å holde neglespisingen unna til etter filmen, jeg er sikker på at jeg satt med sprutrøde øyne og halvspiste negler når filmen var ferdig. Noen tomme potetgullposer og halvdrukne brussglass etter var jeg ferdig. Dette er absolutt en film jeg anbefaler på det sterkeste, se den og du vil skjønne hva jeg vil fram til. Jeg gråt når det gikk mot slutten, noe jeg gjør alltid når jeg har sett en spennende trist film. Denne filmen er både trist og morsom. En ganske så typisk amerikansk  film og passer perfekt til alle forhold, om du er singel eller taken, så du burde se den. Nei, du MÅ se den ! :)

Terningkast: 52. Marley & Me
marleyandmeposter

Jeg gråt så mye under denne filmen at jeg var helt hoven under øynene etterpå. Ingen annen film som har fått meg til å gråte så mye som denne, den er virkelig nice catch. Anbefales på det sterkeste, og tro meg du vil ikke bli skuffet.
En veldig fin familiefilm og som er en av de filmene der du ikke klarer å holde øynene vekk fra skjermen. Du blir så nysgjerrig og rett og slett elsker å se den, du får en god følelse av å se filmen og føler deg på en måte så til stede. Absolutt en film du burde se hvis du er lei deg eller hvis du kjeder deg. Jeg skal ihvertfall se denne filmen enda en gang, trur ikke jeg kommer til å gå lei med det første. Det at en vanlig film kan gjøre deg rolig og glad er ganske utrolig, det sier bare hvor høye kontraster det er i filmen. Virkelig noe man gleder seg til og jeg gleder meg til å se denne filmen på nytt. En veldig familiekjær og tradisjonell film, se den og du skjønner hva jeg mener. Kan ikke unngå å se denne diamanten. Jeg sier bare jeg har ikke sett bedre film. Jeg ELSKER den!!

Terningkast: 6

Har du sett en av disse filmene?
Hvilken film synes du er den beste ?


Anbefaling av blogg

www.martineviktorianilsen.blogg.no stikk innom. Hun har en kjempe bra blogg, og jeg har fikset designet (:

51533671253738481830
51533641253996485543
Hun har en utrolig bra moteblogg. For de som er inntresert i det, bra med outfits og kjempe kul klesstil.

Leser du bloggen hennes ?

Ukens blogg : Annelisebeck.blogg.no


Jeg digger denne bloggen og leser den hver dag. Hun som eier bloggen er utrolig hyggelig og virker som en utrolig kul jente. Annelise har hatt denne bloggen en stund og har allerede utrolige mange lesere, noe som jeg skjønner fordi denne bloggen er superbra :)
Hun bor i Bergen og har en sinnsykt bra stil og skriver veldig godt som flower i fleng og fanger blikket mitt med en gang. Hun har alltid noe spennende og interesangt å blogge om, og er virkelig en av de bloggene jeg leser mest.
Credz Annelise,credz!

Det som flower-i-fleng:
- Designet, utrolig søtt
- Skriver utrolig bra
- Bra med outfits og bilder
- Annelise har et øye for å lage ting, det er kult
- Oppdaterer ofte
- Hun er seg selv og det liker jeg
35130241250270749548n600
Hun har nettopp klippet håret, det ble stilig !

35130231249838974711n600
Annelise er bare helt rå.


Har du vært innom bloggen hennes før?

- Miss Keinapel

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits