Style By Keinapel

Nellyskoene i posten

åhh jeg er i lykkerus! Elsker de nye skoene jeg bestilte fra Nelly.com forrige uke. I'm in heaven! 

Viser dere flere bilder senere! Nå skal jeg forgude de på beina mine :):) 

Love?

Whitney Port for BikBok

Dere har sikkert sett mye i media, at i løpet av 2011 vil det komme en designerkolleksjon fra selveste Whitney Port. Hun er veldig godt kjent fra tv-serien The Hills, der hun spiller sammen med gjengen Heidi, Spencer, Lauren osv. Kolleksjonen ryktes å være ute i Oktober, men noe spesielt dato er ikke satt enda. Hun kommer til å besøke både Oslo og Stockholm i forbindelse med lanseringen. Dette kommer til å bli et stort høydepunkt for BikBok, og kan ærlig si at jeg trur nok denne kolleksjonen vil ha litt høyere kvalitet og klasse enn tidligere gjestedesignere som Jenny Skavland og Charlotte Thorstvedt. Hun har fantastisk god stil, så dette ser jeg virkelig frem til!

 

Det blir spennende og noe å glede seg til!

 

Must i både vår og sommer, de runde solbrillene!

 

Love?

New Collection for h&m # Lanvin

20. November kommer det en ny kolleksjon på H&M. Kolleksjonen er fra Lanvin og er en veldig populær designer, ihvertfall i NewYork. Kolleksjonen inneholder mye glambam og luksuriøse plagg.

Kjoler/Kåper/Pels


Jeg digget zebra-trenchcoaten.

Blazere/Skjørt/Skjorter/Tee's


Festkjoler/Cocktailkjoler/Tubekjoler


Utrolig fancye..

Kolleksjonen koster opptil 1000-2000 kr og er i det dyreste laget etter min mening. Men, i og med at dette er et designersammarbeide med Lanvin er det ikke så dyrt, så lenge kolleksjonen holder seg innen 2000 grensen, og ikke går opp til 8000 kr som Jimmy Choo gjorde i fjor, trur jeg flere vil kjøpe. Det er sykt hvor mye H&M bransjen har forandret seg siden 2005. H&M - Bransjen var det billigste du kunne finne av butikker, og alltid stappfullt av shoppere. I dag er butikken på grense med GinaTricot og er blitt mere trendy i generasjonen. Det at du får kjøpt kjoler til 500-1000 kr inne på h&m var ikke tilfelle for noen år siden, synes det er litt sykt å tenke på hvormye den butikkkjeden har forandret seg.

Kommer du til å kjøpe fra kolleksjonen?

Jenny Skavland Collection for BikBok

Dere husker kanskje for noen dager siden at jeg blogget om den nye kolleksjonen til Jenny Skavland. Hun har nå åpnet bloggen sin og den kan du lese her

Jeg gleder meg utrolig mye til kolleksjonen hennes kommer i butikkene, klarer nesten ikke å vente! Har hørt rykter om at den kommer til å bli mye bedre enn den forige kolleksjonen hennes.

 

En kjole som er MustHave er denne:Den kommer i krem,rustfarget og sort

 

Skissene hennes:Sykt god i tegning...

 

Bøkene hun henter inspirasjon i:

Lovely...

 

Kommer du til å kjøpe kolleksjonen?

 

Jenny Skavland collection 25. november

25. november kommer den nye kolleksjonen til Jenny Skavland i BikBok butikkene.

 

Utifra bildene er det en veldig vintage inspirert look vi får smakebiter av, og da snakker vi om 50-tall's stil. Hun har produsert 30 plagg og smykker med batikk- detaljer og andre etniske innslag.

 

Jenny Skavland har startet en blogg der hun blogger om kolleksjonen sin fram til de kommer i butikkene. Bloggen åpnes 1.november, der kan du følge med på skissene til hvert enkelt plagg og mye annet. Også bli oppdatert om senere kolleksjoner. For å komme til den kommende bloggen trykker du her

 


Love?

BikBok's 2 new collections

Look Charp Autumn CollectionJeg synes at bibok failer noen ganger med collectionene sine, ikke alt er like fint, men jeg kan jo innrømme at mye av det de har fått inn i det siste er veldig hot. Nå har ikke jeg sett så mye til den nye kolleksjonen i butikkene, men utifra bildene så ser jo noe av antrekkene direkte kult ut. Jeg likte spesielt maxidressen og den gråe hatten, veldig â la france. 

Grey Garden Collection

Jeg elsker det! Denne kolleksjonen får fram høstens vakreste sider, vintage, gammeldags stil blandet med skinn,velur og ull. Dette er så absolutt den beste høst kolleksjonen bikbok noen gang har fått inn, jeg ser bare utifra bildene at denne sesongen kommer til å bli en klassiker. I høst handler det om å være varm og farge unik. Grått, brunt, koralrødt, sort og beige. Herlig! 

Hvilken kolleksjon liker du best?

BikBok summer collection 2010

Jeg synes BikBok bare blir bedre og bedre! Butikken har blitt som GT for meg, at når jeg trenger et par inpulskjøp stikker jeg fort innom BikBok på veien. Jeg finner alltid noe fint på BikBok, som jeg trenger eller må ha. Det er nr 2 favorittbutikken min, etter Gina såklart. Jeg synes klærne de har fått innpå BikBok er utrolig fine, har lyst på alt sammen. Sommercollectionen til BikBok liker jeg veldig godt, spessielt combinasjonen mellom blomster og strandhatten.

Angående inpulskjøp, så var jeg innom butikken i går faktisk og fikk kjøpt meg to nye topper, noe som jeg har lite av.
2 topper for 79.  ( Kan sikkert vise kjøpet senere )
For å se mer av collectionen trykker du HER


Love?

Fashion against Aids, H&M

Som i fjor var det noen kjendiser som presenterte sin kolleksjon under Fashion against aids. Noe jeg husker ble fort populært. Da var det tanktopper med store budskap på og de såkalte " Use Condom" toppene som var IN. 

H&M har gjort det igjen, og du ser det overalt  i butikkene. Må si at kolleksjonen i år er mye bedre enn den i fjor, klærne ser mere ordentlige ut, har bedre kvalitet, ikke at det er det som er viktig. Men, jeg gidder ikke bruke penger på klær som blir ødelagt med en gang, uansett hva pengene går til, det er snakk om holdbarhet. Jeg har veldig lyst å kjøpe noe fra kolleksjonen!  Du får også kjøpt noen kule headsett's og mye mer.  

Jeg har plukket ut noe av det jeg vil ha av kolleksjonen:

Denim Jacket. Lovely!Denim shorts. Sweet like 80's. 
The millitary confession. Edgy!
The rively hat. A Must!

Hvis du vil se resten av kolleksjonen trykker du på linken under. Hva synes du om kolleksjonen?
Kjøper du ting utifra holdbarhet eller bakgrunn?
Style By Keinapel

Hei jeg heter Cecilia, er 23 år og er en mote,makeup og livsstil blogger. Jeg flyttet nylig tilbake etter å ha bodd i London i over 3 år og tenkte det kunne vært interessant å blogge her igjen. På denne bloggen blir jeg å dele om mitt liv, min klesstil og mine tips. Håper du finner bloggen min interessant, dersom du ønsker å kontakte meg kan du sende en epost til keinapelblogg@live.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Søk i bloggen

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits