Style By Keinapel

Til deg som mobbet meg, Jeg tilgir deg

Etter jeg så dokumentaren om Arnar og Mia, var det som at jeg var tilbake i 4 klasse. Tilbake til da alt startet. Jeg, 24 år gammel kunne føle på svik og urettferdighet. Skolesystemet som ikke gjorde noe, slik som det var i min situasjon. Enda det var en hel gruppe i mot meg ble jeg sett på som et spesielt tilfelle, og ikke som et offer. Det var ikke deres feil, det var min feil. Det var ikke de det var problemer med, det var Cecilia. Selvom det helt klart var svikt og ansvarsforskrivelse i skolegangen var det ingenting de kunne gjøre. Der jeg satt på rektor sitt hovedkontor og viste alle de stygge tingene og mobbingen som foregikk på nettet. Dette var ikke noe de kunne gjøre noe med, dette var utenfor deres kontroll. Hvem var det som hadde ansvaret da? 

Skal ikke skolen være et trygt og lærerikt sted? eller har jeg missforstått noe? Hvem skulle egentlig stilles til veggs? Foreldrene mine gjorde alt for å få slutt på mobbingen, men hvordan kan kun to personer komme til makten? Hvor var tryggheten? Hvor var lærerne? 

Image result for i forgive you

Det er barn som mobber andre barn. Men, det er også voksne som mobber andre voksne. Hvem er det egentlig som skal ha skylden? Dokumentaren er så viktig og får frem hvordan jeg, og mange andre mennesker føler det. Her gjenfortelles historier om de som aldri turte å si ifra, for de som aldri turte å stille spørsmålet: Hvorfor er det fortsatt mobbing i skolene? Hvorfor gjøres det ikke noe? Hvorfor blir mine barn mobbet?

Dette er til deg. Dette er til deg som behandlet meg dårlig og gjorde livet vanskelig for meg. Dette er til deg som ba meg om å ta livet mitt, deg som skrev meldinger på toalettene om at jeg fortjente å bli voldtatt og drept. Dette er til deg som lurte meg inn i Frognerparken og banket meg. Dette er til deg som stjal en video fra telefonen min i 8 klasse og postet det på youtube. Dette er til deg som gjorde mine år på vidregående til et rent helvete. Dette er til deg som ropte stygge ord til meg på åpen gate. Dette er til deg som lagde rykter som fulgte meg på alle skolene. Dette er til deg som lagde mobbegrupper på facebook. 

Dette er til deg som mobbet meg, trakkaserte meg og ødela skolegangen min. Ødela min sjanse til å fungere normalt i samfunnet og gjøre det andre normale ungdommer kunne gjøre. Til deg som hang deg på ryktene, som ikke turte å bli kjent med meg som person og som kastet mer ild på bålet. Dette er til deg som ikke forsto konsekvensene av handlingene dine, men likevel gjorde dem. Dette er til deg som ikke skjønte at mobbing var galt på grunn av svikt i opplæringen om menneskeverd og samhold. 

Jeg tilgir deg. 

 

My first radio interview

Hei lesere!

Akkurat nå sitter jeg i lokalet til 107.5 Time britisk radio kanal og har akkurat vært live her med sangen min "Say Goodbye" for første gang! Ville bare innom for å ønske dere en herlig helg :-)

Footmall.no - Competition

Hey kjære lesere! 

Jeg kom over en konkurranse gående for alle som vil delta, og jeg ønsker å delta i denne :-) www.footmall.no er en ny klesgigant innenfor sko på nett, og de holder nå en konkurranse der du kan vinne valgfrie sko til en verdi av 3500 kroner!! Du finner selve konkurransen her 

Velkommen til et kjøpesenter som kun består av sko, dette kaller jeg himmelen! FOOTMALL jobber tett mot kjente nettbutikker som Zalando, Jeffrey Campbell, NIKE, og mange fler for å gi deg som kunde en super opplevelse når du handler sko! 

På footmall kan du velge farge, merke og hvordan type sko du ønsker, dette gjør det enklere for kunden som ikke liker å schrolle igjennom hele skovalget! Jeg er blant annet en av dem, jeg foretrekker raske og enkle løsninger. Jeg har nå testet ut skobutikken og synes absolutt dette er en genial side. Når du søker på det merket du ønsker kommer det også opp resultater. Jeg søkte på  "Adidas" og da kom disse resultatene opp! På grunn av løsningene de gir til deg som kunde sparer du både tid og penger, her får du kjøpt gode kvalitetsvarer til rimelige priser. 

 

 I konkurransen står det at du skal velge frem minst 3 sko favoritter fra siden, så da har jeg plukket ut mine favoritter:)

 

Nike joggesko/Link Steve Madden/Link Jeffrey Campbell/Link 


Skal du delta?

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Shopping #Skjønnhet

7 Ting vi jenter ikke tenker på i hverdagen

Hei lesere! 

Har lenge hatt lyst til å skrive et litt "morsomt" innlegg når det kommer til oss jenter. Det er mange ting i løpet av en dag vi glemmer å tenke over. 

1. Speil speil på veggen der 

Hva hadde vi egentlig gjort uten speil? Du våkner om morgenen, pusser tennene og skal sminke deg. Hvor mange av dere er det ikke som ser deg selv i speilet mens du pusser tennene? Count me in. I dag finnes det alle slags speil, speil der du kan se den minste kvisen du har, eller speil som viser helbilde. Har du noen gang prøvd å sminke deg uten speil? Resultatet blir langt fra pent. Men, som sagt uten speil hadde vi ikke hatt så stort fokus på utseendet, og du kunne fint gått på butiken uten at noen hadde løftet et øyenbryn. 

Getting Ready | via Tumblr

2. Shoppingen vi har råd til

Noe jeg setter pris på ved å være jente, er at jeg ikke trenger å bruke over 500 kr på et plagg. Klær for gutter er overhode ikke billig, og dette er også en av grunnene til at menn bruker mer penger på klær. Vi kan fint finne en topp til 200 kr på BikBok, mens på gutteavdelingen på Jack & Jones eller Top Man blir plagget langt dyrere. Jeg trur at grunnen til at gutter "klager" over at vi jenter shopper så mye er at de egentlig er litt misunnelige. 

:D

3. Vi kan fikse på ting

Den mest populære sminkemåten i dag er countouring, dette er for å fremheve og skjule komplekser vi har. Jeg har nylig tatt i bruk denne metoden, og ser at det fint er mulig å sminke seg til det ugjenkjennelig. Dette er noe gutter også kan, men de fleste ikke tørr gjøre på grunn av manndommen deres. Vi klager ofte på at vi må sminke oss, fikse øyenbryn og bruke mye tid på det forhold til gutter. Men, tenk om det var likestilt? Hadde vi synes det var noe stas om typen plutselig kom på fest med sparkel og mascara? Nei, takk gud for at gutter er naturlige! 

Untitled

4.  Vi blir spandert på

Skal du en tur ut på byen med jentegjengen? Da er det bare å glemme lommeboka hjemme! Vi jenter får komme gratis inn på utesteder, vi blir spandert på og får behandling som gudinner. Selvom vi kommer på fest i converse. 

photo.

5.  Vi kan multitaske 

Det er ikke noe å stikke under en stol at vi jenter er flinke til å gjøre tusen ting samtidig. Vi kan se på tv, lage mat, prate i tlf mens vi skriver på facebook eller skriver sms. Noen gutter er ikke særlig flinke til dette og ender fort med å gi opp. Dette er jo nokså fordi vi stresser mer enn guttene, som resulterer at vi får gjort ting raskere. Så husk på dette jenter, neste gang dere klager på at fyren svarer så tregt! 

Hasil Penelusuran Gambar Google untuk http://www.eviindrawanto.com/wp-content/uploads/2010/12/multitasking-mom.jpg

6. Vi kan ikle oss høye hæler

Noe jeg setter pris på ved å være jente er at hvis jeg vil gjøre meg høy en kveld kan jeg hive på meg et par stiletthæler. Dette er det sikkert noen gutter som skulle ønske de kunne gjøre, men som ikke tørr å innrømme det;) Jeg har sett han gå i høye hæler, og det er hysterisk morsomt, du kan se for deg synet av en som går på stylter. 

Untitled

 7. Vi blir ikke like sex frustrerte

Dette er sikkert et punkt mange gutter kjenner seg igjen. Vi jenter kan fint legge oss uten noen bekymringer, og har vi lyst på sex vises det ikke like godt som på gutter. Så der ligger du og sover, mens han må ta seg av problemet. Jepp, vi har ingen verdens ting å klage på her! 

Håper dere likte innlegget mitt, lik gjerne hvis dere vil ha flere!


Noe du er enig i?

#Mote #Blogg #Hverdag #Tirsdag #Jul #Inspirasjon #shopping 

6 på bloggen: Hva synes gutta om denne kjolen?

 

Hvor moteriktig er egentlig gutta når det kommer til jenteklær? Hva mener de egentlig om kjolene som de fleste jenter kjøper? Jeg tok meg en spørrerunde på facebook og plukket ut 6 gutter som kunne velge å være anonyme eller la seg publiser, der alderen er fra 18-26. 

Dette er et konsept jeg har lyst til å gjøre flere ganger, håper dere liker det! Jeg fant frem en av kjolene som ligger på topplisten inne hos Nelly,og stilte disse spørsmålene: 

1. Hva synes du om denne kjolen? 

2. Kan du se for deg kjæresten gå med den?

3. Hvilken terningkast fra 1-6 vil du gi kjolen? 


 


Er jentene enig i dette? 

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Helg #Fredag 

 

Slik tjener du penger på blogg

Lyst til å tjene enkle men raske penger på bloggen din? Trykk her for å lese mine 10 beste tips for å komme i gang. 

#Mote #Blogg #Inspirasjon #Affiliate

 

Hva er bloggen/instagrammen din?

Hey fininger! 

Jeg har veldig lyst til å lese noen nye blogger, siden jeg føler jeg trenger litt inspirasjon i hverdagen. Jeg leser faste blogger, men ønske å lese noen nye :-) Sleng igjen bloggen din i kommentarfeltet så skal jeg ta meg turen innom!

Dere kan gjerne skrive hva dere heter på instagram også, vil finne meg noen nye å følge:) 

QA; Hvordan tjene penger på blogg?

Jeg har fått flere spørsmål angående hvordan man kan tjene penger på bloggen sin, og hva som egentlig skal til for å få en best mulig annonse. Siden dette er noe mange lurer på, tenker jeg å svare på det. Det er ikke veldig vanskelig når man først kan det, men det  tar litt tid å lære seg hvordan systemet fungerer i starten. Jeg har nå vært en affiliate på dette annonseprogrammet i 5 år, og er superfornøyd! 

Du finner innlegget jeg har skrevet om det herBilde tatt fra Barcelona

Hvis dere har noen flere spørsmål angående dette, er det bare å spørre!

#annonse #blogg #sommer #mote

Hvilken farge skal jeg ha?

God morgen :) 

I skrivende stund titter jeg igjennom godsakene de har på Ebay.  Har funnet mange fine vesker, sko og andre stilige ting inne på siden. Har blitt helt frelst av Ebay, mer genial side skal du lete langt etter! Jeg klikket nettopp hjem en veske som jeg skal gi i gave til mamma ,siden hun var så snill og spanderte tur på meg til Barcelona. De jeg bestite hos har veldig rask leveringstid, og vi får vesken allerede på fredag. 

Jeg skal klikke hjem noen sko også, og jeg har funnet noen jeg liker veldig godt, men usikker på hvilken farge jeg skal velge?
Hvilken farge synes du er finest?

#blogg #mote #Ebay #shopping #sommer

Har du et Londonspørsmål?

Tenkte å kjøre på med en litt anderledes spørsmålsrunde. Nemlig spørsmål om London! Nå som jeg har bodd i London i over 1 år har jeg blitt kjent med det meste byen har å by på. Alt fra utesteder og restauranter, aktiviteter til shopping og cafeer. Jeg kan også veldig mye om det grunnleggende når det kommer til å jobbe her, bo her, etablere seg osv.

Så har du et spørsmål om London og trenger hjelp kan du spørre meg:) Dette er jo ganske greit med tanke på hvis du skal ta deg turen hit i sommer, har planer om å flytte eller rett og slett er nysgjerrig! Jeg kan trygt si at jeg angrer ikke et sekund på at jeg flyttet til denne fantastiske byen:) 

Uheldigvis regnet det denne dagen bilde ble tatt, men det er jo ikke å skjule at London er for det meste dekket av regn 70% av året. Må si at denne sommeren har vært en av de bedre. 

Hva lurer du på?

#London #Blogg #spørsmålsrunde #hverdag

Jeg ønsker å være en del av hove festival teamet

Nå har jeg sett at det er konkurranse gående på blogg.no, samarbeid med hovefestivalen 2014. Jeg har aldri vært med på dette tidligere og ønsker å nominere meg selv til konkurransen. Jeg bor for øyeblikket i London men har hele sommeren fri, mens jeg holder på med musikken min ved siden av. 

Jeg ønsker å ta del i festivalteamet for blogg.no fordi jeg elsker å skrive og har et stort hjerte for mote og musikk. Blogger nå for mitt eget magasin som du finner her

Tenker å skrive om hovefestivalen på magasinet der jeg også har internasjonale lesere. Så det vil også nå ut blant annet her i London. Jeg stiller opp med eget kamera og kommer til å skrive mange morsomme men kreative artikler om denne helgen. Har følgere på både facebook og instagram. Trur dette hadde både vært en morsom men spennende og lærerik opplevelse. 

#hoveblogg14

Hvorfor dere bør velge meg:  

- Jeg skriver gode artikler og inspirerer leserne 

- Ønsker å ta del i min første festival, noe jeg trur kunne gitt meg mye 

- Jeg tar gode bilder og artiklene mine når ut til mange 

- Jeg elsker kreativitet og synes det er spennende å skrive om nye ting 

- Jeg kan ta bilder av det typiske "hove antrekket" der jeg også har en skisse over hvordan denne artiklen skal være

- Magasinet mitt er relatert for både gutter og jenter 

Dette er noe jeg har veldig lyst til å ta del i, håper jeg blir valgt :) 

Bilde lånt fra google 

Trendspot magasinet tilbake

Hey dere. 

Skulle bare innom for å fortelle at trendspot magasinet er nå tilbake for fullt, følg med for kule artikler om mote, hår og makeup. Det vil også komme konkurranser etterhvert. Håper det faller i smak og at dere liker det nye designet! Klikk her for å komme til magasinet 

Hva synes dere?

 

Hva er din blogg?

Siden jeg mangler litt inspirasjon i hverdagen og bloggmessig, vil jeg gjerne lese noen nye blogger. Legg igjen din blogg her :) Folg meg gjerne Instagram@CeliaChalice 

- Kisses C

What's your blogs?

Trenger noen nye blogger å lese, legg igjen bloggen din her så tar jeg meg en tur innom :) - Kisses C

bloggen er blitt til....

KEINAPEL.NO!! 

Endelig har jeg fått eget domene, så hvis du synes det er tungvint å skrive blogg.no hver gang, kan du nå bare skrive http://keinapel.no, og vips så er du inne på bloggen! :-) Har også endret på designet, og begynner å bli veldig fornøyd nå, håper dere liker det! 

Love?

#mote #blogg #bloggdesign #keinapel.no

 

 

Hva ønsker du å lese om?

Hey fine dere. Endelig er jeg back on track! Jeg har nå sittet å finpusset på designet mitt i 4 timer til sammen, fikset inn nye anonnonser og oppdatert menyen. Har hatt så kjedelig å trasig design, at det måtte bli forandringer til slutt. Jeg fant html koder litt rundt på nette og bare lekte meg med et hoveddesign som jeg fant. Ihvertfall, så har jeg lyst til å begynne å blogge mer, men vet ikke om hva. 

Så hva ønsker dere å lese om? :)

Ser forresten at sidevisningene mine har økt drastisk på bloggen i dag, det er deilig å se :) Kanskje jeg får tilbake de 10.000 leserne jeg en gang hadde? haha 

 

Noen bilder jeg tok i sommer av oxford street :) 

Hva ønsker du å lese mer om? 

Stem på meg til å bli Stylepits Nye Modell

Har lenge hatt lyst å bli ansikt utad noe stort. Gjerne et klesmerke, eller en butikkjede. Elsker å pose og stå foran kamera, og synes det er gøy å bli stylet og sminket. Å være modell for noe slikt som Stylepit hadde vært en drøm :-) Jeg har nå meldt meg på en modellkonkurranse om å bli Stylepits nye modell. Hvis du vil stemme på meg kan du trykke her, også på stemmeknappen :) Som en takk kan jeg gi deg en kommentar tilbake! Husk å skrive at du har stemt så jeg kan trykke meg innom bloggen din :-) 


Photo: Model Day Studio

Lyst å tjene penger på bloggen din i sommer?

Jeg har skrevet om dette flere ganger før, men poster det igjen siden det er noen som har spurt meg hvordan tjene penger på blogg. For ja, du kan faktisk blogge deg rik, bare du kan triksene og vet å bruke annonsebannerne. Har du over 100 lesere, og føler du vil tjene litt ekstra? Da kan du gjøre som meg og følge disse enkle tipsene under. Jeg tjente faktisk 500 kr på 3 mnd i starten, og neste mnd 2000 kr. Synes det for meg var en god start! Dette er selvfølgelig helt gratis :-) 

Enkle tips for å komme i gang:

1. Registrer deg her, det tar ca 5 min

2. Når du har blitt affiliate, er det bare å fylle ut kortinformasjon, og det som trengs for å få utbetalingen på konto. Det gjør du ved å trykke på " Detaljert kontobalanse".

3. Nå kan du begynne å hamstre inn annonsene du trenger. Jeg anbefaler Nelly.com, La Re Doute, Blush, Bonnier Media, Rapunzel of Sweeden, Bubbleroom,Allinclusive,Ellos,NeverNaked og brandos. Dette er annonser du garantert vil tjene raske penger på. Unggå å bruke spilleannonser, og annonser generelt som ikke har noe med temaet du blogger om. Dette er da for at bloggen skal se mest mulig profesjonell ut.

4. Dette er en sikker side, og både kontoinformasjon og annen info vil holdes privat, det er bare eierne av tradedoubler som kan benytte seg av informasjonen din. (Tilfelle noen lurte på det)

5. Du får noen ganger rabatt på kleskjedene, så det er enda større grunn til å bli med.

6. Hvis du er under 18, får du eventuelt foreldrene dine eller noen du kjenner som er 18 til å registrere for deg. Det hjelper veldig å snakke med en som kan dette, så du ikke gir ut feil informasjon. 

7. Utbelinger får du en bestemt dato i måneden, og du må ha tjent over 500 kr i provisjon for å få det utbetalt. 

8. Det finnes 2 enkle måter å bruke annonser på, du kan bruke de som Adcodes (Da kommer det flere annonser etter hverandre) eller du kan legge de inn som egen banner. 

Ad Codes:  

- Dette er en måte de fleste bloggere bruker, og som er veldig nytt hos tradedoubler. Når du har funnet de annonsene du vil søke på, trykker du på noe som heter " Connect Codes". Da samler du sammen alle annonsene og kan bruke de når du lager egen annonsebanner med de annonsene du har inne. Når du er ferdig med dette, trykker du på noe som heter "Få annonsekode" eller "Ad code". Da kommer det opp en liten boks der det står " Lag ny annonsekode". Der velger du bloggen/siden du bruker, og kategori du vil skal komme i annonsen. For eksempel "Woman", da kommer alle annonsene for kvinner. Så skal du velge størrelse, da kan du trykke på forstørrelsesglasset i høyre hjørne og se demo banneren live. Etter du har valgt størrelse gir du banneret et navn og trykker på generer kode. Så limer du bare inn koden inn på bloggen din! 

9. Hvis du vil ha en mer detaljert annonse kan du gå inn på den valgte annonsen og velge "Product Feeds", da kan du plukke ut egne produkter som du kan vise i banneret. Det er ikke alle programmer som kjører dette. 

10. For å starte å tjene penger, kan du be andre om å registrere seg på siden, trur du får 50 kr for hver blogger du registrerer. 

Jeg har vært medlem av dette i 3 år og er kjempe fornøyd :)

Håper dette hjelper dere i gang! :)NB: Jeg ser helst til at de som velger å skrive om dette, skriver at de har tatt det fra bloggen min. Vil helst ikke at dere kopierer, men de som absolutt må SKAL skrive at de har tatt det fra meg. Dette gjelder flere! På forhånd takk:-)

Jeg vil lese din blogg!

Legg igjen bloggadressen din her så skal jeg ta meg turen innom! :)10 tips for å tjene penger på blogg

Gjør som meg og registrer deg på www.tradedoubler.com. Jeg tjente faktisk 500 kr på 3 mnd i starten, og neste mnd 2000 kr. Det kommer veldig annpå hvor mange lesere du har, og det går faktisk ann å tjene litt på bloggen din, hvis du setter inn de riktige annonsene.

Enkle tips for å komme i gang:

1. Registrer deg her, det tar ca 5 min. Du fyller ut blogg informasjon, kategorier du skriver om på bloggen og legger inn verifiseringskode for å verifisere bloggen din. Koden står øverst over kategorier. 

2. Når du har blitt affiliate, er det bare å fylle ut kortinformasjon, og det som trengs for å få utbetalingen på konto. Det gjør du ved å trykke på " Detaljert kontobalanse".

3. Nå kan du begynne å hamstre inn annonsene du trenger. Jeg anbefaler Nelly.com, Boozt, Bonnier Media, Rapunzel of Sweeden, Bubbleroom, Eleven,Ellos og tradedoubler. Dette er annonser du garantert vil tjene raske penger på.

4. Dette er en sikker side, og både kort nformasjon og annen info vil holdes privat, det er bare eierne av tradedoubler som kan benytte seg av informasjonen din. (Tilfelle noen lurte på det)

5. Du får noen ganger rabatt på kleskjedene, så det er enda større grunn til å bli med.

6. Hvis du er under 18, får du eventuelt foreldrene dine eller noen du kjenner som er 18 til å registrere for deg. Det hjelper veldig å snakke med en som kan dette, så du ikke gir ut feil informasjon. 

7. Utbetalinger får du en bestemt dato i måneden, og du må ha tjent over 500 kr i provisjon for å få det utbetalt. Når det kommer til skatt vil det bli regulert automatisk i systemet deres, og bli oppført på selvangivelsen. 

8. Det finnes 2 enkle måter å bruke annonser på, du kan bruke de som Adcodes (Da kommer det flere annonser etter hverandre) eller du kan legge de inn som egen banner. 

Ad Codes:  

- Dette er en måte de fleste bloggere bruker, og som er veldig nytt hos tradedoubler. Når du har funnet de annonsene du vil søke på, trykker du på noe som heter " Connect Codes". Da samler du sammen alle annonsene og kan bruke de når du lager egen annonsebanner med de annonsene du har inne. Når du er ferdig med dette, trykker du på noe som heter "Få annonsekode" eller "Ad code". Da kommer det opp en liten boks der det står " Lag ny annonsekode". Der velger du bloggen/siden du bruker, og kategori du vil skal komme i annonsen. For eksempel "Woman", da kommer alle annonsene for kvinner. Så skal du velge størrelse, da kan du trykke på forstørrelsesglasset i høyre hjørne og se demo banneren live. Etter du har valgt størrelse gir du banneret et navn og trykker på generer kode. Så limer du bare inn koden inn på bloggen din! 

9. Hvis du vil ha en mer detaljert annonse kan du gå inn på den valgte annonsen og velge "Product Feeds", da kan du plukke ut egne produkter som du kan vise i banneret. Det er ikke alle programmer som kjører dette. 

10. For å starte å tjene penger, kan du be andre om å registrere seg på siden, trur du får 50 kr for hver blogger du registrerer. 

Jeg har vært medlem av dette i 3 år og er kjempe fornøyd :)

Håper dette hjelper dere i gang! :)Meld deg på Ukens Blogg

Da kjører jeg på en ny runde med Ukens Blogg. Trekker den heldige bloggeren i morgen, så nå er det bare å melde seg på! Ukens Blogg får et bilde i margen med link til bloggen sin. Kommer også til å skrive en "vurdering" til ukens blogg. Det viktigste for meg er ikke design, selvom det også kommer godt med. Men, jeg ser mest på innhold og bilder. Lykke til! :)

Nå skal jeg straks i dusjen, også fikse meg til i kveld! Kos dere resten av denne lørdagskvelden:)Julekonsert

Hey søtinger. Skulle bare innom for å si ifra at jeg nå snart skal synge på en julekonsert i byen, sitter "backstage" nå og venter på publikum. Blir veldig gøy trur jeg, jeg har også farget håret mitt brunt og ble veldig fornøyd! Skal legge ut bilder av håret senere, har ikke nett hjemme så det er grunnen til lite blogging! Ønsk meg lykke til så blogges vi når jeg får nett! :-) 

I morgen skal jeg jobbe, og på Lørdag blir det Sweedish House Mafia konsert, har vært så heldig å få V.I.P bilett (skybox), siden jeg jobber i Atomic Soul Promoteam. Gleder meg veldig til konserten ihvertfall, lenge siden jeg har vært på en ordentlig konsert! Noen som også skal?

Slenger inn et gammelt bilde av meg med brunt hår:) 

Kos dere resten av kvelden!

 

Whats your secret?

Tenkte å ha et innlegg her på bloggen der dere kan få dele deres største hemmeligheter. Vi har alle hemmeligheter og personlige tanker vi ikke tør å fortelle til noen, men noen ganger så hjelper det å bare skrive det. I dette innlegget kan du være anonym og dele med meg hva du egentlig går å holder inne, og tenker på om dagen. Selvom det er noe du har gjort som er dumt, noe du angrer på eller er flau over, så skriv det i kommentarfeltet. Du kan bli overrasket over hva andre sine hemmeligheter er. 


Jeg kan dele noen av mine hemmeligheter med dere: 

- Jeg er veldig redd for å miste bestevennen min 

- Jeg sliter litt med selvtilitten, og går noen ganger å tenker nedsettende ting om meg selv

- Jeg sover med lyset på om natten, fordi jeg er redd for spøkelser ( I know, silly right?)

- Tørr ikke sove med tven foran meg på natten, fordi jeg er redd for damen fra The Ring 

- Sover aldri med beina utenfor sengekanten, fordi jeg er redd for å bli dratt under senga når jeg sover, haha 

- Har en video på youtube med over 100.000 views som noen la ut av meg for 4-5 år siden

- Ble ringt opp av Tv3 i år og ble spurt om jeg ville være med på Paradise Hotel, skulle egentlig reise ned i Mars, men takket nei

- Jeg blir veldig fort sjarmert av gutter, noe som ikke alltid er like bra 


Hva er din hemmelighet?

Farge håret brunt igjen?

Har lenge lyst til å gjøre det, siden savner denne fargen. Men, når jeg har brunt hår må jeg bruke mye mer mørkere sminke, og gå for anderledes makeuplook enn når jeg har blondt. Veldig usikker! 

Jeg har forresten trukket UKENS BLOGG, skriver om den heldige i eget innlegg i morgen. Hva mener dere?

Siste sjangse til å bli ukens blogg

Jeg trekker ukens blogg klokken 23.00 i kveld! Nå er det siste sjangse å melde seg på, trykk HER 

Vil du bli ukens blogg?

Tenkte å trekke ut enda en ny ukens blogg, som vil få sin egen lille bloggspalte på mandag, samt bilde i sidebaren hele uken. Du trenger bare legge igjen bloggen din i kommentarfeltet, jeg trekker ukens blogg nå på søndag. Lykke til! :)Hva vil dere lese mer om?

Nå trenger jeg hjelp fra dere, står litt fast med hva jeg skal skrive mer om. Hva vil dere lese mer om her på bloggen? Motetips,sminketips,hårtips,mer outfits,mer innspirasjon og bilder? HELP ME!!

Her er ihvertfall litt inspirasjon for å komme i julestemning: 

Safe Sound  lights | Tumblr Tumblr

Em Um Sonho christmas | Tumblr On One Dream

Tumblr winter | Tumblr Normal is boring

Tumblr Piccsy :: Photography by Andrey Aleshin winter | Tumblr 

Halloweenfest med veninner

Hey søtinger. Nå har jeg stått i 2 timer å sminket meg som en "skeleton girl". Jeg nå blogge fra iphonen siden jeg ikke har pc, den er ødelagt :( typisk min flaks! Jeg skal nemlig på en stor halloweenfest med 2 venninner av meg, gleder meg masse:) Nå må jeg ture på butikken, vi snakkes senere. Kos dere masse denne fredagskvelden!

Meld deg på ukens blogg

Da var det tid for en ny ukens blogg. Bare skriv en kommentar med bloggen din i kommentarfeltet så velger jeg ut en heldig blogger i morgen :-) God søndagskveld

Tenkte bare å ønske dere en god natt, og håper dere har hatt en fin helg! Nå skal jeg fortsette å se på gossipgirl til jeg sovner. Good Night! :) 

 

SLIK TJENER DU PENGER PÅ BLOGG

Gjør som meg og registrer deg på www.tradedoubler.com. Jeg tjente faktisk 500 kr på 1 mnd i starten. Det kommer veldig annpå hvor mange lesere du har, og det går faktisk ann å tjene litt på bloggen din, hvis du setter inn de riktige annonsene. Det meste jeg har tjent er 2000 kr på 2 mnd. 

Enkle tips for å komme i gang:

1. Registrer deg her, det tar ca 5 min

2. Når du har blitt affiliate, er det bare å fylle ut kort informasjon, og det som trengs for å få utbetalingen på konto. Det gjør du ved å trykke på " Detaljert kontobalanse".

3. Nå kan du begynne å hamstre inn annonsene du trenger. Jeg anbefaler MakeupMekka, Itunes, Nelly.com, La Re Doute, Blush, Bonnier Media, Rapunzel of Sweeden, Costume/Henne/Woman & VeroModa. Dette er annonser du garantert vil tjene raske penger på.

4. Dette er en sikker side, og både kontoinformasjon og annen info vil holdes privat, det er bare eierne av tradedoubler som kan benytte seg av informasjonen din. (Tilfelle noen lurte på det)

5. Du får noen ganger rabatt på kleskjedene, så det er enda større grunn til å bli med.

6. Du trenger ikke være over 18 år for å registrere deg, ved hjelp av en voksen eller forelder kan du registrere i deres navn, men fortsatt bruke ditt kontonr. Pengene kommer inn på konto en bestemt dato hver måned. 

7. Du kan benytte deg av dyplinkene til de forskjellige annonsemerkene, det vil si "direktelinket" til nettbutikken deres ved hjelp av tekst eller nettadresse. Dette er også en av de enkleste måtene å begynne å tjene penger på. Spørs veldig på annonsen, hvor mye du får per klikk, eller registrering. All informasjon om beløp du får per annonse står skrevet på "informasjon". 

8. Tradedoubler er en av de enkleste og seriøse måtene å starte i gang inntjeningen, og hvem vil vel ikke tjene penger på sin egen blogg? De oppdaterer stadig annonsene sine, og har noen ganger kampanjer du kan dele med leserne dine. 

9. Du kan tjene penger på visninger, og ikke nødvendigvis de unike leserne dine. Det går på trafikk, og hvor mye visninger du får per dag, mndvis osv. Det går fint ann å tjene penger hvis du har fra 200-500+++ lesere/sidevisninger per dag. Jo flere lesere/sidevisninger du har, jo høyere blir den utbetalte provisjonen din. 

10. Jeg har vært fast medlem av tradedoubler i 2 år, og er utrolig fornøyd. Det koster ingenting, er fullstendig kostnadsfritt og er den beste affiliate siden jeg vet om. 

Håper dette hjelper dere i gang! :)

Ville hun finne han?

Det var som om tiden hadde skilt dem. Ingen ville at de skulle være sammen, og uannsett hvor mye de prøvde å møte hverandre på veien, ble veien bare lengre og lengre. Til slutt var han så langt burte at hun ikke kunne se han mer. Det fine smilet hans, det rufsete kastanjebrune håret og de sjenerte øynene. Kjærligheten.Løftene, og det som en gang skulle kalles "for evig". Burte, langt burte. Tiden, som de begge ble født i, skapte en vegg mellom dem. Hat. Sjalusi.

Hvor var han nå? Var han enda i bilen? Hvorfor måtte sjalusi skape slik hat? Hvorfor tålte ikke de andre å se dem være sammen? 

Tårene silte ned, der hun satt ensom og forlatt på veikanten. Tårer om et desperat rop om hjelp. I håp om at noen ville høre henne, og hjelpe å finne han. Vinden blåste i nakken hennes, og hun kunne kjenne det kalde og onde vindpustet mot hennes kinn. Smerte. Hun følte en smerte som var tung å bære, og ville bare være hos han. Hennes store kjærlighet. De var ment for hverandre, og hun ville kjempe for dem. Men, uannsett hvor sterk hun enn følte seg, var ikke det nok for å bryte ned en vegg av sjalusi. Det var som en film, der alle minnene deres og de lykkeligste øyeblikk kom tilbake i raske bildeklipp. Hvis hun ble der lenger, ville tiden løpe ifra henne og kulden føre henne til døden. Hun reiste seg, og begynte å løpe. Løpe på den evige og lange veien, hun skulle løpe til han. Kjempe seg gjennom mørket og stormen som kom imot henne. Helt til hun så lyset som hun så før alt ble mørkt. Før alt ble forandret. Det lyset hun så før ulykken traff til, og skilte dem begge. De var der på feil tid, men riktig sted. Veien de kjørte mot skulle være en start på et nytt liv, lyset som var i enden av tunellen var svaret deres. Hun løp mot tunellen, og tåken omfanget henne. Hun ble mer og mer usynlig. Nå var hun burte, ville hun finne han? 


http://weheartit.com

Ny header, hva synes dere?

Hey fininger! Nå har jeg endelig fått ny header, og jeg er sykt fornøyd. Headeren er lagd i http://pixlr.com, og denne skal jeg ha en stund. Håper dere liker den! :) Hva synes dere?

Ny låt, hør den her

Hey fininger! Dårlig oppdatering her inne, men har hatt pcproblemer. Men, nå er det fikset! Så da blir det bedre blogging:) Planene for i kveld er å dra i bursdag sammen med besteveninne Frida. Tenkte å poste min ny låt, så dere kan høre hva jeg har jobbet med i det siste. Dette er ikke spilt inn i ordentlig studio, men det skal jeg prøve å få fikset til uken. Jeg er ihvertfall veldig fornøyd med teksten, som jeg har skrevet selv! Håper dere liker den :) Tenker forresten å synge denne på Idol, som er i November, hva trur dere om det?:) 

Legger ut flere bilder fra London i morgen :) Ha en fin helg! 

 Synes?

Krøller vs Rett hår

Hey søtinger. Det er ikke ofte jeg krøller håret mitt, og pleier som regel å pynte meg ekstra med krøller hvis jeg skal noe spessielt. Personlig synes jeg at jeg kler krøller bedre enn rett hår, og har tenkt til å skaffe meg en styler. Noen tips om en bra styler?Hva synes du jeg kler best?

Meld deg på til ukens blogg

Tenker å skrive litt igjen om hvilke blogger jeg mener fortjener litt anbefaling. Skriv inn bloggadressen din i kommentarfeltet over så skal jeg ta meg turen innom:) Den beste blir ukens blogg hos meg, og får et eget innlegg. Trenger ikke være moteblogg:) 

So what are you waiting for? 

Vil du bli trendspotter?

Interesserer du deg for mote? Og har lyst til å være en del av mitt magasin Trendspot? Da er det kanskje deg jeg leter etter! 

 

Litt info om hva en trendspotter gjør: 
Jeg startet opp dette magasinet i fjor høst, og etter det startet jeg trendspotter ordningen. Som går ut på at bloggere samarbeider med trendspot og får magasinet kjent. Når du er trendspotter skriver du noen ganger om magasinet, og deler nye artikler. Dette koster da ingenting, og skal bare handle om innspirasjon og blogging, og ikke om penger. Siden det er få magasiner som driver med såkalt promotering av bloggere gratis. Fordeler med å være trendspotter er at du få en egen knapp på magasinets forside. Sammen med andre bloggere som ligger under samme ordning. Dette er også en mulighet for å få flere sidevisninger, samt lesere og dele lidenskapen for mote med leserne sine. Synes du dette høres moro ut? 

 

Da sender du en mail til trendspot@live.no, med litt informasjon om hvem du er og hva bloggen din er, HUSK å merke mailen med "Trendspotter". Jeg har noen gamle trendspottere fra tidligere, men leter etter nye innspirasjonfulle bloggere. 

 

Jeg trekker også "Ukens Trendspotter" som vil komme listet med bilde av bloggeren og link til blogg i margen på magasinet. Som en slags "premie" for de som har promotert best. 

 

http://trendspot.no 

Catch me when I fall, before someone else catches

There'll come a day

When you'll walk out of my dreams 

Face to face 

Like I'm imagining 

Baby how can I be sure 

That you're the one I'm waiting for 

Will you be unmistakable

Vil du bli ukens blogg?

Meld deg på i kommentarfeltet hvis du har lyst å bli ukens blogg :) Trekker en heldig blogger i morgen kveld :)) 

Blogge her eller på femelle?

Nå trenger jeg virkelig deres meninger. Bør jeg fortsette her eller blogge videre på femelle.no? En av grunnene til at jeg vurderer å blogge på femelle er at det alltid er så mye feil på blogg.no. Noe som er sykt irriterende, enten så er det designet det er feil med eller selve blogg.no. Kommer mye tekniske feilmeldinger hele tiden... Har egentlig lyst å slutte å blogge fordi jeg har gått så lei, men hvis dere vil at jeg skal fortsette å blogge så rop ut. Er jo for dere at jeg blogger, for å inspirere! 

Hvor vil dere helst at jeg skal blogge? Jeg har forresten skaffet meg Instagram 
♥ CeciliaMarilyn/Follow me 

Hvor lenge har du lest bloggen min?

Jeg har nå blogget i snart over 4 år. I midten av mai er det 4 årsdag. Noe så sykt! På bloggen har jeg hatt både oppturer og nedturer. Glemmer aldri den gangen jeg var på topplisten, typ 16 plass. Veldig gøy! Ble også kåret til Ukens Blogg på blogg.no hele 2 år på rad. Noe jeg husker var veldig stas!:) 

Har hatt lite motivasjon til bloggen i det siste, grunnet at jeg har gått litt lei. Men, å blogge er jo blitt en del av meg og er noe jeg elsker veldig mye. Håper jeg blir bedre fremover, og får tilbake de leserne som jeg mistet i desember. Kjipt å miste leserne mine, men det gir meg jo også et kick på at jeg må skjerpe meg. Vet jo at det er enda noen som fortsatt leser bloggen min, og ikke har sluttet fordi jeg tok en pause eller to. Lover bedre bloggdager :) 

Hvor lenge har du lest bloggen min? Det er jo sikkert noen av dere som har lest den fra begynnelsen av, hadde vært gøy å lese deres svar på spørsmålet mitt :)

Bilde fra shoot/Camilla Cecilie/Meg

Thank you for reading and shering :) MUCHLOVE

Siste sjangse til å melde seg på konkurransen

Vil bare minne dere på konkurransen som jeg avslutter i kveld klokken 18.00, så hvis du enda har lyst å delta på ukens konkurranse finner du den her, HUSK å les reglene før du deltar. 

 

 

Si ifra hvis dere vil ha flere konkurranser, er jo for dere at jeg har dem! For å gi noe tilbake til leserne mine:) "Lik" gjerne og del under hvis du er fornøyd med konkurransene sålangt! 

 

Ukens blogg

Beklager, men glemte helt å trekke ukens blogg! Jeg har ihvertfall gjort det nå og det ble herlige og flinke makeupbloggeren http://fashi0ndoll.blogg.no/ 

 

Det er mange blogger som fortjener ros for sine ferdigheter, men denne bloggen ble en av favorittene. Karina, som hun heter har et nydelig design og blogger ofte om sin hver dag og sin store lidenskap for sminke og klær. Hun tar flotte bilder og skriver godt. På bloggen hennes kan du lese om sminke og stylingtips, samt bli inspirert av stilen hennes. Karina jobber som frisør, og er kjempe god på hår og sminke. Absolutt en blogg dere burde ta dere en tur innom. 

 

 

Vil du melde deg på til neste ukens blogg? Trykk HER

 

Til dere som har meldt dere på allerede, dere har enda sjangsen. Neste ukens blogg trekkes søndags kveld! 

 

Hva synes du om denne ukens blogg?


Ukens blogg: Siste sjangse til å melde seg på!

I morgen trekker jeg denne ukens blogg, og hvis du ikke har meldt deg på enda kan du gjøre det her 

 

Kommer også en konkurranse i morgen i samarbeid med http://www.smejfashion.no/ Premien er dødsfin!! 

 

 

Håper dere har hatt en nydelig helg, nå skal jeg sove :) Kommer flere moteinnlegg i morgen! 


Vil du bli ukens blogg?

Ja nå er det på tide å trekke neste ukens blogg. Som ukens blogg får du et eget lite bilde i margen til høyre, og den vil stå der en hel uke. 

For å bli ukens blogg trenger du bare gjøre disse tingene: 


1. Like denne siden HER

 

2. Legge igjen en kommentar med at du har likt siden, og husk å få med navn og bloggadressen din 

 

Jeg gjør det på denne måten slik at det blir enklere for meg å velge ukens blogg! Kan gjerne dele videre hvis du vil at andre skal få vite om dette! HUSK, at alle har en mulighet til å bli ukens blogg. Denne gangen vil jeg trekke tilfeldig, tenker at da har alle en sjangs! Lykke til! :)

 

Spørsmålsrunde Del 1

Kan du lage et innlegg om favoritt sminken din og om hvordan du sminker deg. - Hey, ja det kan jeg! :) 

Hvor får du penger ifra til å kjøpe så mye som du gjør? :) Jobber og tjent litt på bloggen, også får jeg noe fra stipend. 

Hvor får du din insprasjon fra (bloggen og stilen) Fra andre bloggere, moteblader osv. 

Hvor kjøper du klærna dine? Det kan være fra forskjellige butikker, siden jeg bor i Tromsø går det mye i BikBok og H&M. Men,når jeg er i oslo kjøper jeg mest på GinaTricot. 

Greier du og gå uten sminke? Ja, det greier jeg, går ofte uten sminke på skolen hvis jeg ikke har tid til å sminke meg om morgenen. 

Hvilken rettetang bruker du? Jeg bruker ikke rettetang, har veldig rett hår. 

Yndlings plagg? Akkurat nå er det united flag genseren min. 


hvor mye veier du? Jeg veier 58 kg. 

bh størrelsen din? 75C 

sko størrelsen din? 38-39

bestevenn(er)? Maria og Susann

er du god på skolen? Middels, men jeg jobber veldig med karakterene mine nå så håper på forbedring. 

siste forelskelse? Eksen min. 

(hvis du noen gang har vært det da?) hehe:) liker bloggen - Takk for det :)

 

Kan du vise meg et bilde av klesskapet ditt? Ja, det kan jeg! 

Hvor mye penger bruker du på klær, sminke, sko osv. i månden? Det varierer egentlig, akkurat nå bruker jeg maks 500 - 1000 kr i mnd. 

Hvor høy er du? Jeg er 168 høy.

bruker du clips? Brukte det før daglig, men hvis jeg skal bruke det nå blir det til fest og bursdager. Men, siden håret mitt har blitt så langt trenger jeg det ikke.  

 

Hvor får du inspirasjon til blogginleggene dine? det er som å lese et moteblad stapper med alt som man har lyst til å lese! Og jeg elsker det ! :- ) Takk for det! Får mye fra meg selv, men får å bli innspirert leser jeg moteblader, eller henter innspirasjon fra andre motebloggere.  

en blogg du vil anbefale ? : ) susann sin blogg, den er kjempe bra! 

 

Del 2 kommer senere :) 

Hvilke toppbloggere leser dere?

Tenkte å hive inn et kjapt innlegg før jeg stikker på jobb!!  Lurer veldig på hvilke bloggere på topplisten dere leser? eller eventuelt andre toppbloggere? Kan jo si hvilke jeg leser. 

 

Favoritter: 

1. Marthe Borge 

2. TCMN (veninne) 

3. Tuvaw (veninne)

4. Kristine Am 

5. AxelGB

6. FannyBa

7. Sophie Elise 

 

Jeg leser også Andrea Badendyck, NetteNestea og Fotballfrue! og en del andre motebloggere! 

 

Hvilke blogger leser du?


Dagens leserspørsmål

Leserspørsmål:
Ser at håret ditt er nyfarget! hva slags farge brukte du? var veldig fin! har lest bloggen lenge, så håper på svar.

 

Mange som har stilt meg dette spørsmålet. Jeg bruker en hårfarge som heter " Loreal Mousse". Veldig fornøyd med denne. Den bevarer glansheten i håret og forsterker fargen. Resultatet blir naturlig, mykt og skinnende. Den fungerer som en slags shampoo og er veldig lett å påføre håret. Sliter lite på håret og gir det resultatet de fleste ønsker. Du kan få kjøpt hårpakken på diverse matbutikker, men finner de beste inne på Vita. 

 

Vurderer å klippe skulderlengde

Nå trenger jeg virkelig hjelp her. Jeg har tenkt på dette en god stund, men vet ikke om jeg tørr. Vil freshe opp hår frisyren min og gi en røffere look. Lei av det lange "bimbohåret" mitt, og har lyst til å prøve på noe nytt. Skulderlengde er jo en hårtrend som går mye rundt for tiden, og ble ganske forelsket i looken selv. 

 

Burde eller burde ikke?

 Ukens blogg

Da har jeg trukket denne ukens blogg. Denne gangen ble det søte Christina Bentdal

 

Vil du bli neste ukens blogg? Trykk her for å melde deg på 


Hvis du er glad i fine bilder, og foto generelt er denne bloggen midt i blinken for deg. Du får også et innblikk i hverdagen hennes, og hun skriver enkelt og forstående. Jeg blir personlig veldig innspirert av bloggen hennes. Hun tar bildene på bloggen selv og er veldig flink til å komme med nye spennende innlegg. Flott blogg, flott jente og perfekt for dere som trenger innspirasjon. Verdt å ta en tur innom :) 

Hva synes du om ukens blogg? 

 

"Lik" gjerne hvis du synes hun hadde en fin blogg. 


Meld deg på til ukens blogg

Da er det på tide å begynne med Ukens blogg igjen. Nå har du sjangsen til å bli trukket ut som denne ukens blogg. 

 

Alt du trenger å gjøre er å skrive inn bloggen din i kommentarfeltet :) 

Følg meg på facebook

Beklager for null oppdateringer i dag, men har ikke vært i særlig form. Kommer bedre blogginnlegg i morgen 

Dere som vil kan følge meg her, der vil det komme flere updates, sneakpeaks på outfits osv. Enkelt å følge med på bloggen min for de som vil det. Hadde en sånn facepage før med over 300 followers, men siden facebooken min ble hacket mistet jeg gruppen. Noe som var veldig kjipt, så jeg har nettopp lagd meg ny! Håper dere følger meg der da :) 

Slik tjener du penger på blogg

Oppdatert: Nå tjener jeg 500 kr på 2 mnd, spørs veldig på hvor mange som er innom mndvis. Fikk "lønn" for noen dager siden og da kjøpte jeg meg nye pumps og mye annet fint. Utrolig lett å tjene penger på systemet, og er veldig fornøyd. Vært medlem der i 2 år :) 


Gjør som meg og registrer deg på www.tradedoubler.com. Jeg tjente faktisk 200 kr på 1 mnd. Det kommer veldig annpå hvor mange lesere du har, og det går faktisk ann å tjene litt på bloggen din, hvis du setter inn de riktige annonsene.

Enkle tips for å komme i gang:

1. Registrer deg her, det tar ca 5 min

2. Når du har blitt affiliate, er det bare å fylle ut kort informasjon, og det som trengs for å få utbetalingen på konto. Det gjør du ved å trykke på " Detaljert kontobalanse". Det er viktig at du bruker et "IBAN-nummer" det får du hos banken din. (DnbNor,osv). Sånn at tradedoubler vet at det er din konto pengene blir betalt ut til og ikke minst at det er en norsk bank. 

3. Nå kan du begynne å hamstre inn annonsene du trenger. Jeg anbefaler Nelly.com, La Re Doute, Blush, Bonnier Media, Rapunzel of Sweeden, Costume/Henne/Woman & VeroModa. Dette er annonser du garantert vil tjene raske penger på.

4. Dette er en sikker side, og både kontoinformasjon og annen info vil holdes privat, det er bare eierne av tradedoubler som kan benytte seg av informasjonen din. (Tilfelle noen lurte på det)

5. Du får noen ganger rabatt på kleskjedene, så det er enda større grunn til å bli med.

Håper dette hjelper dere i gang! :) 

BEAUTIFUL FASHION. BEAUTIFUL PEOPLE.BEAUTIFUL FASHION. BEAUTIFUL PEOPLE.Your Girlfriend's Favorite Tumblr

Del gjerne på facebook og "lik" hvis du likte innlegget! 

Vil lese din blogg?

Skriv inn bloggen din i kommentarfeltet så skal jeg ta meg en tur innom :) 


Trenger nye blogger å lese

Nytt år nye muligheter, nye blogger! Hode mitt verker og har tidenes verste hangover. Men, det var koselig i går og var godt å ha en helg med bestejentene igjen. Siden jeg bor i Tromsø nå får jeg vært lite med vennene mine i Oslo. Drar nedover den 1 februar da som ikke er så lenge til :) Gleder meg !! 

Har lite å blogge om i dag, så trenger motivasjon og innspirasjon. Føler du at bloggen din kan innspirere? Legg den igjen i kommentarfeltet, så skal jeg ta meg en tur innom! Slapp søndag med andre ord. Hatt en fin helg?

Update + gossipgirl

Hey. Jeg vet jeg er sykt dårlig til å blogge fortiden, men det er rett og slett fordi jeg ikke har hatt noen særlig blogg motivasjon. Håper den kommer når mørketiden er over. Blir alltid så sliten og mister mye blogglyst når det er mørkt 24/7. Trenger også et bedre kamera, hvis jeg skal ta outfitbilder. Men, fortvil ikke dette kommer snart! Bedre blogging og mer outfits. 

Som dere skjønner jobber jeg veldig mye med Trendspot. Magasinet mitt som jeg driver. Trendspot har fått egen fotograf, som står for dagens gatemote på magasinet. Det er utrolig gøy, og det ser ut som at dette blir mer og mer populært. Dette blir et veldig bra år! 

Fikk jo gavekort, så da kjøpte jeg gossipgirl sesong 1 og 2. Elsker den serien! Liker du gossipgirl?

Nytt design

Jeg har endelig fått nytt design, og en header jeg er veldig fornøyd med. Laget headeren i photoshop. Ser frem til mye bedre blogging, nå som jeg har fått motivasjonen tilbake. Håper dere liker forandringene! Love?

Å dømme utfra førsteinntrykk

Jeg vet hvordan det er, å føle seg nedprioritert, dumpet og beskyldt for ting. Folk skaper et eget inntrykk av deg og dømmer deg utfra hvordan du ser ut, hvordan du går kledd og hvordan du er som person. Men, de vet ikke hvordan du egentlig er, hvordan du har det bak det ytre. Hvorfor du sminker deg sånn som du gjør, hvorfor du opptrer som du gjør osv. De vet ikke ditt sanne jeg. Den følelsen å vite at folk trur du er noe annet, ser på deg som en arrogant, borskjemt og uvitende jente og ikke vet hva livet egentlig hander om. Det er ikke alltid sant. 

 

Uannsett hvordan man ser ut kan man være en bra person. Vedkommende kan ha en så fæl fortid, og opplevd mye vondt i livet sitt, men alt dette ser man ikke. Folk dømmer deg feil, folk tenker dumme ting om deg og trur på rykter. Det å være blond, trenger ikke bety at man er dum og svak som person. Det trenger ikke bety at du er bortskjemt og får alt du peker på. Det å ha svart hår, betyr ikke at man er emo og kutter seg. Det er sånne typiske inntrykk mange får, bare ved et førsteinntrykk. Det er ganske sykt at det er sånn! Men, det er ikke sannheten. Det skjuler seg mye mer bak en persons kropp enn mange trur. Noe langt mer enn bare champagne og rosa skyer.

 
En helt ærlig tekst fra virkeligheten...  

Vil du bli trendspotter?

Nå har du sjangsen. Du sender en mail til trendspot@live.no med navn og adressen til bloggen din. Som trendspotter legger magasinet deg under trendspottere sammen med andre bloggere. Trendspot-Magasinet kommer etterhvert til å sende ut en trendspot-gave for din takknemlighet for å være med på prosjektet. Det er 12 bloggere til sammen som er trendspottere.Det er også mulighet å bruke denne banneren og ha på bloggene deres. Du får sidevisninger fra magasinet, og har muligheten til å få flere lesere. Velkommen som trendspotter! http://trendspot.no


Ukens blogg: FashionZebra

Da har jeg og susann funnet bloggen som fortjener å være denne ukens blogg. 

 

FashionZebra er en innspirasjonsblogg, med mote, hår og makeup. Det er hennes egne bilder, der hun viser dagens antrekk. Bloggen har innspirerende overskrifter og bilder. Designet er enkelt og fint, noe som ofte er det beste. For mye rot i design er ikke alltid noe jeg orker å lese. Rett og slett en blogg jeg mener fortjener å være denne ukens blogg. 

 

 

Vil du bli neste ukens blogg? Meld deg på her!

 

Hva synes du om ukens blogg?

Ukens blogg

Da har jeg trukket ukens blogg. Denne uken ble det min kjære veninne Karoline Raflund. Hun blogger om livet sitt og om andre ting. Hun er ufattelig pen, og verdens snilleste. Jeg valgte henne fordi hun har jobbet seg veldig oppover og fortjener å bli ukens blogg, så dere ikk trur jeg bare valgte henne fordi hun er en god veninne av meg. Men, litt om Karoline. Hun er rett og slett en utrolig god veninne, og har støttet meg veldig mye. Hadde en fantastisk sommer, da jeg bodde hos henne før jeg reiste til London. Var veldig kos, savner det veldig! 

 

Vil du melde deg på til neste ukens blogg? Trykk her

 

Hva synes du om ukens blogg?

Costume VS Streetstyle

Hvilket blad liker du best?

Trenger du header/design?

Fått mange spørsmål om designet mitt, og hvem som lager headerne mine. Jeg lager headerne i Adobe Photoshop, og design lager jeg i Adobe Dreamweaver. Hvis du ønsker en header eller hjelp med design kan du kontakte meg på keinapelblogg@live.no. Der kan vi også diskutere en eventuell pris. 

 

Header + design: 250 kr 

 

Valgfri header utfra eget ønske: 100 kr 

 

Enkel header: 50 kr

 

Det er viktig at de som vil ha header utfra eget ønske tegner en skisse som jeg kan designe utfra. Eller har med en forklaring + bilder i mailen.

 

Eksempel på header: Denne lagde jeg til fannyba.blogg.no

Slik tjener du penger på blogg

Gjør som meg og registrer deg på www.tradedoubler.com. Jeg tjente faktisk 200 kr på 1 mnd. Det kommer veldig annpå hvor mange lesere du har, og det går faktisk ann å tjene litt på bloggen din, hvis du setter inn de riktige annonsene.

Enkle tips for å komme i gang:

1. Registrer deg her, det tar ca 5 min

2. Når du har blitt affiliate, er det bare å fylle ut kort informasjon, og det som trengs for å få utbetalingen på konto. Det gjør du ved å trykke på " Detaljert kontobalanse".

3. Nå kan du begynne å hamstre inn annonsene du trenger. Jeg anbefaler Nelly.com, La Re Doute, Blush, Bonnier Media, Rapunzel of Sweeden, Costume/Henne/Woman & baresko. Dette er annonser du garantert vil tjene raske penger på.

4. Dette er en sikker side, og både kontoinformasjon og annen info vil holdes privat, det er bare eierne av tradedoubler som kan benytte seg av informasjonen din. (Tilfelle noen lurte på det)

5. Du får noen ganger rabatt på kleskjedene, så det er enda større grunn til å bli med.

6. Hvis du er under 18, får du eventuelt foreldrene dine eller noen du kjenner som er 18 til å registrere for deg. Det hjelper veldig å snakke med en som kan dette, så du ikke gir ut feil informasjon. 

7. Utbelinger får du en bestemt måned, og du må ha tjent over 500 kr i provisjon for å få det utbetalt. 

Håper dette hjelper dere i gang! :)

Q: Bruker du Tradedoubler, er du fornøyd?

Sannheten om modellbransjen

Det er så mange muligheter der ute for de som vil bli modeller. Overralt på facebook finner du modellgrupper der du kan legge ut bilder av deg på gruppen så får du "likes" og vurdering av modellspeiderne, og hvis du er ekstra heldig blir du kontaktet og spørt om du vil være med i foreksempel " ModellBransjen Norge" og bli hostet opp som modell der. Det er mange som har blitt lurt og ikke minst svindlet av Modellbransjen Norge. Jeg synes det er lite fokus på hva som er en trygg modellbransje og ikke.Selvfølgelig, melder du deg inn i en modellbransje og blir utnyttet, er det på eget ansvar. Men, det finnes som sagt mye svindling og utnytting i bransjen, det er dette flere og flere burde tenke litt på. Det er ikke alltid det er like trygt som det høres ut som, tvert imot. En proffesjonell modellspeider ber deg ikke om å sende nakenbilder, eller ringer deg en dag for å høre om dere skal møtes. 

Spessielt de jentene som ønsker seg modelljobb, men hvordan modelljobb da? Kle seg naken foran fotografen, og angre vilt etterpå? Eller holde seg innenfor en mere proffesjonell bransje?. Intrykket jeg har fått av ModellBransjen Norge er at det er en veldig uproffesjonell bransje. Lite informasjon, bare løgn og bedrageri. 

 

Jeg synes det er drøyt at 15/16 åringer blir lurt inn i dette, og får drømmen sin knust og blir utnyttet på det verste. Du kan blant annet lese denne jenta sin historie om hovedpersonen som står bak bransjen. Vil ikke understreke noe navn, det kan dere lese mer om her, og hvis dere vil lese mer om selve sannheten om bransjen kan dere trykke her

 

Litt om min erfaring med denne hovedmannen: 


Han kontaktet meg på facebook. Han tilbød seg å være managern min og hjelpe meg videre med musikken. Han foret meg med løgner, til og med snakket med foreldrene mine og lovte dem at dette var seriøse greier, etterhvert vi hadde blitt kjent med han tok vi sjangsen og jeg fikk møte han i Oslo.  Men, denne mannen hadde mye mer i tankene enn bare å hjelpe meg med musikken. Jeg sier bare, glad han er blitt oppdaget og at sannheten endelig har kommet ut. Det at han er en svindler er noe jeg har vist siden i fjor, men uten bevis som sagt er det lite man får gjort. Heldigvis har noen tøffe jenter stått ut med sin historie og nå trur heldigvis folk på at han faktisk er mere enn bare en modellspeider. Jeg har lært av hendelsen, og at det ikke finnes slike tiltak som kan kalles " Proffesjonelle". Anbefaler ALLE å spre ordet, så slipper vi flere slike brutale utfall.  

 

Hva mener du om denne saken?


Hva er bloggen din?

Hva er bloggen din? Vil ha flere blogger å lese!!! 

 

Månedens innspirasjon

M i s s K e i n a p e l - F a s h i o n L o v e - M i s s K e i n a p e l - F a s h i o n L o v e -

Beste kjøp i Juni (M i s s K e i n a p e l - F a s h i o n L o v e) Outfit innspirasjon (M i s s K e i n a p e l - F a s h i o n L o v e)

M i s s K e i n a p e l - F a s h i o n L o v e - M i s s K e i n a p e l - F a s h i o n L o v e -

 Outfit innspirasjon, minimalistisk (M i s s K e i n a p e l - F a s h i o n L o v e) M i s s K e i n a p e l - F a s h i o n L o v e -

M i s s K e i n a p e l - F a s h i o n L o v e - Outfit innspirasjon, minimalistisk (M i s s K e i n a p e l - F a s h i o n L o v e)

Dette var månedens innspirasjonsbilder. Hva synes du om bildene mine, blir du innspirert?

10 motivasjonstips

Vi har alle vært der, vi føler at vi alltid skriver om det samme. At bloggen bare blir kjedeligere for hver dag som går. Noen av oss føler også etterhvert at det rett og slett blir kjedelig å oppdatere, eller i det hele tatt klikke innpå bloggen. Det er helt vanlig, fordi når man gjør en ting for mange ganger blir man lei det til slutt. Men, det finnes noe man kan gjøre for å holde motivasjonen til blogging oppe. Jeg vil dele 10 motivasjonstips med dere som kanskje kan gjøre bloggingen litt enklere. 

 Tumblr_ln700mlp3q1qcigw1o1_500_large

1. Forhåndskriv innleggene dine. Hvis du vet at du har en travel uke fremover, er dette lurt å gjøre så slipper du å tenke på hva du skal skrive om i de 5 minuttene du har igjen av tid før du hiver deg ut døra til trening eller et viktig møte. Vi alle har noe vi gjør om dagen, og hvis man ikke alltid har tid til bloggen sin er dette veldig effektivt. 

2. Skriv opp et tidskjema for hva du kan blogge om de forskjellige dagene, eller noter opp det du får av kommentarer, tips og anbefalinger. Du kan også skrive et blogginnlegg hvor dine lesere kan fortelle deg hva de har lyst å lese mest om. Da får du jo også litt mere å velge mellom, samt det blir enklere å oppdatere. 

3. Ta bilder. Hvis du elsker å ta bilder, og ikke er like fan av å skrive så ta masse bilder og lage et helt bildeinnlegg. Ikke alle lesere synes det er gøy å lese en lang tekst, eller tekst der det står hulter til bulter og ikke gir spessielt mening. Å ha en sammenheng mellom tekst og bilder er viktig, fordi det er tross alt dine lesere som skal lese og ikke deg, og du vil neppe lese teksten din selv om den er for komplisert,og da vil ikke dine lesere lese den heller. Det er viktg med variasjon mellom innleggene og i det hele tatt teksten. 

4. Skriv et innlegg kort og beskrivende. Da mener jeg, skriv det på en måte som leserne dine kan forstå det og skjønner hva du vil frem til. Det finnes så mange blogger der ute med mye tekst, null variasjon og som gir lite mening. Det er både kjedelig, og uinteressant. For å få et godt innlegg trenger man å få leserne's oppmerksomhet. 

5. Frisk opp bloggen din med et nytt design. Vi bloggere har det fort med å bli lei vårt eget design, og da er det viktig å forandre en gang iblandt. Foreksempel så kan du forandre header hver 2 måned, eller hver måned du bestemmer selv. Men, for å holde leserne dine og blogge oppdatert anbefaler jeg å fornye en gang iblandt. 

6. Skriv om en film du liker, en sang du er helt hekta på eller skriv et innlegg der du har et viss tema. Hemmeligheten bak å få en god blogg er å skrive om det leseren ønsker å lese om eller vil lære mer om, og ikke minst diskutere med de andre om. Selvom det er din blogg, har leserne mye å si om den er tilgjengelig eller forfengelig. Og å holde bloggen sin for et viss tema er veldig motiverende, og du finner fort din bloggguru. 

7. Les andre blogger, og finn innspirasjonen hos andre. Det finnes mange blogger der ute du kan bli innspirert av, og som gir deg en innvirkning på neste blogginnlegg. Innpirasjon er viktig, det er med på å skape god motivasjon hos seerne eller leserne. 

8. Bruk reklame/annonser som går innenfor det bloggen din handler om. Hvis du har en moteblogg foreksempel, da er det fint med annonser for en klesbutikk, eller et produkt du synes er bra. Ikke bruk reklamer som er motsatt av det du skriver om, det blir oppfattet som useriøst og slurvete. Jeg har selv vært der og stylet opp bloggen min med masse annonser som ikke har noe med temaet på bloggen min å gjøre. Synes også det ble finere når jeg kvittet meg med halvparten av annonsene. Bare et godt tips fra meg! 

9. Begynn å videoblogge. Hvis du synes det er kjedelig å skrive så kan du jo starte å filme det du gjør. Film om hvordan du lager smykker, en hårfrisyre eller om et spessielt tema du synes er interesangt og vil drøfte mer om. Hvis det er noe lesere synes er gøy, da er det å se på andres videoblogger. Det er jo også deiliger å snakke fritt enn å skrive et punktlig innlegg. 

10. Skriv anbefalinger, tips og vurderinger. Det er alltid like spennede og innpspirerende og lese andre anbefalinger. Enten om det er et produkt du anbefaler sterkt, eller om det er en blogg du skal vurdere, det er alltid gøy å lese andres meninger. Synes ihvertfall jeg :) Blogging trenger ikke være så komplisert, så lenge man holder seg for det man vil blogge om er det faktisk ganske moro. 

Håper disse tipsene hjalp noen av dere til å holde motivasjonen oppe, og ikke minst gi bloggen en ny start :) 

Bli mnd's blogg i hele Juli

Nå har jeg tenkt til å starte med noe nytt. Siden dere er så utrolig snille mot meg, roser meg med masse fine kommenater, og ikke minst viser interesse for det jeg skriver, skal jeg nå trekke ut mnd's blogg. Den som jeg trekker ut av de påmeldte får være mnd's blogg i hele Juli!!! Tenk det? Kanskje bloggen din får være her en hel måned?

Alt du trenger å gjøre er å skrive bloggen din i kommentarfeltet så er du med i trekningen :) Lykke til! 

Bilde/Privat/ Sony a290+ 55m

Nytt speilreflekskamera

Hey søtinger. Har vært på jobb i hele dag, og har ikke fått tid til bloggen desverre. Men, jeg har kjempe gode nyheter til dere.Har nettopp kjøpt nytt speilreflekskamera til under 3000 kr. Gleder meg til å bruke det fremover. Blir også mye bedre bilder :) Pengene har jeg jobbet veldig for, og trengte virkelig et proft kamera. Får ikke tatt bilder enda, siden må lade den over 1 time, og kjøpte det for en halvtime siden. Half hour to go! 

Jeg tester forresten et helt nytt produkt fra SOAP & GLORY. Produktet skal forme rumpe, hofter og lår og gi en slank følelse. Litt skeptisk til produktet, men skal gi dere resultater etter jeg har prøvd det. Prøvd det litt allerede, gir faktisk en slank følelse. Produktet er en slags krem også skal man ha det på kroppen i ca 60 sekunder, mens man skal sitte. Da skal kroppen formes etter kremen. Høres nesten utrolig til å være sant, men mange som sier produktene faktisk virker. 

Dette er også en av mange nye produkter jeg skal teste i sommer. Som dere vet er jeg sponset av merket, så får tilsendt en del produkter. Anngående konkurransen jeg har, trekker jeg en heldig vinner i kveld. Jeg røper vinneren i morgen :) Har du ikke meldt deg på enda? Trykk her for å melde deg på du også

Sponsorpakke fra Sunglasseshop

Hey søtinger. Da var jeg kommet frem, var deilig å se mamma og lillesøster igjen. Blitt litt varmere siden sist jeg var her :) Den nye leiligheten er kjempefin, og ser frem til å tilbringe tid med familie og venner. Jeg har også "hjemmestudio" her oppe, så det passer veldig bra. Kan begynne å lage mere musikk, og gi tekstene mine liv. 

Det ventet en pakke på meg når jeg kom hjem. 2 sett med solbriller, som jeg kan velge å gi ut i konkurranser eller beholde selv. Pakken er sponset fra http://www.sunglassesshop.com/solbriller-no/ og er en nettbutikk som blant annet selger RayBans briller og andre type merker. Solbrillene jeg har fått er fra merket NUEU. Jeg har fått plukket ut brillene selv, og synes de var stilige på. Takk for pakken, er veldig fornøyd :)

Skal jeg ha konkurranse?

Touch of spring

Hey søtinger. Tok et bilde for lenge siden, og tenkte å dele det med dere. 


Photoshop Cs/Exilm 

Hva synes dere?

I love Costume

Hey søtinger. Jeg fikk en kommentar fra noen som sa at jeg lignet på en som er på forsiden på mnds costume. Vet ikke om jeg kan si at vi ligner. Her er i hvertfall forsiden:

Hva mener du?

Jones & Jones fashion

Hey søtinger. Jeg fikk en mail i går fra nettbutikken Jones& Jones.  De vil komme opp med et samarbeid gjennom bloggen min, sponse klærne/produktene til konkurranser osv. De holder til USA, men har etablert seg i Norge gjennom Nelly.com. Ble overrasket over hvor mange fine kjoler de selger og kunne gjerne tenkt meg et plagg eller to fra nettbutikken. Denne kjolen er utrolig søt og fin.

Hvis dere synes det høres spennende ut og vil at de skal sponse kommende konkurranser, skriv inn kommentar. Dette er for dere, og trenger å lese deres meninger om samaribeidet.

Image 1

Image 1

Image 1

Image 1

Hva synes dere?

Bloggtips? Hva vil dere lese mer om?

Hey søtinger. Beklager for dårlig blogging, men man kan si at jeg har mistet litt interesse. Vet ikke hvorfor, men jeg har ikke så mye blogglyst lenger. Kan jo komme av at jeg ikke har fått ladet kameraet mitt enda, eller at det er blitt tidsfordriv og ikke noe mer. Jeg vil jo ikke miste interessen helt, fordi jeg elsker jo egentlig å blogge. 

 

Kan noen av dere gi meg tips? Hva skal jeg blogge om? Hva vil dere lese mer om?


Help me to get back on trackLiving life, made my own tattoo

Hey boys and girls! Check out my promo tattoo. Gleder meg sykt til å ta den, tenker Oslo Ink. Følte for å lage min egen tatovering, jeg synes ihvertfall den ble kjempe stilig. 

Concrete Angel, Falling Only Make You Stronger. 

Dette er bare et bilde på hvordan det vil se ut, bilde er av meg 

Love?

Overflatisk Lykke, en tekst fra virkeligheten

Det var en fin vårdag i Mars, solen skinte ned på det gylne blonde håret som blåste inn mot ansiktet hennes. Hun var sytten år gammel og skulle snart gjennomgå overgangen fra barn til voksen kvinne. Det skulle komme nye tider og alt skulle endre seg. Hun skulle bli befridd fra vonde år med mobbing og tårevåte netter, dager med innestengte tanker og håp om en lys hverdag. Hun skulle spre sine vinger og fly videre til paradiset. Paradiset som skulle være et nytt liv, og en bedre fremtid. Rundt omkring henne gikk det lykkelige mennesker. Mennesker som holdt hender og viste sin kjærlighet for hverandre. Mennesker som gikk tur med hunden sin, eller snakket i tlf og var i godt humør. Mennesker som strålte av lykke. 

Hun kneppet igjen kåpen hun hadde på seg og spaserte bortover parken. Hun drømte seg vekk i sin egen lille tenkeverden  og smilte tilfreds utover omgivelsene rundt henne. Hun kjente en brusende følelse av sommerfugler, og fikk frysninger nedover ryggen. Nå var det bare noen timer igjen til hun var voksen. Hun tenkte på livet, minner med veninner og den fineste ferien på Kreta. Der hun hadde møtt sin drømmegutt, men som til syvende og sist bare skulle forbli en drøm. Hun hadde opplevd så mye, til tross for at hun hadde blitt mobbet og plaget i alle år. Så var det fint å tenke på alt hun hadde opplevd, som var godt. Og at hun hadde gode venner som støttet henne uannsett hva. Bare ved tenke tilbake, følte hun en viss form for glede. Var hun blitt lykkelig?

Kvelden hadde kommet og hun skulle ut å feire atten års dagen med sine gode veninner. Det var en hyggelig kveld med mimring og latter, og bursdagen ble like fin som hun hadde håpet på. En bursdag, som var verdt å huske. Det ble byen på alle sammen, og det ble en kveld med flørting og blemmer under føttene. For første gang kunne hun nyte singellivet fullt ut og kose seg med sine besteveninner. Livet var herlig. Var hun lykkelig, eller var det bare alkoholen ? 

Dagene gikk, og kveldene kom. På dagen hadde hun det bra, og når det gikk mot kveld ble det gradvis mørkere og selvtilitten hennes sank ned på det dypeste. Hun var lei alle kvelder som var det på det aller lengste og mørkeste, som slukket lyset i enden av tunellen. Hun kunne ikke se hvor hun skulle. Var hun blendet av noe? Hun fikk ikke sove, og tårene trillet i takt med de harde hjerteslagene hennes. Hvor ble av lykken som omfanget henne, og hvorfor ble alt så mørkt til det siste minutt? Hun klamret seg fast i puten ved siden av henne, og så utover vinduet. Lyder av høye hæler traskende på gaten, latter og musikk fra resturanten bortenfor og støyende trafikk like ved. Med fengslende blikk mot vinduet, reiste hun seg opp mot vinduskarmen og kledde av seg alle klærne. Hjertet hennes banket fortere enn noen gang og hun følte rushet med vinden. Alt hun så var bakken som kom nermere henne, og hun lukket øynene i sitt siste sekund mens hun tenkte. "Jeg er fri". Denne teksten har jeg skrevet selv av egen erfaring, og opplevelser. Jeg vil gi dere et innblikk i hva mange jenter egentlig føler. Ikke alle er lykkelige.Vi lever i en tid der mye skal handle om penger, rykter og status, og mange av oss glemmer virkeligheten. Jeg vil gjerne at dere tar å bringer denne teksten videre og gir budskapet videre. Det kan gjøre en forskjell. Bry dere om de som har det vondt!!

Hva synes dere om teksten?

Jeg vil lese nye blogger

Skriv ned bloggen din i kommentarfeltet nederst. Så lover jeg å ta meg en tur innom :-)

Elephant's FeathersTOBACCO&LEATHERvanilla love ♥

Nytt design: Header

Beklager for dårlig blogging men jeg er ikke helt i blogghumøret i dag. I morgen kommer det en ny ukens blogg, så hvis du vil prøve å sikre deg en plass for hele uken, kan du melde deg på her 

Som dere sikkert ser har jeg laget en ny header. Den andre hadde så dårlig kvalitet og bloggen ble treigere på grunn av crappy kvalitet. Nå som jeg har fått tilbake photoshop på pcen min er det mye gøyere å redigere, lage og designe bloggen. Har virkelig savnet photoshop, har nøyet meg med paint i 4 mnd. Helt jævlig! 

Men, nå blir det bedre designtider, til tross for at jeg satt med den nye hederen i en hel time, så ble jeg veldig fornøyd med resultatet. Håper dere liker det :-) Vil også takke til alle nye lesere som følger meg på bloglovin, utrolig koselig. 

An old picture...

Hva synes dere om designet?

Nytt Design

Nytt design igjen. Ble så lei det gamle og ville freshe opp bloggen rett og slett. Jeg synes det ble ganske stilig! :)

Designet er ikke helt ferdig, siden trenger meny og andre ting, men det kommer underveis driver å oppdaterer nå så.

Hva synes dere?

Paradise Hotel, ser dere på?

I dag er det Mandag. Og det betyr at det er på tide med en ny uke. Ikke bare en ny uke med jobb, skole og andre tiing. Men, en ny uke med Paradise Hotel. Jeg har selv blitt veldig hekta på reality serien. Like hekta som jeg var forige sesongen, og sesongen før der igjen. Det er vel bare noe med dramaet, charterlivet og de kjekke guttene som frister. Da, må jeg bare se på serien, selvom den er tragisk i seg selv. Jeg hadde aldri betalt for å se serien, så det er en fordel at den er gratis. Så blir nok sittende foran tven i kveld klokken 21.30 som alle andre. Blame the fame.

 

 

Ser dere på serien?

Nytt design: Header

Da har jeg endelig fått ny header :) Resultatet av fargingen ser du over, det ble akkurat sånn jeg hadde tenkt, jeg er superfornøyd. Ikke verst når jeg har farget det hjemme. Jeg er også veldig fornøyd med designet mitt, fineste jeg har hatt på lenge. Tycks?

 

Ukens blogg

Takk til alle som meldte seg på, nesten 60 bidrag. Jeg tittet innom mange av bloggene og det var mange forskjellige blogger å lese. Noen hadde moteblogg, andre fotoblogg osv. Jeg plukket ut 10 av dem jeg synes var best og trakk helt tilfeldig. Så kom jeg frem til en vinner, nemlig http://majawl.blogg.no/

 

Hun har en fantastisk fin blogg, og tar alle bildene hennes selv. Så dette var en verdig vinner, en blogg jeg likte veldig godt.

 

Bilde av Maja, nydelig ansikt

 

Hva synes dere om ukens blogg?

Vil du bli ukens blogg?

Hey. Siden blogg.no har fått tilbake ukens blogg på forsiden, tenkte jeg å gjøre det samme :) Den som blir ukens blogg vil få en egen plass i margen min til høyre, under "Ukens Blogg".

 

Litt info om Fam Irvol konkurransen, jeg avslutter den på onsdag klokken 20.00 så det er enda mulig å melde seg på. For å melde deg på konkurransen min kan du trykke herGammelt bilde fra da jeg hadde mørkebrunt!


 

Hey lesere. Jeg ble en av de heldige 10 bloggene i konkurrasen videre om å bli mnd's blogg hos http://donnaogsara.blogg.no/ Jeg blir veldig glad hvis dere stemmer på meg, som takk får dere en kommentar på bloggen og blir med i trekningen om gavekort på www.headweb.com Tusen takk på forhånd :)

10 tips for å tjene penger på blogg

Gjør som meg og registrer deg på dette affiliate programmet du også. Jeg tjente faktisk 500 kr på 3 mnd i starten, og neste mnd 2000 kr. Det kommer veldig annpå hvor mange lesere du har, og det går faktisk ann å tjene litt på bloggen din, hvis du setter inn de riktige annonsene.

Enkle tips for å komme i gang:

1. Registrer deg her, det tar ca 5 min

2. Når du har blitt affiliate, er det bare å fylle ut kortinformasjon, og det som trengs for å få utbetalingen på konto. Det gjør du ved å trykke på " Detaljert kontobalanse".

3. Nå kan du begynne å hamstre inn annonsene du trenger. Jeg anbefaler Nelly.com, La Re Doute, Blush, Bonnier Media, Rapunzel of Sweeden, Bubbleroom,Allinclusive,Ellos. Dette er annonser du garantert vil tjene raske penger på.

4. Dette er en sikker side, og både kontoinformasjon og annen info vil holdes privat, det er bare eierne av tradedoubler som kan benytte seg av informasjonen din. (Tilfelle noen lurte på det)

5. Du får noen ganger rabatt på kleskjedene, så det er enda større grunn til å bli med.

6. Hvis du er under 18, får du eventuelt foreldrene dine eller noen du kjenner som er 18 til å registrere for deg. Det hjelper veldig å snakke med en som kan dette, så du ikke gir ut feil informasjon. 

7. Utbelinger får du en bestemt dato i måneden, og du må ha tjent over 500 kr i provisjon for å få det utbetalt. 

8. Det finnes 2 enkle måter å bruke annonser på, du kan bruke de som Adcodes (Da kommer det flere annonser etter hverandre) eller du kan legge de inn som egen banner. 

Ad Codes:  

- Dette er en måte de fleste bloggere bruker, og som er veldig nytt hos tradedoubler. Når du har funnet de annonsene du vil søke på, trykker du på noe som heter " Connect Codes". Da samler du sammen alle annonsene og kan bruke de når du lager egen annonsebanner med de annonsene du har inne. Når du er ferdig med dette, trykker du på noe som heter "Få annonsekode" eller "Ad code". Da kommer det opp en liten boks der det står " Lag ny annonsekode". Der velger du bloggen/siden du bruker, og kategori du vil skal komme i annonsen. For eksempel "Woman", da kommer alle annonsene for kvinner. Så skal du velge størrelse, da kan du trykke på forstørrelsesglasset i høyre hjørne og se demo banneren live. Etter du har valgt størrelse gir du banneret et navn og trykker på generer kode. Så limer du bare inn koden inn på bloggen din! 

9. Hvis du vil ha en mer detaljert annonse kan du gå inn på den valgte annonsen og velge "Product Feeds", da kan du plukke ut egne produkter som du kan vise i banneret. Det er ikke alle programmer som kjører dette. 

10. For å starte å tjene penger, kan du be andre om å registrere seg på siden, trur du får 50 kr for hver blogger du registrerer. 

Jeg har vært medlem av dette i 3 år og er kjempe fornøyd :)

Håper dette hjelper dere i gang! :)

Nytt design

Vet at jeg hadde fint design fra før av, men det var så likt alle andre sitt. Pluss at jeg trengte et design som kunne holde orden på annonsene mine osv. Nå synes jeg det ser mye bedre ut! :)

 

Foto:

http://stockholm-streetstyle.com/

Love?

Vunnet gavekort på 500 kr!!

Når jeg sjekket mailen min i stad så fikk jeg meg en stor overraskelse. Jeg har vunnet konkurransen jeg meldte meg på hos www.glamspot.se. Premien var et gavekort på 500 kr på h&m!! Tusen hjertelig takk !!

Visa nyhetsbrevet i webbläsaren

Nu har vi dragit vinnaren i tävlingen. Det är Cecilia Keinapel som vinner 500 kronor i presentkort på H&M!
Hennes blogg finner ni här: keinapelblogg@live.no

Scandideco Brow Express Palette BrunetteEyebrow Pencil 01 Ebony

Dette og mye mer finner du på nettbutikken

Hemmligheten til et bra liv

Jeg har tenkt litt i det siste, hva er det som gjør mennesker så trist? Er det forbudt kjærlighet? Er det tragediene som rammer oss i livet? Er det ordene og meningene som vi blir fortalt, som sårer oss? Eller er det det vi frykter mest som lammer oss?

Jeg trur at hvis man skal få det bra med meg seg selv og andre, så må man tilgi og godta den man er. Man må gi tilgivelse for å få helbredelse. Man må tilgi seg selv for det man har gjort og angrer på, man må tilgi andre for det dem har gjort. Det ligger i oss selv, det er vi som bestemmer hvor vi skal dra, hvordan vi skal leve, og hvor vi skal ende opp. Ingen andre kan bestemme det for oss. Det vi tenker skaper vi mere av. Tenker man positivt om seg selv, så får man positivitet tilbake. Uannsett hva folk sier, hva folk mener om oss så er det vi som tar det innover oss, og når vi bryr oss om hva andre tenker og forteller, det er da det begynner å bety noe. Det er egentlig bare tomme ord, vi bestemmer selv om det skal bety noe eller ikke. Jeg skjønner nå at hemmeligheten til et bra liv er å tro på seg selv og takle det som gjør oss vondt, på en måte vi vil skal gjøre ting bedre. Hvorfor ta innover alt det negative som folk sier? Hvorfor bry seg? Du må godta den du er, og når du ser realiteten skjønner du at det har ingenting å si hva folk mener. Fordi så lenge du er fornøyd med deg selv, så kan ingen ødelegge selvbildet ditt. Denne metoden har jeg brukt, og det fungerer. Ved å tro på deg selv, og være glad i deg selv gjør ting så mye enklere for deg, og du vil finne veien til lykke.

Når du våkner om morgenen å ser deg i speilet, si positive ting til deg selv. (Det høres kanskje ironisk ut, men det fungerer). Fortell deg selv i speilet hva som er bra med deg og vær stolt over den du er. Smil med sjelen, smil med sinnet ditt og leveren. Bare smil masse!! Du vil kjenne at du får frysninger i kroppen og du vil kjenne at ting løsner. Selvom du er på ditt verste, bare smil og tenk på alt du vil gjøre fremover, og vit at du kan gjøre hva enn du vil. Ingenting kan stoppe drømmene dine, har du en drøm så følg den!

Jeg vet at mange tenker at det er selvdigger å si pene ting til seg selv. Men, hvorfor er det det? Jo, fordi janteloven er sånn og du har hørt av de rundt deg. Men tenk etter, er det virkelig så forferdelig å være glad i seg selv? Nei.

Er dere ikke enige?

Har du bloglovin? Følg meg

Siden jeg har fått nye lesere, så vil jeg informere dere om at jeg har bloglovin. Nå kan det bli enda enklere å følge meg, og bli oppdatert om nye blogginlegg osv. Du kan følge meg ved å trykke her

Følger du meg, følger jeg deg! Så skriv inn din bloglovin etter du har følgt meg, så kan vi følge hverandre :)

Jeg vil også informere at om noen dager får jeg eget bloggdomene. Og jeg vil flytte bloggen min over til keinapel.no. Rett og slett fordi det er så mye kødd med blogg.no sin side hele tiden, og jeg gidder ikke å ta sjangsen på at bloggen min blir slettet eller noe, på grunn av en feil. Håper dere vil følge meg videre selvom da :)

Følger du meg?

Hør sangen min her

Jeg elsker å synge, og har sunget siden jeg kan huske. Skrevet over 1000 tekster, og publisert en del :)

Jeg ble veldig fornøyd med denne låten, skrevet den selv. Håper dere liker den! :) Jeg har studio hjemme hos mamma, og bruker programmet Adobe Audition.

Love?

Din mening om bloggen min??

Hey. Jeg vil gjerne vite hva dere synes om bloggen min. Designet, innholdet, bildene etc.. Hvis dere har noen tips, eller om det er noe jeg skal endre på så skriv gjerne det i kommentarfeltet. Liker å få konstruktiv kritikk, det hjelper bare med å gjøre bloggen min bedre.

My lovely girls, Charlotte & Julie,bursdagen min i fjor


Litt informasjon om bloggen min:

- Jeg har blogget i over 2 år

- Var på topplisten i sommer, 16 plass

- Ble ukens blogg på blogg.no, veldig gøy!!

- Jeg har skrevet 1092 blogginnlegg

- Jeg har fått 10 212 kommentarer

- Jeg har 1089 bloggvenner

- Den høyeste statistikken jeg har hatt på 1 mnd er 68.900, og på 90 dager 100.650 visninger, og 90.700 lesere

Jeg har ingen planer om å slutte å blogge, jeg elsker det og det gjør meg i godt humør, spessielt når jeg får så mange brae tilbakemeldinger fra dere. Tusen takk!

Hva synes dere om bloggen? Vær ærlige!

Litt blogginformasjon

Takk til alle nye lesere som har kommentert mye, det blir jeg utrolig glad for. Jeg har sendt litt emailer rundt omking til forskjellige nettbutikker, og sponsorer for å se om bloggen min får et samarbeid med dem. Jeg har fått svar fra 2.

Det kommer til å komme mange konkurranser i løpet av våren. Noe som HEADWEB og GLAMSPOT sponser.

Scandideco

Hva slags type konkurranser det blir, blir en hemmelighet. Så følg med fremover på bloggen, så kanskje du blir en av de heldige vinnerne.

Jeg er også med i en konkurranse på Glamspot.se, der du kan bli ambassadør og vinne et gavekort på 500 kr fra Hennes & Mauritz. Trykk her for å bli med du også!

 


Trykk her for å sikre deg plass i neste bloggvurdering!

 

Glamspot.se, Cute Parfume

Young Sexy Lovely EdT 30ml

Denne parfymen er sykt søt! Jeg har skikkelig lyst på den!!! Jeg elsker YSL og jeg har hørt rykter om at denne lukter fantastisk. YSL = Young.Sexy. Lovely kan du kjøpe her

Love?

What's your blog?Photo by: Lisa

Ukens bloggtips til dere

Hey. Hvis du er lei av å trykke blogg.no hver gang du skal innpå bloggen min kan du nå slippe det. Du trenger bare skrive www.keinapel.tk så kommer du rett inn :)

 

Har du lyst på et slikt domene? Da trykker du her og registrerer bloggen din.

bild

Hvis det er noe mer du lurer på via bloggen er det bare å spørre (:

Epost fra Judy from Keinapel.blogg.no

Hey! Jeg har fått mange meldinger om at de har fått en epost fra noen som kaller seg Judy og sier er fra domene www.keinapel.blogg.no. Noe som er min blogg!  Dette har ikke jeg sendt ut, bare for å få klarhet oppi det. Hvorfor eller hvordan den mailen har blitt sendt ut vet jeg desverre ingenting om, men noe som er sikkert er at det er junkmail som havner i søppelpost hos de fleste. Jeg har selv fått den, og det som står i eposten var litt upassende ting.

 

Microsoft SmartScreen merket meldingen som søppelpost, og vi vil slette den etter ti dager.
Til judycares8@ymail.com

 

Hello sweetie

My name is Judy, i am 25yrs old, i'm a free minded, open hearted girl, i like to take life as easy as i could, i'm one of the few that still believes in friendship,love, trust and signs, am very much single and ready to mingle. was browsing through the internet and came across your contact believe me i like what i see and i am attracted to you, it will be my sincere pleasure to be your friend if you don't mind, i hope you will not take my request for granted, feel free to email me, i will appreciate it if you can send me some pics to my private email address, i look forward to hear from you soon.
Take care.

Judy.

 

Hvis du eller noen andre har fått denne vil jeg gjerne vite det. Da blir det enklere for meg å gjøre noe med det :)

 

Har du fått en slik epost?


Designet fikset og publisert

Da er designet i boks! Jeg hadde mange problemer med det forige, mye som ikke fungerte som det skulle. Noe som var veldig synd med tanke på at jeg var fornøyd med det. Men, sånt skjer!

 

Jeg har fikset det sånn når man kommer innpå bloggen så kommer opp headeren opp uten innlegg, som du sikkert har sett. Det ser mye mere proft ut og for å komme innpå selve innleggene trykker du bare på siste innlegg osv.

 

Jeg er kjempefornøyd, og håper dere liker det :)

 Hva synes du om mitt nye design?

Nytt design, hva synes dere?

Da har jeg endelig fikset meg et nytt design! Følte at bloggen manglet det lille extra!!

Tycks?

Otherways, my new sweather..

Love, love, love...

Leser du bloggen min daglig?

Jeg har lyst å vite hvor mange det er som leser bloggen min daglig. Hvis du er en av dem, så trenger du bare skrive en liten kommentar med "<3" i kommentarfeltet over.

Miley in a new movie #The BigBang

Elsker denne hete filmen med Miley Cyrus og denne kjekassen!

 

Love?

Do you care?

Det er mye vi ikke ser, det er mye vi ikke legger merke til, og det er mye vi vil skjule. Vi tar våre nærmeste for gitt og forventer at de skal være der for oss uansett hva, vi tenker på oss selv og trur vi er den eneste i verden som har det vondt. I hver familie, i hver vennegjeng hos en hver person finnes det problemer og hemmeligheter som er vanskelig å finne svar og en løsning på. Det foregår mye mobbing hver dag, i skolegården, i klasserommet, og ute generelt.

 

Mye av mobbing fører til selvskadeforsøk, dårlig selvtillit og i verste fall selvmord. Jeg har vært igjennom mobbing, mange andre har vært igjennom det samme, kanskje til og med du som leser dette har vært igjennom det? Det er mange spørsmål vi stiller oss selv når slikt forekommer, om det er deg selv det er noe problem med, eller om det er mobberne, og om det de sier om deg er sant. Hvert eneste menneske er like mye verdt, og mobbing er mange av årsakene til selvmord i dag!

 

Min histore:

Jeg har vært igjennom veldig mye mobbing,banking og rykter. Jeg klarer ikke helt å legge det bak meg, men, jeg vet at jeg ikke kan la det stoppe meg i å leve videre. Jeg er glad for at jeg snart er 18 år og at alt det som har skjedd er fortid. Jeg er glad for at jeg kan rive ut arket fra den utskrevne tegneblokken min og starte på nytt.  Det er vanskelig å snakke med noen og stole på noen når man har det vondt, men det hjelper. Så jeg råder dere som har blitt mobbet om å snakke med noen om det! Den dag i dag sliter jeg veldig mye med selvbilde og kan tenke mye negativt om meg selv, og jeg skulle mange ganger ønske at jeg bare kunne gjemme meg i et mørkt rom. Sliter også en del psykisk, og har ofte selvmordstanker. Skulle selvfølgelig ønske at jeg aldri ble mobbet, men mye av det som skjer er ikke noe man kan gjøre så mye med. Jeg har lovt meg selv at uansett hva som skjer så skal jeg ikke la det knekke meg. Jeg kan innrømme at jeg har mye sorg og følelser inni meg som jeg ikke helt får ut og ikke kan sette ord på, men jeg jobber meg igjennom det og håper at ting vil bli bedre.

 

Jeg så filmen til Sara på VOE sin blogg, og det innspirerte meg i å skrive et innlegg om akkurat tema " mobbing", selvom dette er en moteblogg.

 

Du kan se filmen her:

 

Laget av Sara Tandberg.

 

Har du blitt mobbet? Hva synes du om filmen?

Good night sweet people

Ville bare si at jeg har laget meny under header, så blir det enklere for de som vil å se gamle innlegg osv. Jeg har også lagt inn noen innspo bilder i margen ved siden av + bloglovin ikon for de som vil følge meg via bloglovin <3

Hvis du følger meg via Bloglovin, HUSK å legg igjen din bloglovin sånn at jeg kan følge deg :) 


En gammel header jeg har laget.

God Natt kjære lesere :)

Ukens blogg

Jeg er helt sjokert, jeg UKENS BLOGG? Jeg vet ikke hva jeg skal si, jeg er bare helt, nei jeg vet ikke hva jeg skal si, fyfaen så glad jeg ble nå. Er dette en drøm??? Speekless.

Tusen takk til alle som har gitt meg så mange hyggelige og motiverende kommentarer. Det hjelper virkelig på blogglysten og ikke minst humøret. Jeg har ikke internett hjemme for øyeblikket, men skal få blogget på skolen forhåpentligvis.Jeg er utrolig takknemlig, tusen takk blogg.no :)

I love her style, I admire her face

Jeg har fått høre siden jeg var liten at jeg ligner på KateMoss. Var ganske lik henne utseendet messig, blant annet ansikttrekk, mest lik henne på munnen, øynene, nesen osv. Nå som jeg har blitt eldre og utseendet er forandret, ligner jeg mere på henne som voksen synes mange, kanskje det. Du kan jo vurdere det selv :) Jeg har ihvertfall fått høre det veldig mye også gjennom bloggen, det er litt gøy å høre det med tanke på at hun er stilikonet mitt. I love her style, I admire her face. 

KateMoss

Meg

Så hva synes dere, ligner vi?

New design, nice?

Absolute love!

Emma Watson's new haircut

Vi kjenner henne som Hermine i Harrypotter filmene, hun er ikke lenger en barnestjerne. Emma Watson har pryget de fleste forsider og vært på mange designerfester. Hun har blitt stilikon hos mange og er kjent for det lange fine håret hennes. But, no more! Tenåringsidolet har fått en ny frisyre som er et tegn på at jenta er blitt en voksen kvinne. Emma er ikke lenger å se med langt hår, nå har hun klippet seg kort. Er det nå vi får se en nye side av henne?

På facebookpagen sin skriver hun:
"Dear all. Cut my hair off a few days ago... Feels incredible. I love it. I've wanted to do this for years and years; it's the most liberating thing ever. Hope you like. Big love from Emma x."

The haircut:Gorgeous !

Jeg er forresten med i BloggVsBlogg, hadde blitt kjempe glad om du stemte på meg! :) For å stemme trykker du på denne linken http://odda1998.blogg.no/1282924330_de_som_er_videre_i_bl.html#comment

Takk for stemme! 

Hva synes du om Emma's nye image?

New design and something more

Endelig kommet hjem! Var så deilig å legge seg ned i sengen, den jeg har savnet mest etter 3 uker ferie i Oslo. 

Jeg har kjøpt masse fine klær som jeg skal vise på bloggen i morgen, gled dere! 

Det blir masse blogging denne uken :)  Som du sikkert ser så har jeg fått nytt desiign, jeg mente bloggen trengte en makeover, + ny header. Vet ikke om jeg skal ha headeren fast, men kan bruke den inntil videre, finner jo som regel alltid en ny header.. Håper dere liker det! 


Over til mote:

I dag har jeg kjøpt mnd's Costume, må jo lese om de kommende høsttrendene såklart. 

Jeg digger stilen til Poppy Delevigne, a real fashiondiva. Classyyy 

Jeg elsker kombinasjonen mellom blazere og fargerike kjoler. Det går fint ann å matche sterke farger uten å bli seende ut som en fargekladd bare man kombinerer riktig! 

Kommer på bloggen i morgen: 
- Siste innkjøp
- Outfit 
- Dagens trend

Love?

Bloglovin, fallow me and I fallow you

Har fått noen nye lesere i det siste, så til dere som nettopp har begynt å lese bloggen min. Nå kan dere følge meg på bloglovin ganske enkelt bare ved å trykke på knappen helt øverst til venstre, der det står fallow this blog. 

Hvis dere vil kan dere også skrive inn deres bloglovin, så skal jeg også følge din blogg. På denne måten kan vi følge hverandre på en enklere måte, bli oppdatert om nye innlegg og andre ting! 

Du kan også trykke på knappen under 

bloglovin


//katemoss

Nytt design

Da har jeg nytt design på bloggen min. Er ikke helt ferdig med det, men jobber selvfølgelig med saken. Brukte en del tid på å få det perfekt, og stilarket er fortsatt svensk. Jeg digger det svenske designet bedre enn det norske. Ser så mye bedre ut, mener jeg.

//weheartit

Tycks?

I wanna read your blog !

Jeg trenger nye blogger å lese, trenger ikke være moteblogg. Bare bloggen har et godt innhold som fenger holder det i masse vis. Sooo... write down your blog!


T'ee fra GT, sko fra HM, Bukse fra Pieces.

Bloglovin, følg meg så følger jeg deg

Har du bloglovin? Skriv den inn i kommentarfeltet under. Følger du meg, følger jeg deg :)

For å følge meg trykker du på bloglovin helt øverst. eller på denne knappen bloglovin

Det hadde vært fint å følge noen nye blogger, trenger all den innspirasjon og nye ideer jeg kan få.
Takk :)

Et viktig tema: Mobbing

Jeg har laget en gruppe på facebook. Gi et mobbefri Norge, redd liv. http://www.facebook.com/group.php?gid=131988610151663 , bli med og spre budskapet!

Det er tema jeg har hatt lyst å ta opp mange ganger, men aldri fått skrevet ned. Men, nå måtte jeg skrive hva jeg mener om saken.

Jeg synes det blir for patetisk at de på stortinget forteller under stortingsvalg hvert jævla år at de skal gjøre Norge bedre. Norge kommer aldri til å bli et bedre land hvis de ikke nå begynner å ta ut mobbingen, det er somsagt tusen ganger viktigere enn aldersgrense for alkohol og olje. Et sted å starte hadde vært å skrive det ned i lovreglementet, først da kan de si at Norge har nådd en grense for utholdelig fred.


 

Det er altfor lite fokus på mobbing i dag, de som styrer landet vårt tenker for lite på hva temaet kan gjøre med enkelte mennesker. Hvis de som sitter på stortinget er så opptat av fred, og få slutt på krig hvorfor tar de ikke mobbing i ettertrakning også? Jeg mener mobbing er jo like skadelig som å bli skutt, eller drept. Det gjør noe med deg psykisk og kan ødelegge livet til et menneske. Det er en grunn til at mobbing fortsatt eksisterer, fordi det er ingen som gidder å ta opp temaet. Det er et viktig tema og noe som burde vært skrevet i den norske lov. De har klart å få slutt på prostituering, da synes jeg de kan få slutt på mobbing/trakkasering også. Det er et 10 ganger så viktigere tema, og noe svært få tenker over.


 Det finnes mange måter å mobbe andre på, noen som er populære er:

- Kommentere stygt på andres blogger og i det hele tatt på nettet
- Henge ut andre på faceboook og andre steder
- Lage falske profiler, og prøve å ødelegge rykte til enkelte


Det nytter ikke at lærere, foreldre og andre voksne forteller mindreårige/ungdom hva mobbing gjør psykisk, og at det er utrolig stygt å gjøre mot en person. Fordi mange i dag gjør det ubevisst, fordi det blir en vanesak for dem. Fordi mobbing blir som en slags underholdning for dem. Alt som er slemt og er urettferdig mot en person, er mobbing. Både fysisk og psykisk, kan gi skade begge veier. Antall selvmord har økt drastisk siden 2006, det er helt sinnsykt. Fra 2007 - 2008 har antall selvmord økt med hele 4 %. Og på verdensbasis har 9.2 % vurdert selvmord.


Jeg har blitt mobbet. Andre har blitt mobbet, du som sitter å leser nå har sikkert blitt mobbet. Det er helt vanvittig, at det i det hele tatt er lov.

Jeg kan fortelle om min personlige erfaring med mobbing:


" Jeg var ikke veldig populær på barneskolen/ungdomskolen og hadde veldig mange imot meg. Jeg ble baksnakket og hengt ut mange ganger og folk behandlet meg rett og slett urettferdig og dårlig. Folk lagde rykter om meg og prøvde å ødelegge mest mulig! Som 14 åring var jeg ikke så veldig klok, og visste ikke alltid hvordan jeg skulle takle mobbingen. og i det hele tatt forsvare meg mot den. Det var en utrolig vanskelig tid og noe som jeg husker den dag i dag, den verste var de gangene jeg ble banket. Mobbing har gjort noe med meg, og gitt meg vanskelige sider ved meg selv, som ikke er så enkelt å leve med. Noe som også kommer med mobbing er selvmordstanker, trur de fleste får dem når endene møtes, for mye mobbing tar selvfølgelig knekken på vedkommende til slutt. "

Å snakke om mobbing er ganske tøfft for noen, noe som var for meg en periode. Jeg lover deg å snakke med noen du kjenner eller en veninne kan hjelpe deg på veien. Ikke ta til deg det folk sier til deg, overse det. Selvom det ser umulig ut, så prøv. Ikke la noen stygge tapere knekke deg og selvtilitten din. Vær sterk og kjemp imot. Da vinner du til slutt!


Hva mener dere om dette?

Bloglovin, følg meg så følger jeg deg

Følg meg på bloglovin så skal jeg følge deg :) Send bloglovin linken din i kommentarfeltet så har du en ny følger!

btw, hva synes dere om den nye headeren min? <3  Jeg synes den er veldig sommerlig og passer godt inn i designet, likte at den var helt enkel. Favoritt sålangt!

bloglovinbloglovin


Nå skal jeg til byen og finne kjole til 17.mai

Siden jeg ikke finner kjolen jeg egentlig skal ha på 17.mai, må jeg kjøpe en ny en. Men, det blir bare en kjole til under 500 kr siden jeg skylder en veninne av meg penger så må betale tilbake det før jeg kjøper noe dyrt igjen. Selvfølgelig :) 
Men, som sagt kjole til 17.mai må man ha, det er jo selveste nasjonaldagen. Jeg tenker meg noen av kjolene på GinaTricot, finner mange fine der.  

Men, må begynne å fikse meg nå! Bilder av kjøpet kommer senere, kos dere videre i dag! :)

- MissKeinapel

Min nye sang, hør den her


Etter 2 år i studio har vi avsluttet samarbeidet, også fordi jeg har meldt meg på noen auditioner, så da blir det for lite tid til studio og andre ting. For de som ikke visste det så synger jeg og har gjort det siden jeg var 3 år. Jeg elsker å synge, uannsett om ingen liker å høre på det. Det er en del av meg. 

Jeg har da skrevet en sang sammen med Eivind Whitebay i studio og mener at etter alle låtene vi har laget sammen så var dette den beste :) Det er en house/pop inspirert låt og håper dere liker den :) Vi fikset autotune i verset for å få bedre fokus, men resten av sangen er plain. Enjoy!

Daddy's little girl, new phone

Dette er grunnen til mitt smil nå, ny mobil! :)))

Samsung 5230 Touch screen, mobilen som jeg har ønsket meg! Herregud nå ble jeg bare så glad, tusen takk pappa! 


Jeg skal definitivt skaffe meg rosa cover og pynte litt på baksiden. Gleder meg til å hente den! Mobilen har veldig bra kamera og det betyr mere blogging framover. 

Noen som har denne?Er den bra?
Hva synes du ?

En ny bloggrunde, skriv inn bloggen din!

Alt du skal gjøre er å skrive bloggadressen din i kommentarfeltet, så får du en kommentar tilbake. - MissKeinapel

Ja eller Nei til salgsblogg? Ja

Herregud se på været ute! Nam! Ihvertfall her i Fredrikstad er det knall fint vær :)

Siden jeg har så sykt masse klær, og er litt pengelens for tiden så har jeg lyst til å få gitt bort mye av de klærne jeg aldri har brukt og aldri kommer til å bruke. Som så og si er halvparten av klærne mine. Jeg er litt vill på pengebruken, noe som resulterer i at jeg får et tonn for mye klær. 

Så jeg har tenkt til å starte salgsblogg. Ettersom at mye av klærne jeg skal selge ikke er brukt, så blir prisen halvparten av den orginale prisen. Og de som vil kan by istedenfor. 

Smakebit fra hva du kan få kjøpt:

Supersøt kjole fra VeroModa i størrelse S. Aldri brukt. 


Mye av det jeg skal selge er kjoler for det meste, sommerkjoler og noe høstklær. 

Ja eller Nei til salgsblogg?

I want more comentz, booring blog?

Jeg ser at i det siste så har jeg fått mindre kommentarer og fått lite interesse fra mange av dere, så da lurer jeg på hvorfor. Begynner bloggen min å bli kjedelig? Isåfall hvordan blir den bedre? og noen ønsker om hva jeg skal blogge mer om? :)Ikke ta meg feil, jeg er veldig fornøyd med de leserne jeg har, men jeg vil bare ha litt mere interesse fra dere andre!


                                      Har bloggen blitt kjedelig? Begrunn svaret og si hva jeg kan gjøre bedre! :)

Jeg elsker det nye designet mitt

  • Jeg rett og slett elsker det nye designet mitt. Brukte opptil 4 timer på det, og nå er det rett og slett perfekt. Alt er så utrolig bra nå og på toppen av det hele blir været ute bare bedre og bedre. Det kommer til å bli masse blogger framover, og masse outfits. Siden jeg nesten bare har sommerklær i garderoben, er det ekstra digg å kunne bruke det snart ! 

Slenger med et bilde av trendikonet mitt MaryKate, jeg skal også få en sånn sommerfarge på håret mitt etterhvert, ettersom jeg er lei av å være platinablond. 

Hva synes du/dere om designet mitt?

Hva synes du/dere om motebloggen min?

Det har nå gått over 1 år siden jeg startet opp bloggen min. Den har blitt bedre etter hvert, og jeg har blitt ganske fornøyd med designet mitt som jeg har nå. De fleste vet jo at bloggen min handler om mote og at det er spesielt det jeg intereserer meg for. Det er veldig gøy å blogge når jeg vet at det er noen som liker det jeg skriver om, så takker alle som følger med på bloggen min og de som er innom av og til. Det er kjempegøy :)

men, det er noe jeg lurer på. Hva er det dere liker å lese mest om her på bloggen ? Generell mote eller hvordan jeg kombinerer klær med hverandre?   Jeg lurer også på hva dere synes om bloggen min nå, designet osv. 

Håper dere kan ta dere 2 min å svare på spørsmålene mine, da blir jeg kjempe glad:)

`


Hva synes du/ dere om bloggen min? 
Noen som har fulgt med fra da jeg startet bloggen?

Me on lookbook.nuDa har jeg også fått en egen outfitside på lookbook.nu, der jeg poster outfits hver dag og "hyper" det hvis jeg vil. Som betyr at jeg linker outfitene på forsiden av lookbook.nu. Jeg er veldig glad for at jeg fikk være med her, fordi dette er en side som går over hele verden. Jeg har også linket bloggen min fra siden, sånn at lesere fra andre delstater kan kunne besøke bloggen min de også. 

For å besøke min lookbook side kan du klikke her 

Some looks I like


Har noen av dere en lookbook side?
Hva synes dere om lookbook?

New header


Jeg synes den ble superstilig! Det får fram innholdet i bloggen på en veldig konservativ måte. Ikke for mye pynterier, bare en enkel header. Less is more, you know.

God morgen til alle som er oppe nå! :)

Love or hate?

Hvorfor leser du/dere bloggen min?

Jeg ser jeg har fått mange nye lesere i det siste, så jeg bare lurer på en ting :)

Hadde vært fint om dere tar dere tid til å svare! Blogges<3


Hvorfor leser du/dere bloggen min? :)

BloggvsBlogg

Jeg starter da med bloggvsblogg. Meld deg på da vel :)

Jeg trekker ut 2 blogger i morgen, så følg med.


Jeg ser på design, bilder og inntrykk. Så alle har en sjangse :)

Mobbing

Mange som stiller seg spørsmålet: Hvorfor mobber vi hverandre? Hva får en person til å mobbe en annen?Folk mobber andre fordi de ikke vet hvordan de skal tilpasse seg vedkommende, og ved å teste personen litt gjør det litt bedre. Ingen mennesker liker å virke nervøse eller usikre på seg selv, i nerheten av andre. Jeg har vært igjennom mobbing, og det er ikke et veldig lett tema. Men, uannsett hva som skjer med deg, og hva folk synes om deg så skal du vite at de mobber deg fordi de ikke tørr å bli kjent med deg som person. Spessielt rykter og status er med på å ødelegge mye for seg selv, til og med når du ikke har gjort det som sies om deg. Det er viktig å ikke gi opp og stole på seg selv, uannsett hva. Det er alltid de sterkeste som klarer seg til slutt, de som har vært igjennom mye motgang.
Jeg har hatt en vond fortid, og har gjort meg usikker på mange områder. Men, å gjømme meg og ta til meg det folk har sagt hjelper meg ingenting på vei.

Så jeg har lært meg til å ikke bry meg om hva folk sier og mener om meg. Uannsett hva folk sier om deg, om det sårer deg og gjør at du føler deg uvel, ikke hør på det folk sier. Det er bare tomme ord som kommer fra deres tomrom, det er deres måte å føle seg selvsikker på. 

Eksempler på mobbing: 
- Drittslenging og henge ut folk på nett
- Falske profiler
- Stygge kommentarer på blogg/face/nettby , andre nettsteder
- Kødderinging
- Hacking
- Falske rykter 

Jeg har opplevd mye drittkommentarer her på bloggen min. Det er bare moro å lese, fordi for det første er det ALLTID anonyme folk som slenger med leppen. For det andre, jeg bryr meg ikke. Det er min blogg, du kan for min del ha dine meninger og perspektiv på ting. Men, å slenge det ut her er bortkastet tid kjære deg ;) 

HUSK: Når folk bruker så mye tid på deg, ved å legge ut bilder av deg på en falsk profil.. eller what so ever. Skal du vite det er fordi du er gull verdt og vedkommende misunner deg og vil være deg. Ta det med et smil, og le av det.
Tenk at det finnes noen som bruker så mye tid på akkurat deg? 
 

Hva er din mening om dette?

ADDICTED

  •  Jeg er tom for ideer om hva jeg skal blogge om. Kom med forslag?// private..

Who am I?

Ettersom jeg har vært litt borte fra bloggen, på grunn av nettproblemer, så skal jeg oppdatere litt på hvem jeg er og hvorfor jeg blogger, også hvor jeg henter innspirasjon til stil osv. Jeg har da blogget siden 24.februar 2009, som vil si at denne bloggen snart fyller 1 år. Det blir moro!

Jeg begynte å blogge fordi jeg synes det så gøy ut og ville prøve å blogge selv. I starten var det litt komplisert å sette seg inn i blogg.no, men med tiden gikk det fortere for seg og jeg fikk startet opp bloggen. Synes det ble et bedre og bedre resultat, for hver dag som gikk. Før var ikke dette en moteblogg, men mer en generell blogg, der jeg blogget om alt og ingenting. Etterhvert fant jeg ut at jeg ville gjøre dette om til en moteblogg i steden og begynte å skrive moteartikler og ting som opptok min interesse. Jeg er da 16 år gammel, snart 17. Bor i Fredrikstad, og liker å shoppe,lage ting,blogge, være med venner og mye mye mer, nyter livet rett og slett.

Det er mange som har spurt meg om hva www.keinapel.blogg.no står for. Keinapel er mitt etternavn, og det er tysk. Jeg er ikke tysk eller noe, bare tysk etternavn fra gammel slekt. Fornavnet mitt er Cecilia og jeg er 170 høy og helt totalt shopaholic, synger også som sideinteresse. Det har jeg gjort siden jeg var 2.

Jeg er ekstremt glad i neglelakk, moteblader,sko og acezzorices.

som du ser liker jeg farger :)


Besøk

http://www.nettby.no/user/index.php?user_id=554035, kjempe søt gutt!

LESER DU BLOGGEN MIN?
HVA LIKER DU Å LESE OM?

New Header

Nå har jeg en ny header (igjen). Jeg vet jeg bytter mye men det er fordi jeg aldri blir fornøyd. Men, denne gange ble jeg fornøyd! Dette blir headeren jeg kommer til å bruke framover.

Vil du tjene penger på bloggen din? Klikk her og begynn med en gang.

Like?

Put in your blog?

  • Jeg har veldig lyst å lese noen nye blogger :) Så legg igjen bloggen din i kommentarfeltet! Takk<3 Link gjerne til dette innlegget og tips andre. Jo flere nye blogger å lese, jo moro er det.


Slenger med et bilde som jeg elsker, innspirasjon!! <3

Bloglovin,fallow me

  • Jeg ser at jeg har fått mange flere lesere i det siste, og det er jeg kjempe glad for. Så skål for det! :) Jeg har bloglovin til dere som ønsker å følge meg der. Da hadde jeg blitt kjempe glad! For å følge bloggen mink trykker du bare på denne bloglovin så følger du bloggen min!!!

Behind every girl's memory, its those little things which ment everything...

bloglovin

Hvem følger bloggen min?

Fikk så mye fint og en hvit jul

Kunne ikke blitt bedre. En helt perfekt julaften. Det var kjempe koselig å spise julemiddag med familien.se på julefilmer og kose oss. Deilig å ha fri fra pcen, skal ikke blogge så mye, bare litt også skal jeg se på julefilmer med Iriana også sove. :)

Håper alle hadde en fantastisk julaften, spiste god mat og fikk det dere ønsket dere.

mp3 sensaa, elskeer den! Drit god lyd på den og god bilde kvalitet. Radio og lydopptaker på den.

FAKE pelspledd til rommet. Elsker det! Mykt og godt å ligge i. Passer godt rundt kalde kvelder <3<3


Nytt rosa kameraet, men det ligger på posten enda. Fikk ikke henta det fordi det var stengt men skal hente det til uken :D 

parfyme fra Britney Spears!! Elsker den, tusen takk Julie og Linn, vilde <3<3

+ MYE MER!
Men, jeg er i hvertfall kjempe fornøyd med julaften i år. Fikk masse fint og gleder meg til nyttårasften!
Håper dere fikk alt dere ønsket dere og hadde en koselig julekveld.

Hva syne dere?
Hva fikk dere til jul?

GOD JUL TIL ALLE SAMMEN!

oh, dear its christmas on tusday


Man ser det ikke så godt, fordi jeg måtte ta mobil til unsetning. Den største pakken er til meg fra mamma, hihi.

Masse pakker til mamma, meg og lillesøsteren min. Det er enda flere , men man ser dem bare ikke.
Gud, jeg elsker jul. Da er det alltid så koselig.
Det er tent lys overalt i huset, og julestjerne i hvert eneste vindu. Så utrolig koselig!

I morgen er det lillejulaften dere, da skal jeg og Iriana åpne den minste pakken som er under juletreet.

GOD JUL TIL ALLE SAMMEN!
MERRY CHISTMAS TO YOU ALL!


Hva synes dere om Juletreet vårt?
Har dere fått mange gaver ?

Nyheter på Nelly.comDet har kommet kjempe mye fine kjoler og sko inne på nelly.com  Skoene til Kenza har også kommet på siden, fort dere før alle de stilige tingene forsvinner. Trykk her for å komme til nettbutikken

Hva synes dere?

Juleheader, hva synes dere?

Da har jeg laget en ny header. Ble så lei den gamle :)

Synes den ble pretty nais, hva synes dere?


F A S H I O N . L O V E
by MissKeinapel

This night will be overCelebrities I love...

Something I want in my bedroom...

I cant get enough of this movie..

make-up I adore

This night will be over, soon its christmas¢¾

New song: Written by me


Jeg elsker å skrive egne sanger!


Hva synes dere?

Hvil i fred Regine, tenner lys for deg

Kjære Regine. Du var virkelig et forbilde for så mange der ute. Jeg har følgt med på bloggen din siden den gangen du begynte å blogge. Ikke at det er det som er viktig. Men, de ordene du har skrevet, dine synspunkt på ting,beskrivelse av livet du levde. Jeg setter pris på for at du viste den siden av deg,selvom du var svak og dårlig i det ytterste skallet. Var du sterk inni, og det er du enda.Du er tapper,modig og fantastisk Regine. Ingen vil glemme deg, i hvertfall ikke jeg.
Selvom jeg ikke kjenner deg, har jeg lest hvordan du har hatt og tenkt masse på deg. Man vet så klart aldri når ting vil skje, men du viste aldri at du hadde du vondt. Du levde det livet som du hadde, og nøt det med dine venner og familie, du levde livet i nuet. Dine ord på ting har endret mitt syn på livet. Takk Regine, for at du var så tapper som du var og delte livet ditt med oss andre. Bloggen din viste akkurat det mange mennesker har glemt, å sette pris på ting.

Jeg skal tenne lys i hele huset, bare for deg. Fordi du fortjener det, og skal spille musikk og tenke på deg.
Jeg oppfordrer dere andre også til å gjøre dette.

Regine du er stor blant stjernene, større enn alle, du har et stort hjerte og ga noe av deg selv som du ga til andre. Kjærlighet!

Jeg håper du har det bedre der du er nå, det fortjenerdu etter alt det vonde du har opplevd. Regine, jeg tenker på deg.
Hvil i fred. Du tapre , fantastiske stjerne..

reginestokke
Listen to your heart- Sofsen

Vil aldri glemme deg, du var den sterkeste.

Jeg kom videre til norske talenter, JEG SKAL PÅ AUDITION!!!!

Fyfaen jeg er så glad nå. Jeg vet ikke hva jeg skal si.... Jeg skal på audition til Norske Talenter!!!
Fyfaen jeg er så glad :DDD
tv2


Gratuler meg da vel!

Vil du ha rabattkode til nelly.com? SE HER

Tradedoubler er koden. Kjøp varer og bestill rett hjem til deg, og det koster deg null kr for frakt. Høres ikke det bra ut?

nellykjole
Love that dress.
Buy it here


F A S H I O N. L O V E

Jeg har meldt meg på Norske Talenter 2010

Da var søknaden sendt. Nå er det ingen vei tilbake!
Jeg får vite precisten i slutten av November, så håper virkelig dë liker søknaden <3 :)
KRYSS FINGRENE!
dsc00359
En av favorittskoene mine som jeg elsker!<3

Forresten vinneren av bloggvurdering vurderer jeg i morra, det står mellom Frida & Ravna, stemme kan du gjøre her

Flere som har meldt seg på Norske Talenter?FASHION.LOVE
by MissKeinapel

Extensions, I love it

complicated
Extensions kan du kjøpe her

Jeg bruker klipps da, mye enklere å bruke.

Hva synes du?FASHION.LOVE

by MissKeinapel

Thats so casual

tumblrkq897a2kpz1qa0y6mo1400large

tumblrksutoopif61qzbylfo1500large

tumblrks53jaqgtu1qzur9fo1500large

20090402215119

20090204133757
Theres is one thing I love about fashion, you can make thoose different styles.
Be yourself in clothes, and make yourself fashionable, without pushin yourself to hard...

Fashion is about getting the right look who fits you, not a "onedaything" in same time, because
everybody are wearing the same clothes. Some fashion are not always like that "Dry hard fashion" comunity. 
You can wear everything you want, and its fashion. Because you made yourself fashionable with some fantasy and a scissor. Dont be humiliated for beeing fashionable in an other way. Just be yourself! Go for your own style!  F A S H I O N.  L  O V E

by MissKeinapel

Hey cupcakes, skal dra å se fame nå

Ville bare blogge litt før jeg drar til kinoen :-)
Skal se "fame" filmen med to venninder fra klassen, så det blir kjempe koselig:)
misskeinapel
love from misskeinapel...

Dere får kose dere i kveld <3

Saturday morning, relaxing hours

3175609974e6f3d89bd3large
neonsugartumbler5large
fikk er herlig følelse da jeg så dette bilde..
ellenvonunwerthwildfox2large
tumblrkre1kmyl6n1qzw7ijo1500large
tumblrkrkaqns0pv1qza35zo1400large
Strawberrys

God morgen søte lesere :-)

Jeg har sovet utrolig godt i natt, håper dere har sovet like godt. Selvom ikke alle sammen er våkne så er vel noen av dere nettopp stått opp av sengen, gått tur med hunden sin elller sitter å spiser speilegg mens dere ser på disney channel med pcen foran deres, hvis jeg gjettet riktig på noen av dere, skriv en kommentar <3 :)

Angående disse bildene jeg finner, jeg bare søker på nettet og lagrer masse bilder som jeg senere kan bruke her på bloggen :) Jeg fikk en god følelse når jeg fant disse bildene her. Bilder kan faktisk få opp humøret mitt, ganske rart men det er sant. Det kan rett og slett forandre humøret mitt, hvis jeg ser et trist eller veldig dystert bilde blir jeg litt trist inni meg og tenker triste tanker, mens hvis jeg ser glade bilder der folk er lykkelige og folk ser perfekte ut får jeg et annet syn på dagen, et gaske lyst perspektiv på verden rundt meg.  

Hva slags syn for du når du ser disse bildene ?

Addiction...

 
James Blunt- Cry ( instrumental )
tumblrkrj6pkvnuv1qa68a2o1500large
vvsmledbcmrdnl7yshj75xhgo1500large
tumblrkrihekuwjb1qa68a2o1500large
20090308175536
20090211011436
e19616ec2ea80b271bfa189ec7840da481339d49mlarge
tumblrkr5x0lx0gw1qa5vyzo1500large
tumblrkpt91iofg91qzb31mo1400large
tumblrkpta10ljjm1qzb31mo1400large
dont cry, dont cry everything will be okay...

Addicted to music,addicted to you, addicted to the world, it amazing...

Pictures been taken

Ettersom jeg går på medialinjen og har hatt en bildeoppgave, har jeg tatt en rekke bilder. Tenkte å vise dere noen av den, enjoy!

Jeg redigerte dem etterpå :)

objekt
dråpe
dsc0058
treet
dsc0053
dsc0045
Dette var da noen av bildene jeg har tatt ...

Kameraet jeg brukte var skolens speilreflekskamera!

Hva synes du?
Hvilket bilde likte du best ?

Good morning sunshines

tumblrkqc0ayygvn1qzdubgo1500large
tumblrkrcu5gzckm1qzfmqlo1500large
its good being a girl. <3

Jeg skal straks begynne å få stumpen min ut av sengen og ture mot badet. A girl need to do what a girl need to do...
 Nemlig sminke meg, for skal snart på skolen. Det er ikke akkurat så veldig gøy med tanke på at helgen har gått på 7 sekunder, men liksom jeg opplevde noe i helgen? eller gjorde jeg?.. men, sånn er det med skole. Helgen er der i noen minutter så forsvinner den igjen mens skolen er der bestandig, rart jeg ikke går lei ? Tuller, så klart er jeg lei skolen hvem er ikke lei skolen??...

Vel, svarene fra spørsmålrsunden kommer senere i dag, så følg med !

- MISS KEINAPEL

Da var spørsmålsrunden avsluttet

Svarene kommer i morgen :) Ha en god natt alle sammen, love you<3 

good night little pumps ! <3

39957385018287fce288large
tumblrkr6jlix9dh1qzykvlo1500large

- Miss Keinapel

Spørsmålsrunde som varer til søndag [ AVSLUTTET]

Hei leserne mine :)

Jeg har nå tatt til meg alle de kommentarene der folk lurte på hvor det ble av spørsmålrunden som jeg hadde for noen bloggedager tilbake, vel det har seg sånn at jeg missa den sjangsen å få svart alle spørsmålene på en videoblogg,så jeg da tenkt til å sette i gang en ny bare for dere og den skal vare helt til søndagskvelden :) Så da håper jeg at jeg har fått mange spørsmål som jeg skal svare på. Men, en ting.

Dere som stiller spørsmål må svare med fullt navn,i hvertfall navnet ditt og ikke anonym. De som er "anonyme" vil ikke bli svart på. Det er enkelte ting sånn innen privatlivet osv jeg ikke kommer til å svare på, grunnet personlige årsaker.
Skal prøve å få svart alle sammen, så godt jeg kan :)
brown

Skriv inn ditt spørsmål i kommentarfeltet under:)

SPØRSMÅLSRUNDEN ER AVSLUTTET!

Nå har jeg tatt selvbruning, lakket neglene mine

og skal snart på skolen, yey!

Fikk ikke sove i natt så jeg døgnet til nå. Klokken 06.45 skal jeg vanligvis stå opp og slutter heldigvis på skolen klokken 1 i dag noe som vil si at jeg kan sove så mange timer jeg vil etterpå, DIGG!

Så skoledagen i dag vil bli kort og lærerik (sier vi).

Anbefalingen av blogg som jeg er sikker på mange av dere har ventet på vil jeg klarere senere i dag, så følg med :DD Takk til alle som meldte seg på, mange fine blogger å kikke på.
26571951249750896272n500
ja det trengs !<3 :)

(Dere får kose dere på skolen i dag da,selvom ikke halvparten av dere har voknet ennå )

Jeg har fått katt, kom med forslag til hva hun kan hete ?

Jeg fikk min lille skjønnhet i går og ble kjempe forelsket i henne da hun ble lagt i armene mine, en liten skjønn babykatt. så nydelig. Hun skal da hete puseminnie foreløpig, ligner litt på minniemus, ikke spørr meg hvorfor hihi. Men, hun er utrolig skjønn. Hun ligger ved siden av meg nå og bare maler så søtt. Jeg og hun skal få det fint sammen. <3

Men, en ting jeg er så usikker på om hun skal hete puseminnie, så kan dere hjelpe meg litt?
Kom med forslag til hva hun kan hete ?
kattergvarv
( bilde er tatt fra google, har ikke rukket å tatt bilde av henne enda) men hun ser sånn ut :)
jeg elsker gullungen min <3

Nytt design, hva synes dere ?

dsc0252

Jeg har også fikset sånn søkebar på siden når dere kommer innpå et innlegg, sånn at dere som vil kan søke på gamle innlegg som jeg har skrevet før :) Håper dere liker mitt nye design da !

Hva synes dere egentlig?

Noe jeg skal ha

Hei alle sammen, jeg sitter nå i timen og hører på kjedelig Naturfag (håper ikke læreren leser dette ), haha. Og jeg ser på ting jeg skal kjøpe i dag ved siden av busskort. Noe av det jeg har valgt ut spessielt som er fra H&M er sånn " Bjørnefitte" hvorfor heter det det egentlig, litt grotesk navn? .. Men, ja det er det jeg har planer om å kjøpe! Jeg skal også kjøpe sløyfespenner. Jeg håper for min egen del at de har flere igjen av disse populære "pelsdotthodeplagene".

bjørnefitte
Cecilia Keinapel likes this !

(siterer fra facebook.. )

Hva mener du om pelsdottlue? (:

To plagg tatt ut fra garderoben

img00269
toppen jeg fikk av en veninne, er den ikke søt?
img00270
img00274
Favorittkjolen min har en stor svart sløyfe foran.

Hva synes du om mine to plagg?

Det er ikke du som bestemmer hva jeg skal skrive

Du har sikkert lagt merke til at jeg har blogget lite i det siste. Vel, det skyldes bare en ting og det er lite inspirasjon og bad timing. Men, jeg skal bli bedre.

En ting jeg har lagt merke til med det jeg skriver er at jeg alltid får kommentarer som enten handler om hva jeg gjør feil i min egen idemyldring av blogging, eller at jeg blogger om ting som ikke har noe med mote å gjøre.

Okei. MERK dere dette!

Jeg har ALDRI sagt at jeg synes jeg er den beste motefikserte personen, jeg har ALDRI nevnt at jeg har den beste motebloggen. Hvor er det du/dere får det fra? Jeg har jo aldri nevnt det i et eneste innlegg her på bloggen ?
jeg synes det er middels patetisk at du/dere må pirke på absolutt alt jeg gjør, og at mye av det jeg gjør er feil?
Ja okei. hvis det jeg gjør er feil, hva er riktig da? Siden du/dere klager så mye som dere gjør, kan dere jo komme med ideer da? Det ville isåfall kanskje gjort bloggen bedre. Og dere som slenger dritt kan skrive navnet deres og ikke bare anonym, eller skal jeg begynne å jatte på ipadressene deres og legge det ut her ? Skjerp dere.
Jeg vurderer snart å sette sånn administrator sperring på kommentarer, sånn at jeg må godta kommentarene før de blir lagt ut. Hvis dere IKKE liker bloggen min, så la vær å les den da og i det hele tatt gå inn på den?

buov
Og til dere som leser bloggen min og sender inn positiv respons, tusen takk dere gjør meg kjempe glad :)

Jeg har tenkt litt og dere har rett

Jeg sa i innlegget under at jeg skulle slutte å blogge. Og med en gang jeg fikk kommentarer og sånn angret jeg på at jeg skrev det i det hele tatt! Jeg er så glad for at så mange viste sin støtte og ikke ga meg opp, takk for det! Dere har rett, det er dette mobberne vil, de vil at jeg skal gi opp og slutte med bloggen, men vet dere hva? Jeg skal ikke slutte fordi jeg elsker faktisk dette og å blogge er noe jeg må gjøre fordi det er et push på selvtillitten min og jeg føler meg faktisk bedre etter hvert blogginnlegg jeg skriver! Tusen takk til all støtte, jeg er virkelig glad for at det var så mange som ville at jeg skulle fortsette :) 

fashionlife

Update

Hei alle søtnoser :)

Jeg er nå hjemme hos en kompis av meg og har overnattet her sammen med en veninne, pågrunn av at vi var på fest i går og det ble nasch hos Vinjar etterpå, det var en kjempe koselig og morsom kveld, høy musikk og gøy å bli kjent med nye folk ;) Jeg legger forresten ut bilder av kvelden senere så fort jeg får tak i dem :)

Vi sitter nå jeg, Marion og Vinjar og spiller Guitar Hero, det eneste spillet jeg liker faktisk, synes det er drit gøy å spille. Jeg vant i stad men det var på easy, sikkert noen av dere som klarer bedre enn det, hehe. Men dette er jo en av de første gangene jeg har prøvd å spille det, og det falt virkelig i smak.
guitarhero80s765535

Liker dere å spille guitar hero ?

Lønning + planer for shoppingrunde

jkglo
Da har endelig fått lønn for jobbing på pizzahuset, siden jeg ikke har vært istand til å jobbe der og bare ha fått jobbet i 14 timer, fikk jeg tusen kroner i lønn, grunnet pollenallergi at jeg ikke var i stand til å jobbe så mye, men jeg er superfornøyd :)

I morra skal jeg ta meg en shoppingrunde, få med meg noen venner og kanskje dra på cafe:-)
Egentlig så liker jeg best å dra til byen alene siden jeg bruker god tid i butikkene og ikke stresser rundt etter vennene mine, finner alltid det kuleste og fresheste når jeg er på shopping alene. Så jeg har lyst gladiatorsandaler eller frynsesandaler og vil gjerne at du skal hjelpe meg å velge:

GLADIATORSANDALER

obj
FRYNSESANDALER

untitled


Hva synes du jeg skal gå for?
- Gladiatorsandaler
- Frynsesandaler

Her pøser det bare ned her

blomsterioktober0031224864415

Her er det sånn drittvær, regner som bare det ....    Heldig dere med fint vær !

Typpisk Tromsø! ... Sol en uke, regn 2 uker etterpå. 

Flere som sitter inne og håper på bedre vær? :)

34932051247775508868n600

hei og hopp du er topp

Bilder fra i går :-)    
elskerde
koselig å møte maria igjen, ettersom hun bor i oslo :(
oss
hahah... jeg falt :S
puuus
hviske tiske (aa)
5252116473640584414509123504312301212737n

Jentami du er verdens beste, elsker deg bestevennen min <3

 Hadde dere en fin onsdagskveld :)? og hva gjorde dere ?

ug

Nyter ut lørdagskvelden før jobbing

Den som jobber synder ikke. Det vil si "kulern på sofaen hele da`n ". No more lazyy! 

Hei alle sammen
. Som dere ser har jeg endret på designet bare for å gjøre meg selv fornøyd som jeg aldri blir, ofcourse. Håper bloggen ligger i smak da ? :)

Jeg har hatt en kjempe koselig fredag og lørdag, eller for å si det sånn, jeg har hatt en super 2-dagersfripass fra jobbing og slit. Neida, så ille er det ikke, men jeg liker å ha litt fri fra jobb også da. I går var jeg med jonas og martine og flere folk og bare chillet oppe hos martine. Mye latter og kortspilling ble det. Og jeg da, jeg skleei i brødskiva som Nanna hadde mistet i gulvet, fy så flaut !... no offencee Nanna ! Jeg har lagt ut bilder lengre ned fra kvelden, bare for at dere skulle vite det :)

I dag møtte jeg endelig Maria besteveninna mi fra oslo, som nå er i tromsø. Superkuslig :-)
Det var så fint å se henne igjen, ettersom det har vært en stund siden sist. Vi gjorde ikke så mye, annet enn å prate,slappe av i goværet og dro en tur hjem til meg. Jeg skal være med Maria hele denne uken ommentrent til hun drar på fredag, gruer meg til hun drar tilbake til varmere strøk, nemlig oslo. Fy, som jeg savner den byen.
Håper dere har hatt en like koselig helg som meg :-) 

dsc00008Bilde av meg og maria for lenge siden. jeg hadde brunt hår.
BFF`S FOREVER !

Btw, ikke glem å skrive inn bloggen din i kommentarfeltet i et innlegg lenger ned. Bare sånn hvis du vil være en av de 3 heldige som får blogganmeldelse, for det kan bli deg vettu !

THE SUMMER 09 MUSIC LIST

Paperboys- Lonesome traveler

Ne-yo- Over my head


  Akon- Dream girl
 

Ess i ermet- Dette er livet
 

Aqua- Back to the 80`s
 

DNA- Newer wanna lose you
 

Good Times- Helt ærlig gutta


Jaa9 & OnklP- Glir forbi


Thomas Rusiak- HipHopper


Samsaya- Money


Dere burde virkelig høre på disse sangene hvis dere ikke har gjort det, sykt fete låter :)

Jeg gir dere listen over musikk jeg liker og hører på mye :-)

For det er good times

sdc12120
qute
buobvg
sdc12119 kopi
sdc12108
sdc12020

Aspartam har blitt et "alltids-bruk" til og med innen medisin

Det er noe jeg har tenkt på i det siste. Ettersom det er mye CoccaCola zero reklamer og kampanjer tenkte jeg å slenge inn noen setninger om denne kjente og smakfulle flasken. Det er ikke noen overraskelse at coccacola inneholder null sukker, men hva er grunnen til at drikken smaker så sukker? Jo, Aspartam. CoccaColaZero selger like bra som vanlig cola. Så hvorfor produsere en annen kopi av samme flaska?, bare for å få en til men med uten sukker?. Det er mye farligere å drikke aspartam enn vanlig sukker. Aspartam er noe som ligger blandet i de fleste sukkerfrie drikker/mat-produkter. 

Aspartam er det motsatte av ren sukker, et annet søtstoff som er 180-200 ganger søtere enn vanlig hvitt sukker. 
Dette er altså noe de fleste mennesker drikker hver dag.  Og om det ikke er hver dag så er det ofte. Jeg har aldri likt CoccaCola i det hele tatt, fordi det forverrer migrenen min ti ganger mer. Det er faktisk krefttilkallende og det ligger nå Aspartam i de fleste produkter, fordi det selger mer og det produseres mer. Sukker er ikke et must i sukkerbransjen lenger, det er Aspartam som har blitt det nye. Dette går ikke bare utover produktene men mest på folk som drikker dette for det meste hver dag. Jeg mener de burde ha brunt sukker i stedenfor, fordi det er mere lavkolerier i brunt sukker enn Aspartam og vanlig sukker, pluss at det er ikke fremkallende når det kommer til blodsukker økning og gir deg en fin balansegang for dagen, enn å starte frokosten med en flaske cola. Aspartam er bare en av kunstige søtstoffer, hvorfor drikke dette? Jeg er i mot Aspartam, det er utrolig farlig å drikke. Tenk på hvor sykere man blir av aspartam-forgitning enn sukker forgiftning? 

Aspartam er jo en måte å tjene raske penger på, og det skjønner jeg jo. Men, dette er rein gift. Rett og slett skadelig. Det var jo på nyhetene for 1 år siden, en som hadde blitt forgiftet av yoghurten som hun hadde spist mye av , grunnet aspartam i inngrediensene. Jeg syns det er helt sinnsykt, aspartam har blitt et "alltids-bruk" til og med når det kommer til medisin og energidrikker. Du finner Aspartam i kalktabletter,yoghurt, pepsimax,cola,energidrikker (red bull, battery, urge etc). Hvor langt skal dette egentlig gå? Ingen som tenker på at dette er livsfarlig? Jeg kjenner jeg blir kvalm. Er det dette vi drikker hver dag? Aspartam for alle pengene ? 
Da synes jeg vanlig sukker er bedre, mye mindre farlig. 
Nå skal ikke jeg tillte opp i dette for så å si at det også er farlig, men dette er helt serriøst. Hvis du vil spare helsen din og få en fin balansegang start dagen med et glass vann, ikke et glass cola. 

32901921243544985308n400

Visste du at det til og med er Aspartam i fun-saftflaskene som du antakeligvis har stående på kjøkkenbenken ?

Et innlegg med bilder

sdc11926
uogbo
Make-up

sdc11922
What a girl cant live without !sdc11924

New Purse, den svarte dolce and gabbana vesken. hmm... kanskje den er fake ?

Nytt rom, nye muligheter

sdc11936
En jente kan aldri få nok av klæær!!
sdc11932
Min elskbare dobbelseng, eller det er sovesofa da på dagen :)
sdc11933
Parfymesamlingen min har jeg valgt å legge i vinduskarmen, bare for å shine kåken litt, du vet vi jenter.
hi
Smakebit fra mitt nye kleskap :) <3 Legger ut flere bilder etterhvert, jeg skal også male veggene fra gult til hvitt.

Blogges <33

Leser du bloggen min daglig :)?

For å si det sånn jeg må si at det har blitt mye mer gøyere å blogge nå som flere og flere har tatt fatt i bloggen min, og finner den interesang. Det synes jeg er utrolig kult, og digger å få kommentarer og høre andres meninger. TAKK !

Blogging
har blitt en ting jeg få gjort hver dag, hvis ikke blir jeg litt småirritert hvis foreksempel internettet ikke funker, eller at jeg rett og slett ikke har pc. For å blogge er noe jeg elsker å gjøre, og jeg finner meg selv igjennom blogging da, som jeg har sagt tidligere :) Bloggen min er veldig orginal og blir som regel aldri planlagt, bare skriver fra hjertet for å si det sånn.  Er du en fast leser og hvorfor liker du bloggen min :))?

Vil gjerne ha svar fra dere som leser bloggen min, for det er jo litt moro, at jeg vet at det er noen som liker bloggen min, så jeg ikke blogger til shybert, hvis du skjønner. Hvis dere har noen ønsker om blogging framover eller tips, bring it on.
Det er jo ikke bare jeg som gjør bloggen min vel gjort, men dere er jo en brikke med i spillet også :)

kk

Må si at jeg begynner å kjenne på savnet

Hei alle lesere :)

Beklager for lite blogging og sånn, men har ikke hatt tilgang til pc før nå. Har ikke hatt så mye å blogge om heller. Jeg må si at jeg begynner å kjenne på savnet. Savnet av Oslo og sommervarmen, jeg føler at jeg kommer til å gå glipp av en del, kjipt men sånn er det akkurat nå. Savner alle vennene mine, selvom jeg har fått meg nye venner her oppe. Men, ting blir ikke det samme nå som jeg ikke er med Maria, de jentene jeg har hengt mest med osv. Jenter, jeg savner dere noe sinnsykt mye. Heldigvis bor faren til Maria her, og det betyr at hun kommer til å være ofte her oppe. Noe jeg selvfølgelig er veldig glad for. Misunner dere goværet for her er det lite sol, noe som betyr at jeg ikke får bruk for verken shortsene eller bikiniene. Det har jo vært noe sol her oppe. men ikke varmt nok til å rive av seg klærne for å si det sånn. Det ser ikke ut som at det blir noe tyrkiatur likavel. Mamma har blitt syk og trenger mye hjelp hjemme. Det er ikke akkurat noe gøy å bare være hjemme i Norge en hel sommer, men man kan ikke alltid få det som man vil. Neste sommer SKAL jeg bort, det har jeg bestemt meg for :)   Håper dere alle har en trivelig sommer og koser dere masse, vi blogges <3

sdc11845

Jonas som tok bilde :)

Its all about LOVE

dsc00001
dsc00003
dsc00005

Dette kjøpte jeg i dag. Topp fra BikBok med LOVE motiv. Den blåe toppen er også fra BikBok. Skoene er fra DinSko og hempkjedet har jonas laget :)

OUTFITS


h
t7o9
uten navn
gfui


blogg

For å bli sterk trenger man trening og selvstyrke, jeg er på det nivået nå

nipnhip
j
Disse bildene ble jeg tagget i på facebook. Jeg vet ikke hvor grunnen ligger,men det er ihvertfall uthenging til de grader.

Nå henger jeg på måte ut dem også på nettet, men det synes jeg egentlig bare er medium i forhold til hva de gjør mot
meg. Skal ikke skyve bort at det det står i er "den såkalte mascarareklamen" som kom ut i 8nd. Jeg ville ikke at filmen skulle komme ut men noen gikk i friminuttet og tok memorystikken ut fra mobben min og stjal videoen, forså å sende den videre til de fleste ungdomskoler og etterpå legge den ut på youtube. Mascarafilmen ser du HER. Jeg husker det så godt jeg ble så lei meg fordi alle mobbet meg for det og absolutt alle hadde filmen enten på pcen eller på mobilen.
De fleste ditchet meg på grunn av dette og begynte å være frekk mot meg i stedet. Lure meg trill rundt og få meg til å tro på alt mulig rart. Det var ikke noe godt år for meg, første år på ungdomskolen. Jeg som trudde ting skulle bli bedre fra barneskolen og at folk skulle bli voksne. Så feil tok jeg, det ble bare ti ganger verre. I 9nd roet ting seg litt mer ned, men det forble mobbing og jeg følte meg bare mer og mer utrygg. Overalt møtte jeg folk som kalte meg mascarajenta og sånne nicknames. De synes det var gøy, men jeg ble faktisk såret av det og synes ikke det var noe underholdning på noen som helst måte. Det er så mye jeg vil si til dere som har såret meg, mobbet meg og hengt meg ut. Men vet dere hva? Jeg synker ikke ned på deres nivå, fordi jeg er ikke en av de svake lenger, jeg har blitt sterk både fysisk og mentalt. Jeg har latt dere herje med meg, latt dere gjøre meg utrygg, latt dere ta del i ødelegging av meg. Det dere har gjort, det dere har presentert og det dere har ødelagt har gjort meg sterk. Fordi nå kan ingenting knekke meg, uannsett hva det gjelder, hvem det er og hva som skjer fordi jeg er så mye sterkere enn du kan tenke deg. Det er alltid som blir mobbet som har kommet lengst i livet og som vet hvordan ting er og hvordan ting henger sammen. Det er ikke de som mobber som ligger høtyest til slutt, det er offrene. Så lenge man har den selvstyrken som jeg har kan man komme gjennom alt. Til dere som har blitt mobbet, vær stolt over dere selv. Drit i hva andre sier uannsett hvor tøfft det er, fordi den som ler sist er den som ler best.

Dont let people destroy you, because one day there`s nohing to destroyDette har jeg kjøpt de siste dagene

sdc11767
sdc11766
sdc11769
sdc11770
Cardiganen, det rosa skjørtet og buksen er fra BikBok. Den svarte vesken er fra VeroModa og sminken fra h&m. 

I dag har jeg

og Jonas vært i byen og shoppet noe klær og spist ute. Siden jeg mistet mobilen min i går fikk jeg meg ny i dag og nytt nr:)
Det har vært en kjempe koselig dag, møtte også en veninne av meg fra oslo som bodder der før og som bor nå i Tromsø :)
Nå sitter jeg og Stine hos Jonas, og skal bare slappe av resten av kvelden, får se om det blir noe partey senere på kvelden (aa) Dere får ha en fin kveld videre, og fortsatt god sommer :) 
sdc11755
halla gutta, jeg heter kjartan (aa)
sdc11709
Dette er min nye mobil :)
sdc11711
Selvbruning er en løsning, når det så mye som ikke fins en sky her i tromsø ! 

Summerfeeling

sdc11721
sdc11610

Se det er sommer

dsc00131
dsc00133
Noen bilder jeg tok ute i hagen :)
dsc00129
Og bilde av en av mine beste storesøtre. Julie Jeanette, kommer til å bli verdens beste mamma.

Jeg får snart besøk og skal gjøre meg klar til å dra til byen, skal kjøpe noe klær osv :) Dere får ha en kjempe koselig dag videre og nyte været hvor dere er, husk. Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær.

Jeg bruker en halvtime foran speilet hver dag med

denne sminken. Jeg kan si hva jeg bruker i rekkefølge:
1. Dekkkrem
2. Silkepudder fra Isadora for å ta på bruker jeg sånn myk svamp, ikke kost. Blir bedre resultat
3. Solpudder
4. Roush
5. Vippetang
6. Falske vipper, limes på, presses sammen på tuppene og etterpå maxfactor mascara (tynn børste).
7. Dior mascara, vannfast.
8. Dior lipgloss eller annen lipgloss,

dsc00127
dsc00126
Noen som bruker like lang tid eller samme sminke som meg ? :)

HOT/NOT

Jeg har kjøpt meg falske vipper og har brukt dem på øynene mine en stund nå. Jeg synes det er litt hot, også sparer jeg jo vippene mine for en periode. Hva mener dere om falske vipper og bruker noen av dere det :)?

nkh
Sånn ble øynene mine seende ut etterpå, Hot or Not?

Jeg har aldri gått for den svart-hvite stilen

minesko
dsc00019
dsc00030
bjlkgv
vufgi
poink

Prøvde meg på sangen til Demi Lovato, dont forget !


Hva synes dere :)?

A walk to remember

megheh
its easy to say everything will be fine, even if everything is perfect. But one day you will find out that its not a door backyard which can make you disepeard. Because on the way you will meet the wall..

Svar på spørrerunde, etter rekkefølge

Liker du bloggen min ? ;* Hilsen Jonas Hilton
- ja. Den er fin :)

Hvordan vil du beskrive stilen din? Random
- Jeg synes stilen min er litt sånn blanding av ginatricot og indiska.

Hvor mye penger bruker du ca i måndten på klær? Random
- Sånn ca opptil 500- 1000 alt ettersom hva det er og hvor mye jeg har fått i ukepenger:)
Har du piercing?
-
Nei, jeg har ikke det.
Holder du på med noen nå?
- Nei, det gjør jeg ikke :) 
Kan du legge ut film fra da du synger på avsluttingen ?
- Ja, det kan jeg så fort jeg får den :)
Lag videoblogg av åssen du sminker deg ?
- Det kan jeg sikkert få til, må bare få et bedre videokamera.

Hva er snittet ditt ca? Stine
- Det er 3,4
Hva heter du ? ;P
-
Jeg heter Cecilia Mari Keinapel

Hvor høy er duu egentlig?:P Lara
- Jeg er 167-168, eller noke. Ekke helt sikker :)

Hvorfor begynte du å blogge? Christer
- Jeg begynte å blogge fordi det var noe som jeg falt inn for og som ble en hverdagsting. Trengte rett og slett et sted for å skrive og dele mine synspunkt og å finne meg selv. Jeg fant meg selv gjennom blogging.
Hva er dine favoritt blogger?
- Mine favorittblogger er Voe,Birr,Lorraine Hilton & WalkieTalkie. De jeg leser mest :)
Hvor mange kjærester har du hatt?
- 5
Har du hatt langdistanse forhold, og hva synes du om det?
- Ja det har jeg. Det går alltid bra hvis man er skikkelig forelsket.Det kan suge litt etterhvert ettersom det er langt fra hverandre, men når man da er sammen blir man bare mer tiltrukket av hverandre.
Hva er sko str din?
-
37-38
Er du jomfru?
-
 Nei.  

Hvilken skole og linje har du søkt? Silje
- Jeg har søkt på Musiklinje på Foss, design på Elvebakken og helse og sosial på Sandaker.
Kan du svare på videoblogg?
- Jeg kan gjøre det når jeg får et bedre videokamera :)

Kan du vise oss bilde av rommet ditt ?Anonym
- Ja, det kan jeg :)

Hvem var den første som du hadde sex med? Anonym
- Det er privat.
Hvilket sminkemerke bruker du mest?
- Jeg bruker MaxxFactor,Dior  og Gossh.
Hvor lang tid bruker du forran speilet hver dag ?
-
  Jeg bruker maks en halvtime hver dag :)
Hvor lenge har det lengste forholdet ditt til en gutt vart?
-
Nylig med min eks, nesten 4mnd.
Blir du tiltrukket av jenter?
-
Nei, det blir jeg ikke.
Hvem blogger leser du daglig?
- Birrgithe Bjørndal,VildeStrand,Lorraine Hilton,Voe og WalkieTalkie.
Hvilke blogger liker du "best" ?
- WalkieTalkie og Birr.
Har du et godt forhold til faren din ?
- Ja det har jeg, han har vært en stor støtte meg for i livet.
Hva er favorittparfymen din ?
- Min favoritt parfyme er Guess,JLO & Lacoste.
shadow
Shadow trough the life..

She's so good but so far away

Jeg må virkelig si det at når foreldre skiller seg forandrer alt. Like etter mine foreldre skilte seg ble alt til en forandring, ting mellom meg og mamma ble ikke som før og vi gled bare mer og mer fra hverandre. Både mamma og lillesøsteren min. Jeg fikk så vidt se dem fordi de flyttet noen mnd etter til Tromsø der jeg bodde før. Det har nå gått 1 år siden jeg har sett dem, og det er veldig trist med tanke på at jeg har gått glipp av mye når det gjelder lillesøsteren min Iriana Maelle som bare er noen 4 skarve år. Men, jeg er veldig stolt av søstern, for nå kan hun snakke så vi skjønner hva hun sier, hun pleier alltid å ringe meg rundt 11 tiden på morran og fortelle om hverdagen sin osv. Som btw er veldig fint fordi da vet jeg hvor jeg har henne, så jeg ikke blir bekymret for henne. Men, så er jo mamma verdens beste mamma.
Kan jo si at mah lil sister begynner å ligne mer og mer på meg når jeg var i den alderen, eller såkalte trassalderen. Men, vi har en ting som ikke er til felles og det er at når Iriana allerde bare var 3 år kastet hun smokken, mens jeg slukte smokken. Så helt blodsøstre kan vi ikke si at vi er. hehe.

Som sagt er det trist at jeg aldri ser dem så ofte siden de er jo familien min, og jeg savner å ha dem rundt meg.
Det at jeg aldri ser mamma går veldig innpå meg, siden jeg trenger henne ofte. Vi snakker jo på tlf og sånn, som er greit men det blir ikke det samme. Siden det har skjedd en del tragedier i familien vår, har det ikke vært så koselig for noen av dem. Dere hørte kanskje om drapet på en dame i Tromsø på kvaløya, hun som ble skutt. Vi fikk alle sjokk da vi fikk høre om det, vi fikk høre det på den nye måten, nemlig nyhetene. Jeg husker jeg fikk sjokk, og ble skikkelig trist inni meg. For ikke bare var tremeningen min familie, men også en god mor og en god støtte for familien. Men, nå som hun er borte har ting gått litt nedover, så vi prøver å holde sammen så mye som mulig. Jeg savner mamma og søstrene mine fryktelig mye, fordi jeg savner å høre babyskrikene og kjeftinga, det var liksom så typpisk hjemme.

Det å aldri ha en mamma rundt meg føles litt tomt. Det føles liksom som at alt blir overlatt til meg. Har jo pappa også, men det er jo ikke alltid fedre skjønner hva vi jenter vil og mener. Noen som har det på samme måten ?

Btw, så drar jeg til Tromsø på Tirsdag og skal være borte en god stund. Jeg har også snakket mye med mamma om jeg vurderer å flytte dit for et år, vi får se hva som skjer framover. Jeg trur kanskje det hadde vært en god ide, trur familien min trenger meg. 

Hallo alle sammen :) I dag

har jeg bare vært hjemme og sånn, solte meg på terrassen i stad :) D i g g ! 
Herregud, I morra har skolen vår avslutning og jeg skal synge, jeg gruer meg til å ta farvell med alle sammen :(
 Kommer liksom aldri til å gå i samme klasse som den søte og kule gjengen lenger, det blir kjempe trist!
Skoleavslutningen er kl 18.00 på Kampen Skole, jeg gleder meg litt til å synge og siden det er avslutning synes jeg det er greit å opptre foran skolen, kommer til å savne alle sammen, og håper dere all får det kjempe fint videre :)

Noen andre som gruer seg til avslutning på skolen ?,
yeahhhh


Pappa er en kakemann når

han lager skjokoladekake til meg med seignmenn på, mmmm. Takk Pappa!  You are the greatest daddy :)
ugo
Jeg må være helt ærlig, dere går glipp av noe kjempe godt, jeg håper pappa blir kokk en vakker dag :)

ÅRETS SOMMERLÅT :)


Så hva synes dere :)?

Når du har slitt hår er

løsningen Charles Worthington ,Sunsilk hemmeligheten og dusjen kilden.
huoo
sunsilk

Jeg har fått slitt hår fordi jeg har farget og bleket håret så mye, men heldigvis finnes det noe som kan hjelpe meg.

I <3 CHARLES WORTHINGTON

Endelig hjemme, jeg er så sliten nå ,jeg har

Hallo alle sammen. Endelig hjemme. Jeg er så sliten nå, jeg har nettopp kommet hjem fra Tusenfryd med Cathrine og Sonja. Det var skikkelig varmt i dag, og jeg kjenner det koker i panna på meg nå. Men, det var kjempe koselig og vi var der hele dagen, ettersom at jeg er litt pysete tok jeg ikke så mye, men hvis det er noe jeg elsker så er det Supersplash, lupen og thundercoaster. Vet jeg er litt oldschool, men sånn er det bare. Det er ikke så veldig gøy å være den eneste i gjengen som har høydeskrekk. Vi badet på Badefryd og fikk tænet oss mye i dag, også ble det pizza på alle mann etterpå. Vi opplevde mye på denne dagen, og det var virkelig minnerikt. Gjett om vi skal dit igjen a :)

Håper dere hadde en like fin helg som meg ;)


hjerteutsenfryd

Nå er jeg i horten og er dødssliten

Hei alle sammen.  Jeg er nå i Horten og er på besøk hos en kompis som heter Robin. Det tok ca 2 timer med tog til Holmestrand og jeg tok buss etterpå til Horten. Horten er en kjempe koselig by, det er mye kult å gjøre her. Om jeg skal bli her utover helgen eller dra hjem gjenstår å se, for å si det sånn er jeg ikke så keen på 4 timers togtur til og fra :) Jeg og Robin har vært på Dolly Dimples og spist pizza, aldri i mitt har jeg satt så store måker som det er i Horten. Det kom flygende 2 gigantiske måker og tok pizza fra et annet bord, så ble litt redd. Pizzaen var god og vi tok oss en slush etterpå for å ta det litt chill. Må si at jeg får skikkelig sommerfølelse av å traske rundt i gatene her, minner meg veldig om Fredrikstad og det er koselig å komme tilbake til gamlebyen. Jeg bodde her før, så er ikke første gangen jeg er her:)

dsc00358
Jeg drar aldri noen sted uten sladderbladet C!,chrispo og Iste, det er et must. 
dsc00359
koselig på Dolly Dimples :) 
dsc00363
Robin med mine shades 


Dere får ha en fin dag videre så blogges vi :)   

Ny låt, coversjon av Against all odds :) Enjoy!


Dette er bare en smakebit, legger ikke ut hele låten fordi vi skal bruke den ;)

Hva synes dere om min nye header?

headershine

Jeg har lagt ut alle gamle headere jeg har hatt her på bloggen på "Headere" på coolbaren over. 

Nå har jeg endelig blitt fornøyd, må si at jeg elsker headeren min :) 

Hva synes dere om framtidens header her på bloggen ? 

Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær

nklhil

Hei alle sammen.  Jeg har endelig blitt ferdig med fransk eksamen. Det gikk greit og jeg gjorde en innsats. 

Karakteren min ligger ikke på zero men jeg fikk en 2`er slengt i ansiktet. Så var vel litt pryl og skryteportal på en gang. 

Men, jeg skal ikke klage er fornøyd med den lille karakteren efter all. De grillet meg med spørsmål og jeg husket alt på powerpointen, men det var visst ikke godt nok for å få 3`er. Uflaks.  

Endelig fredag, nå kan jeg slappe av og nye helgen. Jeg har allerede satt planer for helgen og gleder meg veldig til både i morra og på søndag. Jeg og jentene skal på tusenfryd på søndag og i morgen skal jeg besøke en god kompis. :) Det er kjipt med været vi har i dag, men som ordtaket sier " Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær" så er vel ikke akkurat regn det verste man kan frykte. Denne uken har vært hodepirrende og plagsom, jeg har sittet med huet nedi fransk ordbøker,fransk boka osv bare for å skjønne en liten setning. Helt utrolig, men sånn er det man må bare hoppe i det og lære seg språket før man kan si at man kjenner det. Heh, yeah right. Hvem har sagt at det skal være fransk på vidregående, ikke jeg. Slipper nok det aniti-freshe frenchnes språket anyway, så frykter ikke for enda en uke med hodepine og slitne timer. Planene for i dag er å synge ferdig den nye sangen i studio, så ser fram til det. Vi skal også begynne på en ny sang som er på norsk, du får høre mer om det senere :) 

Dere får fortsatt ha en hyggelig dag videre, selvom det regner. Så blogges vi, as alwaysblack20heart

BLOGGANBEFALING

Siden dere er så flinke til å kommentere og gjøre meg glad med deres entusiasme for bloggen min skal jeg oppsumere ukens blogganbefaling. Cecilie Arebø har nettopp begynt å blogge og må si at hun har klart det fint. Et godt design og gode overskrifter. Jeg personlig kjenner Cecilie og hun er en livsglad,morsom og drit fet jente, verdt å bli kjent med. Alle burde ha en Cecilie Arebø i livet sitt og det kan dere hvis dere klikker dere inn på bloggen hennes. Lyst på en ny interesant og moteinspirert blogg, da er virkelig bloggen til Arebø den bloggen du skal ta tak i, lese og sette deg inn i. Bloggen hennes er nydelig og jeg liker den kjempe godt. Anbefaler virkelig denne bloggen, så ta dere litt tid og stikk innom. 

cecilie

Det at sjalusi kan føre til drap er helt sinnsykt

Jeg vet ikke hva jeg skal si, det er bare så uvirkelig. Det kan ikke være sant. Therese Johansen Rojo, som eier denne bloggen ble drept for bare noen dager siden, det er helt utrolig. Jeg pleide å være innom bloggen hennes for lenge siden, hun er borte. Politiet mener at det er sjalusi som står bak det hele. Det var et kjærestepar som gjorde denne gjerningen, drepte en stakkars uskyldig jente på bare 15 år. Hun ble funnet med kvelingsmerker på halsen. Fy søren så syk denne verden er, jeg er helt sjokkert. Det er helt utrolig, jeg klarer ikke å innse at hun nå er borte ! Tenk at en så nydelig, søt og morsom jente som Therese har blitt revet vekk fra verden på den måten, jeg klarer ikke å forstå det.At noen i det hele tatt har hjerte til å drepe, det klarer jeg ikke å skjønne. Er det mulig? Jeg vet hvordan det er å miste noen, og at folk i familien blir drept. Kondolerer til dere som kjente denne søte jenta. Det at bare sjalusi kan føre til drap er et helt sykt, hvordan kan noen folk gjøre noe sånnt?
Du fortjente ikke dette Therese, lev i fred :(

32281451244721809876n500


Tenke seg det, jeg kom opp i fransk

we

OUTFIT

Vi fikk vite hva vi kom opp i eksamen i dag, så klart kom jeg opp i FRANSK. 
For å si det sånn, jeg er ikke happy men får bare gjøre det beste ut av det, selvom jeg vet at de neste timene til fredag kommer til å bli et rent helvete, for å si det mildt. Tenke seg det, jeg kom opp i fransk. Det var ikke akkurat det beste å komme opp i, men jaja. Akkurat nå skulle jeg ønske jeg hadde en tvilling, som kunne byttet plass med meg. Så kunne jeg tatt samfunnsfag i stedenfor fransk. Har ikke hellet med meg for å si det sånn, tvert i mot. -.-

Noen andre som var like uheldig som meg som kom/har kommet opp i Fransk? :)

Salut !

"FOR DET ER GOOD TIMES" OG "PAPRIKA"

GOOD TIMES- HELT ÆRLIG GUTTA


PAPRIKA- HELT ÆRLIG GUTTA

KEINAPEL DESIGNTIPS


Er du en av de som trenger hjelp til å komme i gang med bloggingen? Lyst til å endre header? eller få bloggen smalere? Jeg kan hjelpe deg med mine design tips :)
chicfashionbybravusmanHvordan få markert ramme rundt header og innhold:

 
Denne koden skal du bruke: border: 2px solid #000000;
Du skal legge den under #wrapper og #footer, som du finner når du går inn i Design>Rediger>Stilsett .
Det vil da se slik ut:
#wrapper {
background-color: #FFFFFF;
background-image: url();
border: 2px solid #000000;
}
#footer {
background-color: #FFFFFF;
background-image: url();border: 2px solid #000000
Du kan skrive dotted istedet for solid dersom du ønsker en ramme som er prikket og ikke markert og hel.

Trykk på Lagre stilsett og du er ferdig.

Så har du ramme rundt hele bloggen. Hvis du vil ha en annen farge, kan du finne den
HER.


Hvordan få bloggen min midtstilt:
 
margin-left: auto;
margin-right: auto;
Denne kode skal du legge under header, #footer og #wrapper, som du finner når du går inn i 
Design >Redige>Stilsett.
Den vil da se slik ut:
#header {
background-color: #FFFFFF;
background-image: url('LINK TIL DIN HEADER');
height: 236px;
margin-left: auto;
margin-right: auto;
background-repeat: repeat;
}
#wrapper {
background-color: #FFEFFC;
margin-left: auto;
margin-right: auto;
}
#footer {
background-color: #FFFFFF;
margin-left: auto;
margin-right: auto;

Trykk på Lagre stilsett og du er ferdig.Hvordan få bloggen min smalere:
Du må legge til denne koden: width: 610px; som du vil finne når du går inn i Design>Rediger>stilsett.
Den skal du sette inn rett under der det står heigh165px; 
Den vil da se slik ut:
#header { background-color: #FFFFFF;
background-image: url (linken til din header)
height: 165px;
width: 610px; 
Etter du har gjort dette gjør du nøyaktig det samme der det står #wrapper og #footer
Da vil det se ut som dette:
#wrapper {
width: 610px;
background-color: #FFFFFF;
}
#footer {
width: 610px;
background-color: #FFFFFF;
}  

Trykk på Lagre stilsett og du er ferdig.


Noen enkle stepp for å gjøre ting litt enklere
- Trykk på ctrl og F for å søke.
- Trykk på ctrl og C for å Copiere.
- Trykk på ctrl og V for å lime inn.
Hvordan finne url til bilde jeg skal bruke?
- Du finner
 url til bilde ditt på www.photobucket.com , der laster du bare opp bilde ditt, høyreklikker og trykker på egenskaper og finner urllinken til bilde. Kopierer og limer den inn i " () " eller "url din her " der det står på stilsettet. Så enkelt er det :)


Hvordan finne ut hvor mange som er på bloggen min?
<!-- Start FastOnlineUsers.com -->
<a href="http://www.fastonlineusers.com"><script type="text/javascript" src="http://fastonlineusers.com/on2.php?d=DIN LINK"></script> online</a><br><a href="http://casino911.co.uk"></a>
<!-- End FastOnlineUsers.com -->

Det er koden du skal lime inn i design- maler- index.


BAKGRUNNSBILDE SOM "STÅR FAST"


Koden:
BODY {
background-image: url("her skal URL'en til bildet stå");
background-attachment: fixed;
background-position: right bottom;
background-repeat: repeat;
}

Hvor legger jeg den inn?
Den skal du lime inn øverst i stilsettet.


ENDRE "X ANTALL KOMMENTARER"

Vil du at for eksempel at det skal stå "x søte små" istedenfor "x kommentarer", så gjør du dette:
Design -> Rediger -> Maler

- Trykk på CTRL + F tasten på tastaturet.
- Søk på "comment".
- Der skal det stå: " <a href="${EntryPermaLink}#comment">${EntryCommentCount} kommentarer</a> "
- Det du skal gjøre er å endre litt på koden slik:
<a href="${EntryPermaLink}#comment">${EntryCommentCount} søte små</a>


ENDRE BAKGRUNN FOR OVERSKRIFTER

Koden:
h2 {
cursor:default;
background-color: #000000; <- Her endrer du bakgrunnsfarge..
color: #16CC16;
font-size:9pt;
font-family:tahoma;
letter-spacing:1px;
line-height:13pt;
text-align: center;
padding: 1px;
font-weight: bold;
text-transform: uppercase;
border-bottom: 2px solid #16CC16;
margin-bottom: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-left: 0px;

Hvor legger jeg den inn?

Den skal du lime inn nederst i stilsettet ditt.

Og så er det bare og lagre stilsettet.

GOOGLE OVERSETTER PÅ DIN BLOGG

Først går du inn på;
http://translate.google.com/translate_tools?hl=no
Der henter du koden.

Hvor skal jeg legge den inn?
Design -> Rediger -> Maler

Når du er inne på Maler, så trykker du på CTRL + F tastene. Der skal du søke på "sidebar". Under der, skal du lime inn koden du hentet på nettsiden. Og så er det bare å lagre malen.ENDRE FOR HVA DET STÅR PÅ KOMMENTAR KNAPPEN

Slik gjør du det:

Gå inn på Design -> Rediger -> Maler.. Når du er på Maler, så ser du at det står Index (forsiden). Trykk der og velg; Enkeltinnlegg. Deretter trykker du CTRL + F på tastaturet ditt og så søker du på " Send kommentar ". Istedet for at det står 'Send kommentar', så kan du jo skrive hva du enn vil. Kanskje "Nå blir jeg glad :)" eller noe annet.


STØRRE PROFILBILDE

Koden du skal bruke er:
<img src="PICTURE URL" height="100">

Forklaring:
Picture url skjønner du sikkert. Der du skal legge inn linken til bildet ditt.
100, der kan du sette inn et tall, og det bestemmer hvor stort bildet ditt blir.

Slik gjør du det:
Design -> Rediger -> Maler.
Her skal du finne <img src="${ProfileImageUrl}" alt="${ProfileName}" />.
Så du kan for eksempel søke (CTRL + F) på 'profilename'. Du skal deretter bytte ut (<img src="${ProfileImageUrl}" alt="${ProfileName}" />) med koden; <img src="PICTURE URL" height="100">.
For å legge inn linken til bildet, så må du laste opp bildet ditt på
www.tinypic.com, under "Direct Link for Layouts" henter du linken som du skal legge inn i koden. Og du kan endre størrelsen for bildet ditt også hvis du vil.
Nå trykker du på Lagre Malen og da skal bildet ditt være større.STØRRE OVERSKRIFT (ARKIV, KATEGORIER osv.)

Hvordan gjør jeg dette?
Design -> Rediger -> Maler.
Søk (CTRL + F) på 'arkiv'. Når du finner denne; <h3>Arkiv</h3>. så kan du istedenfor h3, skrive h1.
Det samme gjør du med Kategorier, Arkiv, Siste innlegg, Siste kommentarer og Lenker.
Nå trykker du på Lagre Malen og da skal overskriftene være større.MINDRE/STØRRE SKRIFT PÅ INNLEGGENE DINE

Koden du skal bruke:

font-size: 10pt;

Hvor skal jeg legge den inn?

Den skal du legge inn under wrapper.

Slik for eks. skal det se ut;
#wrapper{
background-color: #FFFFFF;
font-size: 10pt;
}

Det eneste du trenger å gjøre nå er å endre tall, vil du ha større skrift skriver du for eksempel 12, eller kanskje du vil ha mindre skrift, så skriver du 8...


FÅ BORT NAVNET OVER HEADEREN

Koden:
#header h1, #header p { display:none }

Hvor skal jeg legge den inn?
Den skal du legge nesten helt nederst i stilsettet ditt.

Slik skal det noenlunde se ut;
#header { color: #FFFFFF; }
#header h1, #header p { display:none }
h1 a, h1 a:link, h1 a:visited, h1 a:active { text-decoration: none; color: #FFFFFF; }


FÅ STØRRE SKRIFT PÅ NAVNENE I INNLEGGENE


Slik gjør du det:
Design -> Rediger -> Maler -> Enkeltinnlegg
Trykk på ctrl + f, søk på h4. Da skal du finne denne linja; <h4>${CommentAuthorLinkIf}</h4>
Istedet for at det står <h4>, endrer du 4-tallet til 1.

Slik skal det se ut:
<h1>${CommentAuthorLinkIf}</h1> Trykk lagre malen, og da er navnene på innleggene større.FÅ BORT LINKEN (BLOGG.NO) UNDER HEADEREN DIN

Slik gjør du det:
Design -> Rediger -> Maler.
Ctrl + f. Søk på blogg.no, så skal du lete etter linjen;
<div class="breadcrumbs"><a href="http://blogg.no/">blogg.no</a> » ${BlogTitle}</div>
Denne skal du fjerne altså.
Etter du har tatt bort den, så skal du lagre malen, og da skal linken under headeren være borte.RAMME RUNDT HVERT INNLEGG

Koden:
}
.entry {
border: 1px solid #708090;
background: #FFFFFF;
text-align: center;
}

Hvor skal jeg legge den inn?
Den skal du legge helt nederst i stilsettet ditt. MELLOMROM MELLOM HEADER OG INNHOLD

Har du lyst på mellomrom mellom header og innhold? Da går du inn på "design", "rediger" også "stilsett".
sånn ca sånn skal det se ut:#header {
background-color: #FFFFFF;
background-image: url(''HER ER URL'EN TIL DIN HEADER);
height: 480px;
background-repeat: repeat;
margin: 0px 0px 10px 0px; <---
HER!

Sett inn denne koden margin: 0px 0px 10px 0px; slik som jeg har gjort over. vil du ha større eller mindre mellomrom, bare endrer du der det står 10px

VIDEOBLOGGDette er bare en smakebit, legger ikke ut hele låten fordi vi skal bruke den ;)

 
Hva synes dere :)?

STEM MEG VIDERE SOM MODELL FOR LORÈAL

stempmeg

Gjør meg en stor tjeneste og stem på meg HER


Takk for alle stemmer :)

Man vet aldri når ting vil skje

Hallo alle sammen. Sorry for lite blogging osv, men har ikke hatt det så veldig lett i det siste. Ble nettopp slutt med eksen min så jeg var ikke form til å blogge i går:/ Er litt bedre nå. Utrolig hvor dårtlig man blir bare ved å miste noen.
Etter nesten 5 mnd mente even at det ikke funket mer. Jeg må si at jeg fikk meg et sjokk da han sa det til meg, hadde ikke forventet at det skulle skje med oss noen gang, men sånn er kjærligheten. Må innrømme at det ikke er så gøy å bli dumpet når det har vart så lenge, siden jeg kommer til å savne dagene med han og alle tlf samtalene og minnene.
Det blir ikke flere overnattinger med han, det blir ikke hellas, det blir ingen flere minner med han. Det er så sykt trist å tenke på etter alt vi har gått igjennom sammen ... skulle ønske vi kunne fikset det på noen som helst måte, men det er visst forseint. Jeg hadde verdens verste dag i går, jeg gråt og gråt og gråt. Jeg var helt knust inni meg og det føltes som om alle minnene holdte på å brenne opp. Bit etter bit. Det var helt for jævlig, det er det man kaller kjærlighetssorg, og det er sinnsykt vondt. Det verste var når jeg måtte ta ned alle bildene av oss på rommet mitt, slette alle ord og setninger og glemme datoen vår :(. 11.02.09 ... jeg bare forstår ikke at det er slutt, jeg bare klarer ikke å innse det. For det ligger liksom så godt i meg og tanken på at det er slutt gjør meg kvalm og dårlig. Jeg vet at det vil ta en stund til jeg er over dette, men jeg gir meg selv tid. Nå har jeg tenkt til å bare bruke tiden på meg selv, vennen mine og andre ting. Kjærestestatusen har jeg lagt fra meg på hylla, for dette var det siste jeg hadde forventet. Jeg har begynt å insse at den regla som heter " ingenting varer evig" faktisk stemmer, evig kjærlighet finnes bare hos de som er skapt for hverandre. 

 bkbk

Hva synes dere om bloggen min nå?

Jeg vil gjerne ha svar fra dere,tips og andre meninger, har bloggen min blitt bedre? :)

Jeg har blogget ganske så lenge nå og jeg vil gjerne at bloggen min blir bedre å lese og får mere ting, så hvis dere har noen ønsker kan dere skrive det i kommentarfeltet :) 

Jeg har også fått ny header som du har sett, kler den bloggen min?


header1

Det er deilig å ha et rom der jeg er sjefen

nbio

untitled1bugi

Jeg skrudde opp sånn hylle på veggen. sånn at jeg kunne ha alle parfymene mine der. Handygirl

Bestemte meg for å ha alle elsklingene mine under, istedenfor å la de henge og slenge !

dsc00083

som du ser har jeg et hultertilbulter kleskap, det er liksom hver gang jeg rydder så blir det bare rotete igjen. 

Dette er bare halve delen av skapet mitt, får ikke tatt bilde av andre delen fordi det står et møbel i veien, skikkelig bra unnskyldning? :)  men siden jeg er sjefen, har pappa ingenting han skulle ha sagt ! :)

Det hadde vært bedre med 2 muntlige eksamener, fordi da får vi vist hva vi er gode for

untitled3

Hallo alle sammen. I dag har jeg ikke vært så veldig bra pågrunn av det triste og kjedelig klissværet og formen min.
 Er litt bedre nå da, har ikke så veldig vondt i magen mer. Jeg har funnet ut at det å kombinere megazone og fastfood ikke er så veldig lurt. Jeg prøvde ut megazone med jentegruppa for første gang i dag, det var veldig moro og man får skikkelig kick av å drive å løpe rundt omkring med laserpistol. Vi ble delt opp i lag, jeg havnet på det grønne laget.Vant ikke av den grunn, det var det røde laget som fikk mest poeng. Kom på 7 plass da, haha. *Stolt*
Jeg anbefaler virkelig megazone, det er kjempe gøy og du får løpt en del. Du kan også være med på paintball. Paintball er et spill der du også blir delt opp i lag og skal skyte flest kuler med maling på motstanderlaget, men må si det at å bli skutt med paintballkuler er ikke bare fryden, det gjør vondt også. Det er hva jeg har hørt, du får en del blåmerker her og der.  Fikk ikke tatt noen bilder fordi gamet var så å si veldig stressende.

Btw, så kommer jeg opp til muntlig eksamen i morra, jeg gruer meg skikkelig. Jeg håper på å komme opp i enten naturfag,engelsk og norsk. Jeg er død hvis jeg kommer opp i fransk.
Jeg kom opp i norsk på skriftlig, det gikk kjempe bra jeg fikk 5 :)
Nå er dette siste uken med hardt arbeid, så jeg kommer til å gjøre alt jeg kan for å få den beste karakteren.kryss fingrene for meg :-)
Assa jeg skjønner ikke hvorfor vi ikke har to muntlig eksamener egentlig, jeg mener det er så teit at man kommer opp i fransk på muntlig eksamen. Synes det burde være som en ekstra muntlig eksamen. Hvis foreksempel jeg er sterk i Engelsk også får jeg ikke vise hva jeg kan fordi jeg kommer opp i Fransk som er et slags sidemålspråk da har jo jeg mindre sjangse for å få et best mulig resultat. Det er ikke alle som har mastermind i fransk foreksempel. Det hadde vært bedre med 2 muntlige eksamener der du har en eksamen i sidemålspråket og en annen eksamen i teorifagene. Da får du jo visst begge deler og har en større sjangse til å få mere poeng på standpunktkaraktene enn du hadde fått ellers. Jeg synes at når noen av oss kan bli trekt opp i Fransk,spansk eller tysk så har vi jo mindre sjangse enn alle andre, og det blir for urettferdig. Det blir også en større sjangse for oss å komme inn på de skolene vi vil, dersom vi får visst hva vi kan i de vanlige teorifagene også.  

Er dere ikke enige med meg?

EXTREME MAKEOVER: A PAIR OF OLD JEANS !

Hallo alle sammen. I dag vil jeg vise dere et triks dere kan gjøre for å få de gamle buksene deres til å bli gode som nye.
4

Jeg fant fram en gammel bukse fra BikBok, et gammelt hårbånd,saks,nål og tråd. Først tok jeg på meg buksen og klipte strimler i buksen sånn at det ble et hull mellom hver strimmel. Etter jeg hadde klippt ferdig, rev jeg i alle sidene på strimlene. Sånn at alle hullene ble like. Når du klipper opp disse strimlene pass på at de blir like store, og at det er et stort hull i midten.
high
Etter jeg gjorde dette, tok jeg en skarp kniv og skreddet på sidene av strimlene, sånn at jeg fikk trådene fra buksen til å stikke opp. Spiller ingen rolle egentlig hvordan man gjør det, bare man ikke river opp feile tråder fordi da ryker miderste delen av buksebeinet. Etter jeg var ferdig med pyntingen, klipte jeg hårbåndet i to og sydde den inn på innsiden av buksebeinet, sånn som du ser nedenfor.
hioho
Det ble ganske bra til slutt, heller gjøre dette enn å kaste et par gamle jeans.


Whoes gonna catch me when I fall

779

Nå skal jeg dele yndlingssangen min med dereSå hva synes dere ? :)

Du vet det er sommer når det vokser rosa blomster utenfor huset ditt

dsc03121
dsc03120

Da jeg kom hjem i stad fikk jeg øye på disse nydelighetene som har vokst opp i hagen min i den siste tiden, de har blitt skikkelige fine. Måtte så absolutt ta bilde :-)

SOMMERENS MOTER/TRENDER

hmlookbookspring2009
Jeg har gjort litt research og funnet fram godbitene sommeren har å by på.
Posete eller såkalte baggyclothes har blitt inn igjen. Hvis du hadde tenkt til å kaste toppen din i Large, så behold den. Med matchende smykker,magebelte og blazer blir det et komplett antrekk. Skal ikke legge vekt på at man må tenke stort denne sommeren. Noe som også har kommet ut av garderoben igjen er gladitorsandaler. Du ser dem på de fleste føtter og disse sandalene blir bare hardere og hardere i stilen.
615ab28fd35f9e026282e384948c47a0


Tenk nytt,tenk stort.
Dette er sommermoten dere vil se mye av i sommer. Striper og metall er også en av godbitene, gled dere til framtiden's nyheter.
gullcuff6gullcuff4

kjendismaritim2
Nicole Richie har fått sansen for striper.

En annen ting som er et must i sommer er hatter og tunikaer i regnbuens farger. Denne sommern handler det om farger og overdrevent stæsj. Store smykker,armbånd og hårpynt, its all about acessorize.
untitled
Acessorize har mange godbiter i butikkene sine, jeg elsker tunikaene dems.


49142711m
Denne hatten fås også kjøpt på Acessorize, jeg skal kjøpe den :)


Hva synes dere om sommerens moteperspektiv?

Frognerbadet & vennekveld på kalvøya

Hei alle sammen. Oh, jeg er helt utslitt av den varme dagen i dag. Jeg og Cathrine har nettopp vært på Frognerbadet og er helt grilla begge to :-) Jeg kjøpte en søt bikini i dag, og ble kjempe fornøyd.
Nå skal jeg og Cathrine fikse oss og møte resten av gjengen i byen, sammen skal vi videre mot kavløya, der vi skal drikke med venner og kose oss i godværet. Jeg må si at dette har vært en fantastisk dag. Det er digg å kunne skjøle seg ned med noe kaldt å drikke etter en varm soldag:-) Jeg skal sove hos Catrhrine til i morra så vi snakkes vel på søndag eller noe, dere får ha en strålende helg alle sammen, igjen, takk for at dere leser bloggen min:)

cathrine
Søte cathrine i babybassenget :)
meeeeg
Deette er den nye bikinien jeg kjøpte, jeg kjøpte den på Gina Tricot.
miin
æææ, vi er søte :) elsker deg jentami <3

Det var kjempe deilig å bade :)

Det var noen bilder fra den digge dagen, vi blogges.

Jeg har farget håret, hva synes dere :)?

dsc03114

Jeg har farget håret blondt

dsc03104
dsc03106

Endelig! Resultatet på håret mitt ble bedre enn jeg hadde trudd. Men, enda en runde med farging gjør det nok perfekt. Jeg har nettopp stått opp og skal snart til byen med en veninne, blir nok bilder og oppdatering senere tenker jeg :) Det er kjempe fint vær i dag, og det synes jeg er kjempe bra fordi da kan jeg gå i shorts og sommersko. :-)

FRA NÅ AV KOMMER JEG TIL Å BLOGGE PÅ IPUBLISH BLOGG!

WWW.MISSKEINAPEL.IPUBLISH.NO
yeaaah
Håper dere liker den nye bloggenmin bedre :)

Jeg fant fram kameraet og tok bilder av himmelen

dsc03075

dsc03076

www.keinapel.blogg.se

Hei alle sammen. Jeg blogger nå på en av de svenske bloggene også, siden jeg likte designet på den svenske blogg.no. Synes også det var mye bedre, få dere en blogg der dere også ;-) blogges

blogg


JEG ANBEFALER VANITY & TEEN VOGUE

img3350l38607600

img3335lp38608984


http://gillofilippa.blogg.se/
 jeg elsker denne bloggen.  Hun er den beste bloggeren jeg vet om. Har en ganske bra sans for mote også, og har kjempe gode skrivenykker. Digger denne dama. Hun er en av de mest kjente svenske  bloggerne.

HEADERE

headershine

header

bloggheader

header1

buogmakeupheader
misskeinapel

24172951237497262301

New Stuff

3r1g5
Det er ingen hemmelighet at tunikaen er fra Gina Tricot. Skoene fikk jeg av en veninne. jeg elsker dem.

 IKKE GLEM Å SKRIVE INN DIN BLOGG HER.

Jeg synes solbriller bare blir mer og mer retro

For en tid tilbake var det myggbriller som var in. Sånne solbriller med runde solbrilleglass. Og i dag er det firkantet som gjelder. Jeg mener at siden den gang har solbrillene fått et mer retro perspektiv. Ikke at det er kult, for det er det jo. Men som dere ser på bilde under her har solbrillene forandret seg veldig med årene. Jeg elsker solbriller, og kan ikke få nok av de nye retrobrillene. Dammmn digg!   Ikke bare retro, men de nyeste brillene kan du faktisk få brettet sammen og ut, det er litt kult. Slipper liksom å brekke brillene når du bare skal legge dem fra deg i vesken, og sånn. Det er ganske praktisk. De fleste retrobrillene har fått LadyGaga preg. Skulle ikke forundre meg om at de A4- brillene til LadyGaga kommer til å komme på markedet snart.
f4
Den bakerste er den eldste og den siste er den nyeste.

Den nye låta blir bare bedre og bedre

Hei alle sammen. Nå har jeg kommet hjem fra studio og vært der fra kl 6 til nå. Det var meningen at vi skulle bli ferdig med låta i dag, og at det skulle bli gjort effektivt. Men, desverre for oss streiket macen til Eivind og vi kom ingen vei med sluttdelen av låten, ganske dumt. Så jeg må ta meg en tur innom studio i morra for å få gjort ferdig den siste delen + noen koringer på refrenget og sånn. Håper virkelig denne låten blir folkelagt og at folk vil digge den. Jeg kommer til å oppdatere dere om låten og hva vi skal gjøre med den osv. Håper å få den inn enten på en samlecd,singel eller innpå radio, vi får se hvordan det går. Jeg er kjempe sliten etter all styret i studio og skal straks legge meg. Jeg gleder meg ikke til været i morgen fordi det er meldt regn. Og hvis det er noe jeg hater i verden så er det regn, etter veps såklart.
Men som sagt regnet kommer når sola lurer bak om skyene, så om værmeldinga er riktig satt vet jeg jo ikke.

Btw så har jeg prøvd meg på ipublish bloggen i dag, og kan så å si at det gikk i dass. Må nok sette meg litt mer inn i det, ekke så enkelt som det ser ut til. Foreløpig vil jeg blogge her, siden jeg ikke har lært så mye om ipublish osv, så følg med.   Takk til dere som er possitive til denne bloggen og slenger inn en kommentar iblant, that I like.

Det er dere avgjørelse !

Jeg har hatt lyst til å bytte til ipublish mange ganger, men har ikke fått det til. Men, nå har jeg klart å få meg en blogg på ipublish.no. Jeg har et spørsmål til dere alle sammen. Skal jeg beholde bloggenmin på blogg.no eller skal jeg skyve hele bloggen over til ipublish? Jeg føler det er så mye bedre, og at det er umulig å komme seg oppå blogglisten her inne fordi de som eier blogglisten bare håver inn kjendiser og andre bloggere. Jeg synes såklart at Regine Stokke og Drea fortjener en plass på blogglisten, men jeg mener. Foreksempel Linni Meister og Lars Tangen, to forskjellige bloggere fra to forskjellig verdener. Jeg føler ikke at det er noe vits egentlig å blogge på blogg.no, føler at det er så mye tull her inne hele tiden, og på toppen av det hele har blogg.no nå fått det for seg at vi skal betale penger for å blogge.
1 kr, osv. synes det blir for drøyt, jeg blogger fordi jeg synes det er gøy og fordi det er gratis, ikke fordi jeg skal tvinge ut av meg penger hele tiden hver gang jeg skal legge inn et innlegg.

Hva mener dere?  Ipublish eller blogg.no ?

Jeg vil ha en liten hund, voff voff voff

dsc01882
Se på denne skjønnheten da. Jeg er heldig som har fått den æren å få lov til å passe lille Chasmne når Cathrine er burte og sånn, så det ser jeg fram til. Jeg spurte pappa om jeg kunne få en hund, og han sa at jeg skulle få penger og spare til en sånn liten sjønnhet. Jeg har blitt forelska i søte lille chiahuahuaen til cathrine, hihi ;-)
Desverre for meg er pappa allergisk og vi kan verken ha katt eller hund, men jeg flytter jo ut om ikke så lenge til min egen leilghet hos mamma så da kan jeg få min egen lille chica. åja, jeg skal kalle hunden min Chica.

Isnt she adorible ?

Det er som man sier, Ingen sommer uten jordbær

Jeg har hatt en topp 10 helg denne uken. Jeg har ikke hatt det så gøy på lenge. På fredag møtte jeg Cathrine, en god veninne av meg i byen og vi hadde tenkt oss på en fest på nesodden, men festen ble avlyst så vi dro ikke dit likavel.
Så vi bestemte oss å ha jentekveld hos Cathrine isteden. Det var utrolig koselig med en kveld med bare jentegjengen vår og musikk. Vi gjorde mye ut av kvelden, og hadde det kjempe moro. Det ble dansing,karaokekveld,drikking og singstar. Jeg sov hos Cathrine hele kvelden, og vi var helt alene hjemme så det var chill. Jeg og Cathrine la oss ike før i 6tiden, var så overtrøtte og bare lå og koste med Chasmine, chiahuahuaen til Cathrine. Veldig kos.

På lørdagen holdte jeg og Cathrine Tequilapartey hjemme hos Cathrine, og det ble enda en runde med drikking,dansing og drikkeleker. Det var utrolig koselig, vi hadde det kjempe gøy. Festet hele natten.
Det ble en tidlig søndagsmorgen, og vi begynte å rydde opp etter gårskvelden og shinet leiligheten, siden moren til Cathrine skulle komme hjem. Senere på dagen ble det grillings på terrassen til Cathrine og jordbær. Vel det er som man sier " Det blir ingen sommer uten jordbær". Jeg gleder meg til neste langhelg, jeg elsker maitidene.
Det var deilig å avslutte helgen med grillings og å slappe av i sola på terrassen, det var virkelig avslappende.
Håper dere har hatt en like superfin helg som meg og at dere har spist masse jordbær:-)
 420210817140406911161522691302009811144206n
420210817112406211161522691302009642239815n
420210817140806921161522691302009828316866n
420210817158407361161522691302009854734505n
42021081725520978116152269130200994884633n
420210817284810521161522691302009981987908n
420210817304811021161522691302010113102205n
42021081730521103116152269130201012549013n
420210817285210531161522691302009997014237nKjempe koselig i byen med Cathrine

dsc01891
24172951236629522725
dsc00262
dsc01888
dsc01885
dsc01884
dsc01883
dsc01881
dsc01882
dsc01880
dsc01874
dsc01876
Et innlegg med masse bilder fra jentekvelden

4
420210811633469241161522691301992148189352n
420210811601868451161522691301992086835487n
420210811633869251161522691301992152895746n
420210811714671271161522691301992706972220n
420210811803873501161522691301992776100085n
42021081181947389116152269130199279433648n
Det var først da jeg var 5 år og stod foran speilet med mammas hårbørste, at jeg fant ut min drøm

dsc03043

Det var først da jeg sto foran speilet da jeg var omtrent 5 år gammel og brukte mammas hårbørste som mikrofon, at jeg ville bli sanger. Jeg begynte å sminke meg med mammas sminke,bruke mammas kjoler og høre på Celine Dion og synge med på sangene hennes. Jeg savner de tidene, da hadde jeg bare en drøm, den samme drømmen som jeg har nå. Å bli en suksessfull sanger. Jeg føler at når jeg var så liten så jeg på drømmen min som milevis unna mens nå er jeg bare noen få skritt unna for å oppleve min største drømm, å gi ut cd. Om det så tar 2 år til gir jeg ikke opp drømmen min. Jeg skal jobbe hardt til, hardere enn jeg har jobbet til nå. Jeg skal utvikle musikken min, jeg skal vise den andre musikalske siden av meg. Jeg begynte å skrive låter når jeg var 10 år gammel, da fikk jeg sansen får skriving og produsering avmine egne låter og da jeg ble 13 lagde jeg mine egne beats. Så jeg har jobbet hardt opp gjennom årene, jeg har aldri mistet fokuset og det kommer jeg ikke til å gjøre nå heller, fordi jeg skal nå toppen enten om det er innen design eller musikkverden, jeg vil aldri gi opp håpet om den store drømmen.

BLOGGALARM !!

Hva er bloggene deres? :) TRENGER NYE BLOGGER Å LESE! :-)
dsc03024
skriv ned bloggene deres i kommentarfeltet, så skal jeg ta meg en titt, til uken kommer jeg til å kåre hvem som har den beste bloggen, så da er det bare å slenge seg på kommentarbølgen :)

pannekaker,falnet smil og ødelagte ører

Jeg er så drittlei regn,lyn og torden. Det går ikke bare utover ørene mine, skoene mine og klærne mine, men også meg. Jeg blir rett og slett sliten av å høre regnet dryppe på takvinduet mitt og sile nedover veggen. Det verste jeg vet er vått hår og gjørmete sko. Men, det er vel ingen som liker det akkurat? ellr, jo kanskje. Jeg er ikke sånn, jeg liker tørre klær og et smil om munnen, men akkurat nå har smilet mitt falnet litt. Jeg har nettopp spist pannekaker, mmm.
Siden pappa er så pannekakegal har han bestemt seg for å kjøpe nytt vaffeljern også, you go daddy!
Pretty funny, pappa lager enten boller,pannekaker og vaffelkaker når det regner, så egentlig er det positivt at det regner ;-)  Men, hadde vært bedre med sol og varme.
dsc02647

Jeg har bare en drøm

Jeg fikk et ønske av en av leserne mine om å skrive om min framtid som sanger og hva jeg skal gjøre framover for å oppnå min kariere som artist. Jeg fikk nettopp en tlf fra Eivind, han som eier studioet og som lager mange av sangene som jeg synger inn. Han sa at han veldig gjerne ville at jeg skulle komme til studio hans på søndag, og gjøre den låta vi holder på med nå ferdig. Cant wait. Jeg håper virkelig denne låten blir veldig bra og at plateselskap eller radiokanalene vil ha den, men det er bare å vente å se. Som sagt så elsker jeg å synge og min største drøm er å bli en suksessfull sanger. Gir aldri opp den drømmen uannsett hvor mange hindringer som kommer meg i vente. Jeg har skrevet masse sanger opp gjennom årene, og får stadig nye sanger på venting som jeg skriver ned. Jeg elsker å slippe ut tankene mine og opplevelser i sangene mine, det blir så mye mer personlig. Thats how I like it.

Jeg har faktisk laget en videoblogg der jeg synger en av mine nye sanger jeg har laget selv, men lurer på om jeg skal legge den ut her på bloggen;-)   Skal jeg legge ut filmen ?
wall

Da var bloggen min i boks

Må si at den ble bedre enn jeg hadde trudd, jeg er kjempe fornøyd nå. Etter lang leting etter "venstrestilt" blogg på google, fant jeg det endelig. Har også skaffet meg ny header, igjen. ;-)

Hva synes dere da folknz, har bloggen min blitt bedre med denne lille forandringen ?

24172951237497262301

Nå skal jeg ut med Nora

Skal ta bussen om 6 min, så skal bare skrive inn et kjapt innlegg for dagen. Det er deilig å bo i sånn etasje der du kan se rett ut på bussholdeplassen og se når bussene kommer osv. Har et ganske bra uglesyn også tydeligvis, siden jeg klarer å glane så langt, haha ;-)

Dere får kose dere folknz,btw så fikk jeg vite i dag at jeg ligger på 4'er i Engelsk, jeg er kjempe glad. Peace.

Svar på deres spørsmål

SANDRA: Hvem tar bildene dine:)? Svar: Noen ganger er det venner som tar bildene mine, men hvis du tenkte på de "photobildene " mine så bruker jeg selvutløser på kameraet, mere komplesert er det ikke :)

ANDREA:
- Hvilken klesbutikk (er) er din(e) favoritt? Svar: Handler for det meste på gina tricot,h&m og zara :)
- Hva er din ynglingsang? Svar: Amy Pearson- I wish I was her
- Hvem er din bestevenn? Svar: Karoline,Maria :)
- Hva har du tenkt til å bli når du blir eldre ? Svar:  Sanger ( vokalist ) ,Designer (lerett & IT)
- Hva slags sminke bruker du? Svar: Det varierer, som hverdagssminke bruker jeg gosh foundation,pudder/solpudder/light powder, hvilken som helst. Mascara fra isadora,dior og maxfactor. 
-  Vet du hvor man kjøper kosedress som ikke er altfor dyr? Svar: Det fins i mange forskjellige butikker, jeg har kjøpt mine på oslo city, bare hold øynene åpne så finner du det sikkert. Ta deg god tid i butikkene, det er alltid da man finner de fineste.

SIRIL: Er du jomfru? Nei, det er jeg ikke.

Hvilken klasse går du i?
Svar:
Jeg går i 10nd klasse
Er du populær?
Svar: Jeg kan ikke si at jeg er populær, jeg er bare meg selv :)
Drikker du ofte?
Svar:
Både ja og nei

Her er svar på deres spørsmål, lurer dere på noe mer er det bare å spørre.

Et innlegg for dere

untitled1
Nå har jeg satt i gang en spørrerunde her på bloggenmin. Spørr om det dere lurer på og jeg gir dere et svar, er ganske enkelt ;) Nå har dere sjangsen, så slipp løs nysgjerrigheten deres.

BLOGGALARM !

i wonder
Jeg har blogget en god stund nå og dette har blitt så daglig for meg. Dele mine meninger,oppturer og nedturer med dere som leser bloggen min. Det har blitt en ting jeg bare må gjøre hver dag, det er et must på hverdagslista mi.
Takk til dere som leser bloggenmin og som kommenterer, gir + på bloggen min og jeg synes at det blir mye morsommere å blogge når folk intereserer seg for bloggskrivingen min. Jeg kommer ikke til å slutte å blogge for øyeblikket, jeg har blitt så utrolig glad i å gjøre dette. Jeg elsker å blogge og lese kommentarene deres:)

Men nå vil jeg spørre dere om noe ? Hva ønsker dere mer av på bloggen min fremover?
Skriv deres ønsker i kommentarfeltet, så skal jeg ta meg en titt.
Skal prøve å oppfylle deres ønsker så godt jeg kan;)

kjære leserne mine, my drugs

Takk til alle som leser bloggen min. Setter jeg stor pris på. :)
Det er da det blir gøy å blogge, når dere leser bloggen min, og kommenterer <3

Planene mine for i kveld er å være med kjære Nora og slappe av i byen, cafe ellr noe.
Jeg skal begynne å fikse meg nå, så dere får ha en trivelig torsdagskveld og ikke glem å følge med på paradise i kveld <3 Vi blogges, bigg kizzez

Nå har jeg lakkert neglene mine hotpink

dsc00127
dsc00130
ble det ikke fint? jeg elsker depend !

Nå er jeg klar til å dra på byen

Jeg skal ut på cafe med en en god veninne av meg som jeg har kjent i 4 år nå snart.
Så det ser jeg framtil, og det blir koselig :) Dere får ha en koselig dag kjære søte små lesere, vi blogges.

Dagens Antrekk :

dsc02962
MISS KEINAPEL

JEG HAR FUNNET VERDENS KULESTE SKO

dsc02951
Hjertet mitt banket så fort da jeg så disse shønnhetene. I was in heaven
pussig nok hadde jeg drømt om at sånne type sko skulle komme i butikkene, vipps så ligger de på første rad på en skobutikk, sier ikke navn (a) En shopaholiker nevner aldri hvor hun har kjøpt tingene sine, med mindre det er noe som må bli nevnt. Jeg elsker disse skoene, og skal kjøpe dem til uken:)

17 mai antrekk og ny tunika

dsc02958
Denne fine tunikaen måtte jeg bare ha når jeg hadde fått kjøpt 17mai antrekket.
I LOVE IT

dsc02956
Denne kjolen skal jeg ha på meg på 17mai. Som tilbehør skal jeg ha den røde hårbøylen med sløyfe på.

Se som det skinner, nå er det sommer

pink
Jeg gleder meg veldig mye til sommerferien fordi da skal jeg til Hellas med kjærestenmin, det kommer til å bli så kos. Cant wait. Skal shoppe maassse og spise på resturanter og gjøre sånne ferieting. Gleder meg.
Det er knapt noen uker igjen, og jeg har en eksamen igjen så er vi ferdig. Det er sykt digg!
Siden jeg ikke fikk alle pengene mine i går skal jeg innom Gina og kjøpe noen ting , bare når jeg først er der. Innkjøp før 17 mai, har allerede funnet kjolen jeg skal ha så skal straks til byen :) Det er så herlig å kunne gå i småsko og lite klær nå, slipper tunge hunter støvler,paraply og bobblejakke.  Da snakker vi!

Hva er planene deres for dagen da?
Ha en fortsat strålende solskinnsdag :)

MISS KEINAPEL

MISS KEINAPEL

Jeg er da en 16 år gammel jente fra oslo som har fått sansen for blogging. Jeg har blogget ganske så lenge nå og det er virkelig noe jeg digger å gjøre hver dag. Det som gjør det enda gøyere med å blogge er at det er så mange som er innom bloggen min hverdag og at jeg får meninger og kommentarer, det setter jeg pris på. Det er alltid et plaster på såret når jeg har hatt en dårlig dag foreksempel eller våknet opp med feil bein.Tusen takk til alle som leser bloggenmin :)

Jeg blogger om det som faller meg inn der og da og dere får en liten smakebit av hvordan jeg har det rundt meg, hvordan dagene går og hva planene for framtiden er osv, sånne bloggstuff, you know. Blogger om livet mitt rett og slett, som ikke alltid har sine beste faser, men det at jeg kan blogge om det og kan dele det med leserne mine gir meg et smil om munnen, takk for denne muligheten blogg.no. 

bugou66u

det er ikke så mye mer jeg kan takle når jeg blir trokket på hele tiden

Jeg vet ikke hva jeg skal begynne med. Jeg eier ikke ord for noe som helst i livet mitt. Jeg setter pris på venner og kjæresten min, dere som støtter meg og ikke støtter meg fordi dere synes synd på meg. Det setter jeg stor pris på, takk folkenz. Trenger ikke skrive detaljert hvem dere er, men dere vet det selv. Jeg har opplevd mye dritt i livet, sikkert på lik linje med noen. Ting som jeg ikke skjønner hvorfor jeg må få oppleve og som går innpå meg i en stor grad. Jeg skjønner ikke hvorfor akkurat jeg skulle få gjennomgå dag inn og dag ut for noe jeg ikke har sagt og gjort. Jeg har blitt mobbet helt siden barneskolen, jeg har blitt kastet ting på, jeg har blitt banket osv. Så mye utenkelig dere kan komme på. Det er helt sinnsykt men det har vært min hverdag. Jeg har hatt noen venner, som viste seg for å være falske og som bare skulle gå bak ryggen min etterpå, for å skape en scene av ingenting. Jeg var naiv og dum og stolte på folk jeg skjønte jeg ikke burde stole på, men jeg gjorde det og fikk gjennomgå. Jeg ble kastet på ryktebølgen i 8nd-9nd klasse og klarte ikke å komme meg ut av det. Jeg ble disset, mobbet og slengt dritt til hver dag på skolen og på andre steder. Folk fant på rykter om meg for å få andre folk i mot meg. Til og med folk jeg ikke hadde møtt hatet meg. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre, hvor jeg skulle gå og hvem jeg skulle snakke med. Jeg følte meg helt alene, til og med med foreldrene mine på si, det var en helt uvirkelig følelse, en følelse jeg aldri glemmer. Det var hardt og alt gikk innpå meg, til og med når jeg ikke trudde det selv. Hele livet mitt har jeg blitt mobbet og jeg er nå 16 år gammel, det har blitt bedre men når folk ser meg begynner de å kalle meg ting og behandle meg som søppel. Jeg har fått kallenavn som ceccasuperstar,gullfisk,nemo, you name it. Ufattelig mange kallenavn. Til og med når jeg ikke har gjort en dritt. Det virker som at å mobbe meg er gøy for dem, og at folk synes det er underholdning. Det er ikke så mye mer jeg kan takle. Jeg er dritt lei av å bli kalt ting. Det var en periode i 9nd da alt var et rent helvete. Hadde ikke en fin dag, hver dag var som å gå igjennom ild og regn. Det er det verste jeg har opplevd, og dette varte et helt år. Jeg ble syk av det og klarte ikke å slå tilbake så mye mer, klarte ikke å holde meg oppe. Jeg klarte rett og slett ikke mer. Jeg ble dårligere og dårligere for hver dag som gikk, jeg ble dødssyk, og jeg er det enda. I dag har det blitt enda verre, til og med når jeg byttet skole. Folk er ikke like frekke som før og ting har roet seg i 10nd. Men, uannsett ting ligger igjen og det ser ikke ut til å forsvinne på noe vis. Jeg trur folk aldri vil innse hvor dårlig de får meg til å føle. Kanskje den dagen jeg ikke klarer mer. Jeg har veldig lite krefter igjen og jeg prøver å spare de og ikke ta så mye til meg. Men når sårende ord stikker innerst i hjerterota på hjertet, føles det som at jeg har blitt stukket ned med en kniv, så ille føles det for meg. Jeg gir aldri opp på noen som helst måte, men har hatt det så utrolig vondt inni meg at jeg har kommet på de verste tankene man kan komme på. Det kommer aldri på tale at jeg går i jorda for drittslenging når jeg vet at det finnes visse mennesker som faktisk respekterer og elsker meg for den jeg er. Tanken på at det finnes noen som faktisk setter pris på meg og tar meg for den jeg er holder meg oppe. Jeg trur ikke at noen som har opplevd så sykt mye som meg hadde klart å holde seg oppe som jeg har gjort. Fordi jeg har hørt og lest mye om mobbing og folk som har blitt utsatt for det, og de fleste har begynt med selvskading og sånn og noen har tatt selvmord. Det høres forferdelig ut, men det er flere i dette tiåret som mister livet enn det var før, grunnet mobbing. Jeg håper at det en dag blir slutt på mobbing, for det sårer ikke bare mennesker men dreper det som er inni deg.

Brae ting kommer og går, mens fantastiske ting skjer med en gang

Har nettopp kommet hjem fra kjærestenmin. Det ble veldig sen blogging denne gangen. Har ikke hatt tid, desverre.
Nå skal jeg bare hive inn et kjapt innlegg om helgenmin +++. Må legge meg om ikke så veldig lenge, jeg skal ha nynorsk tentamen i morra, gleder meg (det gjør jeg ikke).
I helgen har jeg vært med kjærestenmin, venner og vært i byen. Det er ingen hemmelighet at jeg enda en gang har vært på shopping, nei. Det har jeg. Denne gangen har jeg brukt 600 kr på klær jeg absolutt ikke trenger (joda).
Neida, men jeg elsker å shoppe og bruke penger på freshe ting.

På fredag ble det fart på dagen, da kom besteveninna mi Karoline til meg og vi hadde det kjempe gøy og så på norske talenter, quick vant og da ble vi glade:)
Jeg sov over hos kjærestenmin senere på kvelden.
Neste dag dro jeg og baby til byen og shoppet. Han kjøpte seg en jævlig fet cardigan og jeg en ny bukse,avlang topp og sånn kul gjennomsiktig jakke med hette på i svart. Såklart kjøpte jeg mest, det sier seg jo selv. Jenter er sånn :) neida.
Jeg sov over hos baby på kvelden, som er alltid like kus.

På søndagen stakk vi ut en tur og var ute i fin været, (regn regn gå din vei) jo som du sikkert vet regnet det og jeg hater regn, men det ble finere vær på dagen. Da skinte sola og hvor satt jeg og even? jo, vi satt hjemme hos han og spiste skjokoladekake, mmm.. namm. Så jeg har hatt en trivelig helg, hva med dere ? :) btw i morra har jeg og even 3mnd's dag. Happy birthday to us. :)
dsc02878

dsc02881
se så søt han er, lagde et hjerte med sprutekremen. <3
dsc02877
mmmm, skjokoladekake

At gutter kaller jenter for hore er respektløs

Jeg har blitt kalt det, de fleste jenter blir kalt horer og det er ikke noe vi får høre en gang i blant. Det har blitt for vane for gutter å kalle jenter for horer. Om en jente velger å ha sex med en gutt eller flere blir hun kalt hore,løs og tøs, mens når gutter gjør det samme blir de ikke kalt noe fordi det skal være sånn? give me a break.  Vi jenter bestemmer selv hvem vi skal ha sex med og ingen kan ta del i det, fordi vi bestemmer selv. Når var det gutter ble overhode? greit da, det har vært i generasjoner i flere år. Men, gutter vokn opp vi er ikke i den tiden mer, vi er i 2009. Da er det jentene som bestemmer. Har dere ikke merket at det er nå jentene begynner å ta over verden? Det blir født flere jenter enn gutter.
Før i tiden brukte ikke guttene sminke og moteklær nå er det også in på guttefronten. Det var vi jentene som gikk i de første designerklærne og de høyhelte platåskoene allerde på 60-tallet. Gutte innse,dere har tapt. Alt rundt dere er sminke,undertøy,tamponger and you name it. Endelig får jenter ta litt over verden. Gutter har ikke så mye mer de skulle sagt. Vi har til og med tatt over fotballbanen. Det at gutter kaller jenter hore,løs,tøs,billig er rett og slett tragisk fordi vi har like mye rettigheter som dere gutter. En hore er en som selger seg. Når en jente ikke selger seg har gutter ingen rett i å kalle oss for horer. Selvom å kalle noen hore har blitt veldig daglgdags, har dere ingen god grunn. Det er respektløs og vi jenter er like mye verdt som dere gutter. Innse det. Jeg har blitt playa mange ganger og det er ikke noe gøy i det hele tatt, han ville være sammen med meg for å ha sex med meg liksom, hva slags gutt er det? En drittsekk, drittsekker kan reise og ryke. Å behandle jenter sånn her er så utrolig lavmål. Det er å trakkasere vårt kjønn. Det er en viss grense hvor gutter egentlig kan gå. Bare skjerp dere, vi jenter er ikke puledukker.

New photoshut home

dsc028466
dsc02850
Jeg har veldig lyst til å bli modell, men er for lav :( <3 jaja, men kanskje lykken snur en dag (a)
hadde jeg passet som modell og ville jeg blitt et godt forbilde for yngre jenter? hva mener dere ?

Ny header

Jeg vet jeg sa at jeg skulle beholde den andre, men denne er ti ganger så fetere, så bare måtte.
Promise jeg skal beholde denne :) hva synes dere om denne headeren da og selve designet?
nyheader

Dansen vi lagde på kurset, meg til venstre

video:mov02830

Hippop kurs med jentegruppa

I dag har jeg vært på hippop kurs med jentegruppa. Det var kjempe gøy og lærte mange nye moves. Synd at jeg ikke går på dansing lenger, savner det litt. Å bruke kroppen i masse forskjellige moves og live ut fantasien i dans. Vi var der i 3 hele timer og det var lærerikt. Jeg fikk en av folka til å filme dansen, so take a look.

På hjemveien kjøpte jeg meg en ny topp med frynser, digger den.  
dsc02831

Føler meg som en barbiedukke i et barbiehus

279442052ac5e1cd8b


Jeg føler at livet mitt er i et barbiehus. At alt som skjer har rutiner og at ingenting er uoppnådd. At når solen kommer blir det ikke lyst og når mørke slår ned blir det ikke mørkt. Jeg føler meg svak. Vennene mine støtter meg og det er jeg glad for, men føler at gnisten inni meg ikke er like sterk som før. Prøver alltid å tenke på det possitive, men når det possitive blir så falskt vet jeg ikke helt hva jeg skal tenke meg til. Føler meg som en barbie som lever i et dukkehus. Føler at jeg har gått glipp av noe, føler at jeg har blitt til noe annet enn jeg egentlig kunne blitt. Har aldri vært den personen som har tatt meg til mobbing fordi jeg mente det ikke hadde noen virkning og at det ville bare slå tilbake på meg. Har aldri vært den som har grått over at folk har behandlet meg som søppel og lekt med meg som en barbiedukke. Har alltid tenkt at ting vil bli bedre senere og at folk vil begynne å tenke at de ikke behandler meg noe særlig bra. Såklart, det er alltid to sider av en sak men de fleste ganger er det alltid jeg som har blitt utsatt. Jeg har prøvd å gi blanke, og tenke at de bare ville forandre meg for å se om jeg gikk på det. Har aldri vært en av de mest populære eller en av de som aldri ble snakket dritt om. Folk fant på rykter om meg bare for å lage noe stort av ingenting og sette meg i situasjoner jeg ikke kunne takle. Det ble min hverdag og jeg klarte å komme meg igjennom det fordi jeg bygde meg en vegg mellom meg og dem, en usynlig vegg som var sterkere enn noe annet. Det var det som var grunnen til at jeg ikke fikk totalt sammenbrudd eller fikk selvmordstanker. Jeg valgte selv å ikke følge dem på deres vei, jeg valgte min egen vei og fikk svi for det.

Livet mitt i dag har blitt bedre men de vonde minnene sitter fortsatt igjen og har klart å bryte seg gjennom den usynlige veggen. Ting har slått tilbake på meg fordi jeg ikke turte å si ifra at jeg ble mobbet og banket. Såklart noen av handlingene som har skjedd tidligere har jeg jo stått for og innrømt at jeg har gjort. Men, jeg snakker om de tingene som ble sagt ugjort og som jeg fikk svi for enda jeg var uskyldig. Dette er nå flere år siden og jeg føler at den virkningen på meg som jeg skulle få da har slått tilbake på meg nå. Det er akkurat som at jeg ikke ser det selv, men den usynlige veggen som gjorde meg sterk er ikke der lenger, den er blitt brytt ned. Jeg angrer på at jeg ikke var tøff nok til å slå tilbake med samme mynt på de som behandlet meg dårlig, angrer rett og slett på at jeg var feig.

Til dere som opplever dette daglig, ikke sitt med samme følelsen som jeg hadde og tro at ting vil ordne seg, det er ingen andre enn deg som kan endre måten du blir behandlet på. 

BLOGGALARM !

Skriv ned bloggene deres i kommentarfeltet. Er spent på hvordan bloggene deres er :)

Trenger noen nye blogger å lese, så grip sjangsen. 

 

blogg

Ny header, og denne skal jeg bruke

biogho
Hva synes dere ?:)

Hvorfor kjøpe ny shorts når man kan lage en selv?

Find some old jeans
dsc00092
Finn fram en gammel bukse som du ikke synes er noe særlig.

dsc00093
Du trenger en saks,buksen,gamle belteremmer, nål og tråd.

dsc00095
Du klipper den gamle buksen til en shorts, pass på så du klipper beint, hvis ikke blir det stygt.
Husk å brette opp kantene etterpå, dere kan velge selv om dere vil sy inn kantene.

dsc00096
Så fester du de gamle remsebeltene på shortsen. Så er du ferdig.
Ble ikke shortsen min fresh?

STEM MEG VIDERE SOM MODELL FOR MAI

kndi
untitled2


For å stemme meg videre sender du sms med kodeord sm mellorom 13 til 2030 [5kr]

No blogging today


JEG SKAL TIL FRISØREN SNART, DA BLIR JEG BLOND IGJEN ! :)

Rommet mitt har fått en freshere look

Nå har jeg ommøblert hele rommet mitt, skrudd opp nye reoler osv. Rommet mitt fikk en ganske fresh look.

dsc00080
Skrudde opp en glasshylle der jeg kan ha solbrillene mine, istedenfor at de henger og slenger. 
Gutten på bilde er kjærestenmin :)

keinapel8
Min egen fashion wall, her henter jeg inspirasjon til klestilen min. Jeg har freshet opp veggen min fordi det blir for kjedelig med bare en hvit vegg. 

dsc00084
Sånn ser det ut på rommet mitt nå fra dørkanten. I <3 my room 
 dsc00083
Dette er kleskapet mitt, bare halve delen, ryddet hele kleskapet i dag:)

bilde001
Jeg har nå bestemt meg for å ha alle babbisene mine under fashion wall.
En jente kan ikke få nok av sko, jeg elsker sko.

En av mine beste dager sålangt

dsc02741
Days Outfit

I dag har jeg hatt en kjempe topp dag. Alt har gått min vei og må si at dette er en av mine beste dager sålangt.
Smilet om munnen startet på skolen, da fikk jeg nemlig tilbake nynorskprøven og gjett hva jeg fikk? 4/3 , jeg er kjempe fornøyd. Trudde jeg skulle få mye dårligere siden er ikke den flinkeste i nynorsk for å si det sånn, men lykken snudde og jeg fikk en kjempe bra karakter, mener jeg.
dsc02712

Jeg har også ryddet hjemme og ommøblert rommet mitt, og etter jeg var ferdig med ryddinga dro jeg innom byen en tur for å dra med meg noe småsjafs av klær hjem. Utrolig hvor mye kult man finner bare ved å ta seg tid i butikkene. Jeg elsker å shoppe, i hvertfall når man finner så utrolig mye kult.

Nå er vi ferdig med låta, dette blir kanonbra

nophp
Nå har jeg nettopp kommet hjem fra studio der jeg pleier å være å synge og lage beats osv. Jeg og Eivind satt oss ned i studioet hans og begynte å gå igjennom den nye sangen, hvordan sangen er foreløpig hemmelig så kan ikke hoste opp så mye detaljer enda,desverre. Etter 5 timers arbeid i studio er vi endelig ferdig med låta, og jeg er kjempe fornøyd. Dette er den beste låta vi har fått fram sålangt, tusen takk E. You Rule!
Jeg er veldig glad for at jeg har fått denne sjangsen og digger deg Eivind, du er den beste låtprodusenten jeg har hørt, credZ to you. Legger ut den nye låta på myspace når jeg har fått lov av Eivind. Dere får høre fra meg :)

Btw, jeg synger ikke for å høre deres meninger, jeg synger fordi det er noe jeg alltid har elsket og å få konstruktiv kritikk er bare possitivt fra min side :)

Paradise hotel, duracellkaniner og tequila

Hva er egentlig greia med paradise hotel? Hele hotellet har jo blitt "playboy mansion 2". Deltagerne har blitt duracellkaniner og drikker seg stortsett fulle. Nor og Therese har seg på bekostning av william,william har blitt skutt 2 ganger fra pandoras eske. Hele hotellet har blitt til sånn trekant drama. Jeg mener william driter seg ut, ihvertfall hvis han har en kjæreste på utsiden, som therese bekrefter.

En ting jeg ikke helt skjønner er hva er vitsen med at det kommer nye folk hele tiden, det er jo ikke noe poeng. Jeg vil beholde de "gamle" på paradise hotel, faktisk de som gjør hotellet til noe ikke bare drama,sex og fyll. Hadde det ikke vært for at mats kom tilbake, hadde hotellet vært dødsens.
Det digga meg at Nanna røk ut, for det var sinnsykt dårlig gjort av Nanna og Lene å mobbe margrethe på den måten. Bare fordi hun ikke ville menge seg med falske utaktiske kjerringer? Give me a break. Jeg synes faktisk det er credz at margrethe klarer å stå i mot en så kraftig gjeng, i og med at hun tar på seg tårene. Mobbing er fælt, og jeg vet hele duracellgjengen fikk jeg seg en oppvekker etter Triana's påsyn om det de hadde utsett margrethe for. Den dagen Mats eller Petter ryker ut, er ikke serien å se på min skjerm lenger. Det er Mats & Petter som gjør hotellet til noe possitivt, mens de andre lager pr-drama og avtaler. Nå som Lene har roet seg ned er det litt mer for mine ører. Det at margrethe bare tar igjen med samme mynt synes jeg er possitivt. Intrykket jeg har fått av denne gjengen er at det er ikke mange som spiller med hjerte først, mange som juger og prøver å lage en forside. Stortsett synes jeg egentlig hele serien er rævva, fordi serien har liksom ingen poeng, jeg begynner å blitt drittlei av alle de "nye" som kommer inn og "går" ut igjen. Jeg er ikke en av de som sitter klistret inntil tv-skjermen hver kveld fra kl 21.30 følger med på serien når jeg får tid, og ser den for det meste på nettet. Det virker som at serien har sunket i lengden og ikke er så veldig interessant mer, men så lenge Petter & Mats blir holdt på matta er dette min favoritt serie. Grunnen til at jeg ser på det er fordi jeg er nysgjerrig på hva som skjer, men hadde aldri betalt for å følge med på paradise hotel. 
 

Du får det som regel tilbake, yeah right

dsc01292

Jeg har alltid fått høre det, spesielt når jeg var liten. Smil til verden så smiler verden til deg, eller det du gjør mot andre får du tilbake. Men er det egentlig sånn? Får vi det som regel tilbake det vi gjør mot andre eller er bare det en myte?
Noen ganger kan jo den myten treffe blink, men er jo som regel ikke alltid sånn. Foreksempel hvis man er snill mot noen så er det ikke alltid vedkommende er like snill tilbake, tvert i mot. Det har hendt før faktisk. En gang jeg var snill mot sånn dame som sto i kassen og prøvde å hive på meg et smil, så var hu bare frekk tilbake og myste med øynene sine og forventet at jeg skulle forte meg å betale. Liksom greit, jeg er jo ikke akkurat den kjappeste når det gjelder å finne fram pengene men går ann å gi meg litt tid. Det er en ting. Men en annen ting er sure,gretne og masete mennesker. Det nytter ikke å prøve å smile enn gang til sånne mennesker, for de er bare sure rett og slett. Det er svært få ganger jeg foreksempel møter på blide busssjåførere og togkontrolørere.

De fleste er enten sure eller småkjefta. Vet jo så klart ikke grunnen til at folk er sure osv men det går ann å smile litt innimellom i hvertfall når man har en sånn jobb der man møter kollektivmennesker hele tiden. Det skal ikke så mye til å få ødelagt halve dagen, bare et surt utrykk eller et fake øyekast fra noen kan gi deg blod på tann. Da vil du rett og slett gå eller finne deg en annen plass å sitte. Men, det siste og aller verste er klåfingra og glo-i-øya-dine folk. Det finnes ikke verre. Mennesker som enten  sitter foran deg eller ved siden av deg som absolutt må vri øya mot din retning, det er drit plagsomt. Du tenker liksom "hvorfor glaner den personen på meg, har jeg noe på nesa eller noe?". Det jeg gjør når folk absolutt må glane er å spørre hvorfor de glaner på meg eller setter meg en annen plass. Dere har sikkert opplevd det samme. For å være ærlig, liker jeg ikke at random people sitter ved siden av meg. Setter meg gjerne inntil vinduet eller et sted der det er et sete. Det er ikke så veldig gøy å sitte ved siden av  alkiser og  mødre-med-svetteringer-under-armene.  

Men dette er meg, og jeg liker det bare ikke. Folk mener jo og ser ting forskjellig, men jeg er sikker på at det er flere som mener det samme. For når jeg har en bra dag vil jeg helst møte mennesker som ihvertfall faker et smil.

nå er jeg klar for party folknz

Jeg skal straks fikse meg til party. For er nemlig bedt i bursdag og må finne fram en kul tunika,tights og forskjellig. Det blir en koselig kveld. Kan ikke være på denne bursdagen så veldig lenge siden jeg skal opp tidlig i morra, skal nemlig til studio kl 1 i morra. Synge inn en ny låt. Vi skal sende den inn til platekompanier rundt omkring og kanskje den kommer med, kryss fingrene for meg :)

Men jeg må fikse meg og hoppe i finkjolen for nå skal jeg på B-daypartey. Kos dere masse i langhelgen pepz, så blogges vi.

Btw, tusen takk til dere som følger bloggen min og kommenterer, fortsett sånn :)

Alltid koselige med veggbilder


325011241750737641508751350303008892883400n

www.martelinnerud.blogg.no besøk bloggen til denne sjønnheten. 

32501124186194042150875135030301004966086n
325011241863940471508751350303010083217860n
325011241865140501508751350303010108250899n
megmeg


32501124186314045150875135030301006633403n

325011241853140201508751350303009855824742n
Det var kjempe koselig med deg baby :) <3 Må gjentaas, marte er snøll! 

Jeg elsker lukten av solkrem & jordbær

Det er så herlig vær i dag. Jeg har bare ligget og solt meg sammen med kjærestenmin fra kl 11. Så det var kuus.
Jeg fikk ikke blogget noe særlig i går siden jeg var så stressa og sånn også fordi det var natt til 1 mai, så da skjønner dere vel hvorfor jeg ikke fikk så god tid? :) Men har lovt dere at jeg skal blogge mye oftere enn jeg har gjort tidligere, så bare følg med:) 

dsc00043
Dette er favoritten min innen bodycream. Slipper tørr hud + at den lukter himmelsk.

I går var jeg med Marte en veninne av meg og vi koste oss på akerbrygge i godværet. Tok mange fete bilder med det proffe kameraet til marte. Legger de ut når jeg får dem :) Senere på kvelden dro jeg og charlotte en annen veninne av meg ut på byen i 9tiden, ville ha meed marte men hun kunne ikke siden hun skulle bort, veldig dumt. Vi hadde
tenkt oss til frognerparken, men så hørte vi at det var så mye kaous og politiet kasta ut "ungdommer" og bare russefolka som fikk være der, kjipt men sånn er det. Så da ble det bare en kveld i byen med kjærestenmin og charlotte, koselig det og da :) Hva gjorde dere natt til 1 mai da?

dsc00038
Denne tunikaen hadde jeg på meg i går, kjøpte den på Gina Tricot samme kvelden.

bilde000
Skaffet meg også disse fete brillene, tok ut glasssene, fikk veldig retro perspektiv,
dsc00041
Ble forelsket i dette båndet med rose på. Et MUST

Det er det mest groteske og verre enn dagens puppehysterier

Hvis du tenkte at Linni Meister og andre glamour modeller er tragiske, da skal jeg sjokkere deg med å si at det finnes enda sykere kvinner i verden som faktisk er villig til å selge møydommen sin for 3 mill. Jeg pleier aldri å se på Tyra Show men da jeg kom innom tv3 når programmet sto på og så hva det handlet om fikk jeg sjokk, og ble rett og slett rystet. Det viser bare hvor dumme og naive enkelte kvinner i verden kan være. Kvinnen som har valgt dette heter Natalie og har tenkt å starte en privat seksual klinikk etter studier. Det er veldig ugjennomtenkt det hun har har bestemt seg å bli med på og blir et veldig dårlig forbilde for andre kvinner, og yngre jenter. Hun ønsker selv å ikke framstå som et forbilde for noen, men det blir hun automatisk når media ikke snakker om annet. Mere sier jeg ikke, du får se litt av tyrashow under her.
 
Jeg mener det er så tragisk og skjønner bare ikke hvordan hun klarer å sitte der med smilet om munnen og ikke skjønner hva hun vil bli framstilt som, etter hun har fått det som hun vil. Hun velger å framstå som et "objekt". Mener det blir feil.

Nytt design på bloggen

Nå har jeg skaffet nytt design på bloggen, hva synes dere? Skal fikse toolbaren og headeren nå snart. Håper bloggen min har blitt bedre, og til leserne mine fortsett å kommenter og send gjerne inn ønsker og tips, setter jeg pris på :)
Jeg skal begynne å blogge mye oftere nå folkens så følg med, nå som jeg snart får sånn bra kamera blir bildene enda bedre også, takk for at du følger med på bloggen min.

picture 100

Når noen faker meg og bruker bildene mine går det for langt

Jeg trudde det ikke selv, men da en kompis av meg sa ifra til meg at noen hadde laget fakeprofil, stjålet bildene mine og later som de er meg på biffit, måtte jeg le. Dette er det mest tragiske jeg har opplevd i hele mitt liv. Går det ann å synke så lavt? Herregud.

De har kalt seg "poshbabe" det samme som jeg heter på nettby og biip og utgitt at det er dem.
Så hvis noen som har navnet poshbabe på biffit har snakket til deg så er det ikke meg ;)
Min biffit profil er gossipgirl, da vet dere det. Men dette er serriøst det mest tragiske jeg har vært borti,sier det bare igjen.
Er det mulig ?

I feel so happy I could cry

wall

wall3

T kjøpte jeg på Zara for 1 år siden
Svarte bukser
Hunter Støvler
Armbånd fra H&M 
sunG (jørgen sine )
Øredobber fra GT

JEG ER EN AV KANDIDATENE FOR APRIL MÅNED

blogghh

blogg

For å stemme på meg sender dere sms med kodeord sm mellomrom 13 til 2030 [5 kr ]

Jeg er kandidat nr 13, blir veldig glad hvis dere stemmer på meg, vil jo vinne en modellkampanje :)

MY PLACE

bilde051
Dobbelsengen min + pynteputer
bilde041
De freshe grønne pynteputene mine
bilde054
Øvredelen av kleskapet mitt
redobber
Man kan ikke få nok av stæsj
bilde046
Jeg
ryddig? Ikke spørr :)

Nå er det bare noen uker igjen til sommerferien, gud som jeg gleder meg

Hey og velkommen til min blogg. Jeg heter Cecilia Keinapel, er 20 år gammel og bor nå i London. Elsker mote, shopping og å reise til spennende plasser, liker også veldig godt å synge. På denne bloggen får du et innblikk i min hverdag, i mitt kleskap og i min stil. 

For spørsmål eller annet, keinapelblogg@live.no

Man har noe possitivt i seg når man tør å være anderledes

Jeg har aldri vært den personen som slenger meg på den første og siste trenden. Har alltid følgt min egen fashionway kan man si, skaper min egen sans for mote. Intereserer meg ikke for andres synspunkt og meninger om hva jeg går i, for så lenge jeg vet at jeg kler går jeg i det. Jeg synes ikke at det å være anderledes er negativt jeg synes det er positivt fordi da har du noe ikke alle har. 
Foreksempel du har sikkert mange ganger sett stygge klær som henger i kleskoleksjonen på en klesbutikk. Kanskje en grønn topp ellr lilla bukse, hva som helst. Og du tenker "æsj, noe så stygt!". Du mener det er stygt mens andre mener det er fint. Folk har forskjellig smak så egentlig finnes det vel ingen stygge ting? For det er utfra meninger som avgjør om noe er stygt eller fint, men egentlig er det ikke sånn for det handler om smak. Det beste med å følge sin egen fashionway er å stå for det og ikke være flau for å gå i noe du egentlig liker, mens noen andre synes det ikke kler deg. Så lenge du er trygg på at du kan vise deg i det så gå for det? Det handler om å være sin egen fashionqueen, og om man ikke er det kan man jobbe seg til det. En dag vil de "stygge" klærne bli in, for motebransjen forandrer seg hele tiden. Btw så er det å være flau et tegn på at du tok sjangsen.

lys

You make my day colorful

smile
color
hp9hp
hioh

 

 

Maria 17 år

koselig

meg og dina

hihi

hihii

286218137273552472240552465396574390135n

3239113735635893413781162573663537975902n
Meg & Bursdagsbarnet Maria <3

oss

Litt selvironi må man ha ;)   I like big buts !

Miss Keinapel har løsningen på ditt problem

cwfullvolume
Dette produktet må jeg si er det beste jeg noen gang har brukt i håret. Charles Worthington slår aldri feil, trust me.
Håret mitt har blitt helt perfekt på grunn av kuren og har aldri skuffet meg. Dette produktet egner seg for alle. Om du sliter med ofte flokete hår eller i det hele tatt krøller, er dette den perfekte løsningen.¨Passer også for de med veldig slitt og tørt hår.

Jeg har gitt dette tipset til mange og de ble kjempe fornøyde og nå ønsker jeg å dele det med dere. Du kan få kjøpt Charles Worthington i Shampoo,Balsam,Såpe og Krem også, jeg digger produktet og jeg mener absolutt at denne har blitt min favoritt når det kommer til hårprodukter.Det gir håret volum og gjør at det blir enklere å føne det etterpå hvis du har hastverk eller noe sånt. Prisen slår heller ikke feil, faktisk så koster den jeg har opp til 60-70 kr og den finnes i alle slags matbutikker. Jeg råder deg til å prøve den, kast gamle skuffende produkter og kjøp inn de fantastiske Charles Worthington produktene som faktisk gjør susen. 

Jeg vil gjerne ha tilbakemelding fra dere, om produktet gjorde jobben eller ikke, det hadde jeg satt pris på.
 
B A D   H A I R  DA Y ?

C H A R L E S    W O R T H I N G T ON   I S   T H E   N E W ! 

Det beste trikset i livet er å være seg selv

uhdfisodc 003uhdfisodc 002
uhdfisodc 001
I går ble en koselig kveld. Jeg,Even og Ida var på Cafe Foxx og koste oss og hadde kjempe koselig.
Senere dro jeg og Ida til en fest på Jessheim:) Det var en kjempe koselig kveld og mye musikk og moro.
gjentas Ida, du er en knupp:)

Jeg må si at jeg liker ikke folk som tror de er noe,som ikke tørr å være seg selv og gjømmer bort den egentlige personligheten sin for å virke anderledes eller voksnere. Det handler om selvrespekt og respekt for ting rundt seg.
Eier man ikke selvrespekt klarer man ihvertfall ikke vise respekt for andre. Jeg er drittlei av folk som skal rakke ned på andre bare fordi de ikke har noe bedre å gjøre og la det gå utover stakkarslige mennesker som faktisk er seg selv.
Det er skikkelig patetisk. La folk leve, herregud. Uannsett om man later som man er en annen eller lurer seg selv til å tro på løgnene sine så får man seg en smell til slutt, fordi ærlighet varer lengst.

Hvorfor skal folk stikke nesa si i andres blomsterbed egentlig? For å friske opp selvtilitten eller noe?

Jeg vet hvor enkelt det er å "endre" seg og bli påvirket av venner og bekjente, men det går ann å ta ned skuldrene synes jeg og plante beina på jorda. Hvorfor skal man endre seg for andre? Hva slags respekt gir det deg selv?
Jeg har gjort den feilen.Jeg var flau over den egentlige hårfargen min og generelt andre ting. Tok til meg stygge kommentarer og ting fra folk som ikke likte håret mitt og sånn. Så jeg bestemte meg for å farge håret og prøve å gjøre noen forbedringer.Jeg var redd for hva andre folk ville tro om meg og om jeg i det hele tatt ville passe inn i "janteloven". Redd for å uttrykke hva jeg mente  og bygde en vegg mellom dem og meg. Til slutt innså jeg at å prøve å i det hele tatt komme inn i janteloven egentlig var bortkasta tid. Angrer på at jeg gjorde det, fordi folk mistet respekt for meg og jeg mistet selvrespekten min. Det er først nå jeg innser at det folk sier enten kommer fra hjertet eller rævva. Hvorfor var jeg redd for å være meg selv? Pågrunn av andre som ville forandre meg? Endret meg selv bare for å ikke skille meg litt ut fra mengden?I dag er det ikke sånn lenger, jeg gjør hva jeg vil, spiser hva jeg vil,lever hvordan jeg vil, eller for å si det sånn jeg velger å være en outsider. Fordi for meg er det ikke viktig å komme inn i den kuleste gjengen, men å komme til min egen lille miniklan, der folk faktisk har det gøy;) 
 Det er noe jeg har innsett og det er at det beste trikset i livet er å være seg selv, uannsett.
Vær deg selv og vær stolt av det, å være en outsider en gang i blant er bare sunt.

D o n t    p a y    f o r    w h a t    p  e o p l e   d o   t o   y o u,  l e t   t h e m   p a y   t o   y o u   f o r    b e i n g    h o n e s t !

Reklamering for bloggen min :)


Er du en av de som synes bloggen min er bra?:)
Nå kan dere reklamere for bloggen min på bloggene deres, bare kopier denne koden
 
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
<title>Untitled Document</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
</head>

<body><img src="http://i604.photobucket.com/albums/tt124/ceciliakeinapel/yeaahb-2.gif?t=1239382294" width="400" height="629">

</body>
</html>


Den limer dere inn på <stilsett> eller inn på Html på selve blogginlegget.
Kan endre på hvordan dere vil ha "poseren" og hvor den skal plasseres.
Ganske simpelt.


Da gjør dere meg en stor tjeneste.
Å reklamere for bloggen min er jo en måte å få flere lesere på veit du også blir det dobbelt så gøy å blogge:)

Paradise Hotel vs Frustrerte Fruer ?

1.  PARADISE HOTEL
64159296310

2.  FRUSTRERTE FRUER
frustrertefruer536681p

Er du en av dem som følger med på begge deler? Vel, hva mener du er best?
Paradise Hotel eller Frustrerte Fruer? 

Paradise Hotel synes jeg er ganske lik det programmet som gikk på tvnorge før som heter BigBrother.  
Det er alltid sånn i en realityserie at de beste ryker ut også vinner de dummeste eller den mest horete i gjengen som tar puppene sine for et alternativ. Så håper virkelig at det er en litt mer ordentlig jente/gutt som vinner Paradise Hotel denne gangen. Må si at Paradise Hotel er bedre enn BigBrother. Men spillet er det samme.
Handler om å ta overtaket i spillet og bli den beste spilleren, men med påsatt "pokerface".
Favoritt jenta og gutten i PH er Øystein & Lene det er klart liksom.

Frustrerte Fruer synes jeg var ganske bra før, og føler at det blir det samme som Hotel Cæsar, typpisk såpeserie. Men at det går hver Tirsdag er nok. Takk og lov at det ikke er en typpisk realityserie som går hverdag. Takk for at serien er satt opp fra et manus. Det er alltid noen nytt som skjer i FF og nokså underholdende. Men noen ganger faller serien ut av sammenhengen, så her må man følge med fra Sesong 1 for å skjønne tegninga. 
Men hver tirsdag så sitter jeg klistra til tvskjermen når Dramaserien kommer opp så er nokså glad i serien. For meg alltid i godt humør og alltid underholdende. Og det at de ikke har åpenlyst sex på tv som i Paradise Hotel synes jeg er bra nok for mine øyne. Når jenter på tv har sex på Live sendinger synes jeg de fremstår oss jenter som et ganske "løst" eksempel. 

Påskeferie Next!

Endelig er det påskeferie. Nå er det ingen kjære mor lenger. Holiday Holiday darling ;)
I morra drar jeg på fest i Hønefoss med mine to besteveninner Maria & Emmelie. Jentene jeg har kjent lengst i livet, og hatt mye moro med, så ser fram til en partyweekend med mye minner & moro:) Vi blir der til lørdag så kommer ikke til å blogge før på søndagen. Dere får kose dere masse i helgen da folknz. Det skal ihvertfall jeg.

Hvis dere lurer på hva jeg skal gå med på festen så skal jeg ha på Dolce Gabbana shorts, strømpebukse under og en fresh topp til. Den shortsen er litt kul skjønner du fordi den går sånn over magen og gir en jente skikkelig BUT.
Gleder meg kjempe masse til i morra daa ;) Nå skal jeg fikse meg og møte kjæresten min som btw har klippt seg. Grrr! 

Q:  Kan noen gi meg svar på om Mats på PH kommer inn igjen, siden mange sier forskjellig, isåfall håper jeg han kommer inn igjen. Mats gjør seriøst paradise hotel bedre. ikke bare sunlotion og break-ups. Need an answer??

Du er en vinner når du seirer over din egen frykt

dsc02504

Det handler om å ta det første steget, og begrense hvor mange skritt man tar. Tar man det første steget har man størree sjangs for å komme seg i mål, og for mange skritt kan gjøre at du enten kommer i "offside" eller at du blir diska. Noen ganger kan det være gøy å være førstemann, mens andre ganger hjelper man partneren/klassekameraten sånn  at kameraten også har en sjangs til å komme til målstreken. Jeg mener at man er en vinner uannsett om man taper eller ikke. Fordi når man foreksempel aldri har stått på en scene foran en stor forsamling hopper man i det til tross for at magen ikke henger på greip, også kommer man kanskje på 4 plass, mens noen andre stikker av med pokalen. Selvom man ikke får til ting så det sitter så er man ingen taper, for en vinner er noen som seirer over sin egen frykt. Det handler om å være glad i det man gjør, handler om å drite i hva andre sier om en og tenke på at hvis folk er kipe mot deg så er det ikke verdt å bry seg om det og i hvertfall ikke ta det til seg. Det handler om å være seg selv og seire over sin egen frykt. Komme seg fra trappa og opp til toppen og ikke se ned på veien, bare komme seg til topps.
En taper er noen som trykker ned andre for å gjøre seg selv til luksusmat.  Om noen kaller deg taper fordi du ikke er like kul som de "andre" så må man ikke høre på det. Det er ikke sant. Det finnes alltid noen som vil trykke ned andre og det vet vi alle, det vil aldri bli fred rundt mobbing, trakkasering og utestenging fordi det er så mange som vil uttrykke sine meninger og, problemet er bare måten man utrykker meninger sine på. Hvis man skal si noe nedsettende om folk er det noen ganger best å holde det inni seg og ikke si det rett ut fra hjertet. Det kan såre noen og det kan bli dårlig stemning utfra det. Men til alle dere som har blitt mobbet og utestengt, tenk possitivt og ikke bli som de "andre" siden det eneste du tjener på det er falske venner. Folk er jo forskjellige og har sine meninger men det å kalle noen taper synes jeg rett og slett er patetisk, for å si det mildt.

Salgsblogg

Jeg har lyst til å starte min egen salgsblogg og vil gjerne høre hva dere mener om det :)
Synes dere at det er en god ide? 
 
Jeg har funnet fram masse klær som jeg ønsker å selge bort og som jeg ikke bruker lenger. Jeg har bestemt meg for å fornye kleskapet mitt. Funnet fram alt fra sko til selskapskjoler. Dere kan legge meg til på denne mailen keinapel93@live.no

dsc02519

En shopoholikers bekjennelser

Like etter jeg hadde sett kinofilmen "En shopoholikers bekjennelser" ente jeg på kjøpesenteret med Even.
Så kan vel egentlig innrømme at jeg er en shopoholiker selv:) Jeg elsker å kjøpe nye ting, og i dag var det salg på toppen av alt så ikke rart at jeg ble betatt av alle de fine klærne som hang rundt omkring i butikkene, noen ganger er det akkurat som mannekengen i utstillingsvinduene snakker til meg, at de sier " kjøp meg" og prøver å friste meg i alle mulige slags retninger. Okei, nå tuller jeg litt her men etter jeg så filmen så må jeg innrømme at jeg kjenner meg litt igjen. Btw så anbefaler jeg å se denne filmen, den er kjempe bra og den fikk meg til å le mye :)

Her er forresten hva jeg falt for i butikkene:

bilde019
bilde020
bilde022
bilde023
nbi

Noen ganger skulle jeg ønske at jeg kunne skru tiden tilbake

buo
Jeg føler at alt har forandret seg. Det er liksom ikke noe igjen av de barnslige årene,de årene er forbi. Før kunne jeg være barnslig og barn uten at noen satte fingeren på det, fordi de antok at det førte med de barnslige årene. At det var sånn det skulle være. For å være helt ærlig føler jeg at jeg ikke var barn nok. Det er sånn det er når man vokser opp og forlater de gamle barnslige tidene. Man glemmer at man ikke kan være barn 2 ganger, og når man vil være "voksen" så innser man at man skulle ønske man kunne være barnslig en gang til.Før fikk jeg lov til å sitte på skuldrene til pappa og hadde det alltid koselig med foreldrene mine og kunne være uskyldig og liten jente uten at noen kalte meg barnslig. I dag er jeg for tung til det og snakker så vidt med moren min. Det er så mye jeg har lyst å forandre på og se tilbake på. Bare å gjennopleve de årene igjen, å sitte på skuldrene til pappa mens mamma sang sanger for meg og sa at jeg var så flink til å synge med på sangen. Jeg savner å være liten jente, savner å få nattaklem av mamma og at pappa leste nattahistorier til meg hver kveld, savner at når jeg var redd kom pappa alltid inn og trøstet meg og sa at det ikke var noe å være redd for. Etter som jeg vokste opp ble jeg lei av å bli behandlet som en 5 åring når jeg allerde hadde fylt 11 år. 
Da var jeg for voksen til å se på barnetv og sånn så jeg begynte å se på "voksnere " ting. Som foreksempel hotel cæsar. Jeg tenkte at jeg gledet meg til å bli voksen og flytte hjemmefra og slippe mas fra foreldrene mine. Men når jeg ser tilbake på årene som har gått forbi savner jeg faktisk de tidene. Sannheten er at jeg faktisk ikke vil være voksen lenger, jeg vil være barn igjen og leve de barnslige årene på nytt. Nå som 16 åring står jeg over for så mye ansvar og må gjøre nesten alt på egenhånd. Har ikke de samme klærlige forholdene til foreldrene mine lenger, er blitt mer tilatt til meg selv. Jeg har valgt det selv. å støte foreldrene mine bort og tenke at de er teite og gammeldagse. Men jeg savner faktisk å være den minste i familien og få mye oppmerksomhet. Savner å være den alle var så glad, savner å være den lille Tittilila. Moren min kalte meg det når jeg var omtrent 5 år. pleide hun å kalle meg "Lille Titililia ".  
Noen ganger skulle jeg ønske at jeg kunne skru tilden tilbake, bare for å gjenoppleve de barnslige årene på nytt.
Skal ikke klage for har opplevd mye fint i løpet av årene. Men hvis det er noe jeg skulle ønske er det å oppleve den tiden med foreldrene mine igjen, for det er ikke på den samme måten lenger, er blitt så stor :/

En shopolikers bekjennelser

26805411235722388960n400

Siden jeg er så veldig glad i shoppe og sløse bort penger på klær og sånn fikk jeg lyst til å se den nye kinofilmen "En shopolikers bekjennelser". Det skal jeg nemlig gjøre i kveld med Anja (Coachen min), så kanskje noen ser meg på colloseum kino med munnen full av godterier. Selvom jeg har en avtale med kjæresten min om å holde meg unna sånt,men pytt sann det er jo kino så noen lag med snacks går nok bra. Under her får dere se hva jeg har på meg i dag, kommenter gjerne dagens outfit om du ønsker det:) Har noen sett filmen, og er den bra? Vil gjerne vite hva dere mener om denne nye filmen?

When the time goes by, i just cant stop thinking of you

meg2
6453706904

30.mar.2009

VILDE STRAND

Jeg liker at rommet mitt har smak, triste farger er ikke min greie

dsc02308

ghx

purses

 

Er du en av leserne mine og hvorfor leser du bloggen min:)?

Nå er det bare en uke igjen til påskeferien.Jeg gleder meg kjempe masse til å få påskeegg og spise meg drita på godterier. Har hatt en fantastisk helg der jeg hadde bursdag på fredag, var på fest på lørdag med kjæresten og venner. Nå er det søndagskveld og jeg sitter her hjemme og spiser chillinøtter samtidig som jeg hører på musikk.
 
Denne dagen har vært rolig, etter all festingen i går som varte til 3 er jeg ganske så trøtt. Så jeg valgte å bli hjemme og slappe av med kjæresten. Takk til alle gratulasjoner, setter jeg pris på:) Nå som 16 åring føler jeg livet er blitt mere voksent og skjønner selv at det ikke er lenge til jeg må stå på egne bein. Med tanke på hvor fort disse dagene har gått, synes jeg det er ganske rart at jeg er 16 allerde. Lurer på om jeg kommer til å tenke det samme når jeg er på endegrensen til å fylle 30? Det er jo mange år igjen så jeg kommer nok ikke til midtkrisa med det første. Håper i hvertfall jeg får gjort og opplevd livet før den tid kommer. Men, skal ikke klage. Synes alt går min retning nå så jeg er pretty happy.

Btw grunnen til at jeg blogger så mye som jeg gjør er fordi det er så mange som kommenterer blogginnleggene mine, så ikke stopp med det. Fordi da vet jeg at det i hvertfall finnes noen som finner bloggen min interesannt. :)

Er du en av leserne mine og hvorfor leser du bloggen min?

:)

bip

16 år og lykkelig

Dette er min første dag som 16 åring og det føles helt fantastisk. Alt går som jeg vil akkurat nå. Jeg har verdens beste kjæreste og gode venner som støtter meg gjennom alt. I går hadde jeg verdens koseligste bursdagsfeiring på Hard Rock Cafe med mine to besteveninner og kjæresten, btw så tok vi masse bilder i går så jeg legger de inn her på bloggen senere i dag eller i morgen. Hvis dere lurte på hva jeg fikk av kjæresten min i bursdagsgave så fikk jeg et hjertesmykke med diamant inni og roser, han er den søteste.

Jeg sitter nå hos kjæresten min og skal snart ut og kjøpe nye sko til kjolen min som jeg skal ha på hollywoodfesten i kveld, gleder meg så mye. Rune og Petter fra PARADISE HOTEL kommer på scenen og mange kule ting kommer til å skje på festen. Så det blir partey all night long og jeg skal absolutt ikke være hjemme i kveld. Jeg skal feste så det holder og Even skal såklart være der.

ed hardy

SWEET 16

dsc00067I dag har jeg bursdag. Takk til alle gratulasjoner, setter jeg stor pris på:) Kjempe søtt av dere.
Dagen min skal jeg feire med kjæresten min og venner, så det gleder jeg meg til. Dette blir en topp bursdag.
Endelig var det min tur, og jeg er ikke 15 lenger nå er jeg 16 and it feels great.

I morra blir det paaarteeey, fordi da er det nemlig HOLLYWOOD PARTEY!
Gleder meg noe sykt og det kommer til å bli så gøy. Trust me, dere som ikke deltar går glipp av årets fest.
This is the new big. 

Har dere også tenkt dere dit? :)256613476182569368926069361644315793653n


256613476234069368926069361644905773122n


256613476274069368926069361644982938496n


25661347627456936892606936164499177445n

World Greatest

ioho

Even Nyborg, world greatest. Denne gutten er den mest fantastiske gutten på jord, og han er bare min. Jeg og Even har snart vært sammen 2 mnd og jeg er like forelska i han fra første dag jeg ble sammen med han. Jeg elsker denne gutten av hele mitt hjerte, og han betyr verden for meg, han betyr alt for meg. Even Nyborg er den kjekkeste, deiligste,fineste,beste og snilleste gutten i universet. Du betyr så mye for meg. Mer enn all verdens skatter.
Husker føreste gangen jeg møtte han. Det var på en fest hos Maria besteveninna mi og vi fikk øynene opp for hverandre. Jeg husker jeg ville kysse han men ville ikke gå så fort fram, men kysse det gjorde vi dagen etter. På kinoen. Husker han sa han skulle betale kinoen for meg og var skikkelig snill mot meg. Det var veldig romantisk der vi satt og knasket i oss masse candy. Men ingenting slo kyssene hans og på den kvelden ble jeg forelska. 1 måned etterpå ble vi sammen og det var den beste dagen i mitt liv.Datoen 11.02.09 husker det så godt, og jeg angrer ikke et sekund på at jeg ble sammen med han. Jeg følte at timingen og alt var perfekt. Og jeg var skikkelig glad for at det ble meg og han. Vi har hatt så mange koselige tlfsamtaler,minner og dager sammen. Jeg er veldig tiltrukket og betatt av han. Elsker deg kjærestenmin :) You are amazing and world greatest.

Er ikke kjærestenmin den søteste? :)

Disse "Gummistøvlene" topper alt

Nå har jeg kjøpt Hunter støvlene og jeg er kjempe fornøyd:)

hunter
dsc02435

Passet disse hunterstøvlene stilen min:)?

I LOVE THEM

OldSchool Rule

dsc02424

moj

11032009033 

Shop til you drop

I dag har jeg shoppet masse sammen med Anja + at jeg fikk kjøpt biletter til hollywoodfesten som er på Lørdag, det gleder jeg meg masse til. Cant wait. I dag kjøpte jeg forresten kjolen som jeg skal ha på festen.
Jeg tar bilder av tingene i morra siden jeg ikke har kameraet her, så det var litt dumt men tok jo noen bilder i dag da men jeg synes ikke de var så veldig brae :) 

Det er utrolig hvor mye fint man finner når man bare tar seg tid i butikkene, da finner man alltid et eller annet dødskult :) Man må lete lenge for å finne det perfekte, men noen ganger kan man ha flaks for øye og finne noe unikt . Jeg må innrømme noe, jeg har blitt shopaholic. Jeg bare elsker å se i butikker og pynte kleskapet mitt, rett og slett. Det verste jeg vet er klær som er utslitte og skittne klær, det klarer jeg bare ikke å gå med. Om jeg søler noe på en bukse må jeg ta en annen bukse, jeg liker å være renslig og rommet mitt er alltid ryddig :) Okei, nå juger jeg litt det er ikke alltid ryddig men klær ligger ikke slengt rundt omkring på gulvet. Jeg så også kjempe fine leopard sko som jeg tenkte kunne passe til cocktailkjolen, skoene så jeg på Bianco. Løp og kjøp koster bare 500 kr og de har god kvalitet:)

non


Kjøpte meg disse OldSchool brillene på Gina for under hundrelappen!

Shiny or what? :)

Simple, ikke for stæsjete

Jeg har nå fått en helt ny image på bloggenmin. Den har blitt mer "simple" og jeg liker det. Jeg synes ikke at for mye stæsj er så veldig kledelig. Det er uansett ikke headeren og image som skal sjokere men innholdet. Håper dere liker Days Outfit og selve bloggen:) Jeg har også dekorert rommet mitt med bilder som jeg har klipt ut. Siden jeg har hvite vegger ble det mye kulere.  What do you think ?
21032009002Chiller og spiser chillinøtter, kanke bli bedre

Nå sitter jeg her på senga mi og har akkurat tatt på meg kosedressen min, hører på musikk og knasker i meg chillinøtter. Ikke lenge til jeg blogger av, siden skal stå opp 10 i morra, skal på sånn fameøving på skolen der jeg spiller Miss Sherman så det blir gøy. Denne helgen ble en rolig helg og i dag var det extra koselig siden i dag var jeg i byen med Maria og så i butikker og vi koste oss kjempe masse. Jeg og Maria har kjent hverandre i snart 4 år, og hun er min bestevenn, har vært der for meg fra dag en. Vi har kjempe masse minner sammen og får stadig flere.
Jeg er veldig takknemlig for at jeg har henne og at hun fins der for meg. 

Fikk nettopp en kjempe søt tekstmelding av kjæresten min :') 
 Håper dere liker bloggen min og at jeg holder dere oppdatert nok:) 

K E I N A P E L

Dagens antrekk + nye freshe sunglasses

bilde006
bilde004

Dagens antrekk:
- Hvit tunika
- Sjal med blåe prikker
- Brunt & tynt magebelte
- Blå kåpe fra Gina
- Brune boots fra Gøteborg

FALT PLADASK FOR DISSE FRESHE SOLBRILLENE :)
 Kjøpte de på Hennes & Mauritz for 69 kr '-

Jeg stopper ikke opp når det vonde kommer, tar bare en snarvei

dsc06598


Jeg har alltid vært en sånn jente som ikke tar dritt fra noen. Verken tar jeg det inn eller slenger noe tilbake. 

Kan jo ikke forvente at alle jeg møter skal synes noe om meg, men det at det finnes folk som ikke en gang vet hvem jeg er som snakker dritt om meg, synes jeg er merkelig. Jeg har spurt meg dette spørsmålet lenge. Finnes det ingen som skjønner at det jeg har gått igjennom har vært nok? Fortjener ikke jeg også en sjangse?

Det vil alltid finnes folk som liker å rakke ned på andre og ødelegge livet deres. Det kan ingen forandre på.

Jeg vet jeg var ganske fjortis/wannabe osv i 7-8 klasse, men liksom nå går jeg i 10nd og jeg har enda det stempelet på meg hos noen. Jeg mener, er det ingen som ser at jeg har forandret meg? :) Jeg har forandret meg i en stor grad skal jeg si dere. Når folk finner på ting om meg og snakker dritt til meg/om meg bryr jeg meg ikke lenger. Jeg brydde meg  masse før og ble kjempe såret og lei meg når noen sa noe nedsettende om meg.

Så kom jeg til det punktet på ungdomskolen at jeg ikke må gi opp. At ting vil bli som jeg vil hvis jeg bare viser andre at jeg ikke er svak.Viser dem at jeg er sterk og kan tåle alt som kommer i min retning. Det målet har jeg nådd, jeg trenger ikke at folk skal fortelle meg hva jeg er, hva jeg skal gjøre og hvordan jeg skal oppføre meg. Dere som "hater" meg får hate meg fordi jeg har andre folk som setter pris på meg som jeg er. Og det er alt jeg trenger. Gode venner og forståelse. Trenger ikke faske venner som snakker dritt om meg etterpå. Jeg fokuserer ikke mer på det negative men det possitive fordi jeg vet bortimot all vondt finnes det en snarvei, en snarvei til lykke. 

Synes du det er bedre å få penger eller tjene dem selv?

Det er mange ganger fint å få penger fra foreldre og familie, men fortjener man dem?
Jeg har alltid vært pappas lille gojente og får noen ganger penger av han, men får litt dårlig samvittighet etterpå, siden han kan være altfor snill mot meg og å nytte seg av det er ikke alltid noe man kan stikke under en stol, i hvertfall ikke i mitt tilfelle siden jeg og pappa har et så godt forhold mellom oss. Tenker noen ganger at jeg bør spare pengene jeg får men de forsvinner fortere enn jeg klarer å si borte  når jeg ser noe jeg liker i butikkene. Da er det førstemann til mølla.
For det er alltid sånn. Når jeg ser noe i butikken og har penger til det tenker jeg at jeg kan sikkert kjøpe det i morgen, men når jeg kommer tilbake dagen etter er det enten utsolgt eller så har de ikke min størrelse. Det er jo alltid sånn at når man har planlagt å kjøpe en ting kommer man hjem med flere ting. Det er egentlig et shoppingprinsipp.
Vi jenter kan jo være ganske shopoholics en gang i blant vet jeg, så å betale noen hundre kr ekstra skader vel ikke tenker vi i de fleste tilfeller. I hvertfall ikke hvis de har den fresheste kjolen på tilbud. Da hopper vi i det og pengene blir sporløst borte. Jeg har veldig lyst til å begynne å jobbe og tjene egne penger men det er ikke så veldig enkelt å få jobb når det er så mange søkere. Jeg mener at for å komme til det stadiet i livet der du bader i penger, må man slite for det.
Og det skal jeg. Jeg vil ikke få penger og leve på det jeg skal jobbe for mine penger, så jeg har veldig mye fokus rundt å få brae karakterer nok for å komme inn på den skolen jeg har søkt på og for å få en god utdanning. krysser fingrene :-)
 Hvis du lurte på hva jeg vil bli så er det Designer.

Hva mener du? Synes du det er bedre å få penger eller tjene dem selv?
untitled

The Old-New thing

dsc02329


Finn fram et par gamle jeans/bukser som du føler er kjedelige.
Fresh dem opp. Istedenfor å kjøpe seg en helt ny hullete bukse kan man jo lage en selv?
Det har ihvertfall jeg gjort, synes det ble bra, kan jo hende du mener noe annet da:)
Denne gamle buksa var favorittbuksa mi før, og jeg kjøpte den på Zara i fjor.
Å klippe et par hull i buksa høres jo ganske enkelt ut men pass på så ikke hullene blir for store fordi da kan det ødelegge hele remsa på buksen og det blir ikke veldig fint synes jeg. Jeg har gjort den feilen selv og den buksen ligger i søpla nå. Men for å få rift på buksa må man vaske den minst 2 ganger for å få best resultat.
Hva er vel bedre enn et par freshe jeans der designeren er deg selv ?

A W S O M E

Har en Crisposkjokolade men kan ikke spise den

Jeg er litt i Crisposjokk nå siden jeg har nettopp kjøpt en C-skjokolade men kan ikke spise den.
Jeg skal nemlig teste meg selv, i 1 måned skal jeg bare spise sunt og kostrik mat.
Er ikke veldig sunn av meg har jeg skjønt så jeg skal skyve all sukkermat til siden og ta meg en gulrot i ny og ne.
Så man kan si at jeg er satt på diett. Kjærestenmin lar meg aldri gå av syne fordi han vet at jeg før eller siden vil sprekke og kaste meg over skjokoladehylla, han passer på meg så jeg ikke bryter disse såkalte testene.
Jeg må si det at jeg føler meg litt som en prøvekanin når jeg må utsette alt det som jeg liker så godt, kan jeg ikke få knaske litt på en Crispo? Skader vel ikke å gå opp et par gram ? Okeida, jeg må ikke gi opp jeg må følge opp denne testen. Er jo bare for en måned, heia meg ! ;) Litt glad for at kjæresten min ikke er en godtegris som koser seg med godter i ukedagene og frister meg så jeg faller om og vokner opp i en skog og møter på et lite sukkersøtt hus med fine store nonstopp og seigdamer på utsiden. Og for å ikke snakke om døra som er lagd av skjokoladesaus. Kjæresten min er en skatt som passer på meg så jeg ikke blir rund som faste lavens boller:) Tenk at det faktisk finnes gutter som bryr seg om hva vi jenter hiver innpå? Pussig nok.

Nå sitter jeg her i godsofaen og kaster opp poppcorn som jeg fanger igjen med munnen. Btw så kjøpte pappa disse godsakene til meg, skal ikke se utifra at poppcornposen forsvinner på 1-2-3. Bortevekk.
Det er ergelig å være meg akkurat nå, holde seg unna alle snasne skjokoladebiter og røre skjeen rundt i grelle sellerier. Men, Even har vært veldig snill mot meg da siden han sa at på bursdagen min skulle jeg like gjerne for han spise så mye godter jeg orker, så det ser jeg fram til. Takk Even !

Sitter du og jeg i samme båt når jeg spørr om du liker godbiter? Eller er du redd for å velte båten? :)

SUMMERFEELING !

dsc02300
Make sure your have the right sunlotion
dsc02296
Hippiebånd
bio
Øredobber fra Gina Tricot til 89 kr 

 Jeg har blitt veldig glad i å sole meg på terrassen. Og på toppen av kremkaka har jeg blitt hekta på å smøre inn beina mine i BodyCream i Oliven og persion-frukt fra BodyShop.

Er ikke en av de bruneste, heller ikke den blekeste

dsc02270
Sommeren er rett rundt hjørnet og jeg har begynt å pakke ned vintertøy og diverse vinterjakker. Siden det har vært så fint vær de siste dagene har jeg solt meg på terrassen for første gang, flyttet jo hit i høst så fikk aldri oppleve sommeren 08 på denne terrassen. Det var ganske avslappende å bare sitte på terrassen og se den varme sola skinne på beina mine og krysse fingrene for å få litt farge. Har ikke så veldig lyst å gå rundt å se ut som et spøkelse lenger. Sikkert mange unger som har trudd de så et spøkelse men så var det bare frøken keinapel som trippet rundt omkring i byen med sitt brune hår og sin likebleike hud. Neitakk! Nå skal jeg bli brun til sommersesongen/bikinisesongen.

Jeg så forresten på TyraShow og fikk mange tips til sommersesongen.
For å bli kvitt appelsinhud og gammel hud på beina skal man skrubbe beina hver gang man dusjer, men ikke skrubb for hardt fordi da får du sår og soleksem når du enten tar sol eller soler deg generelt. Skrubbing fjerner også fotsopp for de som har det. Viktig å smøre seg med en BodyCream etter skrubbingen så du beholder mykheten. Synes tipset hjalp meg, nå er beina mine silkemyke som bare det.

Du kan prøve å trykke meg ned så du blir blå i ansiktet, men jeg gir aldri oppJeg begynte ikke å blogge for å få tilslengt dritt. Hvis dere mener at det å blogge er tragisk og at ingen folk leser bloggen min hvorfor leser du da? Du sier du ikke leser, men du må jo være intresert når du kommer med kommentarer på innleggene? Du som driter på leggen her ikke meg. Til dere andre som liker bloggen min og stadig vekk leser den, jeg setter stor pris på dere folkens:)
Jeg blogger fordi jeg har lyst, fordi jeg vil dele ting med deg/dere og høre deres meninger. Jeg er vel ikke den eneste som har startet denne hobbyen er jeg vel? Jeg synes jeg ser stadig vekk nye bloggere som intrserer seg for dette.
Jeg elsker å blogge, jeg blogger når jeg kan og føler for det. Det er vel forskjellig hvordan en vil oppfølge bloggen sin som blogger, ikke alltid man har tid osv. Som dere ser har jeg fått meg nytt design på bloggen, håper den ga smak? <3

Det er under 2 uker til bursdagenmin, jeg gleder meg så utrolig mye og rett etter busrdagen min skal jeg på Hollywood parteeeeey!  28 mars på ballroom i oslo, info står på Facebook :)
B-D A Y     27   M A R S !   S W E E T   16 !

See you guys :)

Disse bloggene leser jeg

Dette har jeg på meg i dag

dsc02237
vuo

Diverse sponsorer

Sponsorer:
- SOAP & GLORY
Jeg er sponset av det kjente merket Soap & Glory og har ofte konkurranser, der du kan vinne premier fra dette merket.
For spørsmål eller annet om produktene, kan du sende mail til keinapelblogg@live.no
Tumblr - thrilld.comTumblr - thrilld.com

Design rommet ditt ved bare å klippe og lime

blgl

uog
Jeg klipte ut masse som har med Lindsay Lohan å gjøre fordi jeg elsker henne rett og slett !
LINDSAY LOHAN ROCKS !

Finn fram Vintage blader,glam blader hva som helst, finn fram de mest motebevisste bladene du har og start colagen.
Du trenger Lim & Saks det er jo et prinsipp såklart. Klipp ut de antrekkene/kjendisene/diverse andre ting dere mener vil passe til rommet ditt. Som bakgrunn kan du ta fargepapir og lime disse utklippene på. Ganske enkelt og smart.
Trenger ikke kjøpe masse bilder når du kan lage dem selv. Disse rammene har jeg kjøpt på Ikea:) De koster 69 kr per stykk eller noe, husker ikke helt men jeg falt ihvertfall pladask for disse rosa rammene. Du bestemmer jo selv hvilken farge du vil ha, man kan få kjøpt i mange andre farger også btw. Anbefaler disse rammene for best resultat.
Jeg som har hvitt/rosa/beige rom fant fram rosa fargepapir og klippet ut litt forskjellig egentlig, det jeg synes var fint og kledelig. Husk å passe på at du kjøper lik størrelse på rammene som på papiret, et a4 ark foreksempel.
Håper du likte design tipset mitt, tilbakemelding ?:)Hvorfor kle seg som andre vil at du skal kle deg? Det skader ingen å kle seg anderledes

bjlb

FIND A DRESS AND IMPRESS !


Hvorfor i det hele tatt se på hva andre har på seg? Hvorfor ikke bare finne det du mener er fint og beskriver deg?
Det er bra at det finnes ulikheter her i verden fordi ville det ikke vært kjedelig om alt rundt oss var likt? At alle gikk ik samme klær og gjorde det samme? Da har vi meninger på førsteplass i rekka, meninger er viktig i livet og det er det som skiller mellom rett og galt. Tenk deg en verden uten meninger? Det kan ikke jeg tenke meg, det ville i hvertfall vært utrolig kjedelig. Ikke alt som har med meninger er positivt, det fins negative og positive synspunkt og meninger om ting og sånn er det jo. Men hvorfor skal man egentlig høre på andres meninger når du vet selv at det du går med passer deg helt perfekt? Da er det jo ingen vits i å høre på hva andre folk sier om deg og ditt og hvorfor ta det til deg?
Jeg har alltid gått med deg jeg vil og det jeg mener er kult uten å høre på hva andre folk mener. Man kan jo si sin mening såklart ikke det jeg mener.Hvis noen mener at det jeg går med er stygt eller ser rart ut så bryr jeg meg ikke.
Fordi jeg vet selv at jeg passer antrekket og da trenger jeg ingen's kritikk. Hva mener dere ? Skader det å skille seg ut i mengden ?:)
fs
vuiui

MissKeinapel

M U S T F O R

M A R S - A P R I L  ♥

Heart Means Everything

The cherry blossom girl

Every little things gotta be just right.

KINE EMELIE.

09.mar.2009

Passion Of Luxury

Legg meg til som venn 

 

Lyst å lære deg hvordan du enkelt kan tjene penger på blogg? Trykk HER for å lese mer om det 

Hvordan burde en modell være? og synes du dagens modeller er et godt forbilde?


Jeg har sett det på mange programmer og i blader. Hvorfor må man være syltynn for å bli modell?
Jenter som sulter seg selv for å komme inni den trangeste buksa de har og går med magen inn for å ikke flashe some skin. Synes dere at det bør være forbildet til mange jenter? Det kan jo være skadelig hvis det er det som er utganspunktet til mange modeller. Fordi det går ikke bare utover dem selv men også fansen og de som vil bli modell.
Synes du det er fint med sykelige tynne modeller som ikke har sett mat på flere dager? Det synes ikke jeg.
Det er ikke bare voldsomt å sulte seg men det er også fare for anorexia og de fleste "kjente" modeller har en form for sykdom, fordi de ikke er friske og ikke spiser den maten de trenger. Hva mener dere, synes dere det er fint med syltynne jenter som tripper rundt i motekjoler og for store sko ? :)

Days Outfit

Mitt Navn er Cecilia Mari Keinapel jeg er en 18 år gammel moteblogger. Startet opp denne bloggen i tidlig i februar 2009, og har vært et tidsfordriv siden. Elsker å ta bilder, dele min lidenskap for mote på bloggen. Skriver mye om mote, hår og makeup. Samt hverdagstips og produktanbefalinger. For annonsering eller andre henvendelser, kontakt keinapelblogg@live.no 

meny

Breakfast at Tiffanys
Maybe Some Day Ill Find YouMeld deg på til Neste Ukens Blogg

addiction to passion.

EDITH PALERMO

cigarettes & florals

Untitled

clean and classy ▲ .

Noramr

black and white, city, fashion, hair, model, new york - inspiring picture on Favim.com

Camilla Belle At The Met | fashionspirations

Camilla Belle At The Met | fashionspirations

SANGVIDEO
Jeg har skrevet de fleste sangene selv, untatt de som er covra.

Enjoy!

04.mar.2009

1800

The Blogger of this blog !


Kjære alle lesere jeg vil takke for all positiv omtale om bloggenmin. Setter jeg veldig stor pris på <3
Alltid like hyggelig med kommentarer og hilsener. Hvis det er noe dere vil jeg skal ta opp eller skrive om i bloggen min er det bare å si ifra, har ikke blogget så veldig lenge nå men jeg håper dere er fornøyd sålangt ? :)
Jeg skal se om jeg får lagd en videoblogg også etterhvert, bare veldig mye jeg må gjøre og synger ofte i studio så ikke sikkert jeg får tatt meg tid til det, men jeg har lyst å lage en bare for å ha lagd en liksom. Nå tiner snøen joho!
Dere vet hva det vil si? VÅREN ER RETT RUNDT HJØRNET.
Jeg var innom vogue og tittet litt på vårens mote og hvis du lurer på hva som blir vårens farger så er det marineblått og generelt blått. BLÅTT ER RÅTT !
I dag blir det en ganske stille dag skal bare slappe av hjemme, kose meg foran tven med Frustrerte Fruer og lese deres søte kommentarer :) Btw så må du ikke glemme bursdagen min som er den 27 mars. Alltid koselig med bursdagshilsener vettu :)

HADE PÅ BADE DIN SØTE STRATOS SKJOKOLADE []

Tårene dine som du så desperat ville skrike ut hadde stivnet, du hadde blitt usynlig.

Noen ganger vil man bare forsvinne fra alle og alt og bygge et skall rundt seg, for å være for seg selv.
Noen ganger vil man bare gjømme seg under dynen og håpe at alt vil ordne seg og at ting vil bli like perfekt.
Men så innser du plutselig at det du trudde var perfekt og trygt å omgås med ikke er like trygt lenger.
Du trudde alt var perfekt,du trudde alt rundt deg bare var røde roser og ville gå som du ønsket,men så ser du deg selv i speilet og innser at den tryggheten du følte før er borte. Du innser at det bare er deg i mot en verden.
Du trudde at det fantes noen på den andre siden som ville ta deg imot i sine armer og som vill få deg til å føle deg trygg ,som ville gi deg en ny start på en ny dag. En dag står du der, uten noen hånd å holde i. Du innser til slutt at du faktisk ikke har noen flere å forholde deg til, du innser at alt rundt deg bare var innbilning. Du ser på deg selv, og det som er rundt deg, du innser at du faktisk ikke kunne levd uten dine bestevenner, at det var dem som reiste deg opp fra bakken du falt ned på. De var grunnen til at du kom deg igjennom dagen, de var grunnen til at du ble som du ble. Uten dem hadde du ikke fått livsgleden tilbake, du hadde bare falt enda lenger ned på bakken og besvimt. Det hadde bare blitt enda en dag uten sollys. Mørket hadde senket seg over deg mens du lå der og tårene dine som du så desperat ville skrike ut hadde stivnet. Du hadde blitt usynlig. Vær takknemlig for det dere har/får og tenk over at en dag så står du der alene, og vil trenge dem. 

Jeg er veldig takknemlig for at jeg har de vennnene som jeg har og at de faktisk bryr seg om meg. Dere vet hvem dere er, og uten dere så hadde jeg ikke blitt som jeg er. Ikke bare bestevennnene mine jeg snakker om nå, men o

gså vennene mine. Tusen takk, I heartly love you guys. 

 

Trykk her for å bli neste ukens blogg

Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits